nino
مدیر بازنشسته
سلام بچه ها خیلی دلم براتون تنگ شده بود .
چه خبر از طرحاتون ما که یکشنبه هفته دیگه تحویل نهایی رو باید بدیم بره .
راستی تا حالا کسی با کاغذ عکس فاسد شده ماکت ساخته اگر کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه .
كاغذ عكس فاسد شده ؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها خیلی دلم براتون تنگ شده بود .
چه خبر از طرحاتون ما که یکشنبه هفته دیگه تحویل نهایی رو باید بدیم بره .
راستی تا حالا کسی با کاغذ عکس فاسد شده ماکت ساخته اگر کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه .
اتفاقا به هر کی گفتم میخوام با این مصالح کار کنم جوابش همین بوده .كاغذ عكس فاسد شده ؟؟؟؟؟؟؟

مرسی نوشین جان
میتونی پلانشم بذاری؟
راستی کلا طرحتو عوض کردی نه؟اون سازه کابلی قبل و ...
دلش ميخواست خفم كنه 
نوشین جان سیستم عوض شده؟؟؟؟ زمان ما طراحی فنی کسی چیزی طراحی نمی کرد که؟؟؟؟
یکی از طرح های پیش را بر میداشتیم و به طورکامل فاز 2 می کردیم... این سیستم چه جوریه؟

سلام نوشين جان واقعا حال كردم خيلي باحاله . جا داره بگم بابا تو ديگه كي هستي.سلام بچه ها . اينم كار طراحي فني من
پروژه نمايشگاه محصولات ايران خودرو در خيابان وليعصر
مساحت زمين 30 * 40
![]()

مرسی نوشین جان خیلی خوبن.فقط میشه بگی اینها هرکدوم با چه مصالحی کار شده؟مثلا اون اولی با فومه؟یا دومی اسکلتش!و...
ممنون که این کارارو گذاشتی![]()

نوشین جان منم خوشحال میشم که راجع به طرحت توضیح بدی.سلام نوشين جان واقعا حال كردم خيلي باحاله . جا داره بگم بابا تو ديگه كي هستي.
ميشه بيشتر در موردش توضيح بدي . سازش چيه؟ اصلن اينو چجوري و باچي ساختي؟
نوشين جان خيلي كارت جالبه.
يك سوال داشتم البته ببخشيد ربطي به موضوع نداره اما ميخواستم بدونم اين پرسپكتيو استراكچر رو با چي كشيدي؟

درسته حدس ميزدم .مرسي مهران جان
اين استراكچر سه بعدي اتوكد هست . ساختم نكشيدم![]()
درسته حدس ميزدم .
فقط ميشه بگي اين قسمتهايي رو كه نشون دادم رو چجوري ساختي.![]()

