اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما میتوانید PASSWORDکارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما میتوانید PASSWORDکارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 میباشد شما عدد 4521 را وارد کنید. با این کار عابر بانک به شما پول میدهد ولی در عین حال دستگاه به صورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار میدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند

----------------------

دوستان درسته که پلیس میاد ولی پولامون چی؟
مگه پلیس ایران به موقع هم میرسه ؟

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما میتوانید PASSWORDکارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما میتوانید PASSWORDکارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 میباشد شما عدد 4521 را وارد کنید. با این کار عابر بانک به شما پول میدهد ولی در عین حال دستگاه به صورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار میدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند

----------------------

تو خارجه بابا... من که میگم اقایه سارق من الان کلا مخم کار نمیکنه یادم نمیاد شما موبایلتو بده من یه تماس بگیرم بپرسم رمزش چیه، اونوقت اونم موبایلشو میده منم یا با موبایل میزنم تو سرش با همون موبایل در میرم، تازه یه چیزم کاسب شدیم... اگرم نداد میگم اقا منم تو جمعتون پذیرا باشین موتور سواری خوب بلدم 100کیلو متر در ساعت تک چرخ واستون میرم حالشو ببرین

shotgun

عضو جدید
ريكاردو مطمئني تو ايران هم كار ميكنه.
اينجا تو يه كارت شارژش موندن چه برسه جير جير پليسا :razz:

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو خارجه بابا... من که میگم اقایه سارق من الان کلا مخم کار نمیکنه یادم نمیاد شما موبایلتو بده من یه تماس بگیرم بپرسم رمزش چیه، اونوقت اونم موبایلشو میده منم یا با موبایل میزنم تو سرش با همون موبایل در میرم، تازه یه چیزم کاسب شدیم... اگرم نداد میگم اقا منم تو جمعتون پذیرا باشین موتور سواری خوب بلدم 100کیلو متر در ساعت تک چرخ واستون میرم حالشو ببرین

:w15: :w12:

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ريكاردو مطمئني تو ايران هم كار ميكنه.
اينجا تو يه كارت شارژش موندن چه برسه جير جير پليسا :razz:

من تا حالا امتحان نکردم ، ولی تو امتحان کن ، مواظب پلیس نگیرت ، اونوقت تا بیای به پلیسای ایران ثابت کنی یه دست چک ولگد مفصل خوردی !!! :d

houmaan

عضو جدید
من همیشه هز بانکهایی پول بر میدارم که اطرافش خلوت نباشه که اقا دزده بخواد بیاد از کارتم پول بگیره ولی پیشنهادت جالب بودممنون

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تکراری (به جان خودم تکراری بود)

قفل شد .......
توی همون تاپیک یکی گفته بوده اگه مثلا رمزمون 2222 باشه چی؟

بابا تو گندشو در اوردی هاشمی ، هر چی گفتم ، میگه تکراری...:cry::wallbash:

میام خونه زندگیتو قفل میکنماااااااااااااا...:w16:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسری صدام کن
بابا چی کار کنم خو تکراری نیست خوبه ؟

آخرین ویرایش:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا حرف تو دهن من میذاری؟
اون قرمزه رو چرا اضافه کردی؟

shotgun

عضو جدید
من تا حالا امتحان نکردم ، ولی تو امتحان کن ، مواظب پلیس نگیرت ، اونوقت تا بیای به پلیسای ایران ثابت کنی یه دست چک ولگد مفصل خوردی !!! :d

راس ميگيييييييييييي؟

از طرف ريكاردو :

كاستو بيار ماس بيييگيييييييييير
:D:D

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز

----------------------

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

mrsadi677

عضو جدید
ای کاش یه دزدی پیدا بشه ،یه حالی به من بده
اخه من عابرم همیشه خالیه،رمزا که وارد میکنم،میگه:(زدی به کاهدون)
شایدم دزده دلش بسوزه یه کمکی کنه:)

بالا