:redface: :D
starlet. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 3, 2015 #1,021 mohandese.motefakker گفت: کلیک کنید تا باز شود...
mohandese.motefakker عضو جدید کاربر ممتاز Oct 30, 2015 #1,030 والا کسیو که ندارم بهش هدیه بدم، از گل هم خوشم نمیاد، می فروشمش شیرینی میخرم میخورم
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 30, 2015 #1,031 mohandese.motefakker گفت: والا کسیو که ندارم بهش هدیه بدم، از گل هم خوشم نمیاد، می فروشمش شیرینی میخرم میخورم کلیک کنید تا باز شود... به تووو
mohandese.motefakker گفت: والا کسیو که ندارم بهش هدیه بدم، از گل هم خوشم نمیاد، می فروشمش شیرینی میخرم میخورم کلیک کنید تا باز شود... به تووو
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Mar 18, 2024 #1,044 به عزراییل تا سریعتر دست بجنبونه ، ی سریا رو ببره خونه ی ابدی
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 19, 2024 #1,046 دوتا گل به پدر و مادرم هدیه میکردم که قربون دستهای چروک و پینه بستشون برم قربون اون قلب بزرگشان برم شکر که هستن و هستم و می تونم محبت اونها رو ببینم و بفهمم که عشق و محبت واقعی و خالص توی همون دستهاو چشمهاست
دوتا گل به پدر و مادرم هدیه میکردم که قربون دستهای چروک و پینه بستشون برم قربون اون قلب بزرگشان برم شکر که هستن و هستم و می تونم محبت اونها رو ببینم و بفهمم که عشق و محبت واقعی و خالص توی همون دستهاو چشمهاست
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 29, 2024 #1,049 به کسی ک خیلی اذیت شد بخاطرم ! ... این هم آخرین نوشته من تو باشگاه ، خداحافظ آخرین ویرایش: Apr 29, 2024