Риал Краесис
عضو جدید
سلام چرا هنوز تالار فیزیک مدیر نداره لطفا رسیدگی کنین اگه اینطور ادامه پیدا کنه این تالار دیگه غیرقابل استفاده میشه.
واسه همین موضوعه که کسی دیگه ذقبت به ارسال تایپیک تو این تالار نداره (نمونش خودم یه زمانی عشق تالار فیزیک بودم و مطلب میذاشتم اما الان...........)سلام چرا هنوز تالار فیزیک مدیر نداره لطفا رسیدگی کنین اگه اینطور ادامه پیدا کنه این تالار دیگه غیرقابل استفاده میشه.
خدمت admin سلام
بعد از حدود دو سال حضور در این سایت باید بگم سایت شما به نوعی دچار یک دیکتاتوری خزندس نمودی کوچک از دنیای واقعی فعلی، پیشنهاد میکنم در درجه اول سعه صدر خودت رو افزایش بدی و سعی کنی این سعه صدر رو به سایر مدیران سایت تزریق کنی ، معمولا دانشجویان فارغ التحصیل صنعتی اصفهان جزو نخبه ها محسوب میشن ، پس از این نخبگی در جهت جذب حداکثری و دفع حداقلی استفاده کن ، ادامه سیاست های فعلی آینده خوبی برای این سایت رقم نخواهد زد بنابراین یک تجدید نظر اساسی بر روی افکار خودت و سیاست های باشگاه انجام بده، با توجه به تعصبی که روی دانشگاهمون دارم و معمولا هر فردی شاکله وجودیش از دانشگاه دوره لیسانسش نشات میگیره این موارد رو مطرح کردم ،تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال .
پ.ن: اگر پند گرفتی که چه بهتر و اگر ملال گرفتی زحمت اخطار دادن و بقیه مسائل رو به خودت نده چون این آخرین پست بنده بود .
عزت زیاد
عکس ها موردی نداشتند اما پست ها تاپیک رو سـیاسی می کردندتاپیک من(من گشنمه حق هسته ایم چیه؟) چرا حذف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون تاپیک که چهارتا عکس بیشترنداشت فک نمیکنم عکس ها سیاسی بوده باشن خواهشا یه جواب درست بدید.
چرا نباید تو باشگاه همیشه یه نفر باشه که رسیدگی کنه؟دوستان، یا مدیرای ارشد باید باشن یا مدیر تالار.
برای تالارهای دیگه مدیرای دیگه فقط میتونن اخراج کنن و بس.
خب مدیرها هم ماشین نیستین که به هر حال انسان هستن، 1 ساعت هستن، 1 ساعت آف میشن.چرا نباید تو باشگاه همیشه یه نفر باشه که رسیدگی کنه؟
حرفتون درسته ولی یعنی چاره ای، راهی، چیزی نیست؟!خب مدیرها هم ماشین نیستین که به هر حال انسان هستن، 1 ساعت هستن، 1 ساعت آف میشن.
تو سایتهایی که به این کثرت اعضا دارن همیشه از این مسایل پیش میاد.
سلام..این چ وضعیه........آقایون و خانومای مدیر کجا تشریف دارن پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی سر ب اون تالار عکس بزنید بد نیستا
ازتون خواهش میکنم نذارید این پست ها حتی لحظه ای تو سایت دووم بیارن
این جور افراد خرابکارای سایتای دیگه هستن که چشم دیدن پیشرفت باشگاه مهندسان رو ندارن
جاسوسای نواندیشان
خیلی بد شده توی همه تالارها هست
متاسفانه مدیریت در این قضیه داره یکم اهمال میکنه
به نظر من چندین عضو فعال باشگاه که همیشه دسترسی به نت دارن باید انتخاب بشن که به صورت مداوم مانیتورینگ و بازرسی رو تمامی قسمت های باشگاه انجام بشه. نحوه عضویت افراد در باشگاه هم باید کنترل شده باشه. باید طوری باشه که اول مشخصات توسط مدیریت اوکی بشه بعد ثبت نام انجام بگیره. اینجوری دیگه اون فرد نمیتونه تو روز با ۱۰ تا اکانت بیاد خرابکاری کنه
بابا دو سه روره از این تاپیکا میزنه ..بعد اخراجی موقته ولی نمیدونم چطورمیتونه تاپیک بزاره؟
اصلا نباید اخراجی موقت بشه که
باید کلا اخراج بشه
حالا چرا اینجور افراد خرابکار اخراجی موقت میشن! خدا میدونه
شما نگران نباش![]()
آخه یکم جای نگرانی داره......
عزیزم فعلا کلا همه مدیرا رفتن....
کسی هم نیست رسیدگی کنه...
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم...........
ارشد بالاتره یا مدیر راهنمای سایت؟
دیشب اقا افشین بودن.. ایشون باید اجازه اینو داشته باشن.. که در امنیت سایت دخالت کنند...
و این واقعا سواله که ارشد بالاتره یا مدیر راهنمای سایت... که نقش مهمتری از مدیر ارشد داره..............
رسیدگی کنید......![]()