امتحان اجتماعی حجاب

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده با شاگردهایم خیلی صمیمی هستم .همیشه اینطور بوده.طوری که در تابستان هم با بنده تماس میگیرن و احوالپرسی و سوال و راهنمایی و ...
یه روز که چند نفری اومدن خانه ما بحث سر حجاب و حیا دختر و چشم چرانی پسرها شد.
یه کار جالب بهشون سپردم تا هر کدوم برن و تحقیق کنن و جوابشو بیارن تا نتیجه بگیریم.
به هر کدوم سپردم دو وقت معین کنن.
وقت اول دختری که وضع حجاب خوبی نداره رو بدون اینکه دنبال چشم چرانی باشن از پشت دنبال کنن و نگاهشون نه به دختر بلکه به تمام مردها و پسرهای مجرد و متاهلی باشه که از کنار این دختر رد میشن.
وقت دوم همین کار رو برای دختری محجبه و متین که حجاب کاملی داره انجام بدن.
هر دوی این کارا بدون جلب توجه و تو جای شلوغ باشه.جایی که بد حجابی از نظر عرف عادی باشه و به قول معروف چشمها عادت کرده به اینجور تیپها.اصلا هم به خود دختر (به غیر از نگاه اول)نگاه نکنن که به گناه بیفتن.
بعد از چند روز همه دم در خانه ام جمع شدن و گزارش دادن:
به دختر ارایش کرده و بد حجاب از هر 30 نفر حدود 25 نفر (ضریب خطا هم وجود داشت) نگاه ممتد (بیشتر از 5 ثانیه)داشته تا دختر از کنار اونها رد شه
به دختر ارایش کرده نگاه ممتد میشد و فرقی هم بین پیر و جوون و متاهل و مجرد نبود.

به دختر محجبه از هر 30 نفر 20 نفر نگاه میکردن(باز با ضریب خطایی ناچیز) اما نگاه نگاهی ممتد نبود و با نگاه اول چشم جنس مذکر به جای دیگری میرفت.
دختر محجبه زیر بار نگاه افراد متاهل نبود و قشر جوان و مجرد همون تک نگاه کوتاه رو میکردن.

تابستون هم میشه درسهای زندگی اجتماعی به دانش اموزان داد.نه؟؟؟

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی تو اروپا یا همین روسیه که هم پیمان و ارباب ماست موقع گرمای هوا خانوما رو دیدم که لخت و برهنه میون اقایون داشتن شنا میکردن اما حتی یه مرد بهشون نیم نگاهی نداشت http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon6.gif

تبصره1: من با برهنگی مخالفم ولی بازم شما یه بعد قضیه رو دیدید
تبصره 2: سلام آقا رضا خوشحالم دوباره می بینمتون:)

Boy Cute

عضو جدید
دوست

دوست

:que:سلام
سارا جون شما خانم های ایرونو با روسیه یکی میکنی؟:que:

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
نظرتون در مورد اين جمله كه مي گه"" محدوديت باعث حريض شدن مي شه" چيه؟
آيا علت اون آمارها اين نيست؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوابتون داده شده بود:
جایی که بد حجابی از نظر عرف عادی باشه و به قول معروف چشمها عادت کرده به اینجور تیپها

در ضمن چشم انسان همیشه حریص بوده و خواهد بود.دوربین های مخفی که کشورهای غربی برای این موارد نگاه مردها درست کردند کم نیست.نگویید که ندیدیم!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته از یک منظر دیگه هم میشه به این قضیه محدودیت نگاه کرد.

انسان از محدودیت چیزی حریص می شود که نسبت به آن چیز تحریک شود.

آیا برای پسران روستایی و شهرستانی (که زمینه تحریکشان کمتر اشت) هم حریص شدن در این مورد شبیه پسران شهری و مخصوصاً بالا شهری است؟

انسان اگر از چیزی محدود شود، مادامی که نسبت به آن چیز تحریک نشود یا زمینه تحریکش فراهم نشود، زیاد حریص نمیشه.

