حميد ميگفتمااادرجااااان
چه تله پاتی ای
حمید میگفتwhistle: ) شما یه روحین در دو بدن!! من باور نمیکردم
الان باورم شد چی میگه :دی
پ.ن. مدیرمون از دست رفت...هی هی![]()

پ.ن. مدیرمون از دست رفت...هی هی

براي چي؟
حميد ميگفتمااادرجااااان
چه تله پاتی ای
حمید میگفتwhistle: ) شما یه روحین در دو بدن!! من باور نمیکردم
الان باورم شد چی میگه :دی
پ.ن. مدیرمون از دست رفت...هی هی![]()
آره...به جون هر دو تا بچه م که الان خوابن، خودش گفت !!حميد ميگفت![]()
به دلیل فنا شدن در راه معشوقپ.ن. مدیرمون از دست رفت...هی هی
براي چي؟
دو تا بچه م که الان خوابنآره...به جون هر دو تا بچه م که الان خوابن، خودش گفت !!
به دلیل فنا شدن در راه معشوق![]()
دو تا بچه م که الان خوابن
فنا شدن در راه معشوق....ايني كه يعني چه![]()
خوب جیگر لو بده دیگه بچه ها بدونن چه خبره !!
آقا ما یه کسی داریم اسمش مونا است !! ... محمد حسین ازش تازگیا طلاق گرقت رفت با صفا میگرده تازگیا :دی
جدی؟؟؟؟ ایول حمید که همیشه شفاف سازی میکنی!!! خوشم میاد مثه خودم طرفدار روشنگری هستی!!(میخوای باهم تیم بشیم همه ی اطلاعاته افراد مشکوک رو از جمله محمدحسین لو بدیم؟؟!!!)
![]()
من بعدا اين قضيه رو كاملا روشن ميكنم الان وقتش نيستببخشيد مديريت محترم
ميشه قضيه مونا و صفا رو روشن بفرماييد
ناسلامتي شما الگوي ما هستيد
ببخشيد بعدا كي هستمن بعدا اين قضيه رو كاملا روشن ميكنم الان وقتش نيست![]()
سلام مهدي جانسلام بر مديريت عزيز
ببخشيد من يه سوال برام پيش اومد
و اونم اينكه چرا شما اصرار داريد كه توي تاپيك "توجه ( ( ( (مهم كردن تاپيك هاي شما ) ) ) ) توجه" كسي اسپم نكنه ........ ميدونيد منظورم اسپم نيست منظورم نظر دادنه
اينكه بقيه در مورد مهم شدن يه تاپيك خاص نظر بدن فكر نكنم بد باشه
اينا رو نه بخاطر پاك شدن پستهاي آخري كه من و صبا درباره لزوم اسپم نكردن در اون تاپيك اونجا گذاشته بوديم ميگم ... بلكه منظورم پستي كه درباه تاپيك سيندي داده بودم هست كه شما اونو هم حذف كرديد
سلام حمید جانمن بعدا اين قضيه رو كاملا روشن ميكنم الان وقتش نيست![]()
سلام سرساز جان کجایی نیسیتی ؟سلام حمید جان
منظور چیه ؟
سلام سرساز جان کجایی نیسیتی ؟
با منی ؟
اون اسمش محمد حسینه :دی
من بعدا اين قضيه رو كاملا روشن ميكنم الان وقتش نيست![]()
سلام دوست گلمسلام ضمن تبريک به مديريت محترم :دی
من يه سؤالی داشتم برای اينکه سرچ کنيم که تاپيک تکراری هست يا نه ميشه به جای متن عکس راسرچ کنيم؟من با tineyeامتحان کردم.جواب نداد.با سايت ديگه اي ميشه اينکار را انجام داد؟امکان پذير هست؟
سلام سرساز خانسلام محمد حسین خان
ببخشید مزاحم شدم
این قضیه چیه ؟
ببخشيد آقاي مدير من باز يه سوال دارمسلام سرساز خان
خوبي؟
بابا قضيه خاصي نيست اين حميد يكم بزرگش كرده
ببخشيد آقاي مدير من باز يه سوال دارم
از نظر انسجام سازماني سرساز نسبت به شما چه مرتبه اي دارن ... بالاتر هستن يا پايين تر
چرا ايشون كه مدير تالار عكس هستن رو ما نميبينيم ........ چرا اسمشون رو در پايين تالار بعنوان مدير نميبينيم .... حالا كه شما با مدير شدن و همكار شدن برخي از كاربرا موافق نيستيد ..... ميشه از همين مدير مخفي ها براي خودتون انتخاب كنيد .... من پيشنهاد ميكنم saba888 مدير مخفي بشه
معظم له امروز از كدوم دنده بلند شدن؟لازم نكرده اگه قراره مخفي بمونم مي خوام چيكار كه مديربشم!!!
