ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایراد شماها اینه که خدا رو تنها یافته اید!!!! هرچی شک و شبهه و سواله ، برای خودتون حق مسّلم میدونید که باید حتما پاسخ قاطعی داده بشه وگرنه خدایی وجود نداره!!! ولی هیچوقت از این شک و شبهه های خودتون رو ، به سمت مقابلش ، یعنی شیطان ، نسبت نمی دید. همیشه هرچیزی که اسلام بگه ، باید اول شک کنید و ردش کنید تا نیکیش برای شما اثبات بشه ، و هرچیزی که غرب بگه ، اول قبولش میکنید تا اینکه ضررش ثابت بشه.ایراد شما اینه. چرا برعکس فکر نمی کنید شماها؟ چرا همیشه خدا رو هدف می گیرید؟ شما رو چه شده؟ ایمان یعنی ضعف؟ چرا گوش شما کر و چشم شما کور شده؟ چرا نمی بینید واقعیت رو؟ چرا کینه می ورزید و عناد می کنید؟ چرا خودتون رو بزرگتر از خدا می بینید؟ خدایی که شما رو آفرید ، برای شما قلب ها و چشم ها قرار داد ، پس چرا اندیشه نمی کنید؟؟؟؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نه خشکه مذهبم ، نه میگم سوال نکنید ، سوال کردن خوب است وقتی که شما به دنبال جوابی باشید.
دوستان شما دنبال جواب نیستید ، چون اصلا نمی دونید سوالتون چیه. شما شستشوی مغزی شده اید ، این رو برید تحقیق کنید ، رسانه روی مغز شما اثر کرده ، دنیا روی مغز شما اثر کرده ، شما تحت تاثیر امواج شدید تبلیغات قرار گرفتید .
یعنی شما تا به حال ، هیچوقت خدا رو در زندگیتون حس نکردید؟ غیر ممکنه آدم با مغزی بدون تعصب و دلی بینا ، یه ذره فکر کنه ، ولی خدا رو نبینه .غیر ممکنه.امکان نداره.امکان نداره شما خدا رو ندیده باشید.دیدید ، یادتون رفته ، فکر کنید یادتون میاد ، ضرر نداره که ، یه ذره فکر کنید.
من نمیدونم چرا ماها اینجوری هستیم ، اصلا کلا توی زندگی هم همینیم ، همه رو دزد فرض میکنیم تا بی گناهیش ثابت بشه ، گویی در خارج هم همه رو بی گناه فرض میکنن تا دزدیش ثابت بشه. متاسفانه اونا دین رو به صورت یه عادت و فرهنگ رواج دادن و اسمشو به جای دین ، گذاشتن فرهنگ خودمون!! ما هم دین رو در ظاهر میگیم داریم ، ولی در باطن خبری ازش نیست . متاسفانه. چشم ها رو بشویید و فکر کنید و ببینید...

16202

عضو جدید
سلام نماز خوندن از روی عادت که فایده نداره آدم باید با عشق بخونه طوری که وقتی شروع کرد فقط با خدا حرف بزنه و توی فکرش هزار جای دیگه نره البته به قول مامانم ما که عددی نیستیم.

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلام نماز خوندن از روی عادت که فایده نداره آدم باید با عشق بخونه طوری که وقتی شروع کرد فقط با خدا حرف بزنه و توی فکرش هزار جای دیگه نره البته به قول مامانم ما که عددی نیستیم.

سلام دوست عزیز
نماز برای این نیست که خودمون لذت ببریم؛بلکه برای این میخونیم که خدایی نکرده حرف خدا زمین نمونه، حتی اگه با نهایت خستگی بریم نماز بخونیم. چون به خاطر خودمون نخوندیم بلکه به خاطر خدا خوندیم واین ارزشمند هست.
نظر شما چیه؟

BEKco

عضو جدید
الان رقص هندی خز شده

من رقص تکنو را از نماز خواندن پدر و مادرم بیشتر دوست دارم زیرا آنها با عشق

میرقصند و پدر و مادرم به اجبار نماز میخوانند.

