اگه اتفاقی 1 نفرو بکشید چی کار میکنید

سام zealot

اخراجی موقت
فک کنید 1 نفو کشتید هیچکی ام ندیده ترجیح میدید 1.خودتون معرفی کنید 2.مقتولو تیکه تیکه کنید و بسوزونید 3. رگ مقتولو بزنید خونش بره سبک بشه بعد شبونه ببریدش بندازید تو بیابون
در ضمن به این فک کنید که اگه خودتونو معرفی کنید قصاص رد خور نداره

من گزینه 2 رو انتخاب میکنم هه هه:D

saman_1987

اخراجی موقت
من تحمل دیدنشو ندارم سکته میزنم.شوخی کردم گزینه 3.نظر اسلام خوردن گوشت مردار انسان حرام است ولی اگه به حدنمی دونم چی برسد نخوردنش گناه است

ahmadi-2010

عضو جدید
حالا چی شد یه دفعه به این فکر اوفتادی؟؟؟
ولی اگه من جای اون قاتل بودم خودمو معرفی میکردم!!! بعدش سعی میکردم از زندان فرار کنم!!!!!
خیلی حال میده ....میشه عین این فیلمای اکشن....

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم....شایدمیرفتم رو پشت بوم خونمون یا خونه ی بقیه پشت کولر قایم میشدم........از بچگی همیشه همین فکر به ذهنم میومده...تازه تو عالم بچگی با خودم میگفتم تا زمانی که بشه این کارو کرد چرا مردم میرن سوار ماشین میشن و خودشونو گم و گور میکنن؟!!!!

سام zealot

اخراجی موقت
حالا چی شد یه دفعه به این فکر اوفتادی؟؟؟
ولی اگه من جای اون قاتل بودم خودمو معرفی میکردم!!! بعدش سعی میکردم از زندان فرار کنم!!!!!
خیلی حال میده ....میشه عین این فیلمای اکشن....
دیشب خواب میدیدم 1 نفرو کشتم تا صبح داشتم قصابی میکردم

hosseinb

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنید 1 نفو کشتید هیچکی ام ندیده ترجیح میدید 1.خودتون معرفی کنید 2.مقتولو تیکه تیکه کنید و بسوزونید 3. رگ مقتولو بزنید خونش بره سبک بشه بعد شبونه ببریدش بندازید تو بیابون

روش اسید میریزم
:smoke:

MaFia

عضو جدید
خوب مثلا اگر سر يه موضوعي مجبور بشم بكشمش ، كه خوب ميزنم ميكشم و بعد هم ميندازمش توي دره اي ؛ درياچه اي چيزي

بهد اگه مثلا تصادف كردم كشتمش ، خوب خودمو تحويل ميدم :دي

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تحمل دیدنشو ندارم سکته میزنم.شوخی کردم گزینه 3.نظر اسلام خوردن گوشت مردار انسان حرام است ولی اگه به حدنمی دونم چی برسد نخوردنش گناه است
یه بنده خدایی تعریف می کرد:
قبل انقلاب یه کامیون داشته می رفته بجنورد. تو را یه چند نفری رو می بینه که کنار جاده واستادن منتظر ماشینن. اونا که ماشینو می بینن میان وسط جاده و راهو بند میارن. راننده که وامیسته بهش می گن یا مارو برسون شهر. راننده می گه نمی بینید جا ندارم، بارم پر جلوم که ده نفر جا نمیشن. اونام تهدیدش می کنن. رانندم عقب سوارشون می کنه. تو یکی از سربالاییا ماشین که قدیمیم بده کم میاره و پس می زنه. رانندم که می بینه کاری از دستش بر نماد درو وا می کنه و می پره بیرون. ماشینم می ره ته دره. یه کم بعد راننده به خودش می یاد و می ره کنار ماشین و می زنه تو سرش که بدبخت شدم. بهتره ایناییو که زنده موندن نجات بدم. وقتی می خواد درشون بیاره می گه خوب اینا شکایت می کنن و پدر منو در میارن. برای اینکه اینکار نشه با آچار چرخ می زنه اونارم می کشه.
بعد راه می افته طرف شهر تا بره پاسگاه و بگه چی شده. تون راه یه ماشینو می بینه که زده به یکی. می ره و از راننده می پرسه چی شده. راننده هم می گه ما داشتیم می رفتیم ماه عسل که این چوپونه پرید وسط جاده ما هم زدیم بهش اونم مرد. راننده می گه من بهتون کمک می کنم به شرط اینکه شمام بروی خودتون نیارین. چوپان بدبختو سوار ماشین می کنن می برن کنار بقیه جنازه ها میندازن. راننده هم می ره پاسگاه و می گه چند نفر بزور تو راه سوار شدن و تو راه با ماشین رفتن تو دره و مردن. پاسگام جنازه هارو جمع می کنه و رانندهو آزاد می کنه بره پی زندگیش

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب مثلا اگر سر يه موضوعي مجبور بشم بكشمش ، كه خوب ميزنم ميكشم و بعد هم ميندازمش توي دره اي ؛ درياچه اي چيزي

بهد اگه مثلا تصادف كردم كشتمش ، خوب خودمو تحويل ميدم :دي
نکنه از فامیلای این راننده بودی.

m_roshan

عضو جدید
من خودمو معرفی میکنم
یکی از دوستام رو ماشین زد و فرار کرد کشتش و دیگه پیدا نشد اگه میموند دوستم نمی مرد

MaFia

عضو جدید
نکنه از فامیلای این راننده بودی.