چقد فكر كردي تا اين نظريه علمي رو دادي!!!
مديريت مخفي هم فقط از خود شما ساختست
چون آمار همه رو داري!!!![]()
از لحاظ رتبه و مرتبه ايشون استاد بنده هستن و من شاگرد ايشون هستمببخشيد آقاي مدير من باز يه سوال دارم
از نظر انسجام سازماني سرساز نسبت به شما چه مرتبه اي دارن ... بالاتر هستن يا پايين تر
چرا ايشون كه مدير تالار عكس هستن رو ما نميبينيم ........ چرا اسمشون رو در پايين تالار بعنوان مدير نميبينيم .... حالا كه شما با مدير شدن و همكار شدن برخي از كاربرا موافق نيستيد ..... ميشه از همين مدير مخفي ها براي خودتون انتخاب كنيد .... من پيشنهاد ميكنم saba888 مدير مخفي بشه
خواهش ميكنم سرساز جان شفافسازي وظيفه منهسلام به همه
اولا محمد حسین خان دست گل شما درد نکنه از بابت جواب شفافتون
دوما سایت دارای قوانینیه که مدیر مخفی و اینا توش نیست و منم که می بینین یه مدیر بازنشسته هستم که دیگه کارم به پارک و عصا و عینک ته استکانی رسیده
ایشالا همیشه پیروز و سربلند باشید
ممنون بابت توضيحتونسلام به همه
اولا محمد حسین خان دست گل شما درد نکنه از بابت جواب شفافتون
دوما سایت دارای قوانینیه که مدیر مخفی و اینا توش نیست و منم که می بینین یه مدیر بازنشسته هستم که دیگه کارم به پارک و عصا و عینک ته استکانی رسیده
ایشالا همیشه پیروز و سربلند باشید
ممنون بابت توضيحتون
پس با توجه به اينكه مديريت به شدت به تخت سلطنت چسبيدن امكانش هست كه برخي كاربران عزيز كه لياقتشو دارن (مثلا saba888 ) مستقيما مدير بازنشسته بشن
ظاهرا فقط يه عصا لازم داره با عينك ته استكاني
ما كه آخر نفهميديم با كدوم ساز شما حركات موزون انجام بديمدست شما درد نكنه از الان عصا مي دي دست من!!!
با اون عصام اول از همه سر شما رو هدف قرار مي دمبعد هم اجبارا بايد حقوق بخورنمير بازنشستگيمو بگيرم و منتظر مرگ باشم!!!
ولي شما مواظب كله مباركت باش!!!!
