سیلام

پس هر کشوری مسئول اجرا شدن این حقوق نسبت به مردم کشورش هست !!!
حالا مفاد و مواد این حقوق بشر چیا هست ؟!
کی میدونه ؟!
چرا تو ایران این مفاد و قوانین به مردم از بعد از انقلاب ابلاغ نشده ؟!
دیدبان حقوق بشر چی هست ؟ کی هست ؟
چرا تو ایران این حقوق فقط 28% اجرا میشه ؟!!!!!
ام
نه هنوز خیلی ناراحتم
هنوز نمیتونم باهاش کنار بیام
بذار برم بازم رو خودم کار کنم
برمیگردم
حتما
نهخوبی تو؟
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
این تاپیک نه سمت و سوی سیاسی داره و نه مذهبی و مختص انسانهاست!
توی این تاپیک زن و مرد و سیاه و سفید و سبز! و مسلمون و کافر و مسیحی و بهایی و زرتشتی و غیره با هم هیچ مشکلی ندارن.
اونایی که مشکل دارن سریع برگردن.
رسیدن به انسانیت نیاز به رهایی از تعصبها داره، هیچ ادم متعصبی نمیتونه انسان خوبی باشه.
لذتی که در انسان بودن هست در هیچ چیز دیگه ای بودن نیست!!!
وقتی که فارغ از تفاوت عقاید بشینیم دور هم و همه به همدیگه لبخند بزنیم و با هم تبادل نظر کنیم و هیچ کدوم بد اون یکی را در دلمون نخوایم، لحظه ای خواهد بود که پیشرفت ما شروع خواهد شد.
کاش زودتر اون لحظه فرا برسه.
(اسپم آزاده ولی انسانیت فراموش نشه)
مهرشاد جوگیر!
ام
نه هنوز خیلی ناراحتم
هنوز نمیتونم باهاش کنار بیام
بذار برم بازم رو خودم کار کنم
برمیگردم
حتما
من که هنوز مونده تا انسان کاملی بشم هنوز دوتا پا دارم ولی به مثال چار پا میمونم![]()
چه ربطی به تو داشت خوبدم اومد
یعنی من....
یعنی با جمله قرمز مشکل داری؟نمی تونی کناربیای یا کنایه زدی؟نه
ولی مگه خیلی بی ربط گفتم؟
یعنی با جمله قرمز مشکل داری؟نمی تونی کناربیای یا کنایه زدی؟
دور از جون خودت و صد البته بقیه بچه ها که فک کنم اونام دوتا پا داشته باشن.من که هنوز مونده تا انسان کاملی بشم هنوز دوتا پا دارم ولی به مثال چار پا میمونم![]()
بهزاد جان من منظورم به کسی نبود سوء برداشت نشه یه موقع منظورم خودم بودمدور از جون خودت و صد البته بقیه بچه ها که فک کنم اونام دوتا پا داشته باشن.
برداشت بد نکردم، اما تو باید به خودت هم این حرفو نزنی...بهزاد جان من منظورم به کسی نبود سوء برداشت نشه یه موقع منظورم خودم بودم![]()
از این انسانای بامرام زیادن توی این تاپیکالان یه انسان از جمعتون داره کم میشه چون من میخوام برم :دی
خب همه آدما ذات بد تو وجودشون هست و تقریبا 99 درصد آدما هم از ذات بدشون در روز استفاده بهینه میکننبرداشت بد نکردم، اما تو باید به خودت هم این حرفو نزنی...![]()
الهی ... نه همه دوست داریم داداشیمیگه یعنی تناقض گفتم ولی خب منظورم این بود که همه بیان تو...
این آرچی دوست داره منو اذیت کنه خو![]()