نتیجه رقصی که شما دوست دارین این دنیای پر از کثافت است و نتیجه نماز خواندن پدر مادرتان یاد خدا است اگر چه اجباری باشد (که البته هیچ کس مجبور نیست و همه در عمل آزادند)

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
نتیجه رقصی که شما دوست دارین این دنیای پر از کثافت است و نتیجه نماز خواندن پدر مادرتان یاد خدا است اگر چه اجباری باشد (که البته هیچ کس مجبور نیست و همه در عمل آزادند)

هیچکس در عمل آزاد نیست بلکه در اعتقاد و ایمان به چیزی ، آزادند!

اسمارت

عضو جدید
همیشه میخونم خداروشکر سعادتشو داشتم که میخونم
خدا احتیاجی به نماز من و امثال من نداره این منم که با خوندنش اروم میشم
نماز بیان عشق به خداست نشان دادن بندگی به خداست...

mokhtarim

عضو جدید
sadegane nemidunam nemitunam ya nemikham ya room nemishe ama har chi ke hast namaz nemikhunam ama khodesh ham midune mokhlesesham va azash ham mikham ke bishtar havasesh be man bashe ,age az man gafel beshe nemidunam koja miram va chekar mikonam

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
sadegane nemidunam nemitunam ya nemikham ya room nemishe ama har chi ke hast namaz nemikhunam ama khodesh ham midune mokhlesesham va azash ham mikham ke bishtar havasesh be man bashe ,age az man gafel beshe nemidunam koja miram va chekar mikonam

جناب مخلص خدا یعنی تو 24ساعت نیم ساعت وقت نداری نمازرو بخونی؟بخونی عالی میشه.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

حتما حکمتی توش بوده که این دنیا پر از کثافت ساخته بشه. شما چکاره ای که دیگران رو مجبور به نماز خوندن میکنی؟{که البته منظورم مسلمانان بودن که بقیه رو مجبور میکنن}
کاری کردید که مردم دوازده ماهه سال غم زده باشن و تو سرشون بزنن و گریه و زاری کنن و سیاهپوش باشن؛ که چی؟ که همه رو اجباری ببرید بهشت و اسلام رو زنده نگهدارید.
روزی 1 قانون برضد اقلیت دینی ساخته میشه. روزی 10 تا امامزاده ساخته میشه. 20 تا حدیث ساخته میشه. 30 تا مرکز دینی. 40 تا آیت الله. 50 تا کتاب سانسور میشه.60 تا کتاب حق انتشار نداره.
مشکل شماها تنها با موسیقی و رقص نیست، کلا با فرهنگ و تمدن مشکل دارید.

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
تصمیم با تو هست :
میتونی خونت رو به خورشید بسازی و از نورش و گرماش استفاده کنی
میتونی پشت به خورشید بسازی و در تاریکی زندگی کنی

به هر حال تو محتاجی به نور خورشید
وگرنه خورشید به کسی محتاج نیست ..

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونيم لا اله الا الله يعني همين كه فرموديد كه هيچ معبودي جز خدا نيست..فقط خداست كه براي ما كافيست بدون هيچ واسطه و معبود

تشکر ویژه داره این حرفتون ...........سپاس فراوان:gol:

BEKco

عضو جدید
این دنیا پر از کثافت ساخته نشده بلکه این انسانها هستند که چون از دین فاصله گرفتن دارن تو کثافت غرق میشن . هیچ کس کسی را مجبور به نماز نمیکند .این متن قرآن است : لا اکراه فی الدین ( دین اجباری نیست ) . یک جای دیگر قرآن دارد که اگر خدا میخواست
این اجبار که میگویید چیست ؟ کجا نوشته ؟ بگویید ما هم بدانیم .

