اگرنامزدتون در یک حادثه تصادفی قطع عضو بشه بازم حاظرید باهاش ازدواج کنید؟

shirin eng

عضو جدید
اگرنامزدتون در یک حادثه تصادفی قطع عضو بشه بازم حاظرید باهاش ازدواج کنید؟بازم حاظرید دوسش داشته باشید؟:eek:

ارامش ابدی

عضو جدید
بله من در هر صورت دوستش دارم بهش روحیه میدم تا به زندگی عادی برگرده واحساس کمبود نکنه .....! بشرطی که طرفم قدر دون باشه.!

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
فقط آقایون تحت هیچ شرایطی اگه این اتفاق واسه نامزدشون بیفته قبولش نمیکنن دیگه و ترکش میکنن !!!................

توی خانوما هم ی تعداد محدودی اینطورین !

Sima.N

عضو جدید
نمیدونم ادم باید تو اون شرایط قرار داشته باشه تا درست تصمیم بگیره شاید اگه بگم اره و برای من فقط خودش مهمه و من هنوزم تحت هر شرایطی باهاش ازدواج میکمو و از این شعار های عامیانه یکم از واقغیت دور باشه.............

سلطان قلب تو

عضو جدید
ببخشیدا

این که معلومه

آدمه ها

لباس که نیست

پاره شد یا سوخت بندازیمش دور یکی دیگه بگیریم

من تا تهش پاش واسادم

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه سوالیه؟ معلومه باهاش ازدواج میکنم

Syd Barrett

عضو جدید
فقط آقایون تحت هیچ شرایطی اگه این اتفاق واسه نامزدشون بیفته قبولش نمیکنن دیگه و ترکش میکنن !!!................

توی خانوما هم ی تعداد محدودی اینطورین !

من خیلی سعی کردم این جمله رو بفهمم و برداشت آخرم هم این بود که فقط آقایون نامزدشون رو توی این شرایط ترک میکنن ( به هر حال جمله سختی بود ، شرمنده اگه اشتباه متوجه شدم )
ولی به نظر من کاملا برعکسه ... نه به خاطر اینکه خودم پسر هستم ( دلیل دارم )

اگر به این نگاه کنیم که یه دختر و یه پسر برای چی با هم میمونن شاید یکی از مهمترین نکات این باشه که معمولا ( نه همیشه ) دختر ها نیاز دارن یه نفر از اونها مراقبت کنه و به قول خودمون هواشون رو داشته باشه
ولی پسر ها این نیاز رو کمتر دارن و اون مقدار کم هم به صورت احساسی هستش نه جسمی ... پسر ها بیشتر علاقه دارن تا مراقبت کنن و دوست دارن قدرت و مردونگیشون رو به طرف مقابلشون نشون بدن ...
وقتی یه همچین اتفاقی برای نامزد یه دختر میفته ، اون پسر دیگه نمیتونه این نیاز دختر رو برطرف کنه به همین دلیل خیلی وقت ها اون دختر یا نامزدی رو به هم میزنه یا اگر هم بمونه فقط از سر دلسوزی میمونه نه عشق

ولی وقتی برای نامزد یه پسر این اتفاق بیفته ، اون دختر حتی بیشتر از قبل میتونه نیاز های احساسی اون پسر رو برآورده کنه و خود اون پسر هم در این شرایط احساس مسئولیت بیشتری میکنه و احساس میکنه هر طور که شده ( طبق غریزه خودش ) باید مراقب اون دختر باشه .

من به عنوان یه پسر میگم ، به شخصه علاقه ای به ازدواج ندارم ( حداقل فعلا ) ولی اگر یه زمانی یه دوست دختر داشته باشم و برای دوست دخترم یه همچین اتفاقی بیفته شاید حتی باهاش ازدواج کنم !

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی حاضره با منه ملول ازدباج کنه که من اینکارو بکنم ؟

ولی سوال استاتر ایراد داره مگه دوست داشتن تو دست و پاس طرفه که اگه قط بشه یگه دوسش نداشته باشیم ! حرفایی میزنن برخیا

همچین تاپیکی هم تو یه انجمن دیگه فکر کنم شوما بودید زده بودید ؟ نمیدونم چرا از پرسیدن این چیزا خوشتون میاد ری به ری میپرسی

ایول حوس کردم دوباره بشنومش

وهاب...

اخراجی موقت
افرین فاطمه
با این نضع یارنه بدبختیم حالا بیاو دوارمانم بخر

بالا