الهم صل علی محمد و آل محمد
اولین تصاویر از مرزبانان ربوده شده بعد از ورود به میهن
عزیزم خنده نداره......به نظرتون در زمان اصارت مهمانی بودند که وسایلشون سالم مونده باشه......ممنون از حضورتونیکی یه دست لباس جدید بهشون دادن خخخخ
نه بنظرم در زمان اسارت اسیر بودند و واقعا بهشون سخت گذشته و خیلی خوشحالم که برگشتند . کاش بخاطر این اسیر شدن سربازیشون بخشیده شه یا حداقل کم بشه . اون قضیه لباس هم جاست کیدینگ ، اوکی؟عزیزم خنده نداره......به نظرتون در زمان اصارت مهمانی بودند که وسایلشون سالم مونده باشه......ممنون از حضورتون![]()
باشه........ممنون از اینکه در این تاپیک حضور پیدا کردین.....نه بنظرم در زمان اسارت اسیر بودند و واقعا بهشون سخت گذشته و خیلی خوشحالم که برگشتند . کاش بخاطر این اسیر شدن سربازیشون بخشیده شه یا حداقل کم بشه . اون قضیه لباس هم جاست کیدینگ ، اوکی؟
چقدر گناه داشتن
باز خدارو شکر آزاد شدن و انتظار مادراشونم تموم شد
قشنگ بود استارتر مرسییییی

خواهش می کنم زهره ه خانم........مرسی که در این تاپیک حضور پیدا کردینخدا رو شکر ک آزاد شدن...
وقتی شنیدم خعلییییییییییی خوشحال شدم...
مسی دوستم،عالییییییییی بود...![]()

نه بنظرم در زمان اسارت اسیر بودند و واقعا بهشون سخت گذشته و خیلی خوشحالم که برگشتند . کاش بخاطر این اسیر شدن سربازیشون بخشیده شه یا حداقل کم بشه . اون قضیه لباس هم جاست کیدینگ ، اوکی؟
خدا رو شکر که آزاد شدن.......
آخي بيچاره ها چقد چهره هاشون مظلومه ............
مرسي صاحب تاپيک![]()
از نظر من اینا فرقی با اسرای جنگی چندان فرقی ندارن!!!

ممنون استارتر.
خدا اجرت بده.
خدایا شکرت ک اینا هم نمردن و ازاد شدن.
ولی ای کاش یخورده بیشتر تلاش میکردن ک اونیکی هم زنده بمونه!!!

داداش عدنان اسیر اسیره........اینا هم بخاطر مملکت سرافراز ما اسیر شدند.......پس هیچ فرقی با اسرای دوران دفاع مقدس ندارند......منم با نظر شما کاملا موافقم![]()
خواهش می کنم داداش عدنان.....ممنون که مثل همیشه به بنده لطف داشتین![]()
خواهش می کنم خانم آقابیگی......مرسی که تشریف آوردین![]()
خواهش ميکنم.........

ممنون از صدا و سیمای بایکد شده ایران که اینترنت زودتر از اونها اخبار رو به اطلاع رسوند ....

ممنون از اینکه در این تاپیک حضور پیدا کردین.........خواهش می کنمخداروشکر آزاد شدن ,ممنون از تاپیک زیبای شما استارتر

نمیدانم .......خوشحال باشم از بازگشتتشون...........یا ناراحت از ربوده شدنشون!!!!!!!؟؟؟؟
امیدوارم ک سلامت باشن
و خدا دوست شهیدشون رو هم ساکن بهشت کنه