مردم خودشون امام حسین رو دوست دارن براش عزاداری میکنن . اونم نه همه سال بعضی ها دو سه روز بعضی ها 10 روز بعضی ها هم بیشتر . این کار خود مردم هست و ناشی از عشق . به عاشق هم نمیتوان گفت چرا عاشق شدی یا چرا عاشق هستی ( آیا شما تاحالا عاشق اهل بیت دیدین ؟)
( ناگفته نماند جامعه ما نیاز به تفریح و شادی بیشتری دارد اما این کمبود تفریح ربطی به دین و عزاداری اهل بیت که چند روز بیشتر نیست ندارد )

هنر ربطی به رقصهای آنچنانی که انسان را در کثافت فرو میبرد ندارد .

اگر کسی چیزی را درباره خدا و گناه نداند و توانایی و امکانات یاد گرفتنش را نداشته باشد مورد سوال نیست (چون توانایی یاد گرتن نداشته )
لا یکلف الله نفسا الا وسعها خدا از کسی بیش از توانایی نمیخواهد

BEKco

عضو جدید
اوایلی که مکانی برای کارم گرفتم یک نیرویی جذب کردم که ساکن یک شهرستان دیگر بود و یک اتاق داده بودم تا بیرون هزینه مکان ندهد . نماز هم نمیخوند.
اوائل پاییز بود و شبها کمی سرد میشد . میگفت بخاری بیار منم گرفتار بودم میگفتم باشه .
واقعا هم ناراحتش بودم که شبها سردش میشه ولی اون چند روز نشده بود برم بخاری بیارم .
جمعا حدود سه هفته بود و بعد تصمیم گرفت بره برای ارشد بخونه . موقع خدا حافظی صمیمانه بودیم اون جملاتی گفت که از همکاریش با بنده راضی بوده گفتم حیف که نماز نمیخونی . گفت من تو دلم با خدا هستم و رابطه دارم . گفتم منکر این موضوع نیستم و این موضوع سر جاش درسته .
بعدا فکر کردم که ای کاش این اتفاق رو برایش مثال میزدم که شبها که اینجا سردت میشد من ناراحت بودم اما در عمل این ناراحتی من بدردت نمیخورد . تو بخاری میخواستی و ناراحتی من چه دردی از تو دوا میکرد

BEKco

عضو جدید

و نماز را در دو طرف روز و ساعات نخستين شب برپا دار ، كه يقيناً نيكى‏ها بدى‏ها را از ميان مى‏برند ، اين براى يادكنندگان تذكّر است
سوره هود آیه 114

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]*نمازهایت را عاشقانه بخوان،حتی اگر خسته ای یا حوصله نداری،[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]قبلش فکر کن چرا داری نماز میخونی؟؟؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]*آن وقت کم کم لذت میبری از کلماتی که تمام عمرداری تکرارشون میکنی.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]*تکرار هیچ چیز جز نماز در این دنیا قشنگ نیست. [/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]*هـرگـز نـمـازت را تـرک مـکـن[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]*چه انسانهایی که زیر خاک هستندو ،[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بـزرگ تـریـن آرزویـشـان بـازگـشت بـه دنـیـاست[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT]تا سجده کنند... ولو یک سجده

BEKco

عضو جدید
نماز را از زوال خورشيد (هنگام ظهر) تا نهايت تاريكى شب ( نيمه شب) برپا دار؛ و همچنين قرآن فجر ( نماز صبح) را؛ چرا كه قرآن فجر، مشهود (فرشتگان شب و روز) است! (78)

و پاسى از شب را (از خواب برخيز، و) قرآن (و نماز) بخوان! اين يك وظيفه اضافى براى توست؛ اميد است پروردگارت تو را به مقامى در خور ستايش برانگيزد! (79)
و بگو: «پروردگارا! مرا (در هر كار،) با صداقت وارد كن، و با صداقت خارج ساز! و از سوى خود، حجتى يارى كننده برايم قرار ده!» (80)
و بگو: «حق آمد، و باطل نابود شد؛ يقينا باطل نابود شدنى است!» (81)
و از قرآن، آنچه شفا و رحمت است براى مؤمنان، نازل مى‏كنيم؛ و ستمگران را جز خسران (و زيان) نمى‏افزايد. (82)
سوره اسرا

