انتقاد آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از دهه‌های متعدد عزاداری

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این متوسط جهانی که میگین احتمالاً شامل خیلی از کشورهاست که من فکر می کنم عمدش کشورهای جهان سوم و توسعه نیافتن که همه جوره داخلشون هست ولی فکر نمی کنم در رابطه با کشور های برتر جهان مثل آمریکا، ژاپن، انگلیس و آلمان این طور باشه.

لینک خبر:
http://www.tabnak.ir/fa/news/180795/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

بله ایران تعطیلاتش خیلی بیشتر از بقیه کشورهاس... ولی به نظرم این تعطیلات 25 روز در مقابل این تعطیلات قبل و بعد از عید اصلا عددی نیست... ما باید مشکل بازده کم کار رو حل کنیم...
اینکه چرا 8 ساعت سره کاریم ولی ساعت مفید خیلی کمه...
عوامل ضعف اقتصادی زیادن.. خیلی بی انصافیه که فقط اون 15 رو تعطیلات مذهبی رو عامل این ضعف و عقب ماندگی بدونیم

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا هر چیزی از حالت تعادل خارج بشه ضررش بیشتر از نفعشه
یکی از دوستان حرف جالبی زده بود . جمله کل یوم عاشورا ........... نمیدونم چه ربطی به موضوع داره.کاش اینقدر سطخی به همه چیز نگاه نمیکزدیم
این جمله ینی اینکه هر روز دربرابر ظلم وایسی ....حالا ایا این اتفاق میفته؟طرف داره ظلم و فساد و حق کشی و قتل و غارت و ریا و هزار تا مورد مشابه رو میبینه ککش نمیگزه بعد فک کرده همین که پیرهن مشکی بپوشه و خودشو شبیهه عزادارا نشون بده مصداق جمله کل یوم عاشوراس
خدایا عجب صبری داری!!!!!!!!!111

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستشون درد نکنه ... یه ذره دیر به این نتیجه رسیدن ولی باز خوبه که رسیدن :دی

بله متاسفانه این دهه ها شده دکانی واسه مداحین گرام :|

و دکان بسیجیا واسه چادر زدن و ایجاد سروصدا توی مناطق مسکونی

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
و دکان بسیجیا واسه چادر زدن و ایجاد سروصدا توی مناطق مسکونی

عاموووووووووو.........تیک ایت ایزییییییییییییییییییییی:D

پری شب دلم سوخت شب احیا............مسجد دوتا در داشت واسه مردا..........یکیشو بسته بودن که طرف دوبار نیاد سحری بگیره و بره!:(
هنوز من به سحری که از مسجد گرفتم دست نزدم.!!
نمی دونممممممممم............... داره چی میگزره تو این مملکت!!:cool:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا کاربران احترام بگذارند و از انحراف بحث خود داری کنند .......در صورت تکرار تمامی پست های اسپم(شامل احوال پرسی پروفایلی و .......) گزارش تخلف خواهد شد ......توهین به هیچ قشری هم قابل توجیه نیست ......این قبیل پستها نیز گزارش تخلف خواهد شد .......

سعی کنید احترام ها رو نگه داریم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
این متوسط جهانی که میگین احتمالاً شامل خیلی از کشورهاست که من فکر می کنم عمدش کشورهای جهان سوم و توسعه نیافتن که همه جوره داخلشون هست ولی فکر نمی کنم در رابطه با کشور های برتر جهان مثل آمریکا، ژاپن، انگلیس و آلمان این طور باشه در واقع این آمار شما نگاه به کشور های عقب تر است نه جلوتر. به عنوان مثال اگر عربستان 360 روز سال رو هم تعطیل باشه مشکل پیش نمی یاد. خدا برکت به نفتشون بده!

