اگر خانمها با حجاب باشند مشکلی آنها را تهدید نمی کند

hemmat27

عضو جدید
«وقل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها ولیضربن بخمرهن علی جیوبهن و لایبدین زینتهن الا لبعولتهن او ابائن او اباء بعولتهن او ابنائهن او ابناء بعولتهن او اخوانهن او بنی اخواتهن او بنی اخواتهن او نسائهن او ما ملکت ایمانهن او التابعین غیراولی الاربه من الرجال او الطفل الذین لم یظهروا علی عورات النساء و لایضربن بارجلهن لیعلم ما یخفین من زینتهن و توبوا الی الله جمیعا ایها المؤمنون لعلکم تفلحون».
ای پیامبر(ص) به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را فرو گیرند(و از نگاه به مردان نامحرم بپرهیزند) و دامان خود را حفظ کنند و نباید زینت خود را آشکار سازند. جز آن مقدار که طبیعتاً ظاهر است و (اطراف) روسریهای خود را برسینه خود افکنند(تا گردن و سینه با آن پوشانده شود) و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان یا پدرانشان یا پدرشوهرانشان یا پسرانشان یا پسران همسرانشان یا برادرانشان یا پسران برادرانشان یا پسران خواهرانشان یا زنان همکیششان یا کنیزانشان، یا افراد سفیهی که تمایلی به زن ندارند و یا کودکانی که از امور جنسی زنان آگاه نیستند. و به هنگام راه رفتن، پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانی‌شان دانسته شود(و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد) ای مؤمنان نسبت به گناهان گذشته توبه کنید تا رستگار شوید.

hemmat27

عضو جدید
مگرنه این است که خود قران گفته به عقلت رجوع کن؟ایه حفظ نیستم
ولی خودم قاریم

شما قاری هستید روی تخم چشم ما جا دارید!
اما معنی قرآن هم باید بلد باشید!
این پست هایی که بنده گذاشتم آیات قرآنه،
بعدش هم خداوند در قرآن فرموده فکر کنید و حتی ائمه فرمودند 2 رکعت نماز با تفکر بهتر از 70 رکعت بدون تفکره!
اما آیا منظور از تفکر در قرآن اینه که شما متن صریح قرآن رو کنار بذارید و بگید هر چی عقلم گفت؟
کلام خطا ناپذیر معصوم و قرآن رو کنار بذارید و مراجعه کنید به عقل؟ این کار خودش غیر عاقلانه است

engineer.sh

عضو جدید
شما قاری هستید روی تخم چشم ما جا دارید!
اما معنی قرآن هم باید بلد باشید!
این پست هایی که بنده گذاشتم آیات قرآنه،
بعدش هم خداوند در قرآن فرموده فکر کنید و حتی ائمه فرمودند 2 رکعت نماز با تفکر بهتر از 70 رکعت بدون تفکره!
اما آیا منظور از تفکر در قرآن اینه که شما متن صریح قرآن رو کنار بذارید و بگید هر چی عقلم گفت؟
کلام خطا ناپذیر معصوم و قرآن رو کنار بذارید و مراجعه کنید به عقل؟ این کار خودش غیر عاقلانه است
من کسیم کتو کلاسا قران بزرگ شدم
باچادر کککککککککاملا مخالفم
از ادمای مذهبی ای کدیدم متنفففففففففرم
همش ریاس
زیاده روی این ریاروبوجود اورده
من عاشق خدامم
یلحظه تنهام نذاشته کمیدونم اگه بذاره چی بسرم میاد
ولی همیشه چیزی کبنظر خودم درسته انجام میدم
من خسته شدم از حرفای کلیشه ای وتکراری
قران کمیخونم اروم میشم ولی خیلی چیزاشوواقعا قبول ندارم

hemmat27

عضو جدید
من کسیم کتو کلاسا قران بزرگ شدم
باچادر کککککککککاملا مخالفم
از ادمای مذهبی ای کدیدم متنفففففففففرم
همش ریاس
زیاده روی این ریاروبوجود اورده
من عاشق خدامم
یلحظه تنهام نذاشته کمیدونم اگه بذاره چی بسرم میاد
ولی همیشه چیزی کبنظر خودم درسته انجام میدم
من خسته شدم از حرفای کلیشه ای وتکراری
قران کمیخونم اروم میشم ولی خیلی چیزاشوواقعا قبول ندارم

خواهرم کسی اینجا ادعا نکرد که حجاب=چادر !
چادر همه ی حجاب نیست! اما کاملترین حجاب چادره!
حالا شما هر جوری بتونی ملاکهایی که قرآن و ائمه گفتند پیاده کنی فرق میکه چه با چادر چه با روسری و مانتو!
در مورد این هم که قرآن رو قبول ندارید بعضی جاهاشو من نمیتونم اینجا باهاتون بحث کنم! اما بهتره این شبهه رو برای خودتون حل کنید
چون قرآن که قطعا اشکالی نداره اگه اشکالی هست از تفکر غلط و باور های غلط ماست!

بالا