BEKco

عضو جدید
و پند ده ؛ زيرا پند به مؤمنان سود مى‏دهد ؛«55»
جن و انس را جز براى اينكه مرا بپرستند نيافريديم ؛«56»
از آنان هيچ رزقى نمى‏خواهم ، و نمى‏خواهم كه مرا طعام دهند .«57»
بى‏ترديد خدا خود روزى‏دهنده و صاحب قدرت استوار است .«58»
براى كسانى [از قوم تو] كه ستم ورزيدند، سهمى از عذاب مانند سهم هم‏مسلكانشان [از امت هاى پيشين] است، بنابراين شتاب در آمدن آن را نخواهند .«59»
پس واى بر كسانى كه كافر شدند از آن روزشان كه آنان را به آن وعده مى‏دهند .«60»

سوره ذاریات
1- مومنین به هم وظائفشون رو یاد آوری میکنند
2 - پند مومن به حال مومن دیگر فایده دارد
3-خدا ما را نیافریده که مانند حیوان زندگی کنیم بلکه مارا آفریده که در زندگی بنده او باشیم

BEKco

عضو جدید
این مطلب شما ابعادی دارد . یکی از ابعادش را به نقل می اورم اگر شد باز هم ابعاد دیگری هم میگم

http://emamalzaman.blogfa.com/post/305

خواندن نماز به زبان فارسی
خواندن نماز به زبان فارسی
حکایتی از آیت الله حاج آقا رحیم ارباب : چرا نماز را نمی شود به فارسی خواند ؟
توصیه می کنم دوستان لطف کنند و تا آخر بخوانند.
حضرت آیت ‏الله العظمى حاج‏ آقا رحیم ارباب از علماى بزرگ اصفهان بود.
سال 1332 شمسى بود، من و عده‏ اى از جوانان پرشور آن روزگار پس از تبادل ‏نظر و بحث و مشاجره به این نتیجه رسیده بودیم كه چه دلیلى دارد كه ما نماز را به عربى بخوانیم؟
چرا نماز را به زبان فارسى نخوانیم؟ و عاقبت تصمیم گرفتیم كه نماز را به فارسى بخوانیم و همین‏ كار را هم كردیم.
والدین، كم‏ كم از این موضوع آگاهى یافتند و به فكر چاره افتادند.
آنها هم پس از تبادل‏ نظر با یكدیگر تصمیم گرفتند كه اول خودشان با نصیحت كردن ما را از این كار باز دارند و اگر مؤثر نبود راه دیگرى برگزینند، چون پند دادن آنها مؤثر نیفتاد روزى ما را به نزد یكى از روحانیون آن زمان بردند و آن فرد روحانى وقتى فهمید ما به زبان فارسى نماز می ‏خوانیم به طرز اهانت‏ آمیزى، ما را كافر و نجس خواند.
این عمل او ما را در كارمان راسخ ‏تر و مصرتر ساخت.
عاقبت یكى از پدران، آنها را یعنى والدین دیگر افراد را به این فكر انداخت كه ما را به محضر حضرت آیت‏ الله حاج ‏آقا رحیم ارباب ببرند و این فكر مورد تأیید قرار گرفت و روزى آنها نزد ایشان می ‏روند و موضوع را با ایشان درمیان می ‏گذارند و ایشان دستور مى‏دهند كه در وقت معینى ما را به خدمت آقاى ارباب راهنمائى كنند.
در روز موعود ما را كه تقریباً پانزده نفر مى‏شدیم به محضر مبارك ایشان بردند.
در همان لحظه اول چهره نورانى و لبان خندان ایشان ما را مجذوب خود ساخت و آن بزرگمرد را غیر از دیگران یافتیم و دانستیم كه اكنون با شخصیتى استثنایى مواجه هستیم.
ایشان در آغاز دستور پذیرایى از همه ما را صادر فرمودند، سپس رو به والدین ما كردند و فرمودند شما كه نماز را به فارسى نمی خوانید! فعلاً تشریف ببرید و ما را با فرزندانتان تنها بگذارید!
وقتى آنها رفتند حضرت آیت‏ الله ارباب رو به ما كردند و فرمودند بهتر است شما یكى‏ یكى خودتان را به من معرفى كنید و هر كدام بگوئید كه در چه سطح تحصیلى هستید و در چه رشته‏ اى درس مى‏خوانید.
پس از آن كه امر ایشان را اطاعت كردیم، به تناسب رشته و كلاس هر كدام از ما پرسشهاى علمى طرح كردند و از درس هایى از قبیل جبر و مثلثات و فیزیك و شیمى و علوم طبیعى مسائلى پرسیدند كه پاسخ اغلب آنها از عهده درس هاى نیم‏ بندى كه ما خوانده بودیم خارج بود، اما هر یك از ما از عهده پاسخ پرسشهاى ایشان برنمى‏آمد، با اظهار لطف حضرت ارباب مواجه مى‏شد كه با لحن پدرانه‏ اى پاسخ درست آن پرسشها را خودشان مى‏ فرمودند.
اكنون ما مى‏فهمیم كه ایشان با طرح این سئوالات قصد داشتند ما را خلع سلاح كنند و به ما بفهمانند كه آن دروس جدیدى را كه شما مى‏خوانید من بهترش را مى‏دانم ولى به آنها مغرور نشده‌ام. پس از اینكه همه ما را خلع سلاح كردند به موضوع اصلى پرداختند و فرمودند: والدین شما نگران شده‌‏اند كه شما نمازتان را به فارسى می ‏خوانید، آنها نمى‏دانند كه من كسانى را می ‏شناسم كه، نعوذبالله، اصلاً نماز نمی ‏خوانند.