لینک خبر:
http://www.tabnak.ir/fa/news/180795/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

سلام علیکم .........مطلب سایت تابناک صرفا یک مطلب سیاسی بود .....دلیلش هم آن بود که بحث تعطیلات عید فطر مطرح شده بود مثل سایر کشورهای مسلمان ......مثلا در عربستان چند روز عید فطر تعطیل است؟ .........و ز طرفی برخی هم تصمیم داشتن از تعطیلات نوروز بکاهند

بنده الآن با منبع خدمت شما عرض میکنم که تعطیلات ایران عزیز به مراتب کمتر از کشورهایی است که نام بردین .....علتش هم یک چیز است .ما فقط جمعه تعطیل هستیم ولی این قبیل کشورهایی که نام بردین دو روز در هفته

ضمن اینکه این بحث یک بحث خارج موضوع است پاسخ میدم .....ولی ما هنوز منتظر پاسخ شما هستیم ...چند روز شهادت تعطیل است که شما اینو انقدر بزرگ جلوه دادین!.که سبب شود تولید بخوابد!
آن هم در شرایطی که در تقویم این تاریخ ها مشخص است و مدیری موفق است که با برنامه باشد

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصور عمومی افزون بودن تعطیلات در ایران نسبت به سایر کشورها، تصور صحیحی نیست. برای بررسی میزان تعطیلات ایران به تقویم رسمی کشور رجوع شد.

به تقویم رسمی چهار کشور جهان هم برای مقایسه تطبیقی رجوع شد. ایالات متحده به عنوان قطب صنعتی و ثروت (اینجا) ، آلمان به عنوان نماد صنعتی در اروپا (اینجا)، ژاپن به عنوان الگوی کار در میان ایرانیان (اینجا) و امارات متحده عربی به عنوان کشوری که فرهنگ و دین مشابهی دارد و در منطقه خاورمیانه، یکی از قطب های تجاری است. (اینجا)

کم ترین تعطیلات از آن ایران
نتیجه مقایسه آن چیزی است که در جدول آمده است. در میان کشورهای مقایسه شده امریکا با 114 روز بیشترین روزهای تعطیل را دارد و ایران با 61 روز کمترین روز تعطیل را. آلمان هم 113 روز، امارات 110 روز و ژاپن 108 روز تعطیل در تقویم خود دارند. اما ماجرا چیست؟

این اعداد حاصل جمع روزهای تعطیل ملی National Holidays با تعطیلات پایان هفته Non-Working Days است. این درحالیست که معمولا در مطالعات تطبیقی که تاکنون انجام شده است؛ فقط روزهای تعطیل ملی دیده شده و تنها بر این اساس نتیجه گرفته می شود که روزهای تعطیل ایران از بسیار کشورهای جهان بیشتر است نظیر مطلب سایت تابناک

به عبارت دیگر با حذف روزهای غیرکاری آخر هفته، آمریکا، آلمان و ژاپن 17 روز، امارات متحده عربی 13 روز و ایران 22 روز تعطیلی ملی دارند. بنابراین در این بخش، این سخن درست است که ایران در تعداد تعطیلات یکی از پیش رو ترین کشورهاست. البته دلیل این مساله هم تا حدودی روشن است. تعطیلی های مبتنی بر تاریخ قمری در کنار تعطیلی ها پرتعداد حوادث پرشمار تاریخی در دوره معاصر ایران

.
.
.
ادامه مطلب که بسیار جالب است رو میتونید از این دو لینک دنبال کنید
تعطیلات مذهبی در ایران 15 روز؛متوسط جهانی 26.3 روز + جدول و نمودار

.

http://www.jamejamonline.ir/newspreview/9451105363950500
83

اگر بر روی لینک های اینجا که در این پست گذاشته ایم کلیک کنید تعطیلات اون کشورها رو میبینید( آلمان به عنوان نماد صنعتی در اروپا (اینجا))

و عیب تولید ما عزیز من اینجاهاست ..اینجاهاست که ما عقب می افتیم

آخرین ویرایش:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصور عمومی افزون بودن تعطیلات در ایران نسبت به سایر کشورها، تصور صحیحی نیست. برای بررسی میزان تعطیلات ایران به تقویم رسمی کشور رجوع شد.

