واقعا ممنونم از بیان زیبات مصطفی جان
این هم که من رو احمق میدونی به خدا ذره ای ناراحتم نمی کنه
چون از مدیران سایتی و قوانین رو خوب میدونی و خب
حتما چنین خطابی ایرادی در سایت نداره
اما ایا در مورد این خبر اینطوری فکر میکنی؟
یعنی واقعا انقدر؟
شک نکن الان کل روزنامه ها در موردش نوشته بودن اگر عید نبود
خب البته حتما همشون در نظر شما احمقند
اما در مورد جرمش
خیلی جالب بود واسم
شما زندان از نوع اوین رو جوری بیان کردین انگار اوین جای قاچاقچی ها و قاتل هاست
بند 209 اوین
ایشون وبلاگ داشتن
و در وبلاگشون از اقای خامنه ای که رهبری کشور هستن و اقا صداشون میکنن سؤالی کرده بودن
که " آیا من که جوون این کشورم از پسر حسن نصرالله برای تو کمتر ارزش دارم؟"
یه مسئله ی دیگه ای هم بوده
انگار وبلاگ ایشون بازدید چندانی نداشته که این جمله بخواد کشور رو به هم بریزه
در هر صورت جرم ایشون در سایت های مختلف مثل بالاترین این گونه ذکر شده:
"امیدرضا میرصیافی وبلاگنویس و روزنامهنگار و فعال فرهنگی است که به خاطر درج عقایدش در وبلاگ به اتهامات توهین به مقامات و تبلیغ علیه نظام به دو سال و نیم زندان محکوم شده است. وی پروندهی مفتوح دیگری در دادگاه عمومی استان تهران مبنی بر توهین به مقدسات را دارد که تاریخ برگزاری آن اردیبهشت ماه سال آینده است."
یعنی زندانی سیاسی
زندانی عقیدتی
شما میگید این ها مستحق زندان هستند دیگه؟
سپاسگزارم
راستی من خیلی اطلاعاتی فراتر از این گفته ها ندارم
فقط یه ذره
اون هم اینه که انگار ایشون در وبلاگشون که وبلاگی فرهنگی و هنری (بیشتر موسیقیایی) بوده در مورد در گذشتن یکی از هنرمندان(فکر کنم پرویز یاحقی) مطلبی قرار میدن که در پی اون کسی که در متن ایشون مظنون ذکر شده بوده و الان انگار به مقامی رسیده متوجه شده و ...
راستی دوست گرامی من
شما که در مصرف داروهای آرام بخش دارای تجربه اید و با تمسخر میخواید این خبر رو نادرست جلوه بدین
بهتر نبود در مورد داروی مصرفیتون یه خرده بیشتر تحقیق میکردین که لااقل اسمش رو درست یادداشت و تلفظ کنید؟ مصرف بدون اطلاع درست از داروی مصرفی خطر نداره؟
http://www.drugs.com/propranolol.html
در ضمن
گزارش پزشکی رو یک پزشک داده بود
من در عنوان شما چیزی فراتر از یه مهندس عمران نمی بینم دوست گرامی
باز هم ممنون از لحن شایسته ی شما
پی نوشت :
من هم گفتم خیلی خبر احمقانه ای بود

که میگید نذاشتند بره دکتر ، اونوقت یک دارویی که بدون نسخه نمیدند ، به مقدار زیادی خورده این آقا و حالا هر چی ..
من نبودم که گفتم نذاشتن بره یا داروی فلان دادن بهش، این خبرها رو پزشکی حاضر در زندان اوین داده، حالا از این ها هم که بگذریم
اصلا فرض رو بر این میگذاریم که اطلاعات پزشکی شما بیشتر از این پزشک مورد نظر باشه،
و علت مرگ قرص ها نبوده باشه(که کسی هم نگفت این قرص ها علت اصلی مرگ بوده و در واقع این مشکوک ترش هم میکنه)
آیا مرگ یک جوان 25 ساله انقدر موضوع طبیعی ایست که هیچ کس در مورد آن بازخواست نشود؟
آیا این گفته ی مسوولان درمانگاه و بهداری درست بوده که " داره تمارض میکنه"؟
آیا تشخیص اونها که نیازی به انتقال به بیمارستان نیست درست بوده؟
آیا اونها نباید جوابگو باشن؟
آیا جرم او هر چه بوده شایستگی مرگ را برای او میاورده؟(این سوال رو برای این می پرسم که انگار شما دانشجوها، فعالان سیاسی، زندانی های عقیدتی و سیاسی و کلا اوینی ها رو خیلی آدم خطرناکی میدونید!!!)