شما جوانان پاك اعتقادى هستید كه هم اهل دین هستید و هم اهل همت. من در جوانى مى‏خواستم مثل شما نماز را به فارسى بخوانم اما مشكلاتى پیش آمد كه نتوانستم به این خواسته جامه عمل بپوشم، اكنون شما به خواسته دوران جوانى من لباس عمل پوشانیده‏ اید، آفرین به همت شما. اما من در آن روزگار به اولین مشكلى كه برخوردم ترجمه صحیح سوره حمد بود كه لابد شما آن مشكل را حل كرده‏ اید.
اكنون یك نفر از شما كه از دیگران بیشر مسلط است به من جواب دهد كه بسم ‏الله الرحمن الرحیم را چگونه ترجمه كرده است.
یكى از ما به عادت محصلین دستش را بالا گرفت و داوطلب پاسخ به آیت‏ الله ارباب شد.
جناب ایشان با لبخند فرمودند كه خوب شد كه طرف مباحثه ما یك نفر است، زیرا من از عهده پانزده جوان نیرومند برنمی ‏آمدم.
بعد رو به آن جوان كردند و فرمودند: خوب بفرمائید كه بسم‏ الله را چگونه ترجمه كرده ‏اید؟ آن جوان گفت بسم‏ الله الرحمن الرحیم را طبق عادت جارى ترجمه كرده‏ ایم: به نام خداوند بخشنده مهربان.
مرحوم ارباب با لبخندى فرمودند: گمان نكنم كه ترجمه درست بسم‏ الله چنین باشد.
در مورد «بسم» ترجمه «به ‏نام» عیبى ندارد. اما «الله» قابل ترجمه نیست زیرا اسم عَلَم (=خاص) است براى خدا و اسم عَلَم را نمى‏توان ترجمه كرد.
مثلاً اگر اسم كسى «حسن» باشد نمی‏ توان به او گفت «زیبا».
درست است كه ترجمه «حسن» زیباست اما اگر به آقاى حسن بگوئیم آقاى زیبا حتماً خوشش نمى‏آید.
كلمه الله اسم خاص است كه مسلمانان بر ذات خداوند متعال اطلاق مى‏كنند، همان‏گونه كه یهود خداى متعال را «یهوه» و زردشتیان «اهورامزدا» مى‏گویند. بنابراین نمى‏توان «الله» را ترجمه كرد، بلكه باید همان لفظ جلاله را به كار برد. خوب «رحمن» را چگونه ترجمه كرده‏‌اید؟
رفیق ما پاسخ داد كه رحمن را بخشنده معنى كرده ‏ایم. مرحوم ارباب فرمودند كه این ترجمه بد نیست ولى كامل هم نیست زیرا رحمن یكى از صفات خداست كه شمول رحمت و بخشندگى او را مى‏رساند و این شمول در كلمه بخشنده نیست، یعنى در حقیقت رحمن یعنى خدائى كه در این دنیا هم بر مؤمن و هم بر كافر رحم مى‏كند و همه را در كنف لطف و بخشندگى خود قرار مى‏دهد از جمله آن كه نعمت رزق و سلامت جسم و امثال آن عطا مى‏فرماید.
