انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام چرا هنوز تالار فیزیک مدیر نداره لطفا رسیدگی کنین اگه اینطور ادامه پیدا کنه این تالار دیگه غیرقابل استفاده میشه.
واسه همین موضوعه که کسی دیگه ذقبت به ارسال تایپیک تو این تالار نداره (نمونش خودم یه زمانی عشق تالار فیزیک بودم و مطلب میذاشتم اما الان...........)
خدا عاقبت تالار فیزیکو بخیر کنه

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
تاپیک من(من گشنمه حق هسته ایم چیه؟) چرا حذف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون تاپیک که چهارتا عکس بیشترنداشت فک نمیکنم عکس ها سیاسی بوده باشن خواهشا یه جواب درست بدید.

vatanparast

کاربر بیش فعال
خدمت admin سلام

بعد از حدود دو سال حضور در این سایت باید بگم سایت شما به نوعی دچار یک دیکتاتوری خزندس نمودی کوچک از دنیای واقعی فعلی، پیشنهاد میکنم در درجه اول سعه صدر خودت رو افزایش بدی و سعی کنی این سعه صدر رو به سایر مدیران سایت تزریق کنی ، معمولا دانشجویان فارغ التحصیل صنعتی اصفهان جزو نخبه ها محسوب میشن ، پس از این نخبگی در جهت جذب حداکثری و دفع حداقلی استفاده کن ، ادامه سیاست های فعلی آینده خوبی برای این سایت رقم نخواهد زد بنابراین یک تجدید نظر اساسی بر روی افکار خودت و سیاست های باشگاه انجام بده، با توجه به تعصبی که روی دانشگاهمون دارم و معمولا هر فردی شاکله وجودیش از دانشگاه دوره لیسانسش نشات میگیره این موارد رو مطرح کردم ،تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال .

پ.ن: اگر پند گرفتی که چه بهتر و اگر ملال گرفتی زحمت اخطار دادن و بقیه مسائل رو به خودت نده چون این آخرین پست بنده بود .

عزت زیاد

mahshid-engineer

عضو جدید
خدمت admin سلام

بعد از حدود دو سال حضور در این سایت باید بگم سایت شما به نوعی دچار یک دیکتاتوری خزندس نمودی کوچک از دنیای واقعی فعلی، پیشنهاد میکنم در درجه اول سعه صدر خودت رو افزایش بدی و سعی کنی این سعه صدر رو به سایر مدیران سایت تزریق کنی ، معمولا دانشجویان فارغ التحصیل صنعتی اصفهان جزو نخبه ها محسوب میشن ، پس از این نخبگی در جهت جذب حداکثری و دفع حداقلی استفاده کن ، ادامه سیاست های فعلی آینده خوبی برای این سایت رقم نخواهد زد بنابراین یک تجدید نظر اساسی بر روی افکار خودت و سیاست های باشگاه انجام بده، با توجه به تعصبی که روی دانشگاهمون دارم و معمولا هر فردی شاکله وجودیش از دانشگاه دوره لیسانسش نشات میگیره این موارد رو مطرح کردم ،تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال .

پ.ن: اگر پند گرفتی که چه بهتر و اگر ملال گرفتی زحمت اخطار دادن و بقیه مسائل رو به خودت نده چون این آخرین پست بنده بود .

عزت زیاد

مهندس:cry::w04::crying2:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تاپیک من(من گشنمه حق هسته ایم چیه؟) چرا حذف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون تاپیک که چهارتا عکس بیشترنداشت فک نمیکنم عکس ها سیاسی بوده باشن خواهشا یه جواب درست بدید.
عکس ها موردی نداشتند اما پست ها تاپیک رو سـیاسی می کردند
و تاپیک حذف شد چون شما هم به عنوان استارتر با انتخاب این عنوان و در ادامه با پست هاتون روند رو به همون سمت بردید

پ.ن:هر تالاری دفتر مدیریت داره...سوالاتتون در رابطه با یک تالار رو در دفتر تالار مطرح کنید!

