اولین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Akshay Kumar

عضو جدید
بازی Akshay Kumar = dzzv_13

برنده : Akshay Kumar
بازنده : dzzv_13

لینک بازی

تبریک به دوست عزیز .. واقعا عالی بودن :gol:
مشکل من این بود که هم بد شروع کردم (وزیرم رو خارج از بازی برد) و هم مهندس اینقدر عالی بودن فرصت حمله پیدا نمیکردم :)

بنظرم برای برد این دوست عزیز باید چیزی حدود 6 یا 7 حرکت جلوتر رو تشخیص بدید که من بزور به 3 یا 4 حرکت میرسیدم و بازی رو واگذار کردم

باید یکم هوش بازیم رو قوی کنم .. :smile:
باز هم ممنون از این دوست عزیز که فرصت بازی بهم دادن :gol:

بنده شانس فراوانی آورم . اونم سر اینکه شما کمی تمرکزتون تو بازی نبود . وگر نه شما خیلی خوب بازی میکنید . و بازی کردن با شما افتخار بزرگی برای من بود . از این بابت خوشحالم :)

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
بنده شانس فراوانی آورم . اونم سر اینکه شما کمی تمرکزتون تو بازی نبود . وگر نه شما خیلی خوب بازی میکنید . و بازی کردن با شما افتخار بزرگی برای من بود . از این بابت خوشحالم :)

ممنونم .. ولی ده دفعه دیگه هم باهاتون بازی کنم باز هم میبازم .. پس شانسی نبردین :)
درسته تمرکز کافی نداشتم ولی بغیر از اون باید تعداد بازی هام رو زیاد کنم و بعضی چیزها رو بدونم
خیلی جا دارم که برسم به روزی که یه حریف سرسخت براتون باشم ..

افتخار بزرگی بود هم بازی با شما :gol:

Ros3

عضو جدید

لینک بازی

مشکل من این بود که هم بد شروع کردم (وزیرم رو خارج از بازی برد) و هم مهندس اینقدر عالی بودن فرصت حمله پیدا نمیکردم :)

بنظرم برای برد این دوست عزیز باید چیزی حدود 6 یا 7 حرکت (شاید 9 حرکت هم گاهی لازم باشه) جلوتر رو تشخیص بدید که من بزور به 3 یا 4 حرکت میرسیدم و بازی رو واگذار کردم

بازی قشنگی بود، این شاه شما نمیدونم چجوری سر از اینجا در آورده!

wooer-man

اخراجی موقت
این چه حرفیه ، شما واقعا زحمت کشیدید ، ولی دوره های بعدی هم ما رو شما حساب میکنیم که تازه بازی هم کنید
حالا این دوره اوله این مسابقات بوده ... همین که برگزار شده خودش غنیمتیه
ایشالله دوره های بعدی با شرایط بهتری برگزار میشه
شما اون سه تا کتاب شطرنج رو آماده کن :D
سلام مهندس جان {رشته غیر مهندسی} قراره کتاب شطرنج بدن:D

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
بازی قشنگی بود، این شاه شما نمیدونم چجوری سر از اینجا در آورده!

تنها هنرم این بود که زود مات نشم
در واقع وقتی وزیرم رو بردم اون گوشه کلا از بازی خارجش کردم و مهره سفید یک حرکت هم فرصت نداد که درش بیارم

پیشنهاد میکنم یبار دیگه بازی رو ببنید .. چون اگر شاهم رو اینطوری حرکت نمیدادم قطعا زودتر مات شده بودم ...

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز

لینک بازی

بنظرم برای برد این دوست عزیز باید چیزی حدود 6 یا 7 حرکت (شاید 9 حرکت هم گاهی لازم باشه) جلوتر رو تشخیص بدید که من بزور به 3 یا 4 حرکت میرسیدم و بازی رو واگذار کردم

بازی قشنگی بود . از هر دو طرف به خاطر این بازی قشنگ متشکرم . در حرکت 18 سفید میتوانست با انجام حرکت Bd6 بازی را تمام کرده و در 2 حرکت مات کند اما متوجه آن نشد.سیاه هم بازی ساده و خوبی داشت مهم ترین اشتباه آن اهمیت ندادن به امنیت شاهش بود که سفید به خوبی از آن استفاده کرد . :). هر دو طرف خسته نباشید

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به ... میبینم که چند تا بازی دیگه هم انجام شده
سلام مهندس جان {رشته غیر مهندسی} قراره کتاب شطرنج بدن:D
بله ، قراره به نفرات اول تا سوم کتاب شطرنج بدن ، من امیدوار بودم بازی ها لغو بشه که من سوم شم اما گویا برگزار شده ، دیگه باید رو پای خودم وایستم

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بازی من و مینا خانوم هم انجام شد و ایشون برنده شدن
بهشون تبریک میگم:gol:
من بلد نیستم لینک بازی هارو بذار بهم بگید چطوریه که از بازی بعد من هم مثل شما بذارم لینک بازی رو
برنده: mina jigili
بازنده: y.or.z