*Essi*

اخراجی موقت
وقت اول دختری که وضع حجاب خوبی نداره رو بدون اینکه دنبال چشم چرانی باشن از پشت دنبال کنن و نگاهشون نه به دختر بلکه به تمام مردها و پسرهای مجرد و متاهلی باشه که از کنار این دختر رد میشن.
هر دوی این کارا بدون جلب توجه و تو جای شلوغ باشه.

مشکل چشم چرانی از داشتن یا نداشتن حجاب اسلامی زنان نیست،بلکه مشکل از تفکراتی است که در ذهن مردان ایرانی نسبت به زنان داخل کشور شکل گرفته و چون یک عمر عادت کرده اند، همه را با پوشش ببینند،اگر کسی یک تار مویش بیرون باشد، غلیان روحی به آنها دست میدهد.

در حالیکه همان مرد اگر یک خانم را در کشوری دیگر، بدون روسری و با دامن کوتاه ببیند،به راحتی از کنار آن رد میشود.

:warn: نمونه واضحش تلویزیون ملی:

اگر دست یک مجری خانم از زیر آستین لباس دیده بشه،همه داد و فریاد و تحریک و....

اما همانها اگر در یک سریال خارجی یک خانم بی حجاب و آستین کوتاه ببینند ، انگار نه انگار.....

متاسفانه مردان ایرانی عادت کرده اند به زنانشان توسری بزنند.

devil may cry

عضو جدید
بنده با شاگردهایم خیلی صمیمی هستم .همیشه اینطور بوده.طوری که در تابستان هم با بنده تماس میگیرن و احوالپرسی و سوال و راهنمایی و ...
یه کار جالب بهشون سپردم تا هر کدوم برن و تحقیق کنن و جوابشو بیارن تا نتیجه بگیریم.
هر دوی این کارا بدون جلب توجه و تو جای شلوغ باشه.جایی که بد حجابی از نظر عرف عادی باشه و به قول معروف چشمها عادت کرده به اینجور تیپها.اصلا هم به خود دختر (به غیر از نگاه اول)نگاه نکنن که به گناه بیفتن.
به دختر ارایش کرده و بد حجاب از هر 30 نفر حدود 25 نفر (ضریب خطا هم وجود داشت) نگاه ممتد (بیشتر از 5 ثانیه)داشته تا دختر از کنار اونها رد شه

به دختر محجبه از هر 30 نفر 20 نفر نگاه میکردن(باز با ضریب خطایی ناچیز) اما نگاه نگاهی ممتد نبود و با نگاه اول چشم جنس مذکر به جای دیگری میرفت.
دختر محجبه زیر بار نگاه افراد متاهل نبود و قشر جوان و مجرد همون تک نگاه کوتاه رو میکردن.

این صحبتها عزت نفس مردها رو زیر سوال میبره نه خانمها رو;اگر قرار باشه همه مردم روی کره ی زمین مراعات ما مردها رو بکنند که یه موقع خدای نکرده گناه نکنیم که دیگه ایمان و ..... هیچ مفهومی نداره;ایمان زمانی مفهوم داره که خود انسان رو اصلاح کنه نه به فکر اصلاح دیگران برای گناه نکردن باشیم مثل این هست که یک قاتل بیاد و به همه مردم بگه من که برام راحت نیست داخل سلول باشم;همه مردم خودشون رو داخل سلول نگه دارند که یک موقع خدایی نکرده به قتل نرسند

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه بابا! حجاب خوبه.
ولی مهم اینه که شما خودتون هم نمیدونین اصلا حجاب چی هست!!!!
مثلا از نظر من یه دختر با شلوار و بلوز با حجابه. ولی شما بدون دلیل میگی که طرف لخته! حتی با شلوار غیر تنگ و بلوز غیر باز.
شما میگی چادر و گونی!
مثلا عربها خیلیاشون حجابی دارن که اونجا کامله ولی اینجا بدبختت میکنن. حتی مالزی.
به به آقا مهرشاد هستید شما؟