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خدمت شما/خسته نباشید
ببخشید امکانش هست که این دایره سبز فعال بشوند و با کلیک رویش پست های زده شده
در ان تاپیک رو به ما نشون بده بخصوص در تاپیک های درسی
درسته که قسمت مشاهده پست هست اما این بخش تعداد محدودی پست رو نشون میده
با تشکر و سپاس:D:gol:

مشاهده پیوست 126060

آخرین ویرایش:

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نمیشه یه کاری کنید که تو یه پست بشه بیش از دو عکس آپلود کرد که پست های متوالی ندیم و تایپیکارو شلوغ نکنیم وقتی میخوایم راجع به یه مطلب عکس بذاریم؟

mahsa15

اخراجی موقت
این اخطار و کدوم مدیری داده ندیده بودیم جایی اخطار دهنده خودشو معرفی نکنه

mahsa15 عزيز،

شما مرتكب يك تخلف در باشگاه مهندسان ایران شده ايد.

دليل: ارسال مطالب سياسي
-------

-------

این تخلف 4 امتیاز منفی دارد و ممکن است تا پایان زمان آن در دسترسی شما به تالارها نتیجه منفی داشته باشد.
در صورتي كه تا زمان به پايان رسيدن اين امتياز منفي مرتكب تخلف دوباره نشويد، امتياز منفي خود به خود حذف خواهد شد.
تخلفات مهم نیز هیچ وقت به پایان نخواهند رسید.

پست اصلی:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=5791076
روحانی که از تریبونی که در اختیارش قرار گرفته برای سوال از مسئولین استفاده نکنه و فکر کثیفش فقط دنبال حجاب دخترای معصوم آسیب دیده باشه بهتره بره به درک اسفل

لطفا قوانين سايت را رعايت فرماييد.
موفق باشيد.
باشگاه مهندسان ایران

mahsa15 عزيز،

شما مرتكب يك تخلف در باشگاه مهندسان ایران شده ايد.

دليل: ارسال مطالب سياسي
-------

-------

این تخلف 4 امتیاز منفی دارد و ممکن است تا پایان زمان آن در دسترسی شما به تالارها نتیجه منفی داشته باشد.
در صورتي كه تا زمان به پايان رسيدن اين امتياز منفي مرتكب تخلف دوباره نشويد، امتياز منفي خود به خود حذف خواهد شد.
تخلفات مهم نیز هیچ وقت به پایان نخواهند رسید.

پست اصلی:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=5791076
روحانی که از تریبونی که در اختیارش قرار گرفته برای سوال از مسئولین استفاده نکنه و فکر کثیفش فقط دنبال حجاب دخترای معصوم آسیب دیده باشه بهتره بره به درک اسفل

لطفا قوانين سايت را رعايت فرماييد.
موفق باشيد.
باشگاه مهندسان ایران

:razz:

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا حالمو خورد بهم چرا این تاپیکای چرتو پاک نمیکنید... اگر سیاسی بود همینجور رفتار میکردید

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز....
مدیر هر بخش تا نباشه نمیشه تاپیک های مزخرف رو حذف کرد....
که متاسفانه هیچ کدومشون نیستن...
چون هر مدیری ابزارهای مربوط به خودشون باید باز باشه تا بتونن اون تاپیک رو حذف کنن...
من گفتم مدیر ضروری بزارن برای این موقع ها بود.....
واقعا بیمار زیاد داریم.....
هرچقدرم اخراج گکنن با نام کاربری دیگه ای وارد میشن مثل الان...

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
دوستان، یا مدیرای ارشد باید باشن یا مدیر تالار.

برای تالارهای دیگه مدیرای دیگه فقط میتونن اخراج کنن و بس.

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
چرا نباید تو باشگاه همیشه یه نفر باشه که رسیدگی کنه؟
خب مدیرها هم ماشین نیستین که به هر حال انسان هستن، 1 ساعت هستن، 1 ساعت آف میشن.

تو سایتهایی که به این کثرت اعضا دارن همیشه از این مسایل پیش میاد.

nafis...

مدیر بازنشسته
خب مدیرها هم ماشین نیستین که به هر حال انسان هستن، 1 ساعت هستن، 1 ساعت آف میشن.

