انرژی مثبت :)

معمار فرناز

عضو جدید

پيش ب سوي ارشد از فردا قراره ك با دوستم بكوب بخونيم ايشالا ك ببول ميشيم اميدوارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
پيش ب سوي ارشد از فردا قراره ك با دوستم بكوب بخونيم ايشالا ك ببول ميشيم اميدوارم

سلاااااام دوستم ایشالا
البته اگه بتونم زود بیدار شم

و نت بذاره

معمار فرناز

عضو جدید

وقتي ب نظر ميرسد همه چيز بر ضد شماست يادتان باشد ك هواپيما بر خلاف جهت باد از زمين بلند ميشود نه در جهت ان

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی عشق باشه
یعنی همه چیز هست
زندگی پیچیده و کوتاهه
گاهی اونقد دلمون میشکنه که دردش غیر قابل تحمله گاهی بدی میبینیم و چونه مون میلرزه و یه جا میخوایم که اشک بریزیم
گاهی اونقدر دلهره داریم که قلبمون انگار هر آن از کار وایمیسته گاهی با اون که خیلی تلاش میکنیم بد شانسی میاریم و شکست میخوریم
و هزارن اتفاق دیگه

اما واقعیته زندگی فقط یه سفره یه سفر
و هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت فقط اگه آروم باشیم
این آرامش به ما انرژی میده مبارزه کنیم
باید خودمونو دوست داشته باشیم
باید دست کودک درونمونو بگیریم و به این کودک پریشون و بیگناه بگیم
نگران نباش بزار هر چی و هر کی بدی کنه اما من باهاتم تو رو تو آغوشم میگیرم و میگذریم از تمام غم ها
من با توهم و نوازشت میکنم و کنارت میمونم و از تو دفاع میکنم

mohandes soror

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز یکی از دوستام بعد مدت ها پیدام کرده بود بهم پی ام داد و کلی ازم تشکر کرد و گفت چند روز بعد از اینکه باهات حرف زدم و بهت گفتم مشکل دارم و برام دعا کن (بماند به چه صورت:دی) مشکلم حل شد :)
اینم انرجی مثبت از نوع mohandes soror

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همیشه از کسایی انرژی مثبت می گیرم که عقده ای نیستن.....بعضی ها چون به برخی چیزا نمیرسن و چون لیاقت رسیدنشو ندارن سعی دارن به آدم انرژی منفی بدن....من از اونایی که اینکارو می کنن متنفرم....و از کسایی که انرژِی مثبت به آدم میدن همه کار میکنم