شما می فرمایید ما نمی دانیم حجاب چیست بعد می فرمایید که می گوییم چادر و گونی؟ خوب پس یعنی می دانیم نظرمان چیست، نه؟

دیگه اون قضیه عربستان و مالزی مربوط به عرف میشه، شاید از نظر شرع مشکلی نداشته باشه.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این صحبتها عزت نفس مردها رو زیر سوال میبره نه خانمها رو;اگر قرار باشه همه مردم روی کره ی زمین مراعات ما مردها رو بکنند که یه موقع خدای نکرده گناه نکنیم که دیگه ایمان و ..... هیچ مفهومی نداره;ایمان زمانی مفهوم داره که خود انسان رو اصلاح کنه نه به فکر اصلاح دیگران برای گناه نکردن باشیم مثل این هست که یک قاتل بیاد و به همه مردم بگه من که برام راحت نیست داخل سلول باشم;همه مردم خودشون رو داخل سلول نگه دارند که یک موقع خدایی نکرده به قتل نرسند
در مثل مناقشه نیست ولی یک نکته مهم رو فراموش کردید اینکه شاید قتل در ذات و فطرت اون فرد نباشه و اکتسابی باشه (که حتما همین طوره) ولی جنس تمایل مردان به زنان زیبا چیزی است که در ذات بشر و فطرت او نهفته است و قابل تغییر نیست، قابل کنترل است، کنترلش هم یکی کنترل چشم و رعایت حجاب از طرف خود مردها و رعایت حجاب از طرف خانمهاست.

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
من فكر مي كنم حجاب اگر دروني باشه نتيجه داره نه حجاب اجباري!
نمونه اش رو همه ديديم
كساني كه در كشورهاي ديگه حجاب دارن درست و حسابي حجاب دارن!
ولي توي كشور ما بيشتر خانمها حجاب دارند ولي در واقع ندارن!
من فكر مي كنم بيشتر از اينكه به كم كيف حجاب بپردازيم بهتره فرهنگ مناسب با جامعه رو رواج بديم
لباسهاي محلي در كشور ما مهجور شده
در صورتي كه مي تونه بهترين نوع پوشش براي مرد و زن باشه و دقيقا منطبق با آيين و فرهنگ خودمونه نه فرهنگ ديگران!
البته من علاقه اي ندارم در اين زمينه با كسي بحث كنم
اين نظر منه و نظر ديگران هم در مقام خودش محترم!
يا علي!

devil may cry

عضو جدید
در مثل مناقشه نیست ولی یک نکته مهم رو فراموش کردید اینکه شاید قتل در ذات و فطرت اون فرد نباشه و اکتسابی باشه (که حتما همین طوره) ولی جنس تمایل مردان به زنان زیبا چیزی است که در ذات بشر و فطرت او نهفته است و قابل تغییر نیست، قابل کنترل است، کنترلش هم یکی کنترل چشم و رعایت حجاب از طرف خود مردها و رعایت حجاب از طرف خانمهاست.

درست هست ذات ما اینجوری خلق شده;ذات ما میل به خیلی چیزها داره ولی به جای تغییر در چیزهایی که ذات ما به اونها تمایل داره باید خودمون رو اصلاح کنیم;اگر ما در این حد توانایی نداشته باشیم که خودمون رو کنترل کنیم دین و .... چه کاربردی داره;ببینید اینکه خانومها باید حجاب داشته باشند تا ما آقایون بتونیم خودمون رو کنترل کنیم مثل این هست که خانومها بگند آقایون باید نابینا باشند به جای اینکه ما حجاب رو رعایت کنیم;راحترین راه بهترین راه نیست به جای تغییر دادن مردم باید خودمون رو عوض کنیم خیلی سخت هست ولی اگر سخت نبود که پاداش و ... نداشت