تو سایتهایی که به این کثرت اعضا دارن همیشه از این مسایل پیش میاد.
حرفتون درسته ولی یعنی چاره ای، راهی، چیزی نیست؟!
الان همه ی این پست ها باید باشه تا فردا صب که کسی بیاد تا پاک کنه

Pro

عضو جدید
سلام
به نظرم وجود "تالار تخصصی آمار" در قسمت علوم پایه، لازمه
موفق باشید

aida22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..این چ وضعیه........آقایون و خانومای مدیر کجا تشریف دارن پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی سر ب اون تالار عکس بزنید بد نیستا
ازتون خواهش میکنم نذارید این پست ها حتی لحظه ای تو سایت دووم بیارن

hesam02

عضو جدید
سلام..این چ وضعیه........آقایون و خانومای مدیر کجا تشریف دارن پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی سر ب اون تالار عکس بزنید بد نیستا
ازتون خواهش میکنم نذارید این پست ها حتی لحظه ای تو سایت دووم بیارن

این جور افراد خرابکارای سایتای دیگه هستن که چشم دیدن پیشرفت باشگاه مهندسان رو ندارن
جاسوسای نواندیشان

hesam02

عضو جدید
خیلی بد شده توی همه تالارها هست

متاسفانه مدیریت در این قضیه داره یکم اهمال میکنه
به نظر من چندین عضو فعال باشگاه که همیشه دسترسی به نت دارن باید انتخاب بشن که به صورت مداوم مانیتورینگ و بازرسی رو تمامی قسمت های باشگاه انجام بشه. نحوه عضویت افراد در باشگاه هم باید کنترل شده باشه. باید طوری باشه که اول مشخصات توسط مدیریت اوکی بشه بعد ثبت نام انجام بگیره. اینجوری دیگه اون فرد نمیتونه تو روز با ۱۰ تا اکانت بیاد خرابکاری کنه

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه مدیریت در این قضیه داره یکم اهمال میکنه
به نظر من چندین عضو فعال باشگاه که همیشه دسترسی به نت دارن باید انتخاب بشن که به صورت مداوم مانیتورینگ و بازرسی رو تمامی قسمت های باشگاه انجام بشه. نحوه عضویت افراد در باشگاه هم باید کنترل شده باشه. باید طوری باشه که اول مشخصات توسط مدیریت اوکی بشه بعد ثبت نام انجام بگیره. اینجوری دیگه اون فرد نمیتونه تو روز با ۱۰ تا اکانت بیاد خرابکاری کنه

بابا دو سه روره از این تاپیکا میزنه ..بعد اخراجی موقته ولی نمیدونم چطورمیتونه تاپیک بزاره؟

hesam02

عضو جدید
بابا دو سه روره از این تاپیکا میزنه ..بعد اخراجی موقته ولی نمیدونم چطورمیتونه تاپیک بزاره؟

اصلا نباید اخراجی موقت بشه که
باید کلا اخراج بشه
حالا چرا اینجور افراد خرابکار اخراجی موقت میشن! خدا میدونه

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم فعلا کلا همه مدیرا رفتن....
کسی هم نیست رسیدگی کنه...
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم...........
ارشد بالاتره یا مدیر راهنمای سایت؟
دیشب اقا افشین بودن.. ایشون باید اجازه اینو داشته باشن.. که در امنیت سایت دخالت کنند...
و این واقعا سواله که ارشد بالاتره یا مدیر راهنمای سایت... که نقش مهمتری از مدیر ارشد داره..............
رسیدگی کنید......:warn:

hesam02

عضو جدید
آخه یکم جای نگرانی داره......

من به مدیریت محترم پیشنهاد دادم که میتونم به عنوان یکی از افراد مخفی باشگاه سر بزنم و افرادی که قصد خرابکاری دارن رو اعمال قانون کنم. فعلا که جوابی داده نشده

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم فعلا کلا همه مدیرا رفتن....
کسی هم نیست رسیدگی کنه...
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم...........
ارشد بالاتره یا مدیر راهنمای سایت؟
دیشب اقا افشین بودن.. ایشون باید اجازه اینو داشته باشن.. که در امنیت سایت دخالت کنند...
و این واقعا سواله که ارشد بالاتره یا مدیر راهنمای سایت... که نقش مهمتری از مدیر ارشد داره..............
رسیدگی کنید......:warn:

آبجی این باعثه تاسفه که من خودم امروز تالارروانشناسی رو که باز کردم و با پستهای مستهجن روبرو شدم حالم بهم خورد.. چرا هیچ کس کاری نمیکنه؟ آبجی اصلا باید اخراج دائم بشه نه موقت؟ والله موندم چی بگم

بالا