آخرین ویرایش:

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
دور بعد کی برگزار میشه؟
و به نظرم بهتره بازیارو هماهنگ کنیم و آخر شب انجام بدیم که همه هستن و سریع تموم شه
و اینجوری همه همزمان بازی میکنن و هیجان هم داره
اگه آقای M.Ghane راضی باشن و یه ساعت مشخص که تقریبا همه بتونن بیان رو مشخص کنن و بازی ها در اون ساعت برگزار بشه عالیه:gol:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دور بعد کی برگزار میشه؟
و به نظرم بهتره بازیارو هماهنگ کنیم و آخر شب انجام بدیم که همه هستن و سریع تموم شه
اگه آقای M.Ghane راضی باشن و یه ساعت مشخص که تقریبا همه بتونن بیان رو مشخص کنن و بازی ها در اون ساعت برگزار بشه عالیه:gol:

امشب قرعه کشی دور سومه ... از امشب تا احتمالا 3 روز دیگه

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر و بکس بیاین پیش خودم تا راه تقلب رو بهتون یاد بدم.:D

+ستاد خراب کاری در مسابقات فوق پیشرفته باشگاه مهندسان

Ros3

عضو جدید
اما به نظرم همه با هم و همزمان بازی کنیم باحال تر میشه

منم موافقم فقط 8 شب به بعد میتونم مسابقه بدم...

من موافق نیستم، اینجوری خسته کننده میشه،
فکر نمیکنم بتونیم همه هماهنگ یه ساعت بیایم، مثلا من از ساعت 11 شب به بعد میتونم واسه بازی وقت بزارم!

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته عملی کردن این حرف دور از تصوره وقتی یک هفته زمان گذاشتن خیلی ها با هم هماهنگ نشدندبازی کنند . دیگه فرض اینکه تو یک ساعتی همه بیان مشکله:D

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
من دور سوم رو پیش بینی کنم؟!
Y..or..z درمقابل من قرار خواهد گرفت.
kardo جان بالاخره خوردیم به هم.
این بازی خودش یه داربی بین بچه های مکانیک خواهد بود... خخخخخ:biggrin::biggrin:

این دونفر باقی مونده ta_ab1992 و MORIS-eng چی شدن؟ کدومشون حذف میشن؟
اگر یکیشون حذف شه تعدادمون فرد میشه که!

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دور سوم رو پیش بینی کنم؟!
Y..or..z درمقابل من قرار خواهد گرفت.
kardo جان بالاخره خوردیم به هم.
این بازی خودش یه داربی بین بچه های مکانیک خواهد بود... خخخخخ:biggrin::biggrin:

این دونفر باقی مونده ta_ab1992 و MORIS-eng چی شدن؟ کدومشون حذف میشن؟
اگر یکیشون حذف شه تعدادمون فرد میشه که!

ما قرار شد فردا شب بازی کنیم! :smile:
I'm so sorry!

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
دور بعد کی برگزار میشه؟

ما وقت بازی رو میزاریم 3 روز . خوب همه هماهنگ شید تو روز اول بازی کنید . خیلی هم عالییییی . منم درجا قرعه دور بعدشو میزنم . اما به خاظر اینکه اعتراض پیش نیاد من میازم 3روز وگر نه اگه تو 1 ساعت اولم کل بازیها تموم بشه من درجا قرعه کشی دور بعدشو میزنم

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
ما دو تا گونااااااااا داریم!!! :cry:
دلتون میاااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟

الان من چه کنم؟؟؟؟؟؟ نظر جمع بچه ها . این 2 رو از جدول حذف کنم یا تا فردا منتظر بمونیم ؟ :)
حداقل امروز بازی کنید نذارید واسه 11.5 شب بازی کنید..... تا بعد از ظهر هم تکلیف دور بعد مشخص شه و امشب بتونیم در دور سوم مسابقه بدیم.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب داستانی شد :D
آقای m.ghane عزیز اگه امکان داره بازی از این مرحله رو 48 ساعته کنید اگه بخوره به عید عملا دیگه تموم نمیشه و نیمه کاره رها میشه
اون دو عزیزی که هنوز بازی نکردن هم تا بعد از ظهر بازی رو انجام بدن که دور بعدی شروع شه

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
عجب داستانی شد :D
آقای m.ghane عزیز اگه امکان داره بازی از این مرحله رو 48 ساعته کنید اگه بخوره به عید عملا دیگه تموم نمیشه و نیمه کاره رها میشه
اون دو عزیزی که هنوز بازی نکردن هم تا بعد از ظهر بازی رو انجام بدن که دور بعدی شروع شه

2 روز تایید شد :) . به محض اینکه این 2 بازی کنن قرعه کشی دور سوم رو میزنم . تا 12 شب هم اگه بازی نکنن هر دو حذف میشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.