فاطمه محبی
عضو جدید
خیلی سوال سختیه ولی خودمو که نمیتونم گول بزنم شاید نه.اما حالا همیشه به خاطر اینکه توی یک خونواده مسلمون و شیعه بدنیا اومدم خدارو شکر میکنم
دین مهم نیست
اصل خدا پرستیه.
در جواب اون دسته از دوستانی که فرمودند دین مهم نیست مهم اینه که به خدا برسیم؟ این سوال را می پرسم؟
شما یه نردبون گذاشتی زیر پاتون بری یه سیب بچینی ! درسته همین که دستت به سیب رسید نردبون را از زیر پاتون بردارید؟>
آره مطمئنم باز هم مسلمون بودم...همون طوري كه من الان به اين دين موروثيم افتخار مي كنم و بزرگترين سعادتم توي زندگي اينه كه مسلمون زاده ام...پدرم مسلمون بوده...مادرم...و جامعه ام...
و خط مشي من جملات روشنفكرانه ي يك دانشمند نيست بلكه سخن خود خداست كه مي فرمايد:تنها دين نزد خدا اسلام است.
من افتخار مي كنم مسلمان زاده ام چون حداقل بيست سي سالي جلو افتاده ام...
من نمي خواهم دينم را پيدا كنم بلكه مبي خواهم همين ديني را كه خدا برايم خواسته است را به اوج برسانم...
من افتخار مي كنم مسلمان زاده ام و سالهاست كه ديگر با عشق و شناخت نمازم را ميخوانم...
این در صورتی هست که با نردبون به سیب برسی. ولی اگه دست خودت به سیب رسید و نیاز به نردبون نداشتی چی؟
یه کم مثالت رو عوض می کنم صدف جان. زمانیکه بچه هستی و قامت کوتاهی داری، دستت به میوه درخت نمیرسه. ولی وقتی بزرگ شدی، می تونی بعضی از میوه ها رو مثل شاهتوت خودت بدون استفاده از نردبون از درخت بچینی و بخوری. البته در کل مثال میوه، مثال خوبی نیست. چون باز میشه با یه مثال دیگه نقضش کرد.
دین برای زمانی بود که افکار مردم ناپخته بود. خام بود. ولی الان فرق کرده. مثل قوانین علمی. مثل خسوف و کسوف. قبلا پذیرشش برای مردم ممکن نبود. ولی الان یه بچه خردسال هم با خسوف و کسوف آشناس و براش چیز عجیبی نیست. چون فکر مردم پخته تر شده. دین برای اون زمان بود که مردم و از اون جهل جدا کنه و کمی آماده ش کنه. ولی الان دین یه مساله بسته س که انسان ها رو محدود می کنه و گهگاهی این محدودیت ها حتی باعث میشه که بعضی از انسان ها از خدا هم غافل بشن به جای اینکه به سمت خدا برن.
از دوستاني كه گفتند اگر در خانواده غيرمسلمان هم بدنيا امده بوديم باز دين اسلام را انتخاب مي كرديم سوالي دارم
شما چه ميزان راجع ساير اديان تحقيق كرديد ؟؟ اساسا از احكام و خصوصيات ساير اديان چقدر شناخت داريد كه دين اسلام رو برتر مي دونيد ؟؟
البته منظور من اصلا دفاع از دين خاصي نيست چون بنظر من همه اديان سر و ته يك كرباسند .
بلكه مخاطب من اون گروه از دوستان هستند كه گفتم .
اصلا مگه در اين مملكت مرجع درست و راست راجع ساير اديان پيدا ميشه ؟؟
كتابهائي كه راجع ساير اديان در كشور ما تحت شرايط فعلي چاپ ميشند عمدتا مشمل بر دروغ و افترا راجع اون اديان هستش . براي مثال راجع زرتشتي ها ميگن اونها اتش پرستند و يا مسيحي ها به تثليث ( سه گانه پرستي ) معتقدند يا بهائي ها ازدواج بين برادر و خواهر رو جايز مي دونند و يا هندوها بت پرستند و نظير اين دروغ ها
پس وقتي شما نميتونيد راجع اديان ديگه تحقيق و مطالعه درست و حسابي داشته باشيد چطور دين اسلام رو برتر مي دونيد ؟؟
اگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟
سواله خیلی سختیهاگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟
این در صورتی هست که با نردبون به سیب برسی. ولی اگه دست خودت به سیب رسید و نیاز به نردبون نداشتی چی؟
یه کم مثالت رو عوض می کنم صدف جان. زمانیکه بچه هستی و قامت کوتاهی داری، دستت به میوه درخت نمیرسه. ولی وقتی بزرگ شدی، می تونی بعضی از میوه ها رو مثل شاهتوت خودت بدون استفاده از نردبون از درخت بچینی و بخوری. البته در کل مثال میوه، مثال خوبی نیست. چون باز میشه با یه مثال دیگه نقضش کرد.