شايد :دي

اما با يه نگاه ساده هم ميشد فهميد ضربه اي كه به سر اونا وارد شده باعث مرگشون شده ، و قابل تشخيص هم هست كه با آچار كشته شدن...

داستان عجيبي بودش

MaFia

عضو جدید
اما جدي من خودمو امتحان كردم 2 بار .

يه دفعه با دوستم سوار ماشين بوديم كه دوستم راننده بود . . . با سرعت پايين خورديم به يه سرباز ؛ جلوي درب ستاد فرماندهي هم بود به نظرم رفته بود چيزي بخره . من تا به خودم اومدم گفتم گاز بده برو برو هيچيش نشد بگيرن پدرمونو در ميارن...اما دوستم دست پاچه شد و نرفت . بعد خلاصه سربازه هم رضايت داد و ما رفتيم پي كارمون .

ديروز بود آينه بغل من خورد به آينه ي يه زانتيا ، منم ترسيدم خسارت بدم سريع گازو گرفتم و در رفتم

hosseinb

عضو جدید
کاربر ممتاز

يه دفعه با دوستم سوار ماشين بوديم كه دوستم راننده بود . . . با سرعت پايين خورديم به يه سرباز ؛ جلوي درب ستاد فرماندهي هم بود به نظرم رفته بود چيزي بخره . من تا به خودم اومدم گفتم گاز بده برو برو هيچيش نشد بگيرن پدرمونو در ميارن...اما دوستم دست پاچه شد و نرفت . بعد خلاصه سربازه هم رضايت داد و ما رفتيم پي كارمون .

ديروز بود آينه بغل من خورد به آينه ي يه زانتيا ، منم ترسيدم خسارت بدم سريع گازو گرفتم و در رفتم
خوب بخوره
چیزی نمیشه که
:surprised:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یک بار جستی ملخک
دوبار جستی ملخک
سه بار جستی ملخک
چهار بار جستی ملخک
پنج بار جستی ملخک
*
*
*
7854354273575342 بار جستی ملخک
*
*
*
574254257874545775876845374687 بار جستی ملخک
*
*
*

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک بار جستی ملخک
دوبار جستی ملخک
سه بار جستی ملخک
چهار بار جستی ملخک
پنج بار جستی ملخک
*
*
*
7854354273575342 بار جستی ملخک
*
*
*
574254257874545775876845374687 بار جستی ملخک
*
*
*
بابا انقدر ملخ اينور و اونور ول نكن قحطي مياد:surprised:

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز

خودمو معرفی میکنم! خدا که شاهده! :cry:

دارم بزنن بهتر از اینه که یه عمر با عذاب وجدان زندگی کنم و خدا هزار تا بلا

بدتر از اون سرم بیاره! :(

خدارو چه دیدی شاید اولیای دم رضایت دادن و قصه به خوبی و خوشی تموم

شد!! :D

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودمو معرفی میکنم! خدا که شاهده! :cry:

دارم بزنن بهتر از اینه که یه عمر با عذاب وجدان زندگی کنم و خدا هزار تا بلا

بدتر از اون سرم بیاره! :(

خدارو چه دیدی شاید اولیای دم رضایت دادن و قصه به خوبی و خوشی تموم

شد!! :D
بعدم با دختر مقتول می خوای ازدواج کنی اما دائیه راضی نیست.
بعد از آش و لاش کردن یه 200، 300 نفری می فهمی تو بچه طرف بودی که وقتی داشتی میرفتین مسافرت تو استگاه قطار تو رو یه زن کولی با یه مرد معتاد دزدیدن و داده بودن به یه زن و مرد که بچه دار نمی شدن.

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من معرفی میکنم خودمو
زدم یکی کشتم بعد راست راست بچرخم این ته نامردیه
نمیدونم....شایدمیرفتم رو پشت بوم خونمون یا خونه ی بقیه پشت کولر قایم میشدم........از بچگی همیشه همین فکر به ذهنم میومده...تازه تو عالم بچگی با خودم میگفتم تا زمانی که بشه این کارو کرد چرا مردم میرن سوار ماشین میشن و خودشونو گم و گور میکنن؟!!!!
:biggrin::biggrin: منم همیشه فکر میکردم اگه جنک شد دشمنا ریختن تو خونمون برم تو کمد قایم بشم :biggrin:چه خنگی بودما:cry:
روش اسید میریزم
:smoke:
زرنگ جان اون همه اسیدو بخری بهت شک میکنن
خوش به حالت:razz:
من همیشه تو خوابام کشته میشم
:(:(
منم همیشه اسیر میگیرن:cry:

ما یه بار زدیم به سگ
همه گفتن ول کنید به جهنم اما من با اینکه از حیوونا میترسیدمش اوردمش بردم دامپزشکی:redface:

Schneider

مدیر بازنشسته
اگر امکانش باشه دفنش میکنم و بعد میرم و برای همیشه فراموشش میکنم.

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ازش معذرت خواهی می کنم و میگم جون خودت که دیگه نداری نمیخواستم بکشمت ....

خلاصه از تو دلش در میارم.......
.