یعنی میشه منم فعال بشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره اگه همین طور ادامه بدی

یعنی میشه منم فعال بشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه به این چیزا نیست!!!اره اگه همین طور ادامه بدیفقط اراده کن!
نه به این چیزا نیست!!!
من دیروز فعال شدم برا یه تاپیک!! امروز علاوه بر کسر امتیاز ستاره هم از دست دادم واسه همون تاپیک!!!![]()
ممنونم.چ تاپیک خوبیه.
من همین الانم خیلی چیزارو بلد نیستمو از دوستام سوال میکنم.
پایین همون پستی که نوشتی و می خوای پاک بشه کلید ویرایش رو فشار بده اونجا یه گزینه به نام حذف هست اونو بزن البته تا جایی که من میدونم اگه مدتی مثلا بیشتر از یه روز از روش بگذره دیگه نمی تونی ویرایش یا حذف کنیيه سوال شما بلديد پيغام هاي تو ليستتونو چجور بپاكيد؟
اونموقع نمیدونستم تمام پروفایلمون توسط مدیرعزیز چک میشه! اما الان خوب میدونم![]()
عزیزم جک می گی پ خ رو هم می شه خوندجدی اینو ما هم نمیدونستیم یعنی چی؟؟؟؟؟؟![]()
مرسی از تو دوست عزیزعزیزم جک می گی پ خ رو هم می شه خوند
چرا درباره ی چیزی که نمیدونین چیزی میگین که بقیه هم دنبال سرتون تایید کنن؟؟؟!!!اونموقع نمیدونستم تمام پروفایلمون توسط مدیرعزیز چک میشه! اما الان خوب میدونم![]()
من الان کلی چیزای تازه یاد گرفتم
کلا از وقتی عضو شدم تازه چندماهه که پست میزنم ولی جرئت تاپیک زدن فعلا ندارم
فقط یادمه قبلا تعداد پست های تشکر شده و تعداد تشکر از بقیه ی کاربرا رو مینوشتن
منم دوتا تشکر بیشتر نداشتم واسه همین از کسی تشکر نمیکردم که تعدادش نزنه بالا
ولی الان هرچی میبینم تشکر میزنم
بعد نمیدونستم به تعداد پست فعال میشیم فکر میکردم به تعداد تشکر فعال میشیم
یه شب که داشتم پروژمو آماده میکردم تو تالارپاتوق بی خوابا بود فک کنم، چندتا پست زدم
بعد یوهو دیدم ا از تازه وارد شدم عضو کلی خوشحال شدم
چرا درباره ی چیزی که نمیدونین چیزی میگین که بقیه هم دنبال سرتون تایید کنن؟؟؟!!!
شما اگه رشتتون کامپیوتر باشه و از طراحی وی بلاتین که سایت هست خبر داشتین همچین چیزی رو نمیگفتین.....
.
.
منم وقتی وارد سایت شدم به آقا مدیرمون گفتم که مدیریت فلان تالار رو به من بده، من میتونم کنترلش کنم.....
آقا مدیرمون گفت (فینخلک جاناینو نگفت ها) یکم فعالیت کن بعد من بهت میدم....یادش بخیر، من فعالیت کردم، ایشون الان نیستن دیگه
![]()
آقای محترم من بیخودی چیزی نگفتم! حتما یه موردی بوده که میگم!شما چرا به خودت اجازه میدی از طرف من حرف بزنی؟چرا درباره ی چیزی که نمیدونین چیزی میگین که بقیه هم دنبال سرتون تایید کنن؟؟؟!!!
شما اگه رشتتون کامپیوتر باشه و از طراحی وی بلاتین که سایت هست خبر داشتین همچین چیزی رو نمیگفتین.....
.
.
منم وقتی وارد سایت شدم به آقا مدیرمون گفتم که مدیریت فلان تالار رو به من بده، من میتونم کنترلش کنم.....
آقا مدیرمون گفت (فینخلک جاناینو نگفت ها) یکم فعالیت کن بعد من بهت میدم....یادش بخیر، من فعالیت کردم، ایشون الان نیستن دیگه
![]()
ماشالا تو یه ماه چقدر هم بزرگ شدیوااای........من اون اوایل!!دکمه تشکرم غیر فعال شده بود به زور سعی میکردم به کاربرا امتیاز بدم،هی دکمه ستاره ای رو میزدم تا بالاخره مدیر تالار روشنم کرد....بچه بودیم دیگه!!!!
آقای محترم من بیخودی چیزی نگفتم! حتما یه موردی بوده که میگم!شما چرا به خودت اجازه میدی از طرف من حرف بزنی؟
شما یه سربرو تو تاپیک شکارلحظه های باشگاه ببین من الکی چیزی گفتم یا شما؟!
مکالمه عادی منو با یکی از دوستان تو شکارلحظه ها دیدم! همه هم اومده بودن پایین پست تشکرزده بودن!
ناراحتم نشدم کلی هم خندیدم و جالب بود برام!تاپیک خوبیه منم خوشم اومد!
اما شما بارآخرتون باشه ازطرف من جواب دوستان رو میدینبیخودی حرف نزدم و نخواهم زد لزومی نداره شما!به من گوشزد کنی!
-------------------------------------------------------------------------------------
پ ن:نمیدونم چه حسیه که هرکی که یه مقدارفعالیت میکنه عنوانش میره بالا فکرمیکنه که حالا دیگه بابقیه فرق میکنه به خودش اجازه میده که ازطرف دیگران اظهارنظرکنه!!!! (اون روزها اینو هم من نمیدونستم !)
من منظورم پیام خصوصی ها بود که گفتم خونده نمیشه.....وگرنه صفحه پروفایل رو که اگه نبندی، همه میتونن ببینن، حتی مهمان ها!!!!........!!!!!!!!!!!!!!!
اخرش چی شد دوست عزیز..............میخونند یا نمیخونند؟؟؟
راستی این تاپیکی که میگید هنوز هست؟؟؟
من منظورم پیام خصوصی ها بود که گفتم خونده نمیشه.....وگرنه صفحه پروفایل رو که اگه نبندی، همه میتونن ببینن، حتی مهمان ها!!!!
شما منظورتون پیام خصوصی بود حسین آقا؟
.
.
اگه من حرف بدی زدم که به بعضی ها برخورد، معذرت میخوام....