برا عضوای قدیم ی سری امتیازا تخصیص بدید
وام کم بهره
اشتغال در دستگاه های دولتی
دناپلاس اتومات اونم توربو
و مسافرت خارجه
وام کم بهره
و مسافرت خارجه

سلام هیچی خواستم از جوانها حمایت کنم مثلاسلام!
چرا اخه؟!
این ها دو تاش یکیهانتقاد مدیریت سایت را عوض کنید
پیشنهاد مدیر دیگری بگذارید
ممنون
سلام
چرا وقتی فونت رو عوض میکنم تهش همه فونت ها یکی هستن؟قدیم تر اینجوری نبود.
پ.ن 1 : باورم نمیشه ادمین باشگاه پست میذارنهمیشه حس میکردم ربات هستن چون که دائم آنلاین بودن و به انتقادات رسیدگی نمیکردن
پ.ن 2: ( BoomBoom هم همیشه انلاین بود یادش بخیر دیگه نیست)
فونت 1 فونت اصلیه بقیه برای فارسی خیلی جالب نیستند. فونت 3 هم Tahoma است که قبلا استفاده می شدفونت 1
فونت 2
فونت 3
به نظر خودم الان امکانات زیبا سازی بهتر شده در هر صورت همون طور که خودتون هم گفتید اینجا هدف زیبا سازی نیست هر چند زیبا سازی هم مد نظر قرار گرفته.میتونم به سادگی درک کنم برای سایتی که بیشترمنظور *تبادل علمی* هستش؛ شاید بیان این مطالب زیاد به چشم نیاد .اما ذکر کردنش هم خالی از لطف نیست؛
در نظر من قبلا این سایت برای طراحی و زیباسازی؛ امکانات وگزینه های بیشتری داشت... چه داخل "پیج شخصی" و چه داخل "تاپیک ها" جهت ارسال پست...!
به هر صورت فکر میکنم مدرن شدن و انتقال ،شامل حذف اون گزینه ها نشه ...!قبلا امکان مانور بیشتری بود....
یه مطلب دیگه اینکه بعد از ورود به صفحه ی شخصی خود، بنظرم اگر " عکس آواتار شخصی"و نوشته های زیرش؛ سمت چپ صفحه قراربگیرد زیباتر میشه و یا سمت راست ... بجای وسط قرار داشتن !!
یعنی اگرگزینه ای باشه که جابجایی اون دست خودم بود ترجیح میدادم دو طرف باشه تا وسط ..!!!!![]()
ما می تونیم از طرف باشگاه معرفی نامه بدیم برید باهاش هر چی خواستید بگیریدبرا عضوای قدیم ی سری امتیازا تخصیص بدید
وام کم بهره
و مسافرت خارجه![]()
البته اگه توی گوشی موبایل تون فونت ها رو نداشته باشید یکسان دیده می شوندفونت 1 فونت اصلیه بقیه برای فارسی خیلی جالب نیستند. فونت 3 هم Tahoma است که قبلا استفاده می شد
پ من نفر اولم هاما می تونیم از طرف باشگاه معرفی نامه بدیم برید باهاش هر چی خواستید بگیرید![]()
![]()
ببین در این حد نیازی به معرفی نامه نیست همین که بگی من از بچه های باشگاه مهندسانم کافیه.پ من نفر اولم ها
خواهشا نوبتم رعایت کنید و پارتی بازی نکنید
اللحساب ی معرفی نانه بده برا سنگکی سر کوچمون
نسیه نمیده![]()
برای من که همشون یکسان هستن حتی با سیستمالبته اگه توی گوشی موبایل تون فونت ها رو نداشته باشید یکسان دیده می شوند
ببین در این حد نیازی به معرفی نامه نیست همین که بگی من از بچه های باشگاه مهندسانم کافیه.
شاید فونت های ما رو ندارید و فکر می کنید که دارید. نمی دونم.برای من که همشون یکسان هستن حتی با سیستم
+فونت ها رو دارم![]()
ورشکسته نشی مدیرما می تونیم از طرف باشگاه معرفی نامه بدیم برید باهاش هر چی خواستید بگیرید![]()
![]()
پس من یه موز برمیدارماشکالی نداره![]()
یکیم برا من بردار بی زحمتپس من یه موز برمیدارم
آره حذف شده منم داشتمش قبلایه قسمتی بود بو صفحه شخصی خودمون به اسم آلبوم
که یه سری عکس میذاشتیم
اون حذف شده؟
آره حذف شده منم داشتمش قبلا
من تو تنظیمات زدم فقط فالوورام ببینن صفحه م روئه
چرا ؟من دیگه اون عکسارو ندارم که ...
عقرب خاتون من که میخوام بیام تو صفحه سی شما میگه اوه ما به مشکل بر خوردیم
چرا؟
شایدمن تو تنظیمات زدم فقط فالوورام ببینن صفحه م رو
شاید به خاطر اونه
سلام وقتتون بخير ، از اون هفته سه شنبه سايت اصلا براي من بالا نميومد ! شما مي تونستين وارد سايت بشين؟!
نه منم نمیتونستم .سلام وقتتون بخير ، از اون هفته سه شنبه سايت اصلا براي من بالا نميومد ! شما مي تونستين وارد سايت بشين؟!
دلم براي سايت تنگ شده بود!سلام و عرض ادب، سایت مشکل داشت تا الان دنبال رفعش بودم تازه مشکل رفع شده