دین برای زمانی بود که افکار مردم ناپخته بود. خام بود. ولی الان فرق کرده. مثل قوانین علمی. مثل خسوف و کسوف. قبلا پذیرشش برای مردم ممکن نبود. ولی الان یه بچه خردسال هم با خسوف و کسوف آشناس و براش چیز عجیبی نیست. چون فکر مردم پخته تر شده. دین برای اون زمان بود که مردم و از اون جهل جدا کنه و کمی آماده ش کنه. ولی الان دین یه مساله بسته س که انسان ها رو محدود می کنه و گهگاهی این محدودیت ها حتی باعث میشه که بعضی از انسان ها از خدا هم غافل بشن به جای اینکه به سمت خدا برن.
[FONT="]سلام پژمان جان[/FONT][FONT="]
در مورد اینکه گفتی فکر آدمها امروزه نسبت به قبل پخته تر شده من با تو موافقم اما یادت باشه نسبت به قبل. اگه در مورد فراروانشناسی (پارا سایکولوژی) اطلاعات داشته باشی می دونی که با وجود اینکه انسانها امروزه در مورد خیلی از جنبه های روانشناسی اطلاعات زیادی دارند اما هنوز در مورد خیلی از مسایل انسان هیچ اطلاعاتی نداره و فقط یه کلیاتی از اون رو میدونه.البته در شاخه های دیگر علوم نظیر متافیزک هم مجهولات زیادی برای انسان وجود داره.پس اگر خوب فکر کنی می بینی که انسان با تمام پیشرفتی که کرده هنوز خیلی از مسایل رو نمی دونه.حالا اگر ما دوست نداریم دین دار باشیم در حالیکه هیچ عددی نیستیم سعی نکنیم مغرورانه در مورد مسایل حرف بزنیم.
در مورد این هم که گفتی دین انسانها رو محدود می کنه به جرات می گم اگه منظورت دینی غیر از اسلام ناب هست شاید ولی به نظر من اگر یک مسلمان بدون افراط و تفریط به دستورات دین خودش عمل کنه نه تنها این دین برایش محدود کننده نیست بلکه خیلی از آزادیها رو هم براش به وجود می آره آزادی که فقط این نیست که لخت توی خیابون راه بریم.[/FONT]
دم در همون بهشتی که ما مسلمانها خیلی بهش اعتقاد داریم کسی وای نستاده بپرسه که مسلمونی،کلیمی،زرتشتی یا یهودی ازت میپرسه خدا کیه چقدر تلاش کردی بشناسیش موفق شدی؟، تونستی یه لحظه خوشحالش کنی تونستی دل بندشو نشکونی تونستی مال بندشو نخوری غیبت نکنی قضاوت نکنی دروغ نگی تونستی حق الناس نکنی از حق خودش میگذره ولی از حق بندش نمیگذره تونستی جوری رفتار کنی که جلوی ملائک سرشو بالا بگیره و بگه این بنده ی منه دیدین سربلندم کرد دیدین حق داشتم بگم بهش سجده کنید دیدید اشرف مخلوقاته، عزیزی که این تاپیک رو گذاشتی اینارو ازمون میخوان وگرنه داشتن کدوم مذهب یه اسمه که داریم دنبال خودمون میکشیمش، من فقط یه چیز میدونم و مطمئنم که اگر 100هزار بار دیگه به دنیا بیام باز هم عاشق خدام با تمام وجود و باز هم میخوام که علی وارانه زندگی کنم علی یارتون تو این روزهای عزیز![]()
من تو هر خانواده ای هم که به دنیا میومدم خدا پرست بودم.نه مسلمان.نه هیچ دسن دیگه.![]()
ما الان که توی خانواده ی مسلمان به دنیا آمدیم مسلمان نیستیم چه برسه به اینکه اصلا از اسلام چیزی ندونیم!
چون ما میخوایم بگیم از خاکیم وبه خاک بر میگردیمبا سلام
من یه سوال دارم . چرا شیعه ها موقع نماز از مهر استفاده می کنند؟
شما همین الانم مسلمان نیستین برید خوشحال باشیدخیرررررررررررررررررررر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معنای فلسفه و منطق از نظر حقیر(دوستان اگر دارای اشکال مبنایی مفهومی ویا هر چی... دارد راهنمایی فرمایید.) | بحث و گفتگوی فلسفی | 9 |