در هر حال ترجمه بخشنده براى رحمن در حد كمال ترجمه نیست. خوب، رحیم را چطور ترجمه كرده‏ اید؟ رفیق ما جواب داد كه رحیم را به «مهربان» ترجمه كرده ‏ایم.
آیت‏ الله ارباب فرمودند:
اگر مقصودتان از رحیم من بودم (چون نام مبارك ایشان رحیم بود) بدم نمى‏آمد كه اسم مرا به «مهربان» برگردانید؛ اما چون رحیم كلمه‏ اى قرآنى و نام پروردگار است باید آن را غلط معنى نكنیم. باز هم اگر آن را به «بخشاینده» ترجمه كرده بودید راهى به دهى مى‏برد، زیرا رحیم یعنى خدایى كه در آن دنیا گناهان مؤمنان را عفو مى‏كند و صفت «بخشایندگى» تا حدودى این معنى را مى‏رساند. بنابر آنچه گفته شد معلوم شد كه آنچه در ترجمه «بسم ‏الله» آورده ‏اید بد نیست ولى كامل نیست و از جهتى نیز در آن اشتباهاتى هست، و من هم در دوران جوانى كه چنین قصدى را داشتم به همین مشكلات برخورد كردم و از خواندن نماز به فارسى منصرف شدم، تازه این فقط آیه اول سوره حمد بود اگر به بقیه آیات بپردازیم موضوع خیلى غامض‌‏تر از این خواهد شد.
اما من عقیده دارم شما اگر باز هم به این امر اصرار دارید، دست از نماز خواندن به فارسى بر ندارید، زیرا خواندنش بهتر از نخواندن نماز به‏ طور كلى است.
در اینجا، همگى شرمنده و منفعل و شكست‏ خورده به حال عجز و التماس از حضرت ایشان عذرخواهى مى‏كردیم و قول مى‏دادیم كه دیگر نمازمان را به فارسى نخوانیم و نمازهاى گذشته را نیز اعاده كنیم، اما ایشان می ‏فرمودند من فقط مشكلات این كار را براى شما شرح دادم.
ولى ما همه عاجزانه از پیشگاه ایشان طلب بخشایش می ‏كردیم و از كار خود اظهار پشیمانى می ‏نمودیم. حضرت آیت‏ الله ارباب با تعارف میوه و شیرینى مجلس را به پایان بردند و ما همگى دست مبارك ایشان را بوسیدیم و در حالیكه ایشان تا دم در ما را بدرقه مى‏كردند از ایشان خداحافظى كردیم و در دل به عظمت شخصیت ایشان آفرین مى‏گفتیم و خوشحال بودیم كه افتخارى چنین نصیب ما شد كه با چنین شخصیتى ملاقات كنیم. نمازها را اعاده كردیم و دست از كار جاهلانه خود برداشتیم بنده از آن به بعد گاه گاهى به حضور آن جناب مى‏رسیدم و از خرمن علم و فضیلت ایشان خوشه ‏ها برمى‏چیدم.