به تقویم رسمی چهار کشور جهان هم برای مقایسه تطبیقی رجوع شد. ایالات متحده به عنوان قطب صنعتی و ثروت (اینجا) ، آلمان به عنوان نماد صنعتی در اروپا (اینجا)، ژاپن به عنوان الگوی کار در میان ایرانیان (اینجا) و امارات متحده عربی به عنوان کشوری که فرهنگ و دین مشابهی دارد و در منطقه خاورمیانه، یکی از قطب های تجاری است. (اینجا)

کم ترین تعطیلات از آن ایران
نتیجه مقایسه آن چیزی است که در جدول آمده است. در میان کشورهای مقایسه شده امریکا با 114 روز بیشترین روزهای تعطیل را دارد و ایران با 61 روز کمترین روز تعطیل را. آلمان هم 113 روز، امارات 110 روز و ژاپن 108 روز تعطیل در تقویم خود دارند. اما ماجرا چیست؟

این اعداد حاصل جمع روزهای تعطیل ملی National Holidays با تعطیلات پایان هفته Non-Working Days است. این درحالیست که معمولا در مطالعات تطبیقی که تاکنون انجام شده است؛ فقط روزهای تعطیل ملی دیده شده و تنها بر این اساس نتیجه گرفته می شود که روزهای تعطیل ایران از بسیار کشورهای جهان بیشتر است نظیر مطلب سایت تابناک

به عبارت دیگر با حذف روزهای غیرکاری آخر هفته، آمریکا، آلمان و ژاپن 17 روز، امارات متحده عربی 13 روز و ایران 22 روز تعطیلی ملی دارند. بنابراین در این بخش، این سخن درست است که ایران در تعداد تعطیلات یکی از پیش رو ترین کشورهاست. البته دلیل این مساله هم تا حدودی روشن است. تعطیلی های مبتنی بر تاریخ قمری در کنار تعطیلی ها پرتعداد حوادث پرشمار تاریخی در دوره معاصر ایران

.
.
.
ادامه مطلب که بسیار جالب است رو میتونید از این دو لینک دنبال کنید
تعطیلات مذهبی در ایران 15 روز؛متوسط جهانی 26.3 روز + جدول و نمودار

.

http://www.jamejamonline.ir/newspreview/9451105363950500
83

اگر بر روی لینک های اینجا که در این پست گذاشته ایم کلیک کنید تعطیلات اون کشورها رو میبینید( آلمان به عنوان نماد صنعتی در اروپا (اینجا))

و عیب تولید ما عزیز من اینجاهاست ..اینجاهاست که ما عقب می افتیم

ولی تا اونجا که من شنیدم در ایران حدود 150 روز تعطیلی برای کارمندان دولت داریم و این با گفته های شما تناقض داره یعی حدود 2.5 برابر و بیشتر از آمریکا که مقایسه فرمودین. نمی دونم تناقض در کجاست. ولی می دونم در محاسبات پیمانکاری هر 31 روز سال 21 روز می گیرن و راستش محاسبات اینجا خیلی دقیق صورت گرفته چون بحث پوله.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه و متاسفانه تایپیک نابجایی بود.
در محفل عمومی نباید چنین حرفایی زده میشد.
حضرت آیت الله زنجانی ساکن قم هستن و کسانی که اهل قم باشن بخوبی میدونن که توی قم برای تمام ائمه و حتی برخی از امامزادگان دسته های عزاداری برگزار میشه. یعنی واقعا تو این شهر خیلی خیلی زیاده عزاداری. از طرفی بقول دوستمون دکانی شده برای خیلی از مداحان.
حالا ما بیاییم اینو به کل کشور تعمیم بدیم اصلا درست نیست. تو خیلی از شهرای ما، شاید تمام شهرای ما بجز قم و کاشان و چند تا شهر دیگه به اون صورت عزاداری برگزار نمیشه. خیلی حیلی هم کم برگزار میشه و حتی کوتاهی هم میشه خیلی.
حرف آیت الله زنجانی واقعا درسته منتهی برای قم و نه شهرای دیگه.(به نظر من). این خبر مال چند ماه پیش هست که اتفاقا من خودم خیلی استقبال کردم. منتهی عرض میکنم باید ببینیم کجا چه شرایطی داره.
متاسفانه این فرمایش دلیل سو استفاده برخی ها شد برای حمله به همن یکی دوتا عزاداری شهرشون و برای برخی هم بهانه ای شد برای حمله به این مرجع عالیقدر (حفظه الله)

بالا