!!!اتفاقا به هر کی گفتم میخوام با این مصالح کار کنم جوابش همین بوده .
منم بار اولمه که میخوام باهاش کار کنم باید کاغذها رو دوبل یا سوبل کنم بعد باهاشون بسازم . خیلی سخته ولی دیگه استاد خواسته کاریش نمیشه کرد.
كاغذ فاسد شده همونطور كه گفتم همون كاغذ هاي عكس هست كه داخل آلبوم داريد. باتفاوت اينكه تاريخ اعتبار اونها گذشته يا اينكه در معرض نور خورشيد قرار گرفته اند كه رنگ آنها عوض شده. اين كاغذ ها رو به صورت رول ميفروشندكه هر رول اون تا جاييكه يادم مياد 150 متر بود و هر رول اون حدود 10000 هزار تومن ما خريديم البته ما براي سه نفر نصف رول گرفتيم كه با تخفيف و چونه شد 4000 تومن كه اخرش بازم مقداري اضافه اومد عكس ازش گرفتم كه رنگشو خوب ببينيد.!!!
عکس فاسدشده چیهستاصلا
میگم کارتو حتما بزار خب؟
كاغذ فاسد شده همونطور كه گفتم همون كاغذ هاي عكس هست كه داخل آلبوم داريد. باتفاوت اينكه تاريخ اعتبار اونها گذشته يا اينكه در معرض نور خورشيد قرار گرفته اند كه رنگ آنها عوض شده. اين كاغذ ها رو به صورت رول ميفروشندكه هر رول اون تا جاييكه يادم مياد 150 متر بود و هر رول اون حدود 10000 هزار تومن ما خريديم البته ما براي سه نفر نصف رول گرفتيم كه با تخفيف و چونه شد 4000 تومن كه اخرش بازم مقداري اضافه اومد عكس ازش گرفتم كه رنگشو خوب ببينيد.
![]()
![]()
من هم كه كارم رو باهاش ميساختم فكر ميكردم خوب ميشه ولي اوني كه دوست داشتم بشه نشد. براي ساخت چون خود مقواها نازك هست اونها رو دوبل يا سوبل ميكنيم تا محكم تر وبهتر وايسه . كه البته بريدن اونها سخت تر ميشه كه من براي بريدن از اسكالپر اگر درست نوشته باشم يا همون تيغ جراحي نمره پايين اون استفاده كردم.بعد از ساخت خيلي بد نشد چون رنگ قشنگي خود مقوا داره اما بعد از اينكه اون رو به دست رنگ سپردم چونكه وقت براي بتونه كردن اون نداشتم شكل بدي پيدا كرد . ولي چون خود استاد استفاده از اين مصالح رو به ما پيشنهاد كرده بود يه كم بيشتر حالمو نو نگرفت . ولي هرچي بود خدا رو شكر تموم شد امروز هم انتخاب واحد داشتم وطرح 3 رو اين ترم داريم .اين هم دو تا عكس از ماكت.
![]()
![]()
ممنون از توجهتون![]()
سیمین جان این ماکت همون شیته؟؟؟
ماکتت خیلی خوب شده مخصوصا اینکه همش سفید کار شده. پس چرا توی شیتت پلانش نبود؟؟؟
خواهش ميكنمخیلی خیلی ممنون مهران که اینارو توضیح دادی من یه چیز جدید یاد گرفتم که بلد نبودم راستی این کاغذ رو از کجا خریدی؟
بعد موضوع این تحویل مسکونیه؟
اون اسکالپر هم بلد نبودم خوب می بره؟
خواهش ميكنم
اين كاغذ ها رو عكاسي ها بايد داشته باشند . البته ما چند جا رفتيم بالاخره پيدا كرديم
خب ميبينم كه يكي از مواردي كه ميبايست رعايت بشه نشده . اينكه طرح من بايد هر كس اونو ميبينه بفهمه كه اين مدرسه است اما با سوالت متوجه شدم كه در اين مورد موفق نبودم.
اسكالپر هم همونطور كه گفتم اگه اگر نمره پايينش رو داشته باشي خيلي خوب ميبره مخصوصا براي مقوا ها.
نه عزیزم مقیاس کارم 1 به 200 بوده . (عذر بدتر از گناه) . دیگه تو این مقیاس جزئیات در و پنجره رو نشون ندادم
. و اینکه با فوم نیست با فوم برد درست کردم . یه لایه فوم به اضافه دو لایه مقوا
![]()
نه عزیزم ماکتت خیلی هم خوبه
چه درخت های جالبی هم داری میشه بگی با چی درست کردی؟

طرح اين ترم من هم موزه است . موزه اي به نام "موزه آب و آفتاب" .
الگوي طراحيمون هم به نظرم روي آندو ميتونم حساب باز كنم . چونكه مثال هاي خوبي در اين زمينه موزه و امثالهم داره .
اگر دوستاني كه قبلا طراحي موزه رو داشتن لطف كنن و فضاهاي لازم موجود در يك موزه رو به ما بگن ممنون ميشيم .

فكر كنم اين ترم دخلمون در اومده.