BEKco

عضو جدید
یکی از خطرها تحریف و ورود خرافات است مثل اینکه مسیسحیان به حضرت عیسی پسر خدا گفتند. اگر هر کسی نماز را به زبان مادری اش بخواند چون ترجمه مختلف خواهد بود قاعدتا مفاهیم متفاوت خواهد شد و خطر تحریف و خرافات و انحراف بروز خواهد کرد .

designer.Ali

عضو جدید
...
با سلام
اگه دم از مسلمونی می زنیم بیشتر دقت کنیم ......

شاید نماز و روزه از فروع دین باشه .. روزه رو میشه نگرفت (با توجه به مریض بودن و .. اما به هر حال باید گرفت )اما یادمون باشه تنها فریضه ای که هیچوقت از انسان ساقط نمیشه نماز هست ...

هر کس غیر از اسلام دینی اختیار کند هرگز از وی پذیرفته نیست ، و او در آخرت از زیانکاران است (آل عمران /85)

خداوند خود در این آیه می فرمایند : ما جن و انس را خلق نکردیم مگر برای عبادت ( سوره الذاریات/ 56)

مسلمان یعنی تسلیم در برابر خدا و تمام دستوراتش نه فقط روزه و نماز... نه فقط کار نیک .. بلکه همه دستورات خدا رو اجرا کردن ....

به هوش باشید :

در قرآن به زمان نماز و احکام مربوطه در آیات زیر اشاره شده است
و در دو طرف روز [=اول و آخر آن] و نخستين ساعات شب نماز را برپا دار زيرا خوبيها بديها را از ميان مى ‏برد اين براى پندگيرندگان پندى است

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد قطعا بايد غلام و كنيزهاى شما و كسانى از شما كه به [سن] بلوغ نرسيده‏ اند سه بار در شبانه روز از شما كسب اجازه كنند پيش از نماز بامداد و نيمروز كه جامه‏هاى خود را بيرون مى‏آوريد و پس از نماز شامگاهان [اين] سه هنگام برهنگى شماست نه بر شما و نه بر آنان گناهى نيست كه غير از اين [سه هنگام] گرد يكديگر بچرخيد [و با هم معاشرت نماييد] خداوند آيات [خود] را اين گونه براى شما بيان مى‏كند و خدا داناى سنجيده ‏كار است

و چون نماز را به جاى آورديد خدا را [در همه حال] ايستاده و نشسته و بر پهلو آرميده ياد كنيد پس چون آسوده‏ خاطر شديد نماز را [به طور كامل] به پا داريد زيرا نماز بر مؤمنان در اوقات معين مقرر شده است

نماز را از زوال آفتاب تا نهايت تاريكى شب برپادار و [نيز] نماز صبح را زيرا نماز صبح همواره [مقرون با] حضور [فرشتگان] است
بر نمازها و نماز ميانه مواظبت كنيد و خاضعانه براى خدا به پا خيزيد
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد چون به [عزم] نماز برخيزيد صورت و دستهايتان را تا آرنج بشوييد و سر و پاهاى خودتان را تا برآمدگى پيشين [هر دو پا] مسح كنيد و اگر جنب‏ايد خود را پاك كنيد [=غسل نماييد] و اگر بيمار يا در سفر بوديد يا يكى از شما از قضاى حاجت آمد يا با زنان نزديكى كرده‏ايد و آبى نيافتيد پس با خاك پاك تيمم كنيد و از آن به صورت و دستهايتان بكشيد خدا نمى‏ خواهد بر شما تنگ بگيرد ليكن مى‏ خواهد شما را پاك و نعمتش را بر شما تمام گرداند باشد كه سپاس [او] بداريد

بگو خدا را بخوانيد يا رحمان را بخوانيد هر كدام را بخوانيد براى او نامهاى نيكوتر است و نمازت را به آواز بلند مخوان و بسيار آهسته‏اش مكن و ميان اين [و آن] راهى [ميانه] جوى

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد در حال مستى به نماز نزديك نشويد تا زمانى كه بدانيد چه مى‏گوييد و [نيز] در حال جنابت [وارد نماز نشويد] مگر اينكه راهگذر باشيد تا غسل كنيد و اگر بيماريد يا در سفريد يا يكى از شما از قضاى حاجت آمد يا با زنان آميزش كرده‏ ايد و آب نيافته ‏ايد پس بر خاكى پاك تيمم كنيد و صورت و دستهايتان را مسح نماييد كه خدا بخشنده و آمرزنده است