![]()
ما كه آخر نفهميديم با كدوم ساز شما حركات موزون انجام بديم
ببين شما 4 تا راه براي مدير شدن دست اندركار شدن داري
1- مدير شدن
1-1 بازنشستگي مديريت كنوني:بايد مديريت نياز به بازنشسته شدن رو در خودشون حس كنن و مديران ارشد هم تمايل به فعاليت تو داشته باشن ..... اين گزينه با توجه به فعال بودن مدير محترم فعلا منتفيه
1-2 انجام كودتا و خلع يد مديريت كنوني: با توجه به ميزان محبوبيت مديريت كنوني تقريبا غير ممكنه ... براي انجامش بايد گزارشات تخلف متعددي به مديران ارشد از طرف جمع زيادي از كاربرا ارسال بشه ... براي اينم بايد كلي آي دي بسازيم و يه مدت بذاريم تا ستاره دار بشن بعد با اونا گزارش تخلف بديم ... كه كار پرزحمت و احتمالا بي نتيجه اي هس
2- همكار شدن
براي اين كار بايد نظر مساعد مديريت كنوني و مديران ارشد رو جلب كني ... و مديريت هم كمي احساس خستگي كنن .... اين هم پر زحمت هست
3- مدير مخفي شدن
مثل كارساز ميشي زير اسمت مينويسن مدير ولي عملا مدير نيستي
4- مدير بازنشسته شدن
اينم خودش بد نيس بالاخره هركي ببينه ميگه اين به زماني يه كاره اي بوده
شما بفرماييد تو كدوم مسير ميخوايد خلو بريد تا ما هم تكليفمونو بدونيم خب
مرسی محمدحسین خان شما لطف داریناز لحاظ رتبه و مرتبه ايشون استاد بنده هستن و من شاگرد ايشون هستم![]()
پس با توجه به اينكه مديريت به شدت به تخت سلطنت چسبيدن امكانش هست كه برخي كاربران عزيز كه لياقتشو دارن (مثلا saba888 ) مستقيما مدير بازنشسته بشن
ظاهرا فقط يه عصا لازم داره با عينك ته استكاني
دست شما درد نكنه از الان عصا مي دي دست من!!!
با اون عصام اول از همه سر شما رو هدف قرار مي دمبعد هم اجبارا بايد حقوق بخورنمير بازنشستگيمو بگيرم و منتظر مرگ باشم!!!
ولي شما مواظب كله مباركت باش!!!!
![]()
من با اين قلب رئوفم كه نمي تونم يه قفل بگيرم دستمو تاپيك بچه ها رو قفل كنم!!!
اين كار و civil boy مي تونه بكنه!!![]()
بله البته همه ما هم به مدیریت ایشون اذعان داریم پس فکر کردید برای چی رفتیم براش شعر گفتیمشاید شما باور نکنین و یا بد متوجه شدید ولی سخت ترین کاری که تو سایت هست مربوط به مدیر بخش ها هست یعنی یه کار چند ساعته در روز وظیفه مدیر سر و سامون دادن به تاپیکها هست که محمد حسین عزیز بسیار توانمند در این زمینه هست و من هم آرزوی موفقیت براش دارم و چون تالار عکس یکی از شلوغ ترین تالارها هست فوق العاده زحمت داره شما کاری نکنین که مجبوربه قفل شدن تاپیک بشه در ضمن بیشتر سعی کنید نیمه پر لیوان رو ببینید
ممنون از همه
مرسی محمدحسین خان شما لطف دارین
لطفا به تاریخ عضویت ها نیز توجه بفرمائید
NOT FOUND !!!
شاید شما باور نکنین و یا بد متوجه شدید ولی سخت ترین کاری که تو سایت هست مربوط به مدیر بخش ها هست یعنی یه کار چند ساعته در روز وظیفه مدیر سر و سامون دادن به تاپیکها هست که محمد حسین عزیز بسیار توانمند در این زمینه هست و من هم آرزوی موفقیت براش دارم و چون تالار عکس یکی از شلوغ ترین تالارها هست فوق العاده زحمت داره شما کاری نکنین که مجبوربه قفل شدن تاپیک بشه در ضمن بیشتر سعی کنید نیمه پر لیوان رو ببینید
ممنون از همه