و چون در زمين سفر كرديد اگر بيم داشتيد كه آنان كه كفر ورزيده‏اند به شما آزار برسانند گناهى بر شما نيست كه نماز را كوتاه كنيد چرا كه كافران پيوسته براى شما دشمنى آشكارند

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد چون براى نماز جمعه ندا درداده شد به سوى ذكر خدا بشتابيد و داد و ستد را واگذاريد اگر بدانيد اين براى شما بهتر است

designer.Ali

عضو جدید
پیامبر اکرم (ص) فرمود :

پیامبر اکرم (ص) فرمود :

امت من چهار گروه هستند :

1- گروهی نماز می خوانند ولی در نمازشان سهل انگارند "ویل " برای آنهاست .
و "ویل " نام یکی از طبقات زیرین جهنم است . خداوند فرمود :
پس "واى" بر نمازگزارانى كه از نمازشان غافلند (ماعون آیه 4و5)

2-گروهی نماز می خوانند و گاهی نمی خوانند پس غی مال آنهاست .
و "غی" نام یکی از طبقات پایین جهنم است خداوند فرمود:
آنگاه پس از آنان جانشينانى به جاى ماندند كه نماز را تباه ساخته و از هوسها پيروى كردند و به زودى [سزاى] گمراهى [خود] را خواهند ديد و به زودی در" غی" افکنده خواهند شد (مریم آیه 59)

3- گروهی هیچ وقت نماز نمی خوانند سقر برای آنهاست
"سقر" هم نام یکی از طبقات جهنم می باشد .خداوند فرمود
چه چيز شما را در آتش [سقر] درآورد؟ گويند از نمازگزاران نبوديم.(مدثر آیه 42
)

4- گروهی همیشه نماز می خوانند و در نمازشان خشوع دارند خداوند فرمود :
به راستى كه مؤمنان رستگار شدندهمانان كه در نمازشان فروتنند (مومنون آیه 1و2)

....................
حالا ببینیم واقعا باید با خدا سر ناسازگاری بگیریم ؟؟
آیا باز هم ادعای مسلمونی می کنیم ....

BEKco

عضو جدید
این آیات درباره حضرت ابراهیم است در سوره مبارکه انعام

چون [تاريكى] شب او را فرو گرفت ، ستاره‏اى ديد [براى محكوم كردن ستاره پرستان با تظاهر به ستاره پرستى] گفت : اين پروردگار من است ؛ هنگامى كه ستاره غروب كرد ، گفت : من غروب كنندگان را دوست ندارم .«76»
هنگامى كه ماه را در حال طلوع ديد [براى محكوم كردن ماه‏پرستان با تظاهر به ماه‏پرستى] ، گفت : اين پروردگار من است ؛ چون ماه غروب كرد ، گفت : يقيناً اگر پروردگارم مرا هدايت نكند بدون شك از گروه گمراهان خواهم بود .«77»
وقتى خورشيد را در حال طلوع ديد [براى محكوم كردن خورشيدپرستان با تظاهر به خورشيد پرستى] گفت : اين پروردگار من است ، اين بزرگ‏تر است ؛ و هنگامى كه غروب كرد ، گفت : اى قوم من ! بى‏ترديد من [با همه وجود] از آنچه شريك خدا قرار مى‏دهيد بيزارم .«78»
من به دور از انحراف و با قلبى حق‏گرا همه وجودم را به سوى كسى كه آسمان‏ها و زمين را آفريد ، متوجه كردم و از مشركان نيستم .«79»

بعضی ادمها ستاره بعضی ماه بعضی پول بعضی شهوت جنسی بعضی مقام بعضی نفسشون بعضی سواد و دانش بعضی ....
خلاصه اینکه حضرت ابراهیم چیزی که از بین برود نخواست . به مردم نشان داد ستاره که افول میکنذد ارزش پرستش ندارد .

این بندگی خداست که میماند این نماز است که میماند