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درست هست ذات ما اینجوری خلق شده;ذات ما میل به خیلی چیزها داره ولی به جای تغییر در چیزهایی که ذات ما به اونها تمایل داره باید خودمون رو اصلاح کنیم;اگر ما در این حد توانایی نداشته باشیم که خودمون رو کنترل کنیم دین و .... چه کاربردی داره;ببینید اینکه خانومها باید حجاب داشته باشند تا ما آقایون بتونیم خودمون رو کنترل کنیم مثل این هست که خانومها بگند آقایون باید نابینا باشند به جای اینکه ما حجاب رو رعایت کنیم;راحترین راه بهترین راه نیست به جای تغییر دادن مردم باید خودمون رو عوض کنیم خیلی سخت هست ولی اگر سخت نبود که پاداش و ... نداشت
خودتون هم قسمتی که هم نظر با شما بودم رو قرمز کردید.

این قضیه دو طرفه است، هم مرد باید چشمش رو کنترل کنه (اتفاقاً در قرآن اول به مرد توصیه شده)، مرد هم حجابش رو حفظ کنه، و بعد زنان هم حجاب رو حفظ کنند تا زمینه تحریک فراهم نشود، یک قضیه دو طرفه است.

نمیشه فقط از مرد انتظار داشت چشمش رو کنترل کنه، زن هر جور خواست بیاید بیرون، بلاخره در ذات مرد تمایل به زنان وجود داره و خود خدا هم قرار داده، حالا این تمایلات اگه تحریک بشه و کنارش محدودیت باشه، میشه حرص و فوران میکنه به یکباره، به همین خاطر و برای جلوگیری از این فوران، خدا هم به مرد گفته چشمت رو ببند هم به زن گفته حجاب داشته باش، ضمن اینکه حجاب واسه مرد هم تعریف میشه...

بله سخته، اون چیزی که برای مردان سخته کنترل چشمه (چون در ذاتشون تمایل به زنان وجود داره) و اون چیزی هم که برای خانمها سخته حفظ حجابه (چون در ذاتشون تمایل به جلوه گری و ارایش و ... وجود داره) دو طرف کنترل کنن این هنره، نه یک طرف فقط کنترل کنه.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا بعضی ها یه جور خارج رو مثال میزنن که انگار ما ندیدیم.فیلمها.دوربینهای مخفی(که ذات واقعی ادمها رو نشون میدن)چشم چرانی ها و .... رو خدایی ما تو همون خارجی ها کم نمیبینیم.اینجا عرف حجابه و بد حجاب در تیر رس نگاه مردها .اونجا تابو شلوار عرفه و زن زیبایی که به چای شلوار،شلوارک پوشیده چشم مردها دنبالشه.
همه جا عرف رو باید در نظر گرفت.مهم اینه که چشم مرد هر چی عرف باشه رو مهم نمیدونه.به بیشتر می اندیشه!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه واقعا نمیدونید!
توی سینما هنرپیشه ها یه جور میپوشن،توی خیابون یه جور،توی تلوزیون یه جور!
مهم اینه که فقط به مردم فهمونده بشه که توی کوچیکترین و شخصیترین مسائل زندگیشون کاره ای نیستند.
اگه نه سردار بزرگ زارعی با شیش تا زن لخت نماز نمیخوند!!!!
یه چیز خیلی جالب برات بگم:
زنهایی که تور خارج از کشور رفتند همگی متفق القول میگن که مردای ایرانی توی تور،فقط به دخترا و زنای ایرانی هیز نگاه میکنن،حتی اگه خارجی ها لخت تر باشن.
این یعنی عقده و نه هوس! اگه بحث هوس بود باید خارجی لختتر را میدید ولی اون عقده داره که زن ایرانی را بدون حجاب حتی سرسنگین ببینه.
البته حتی خود من هم دقیقا همینطورم،یعنی زنهای ایرانی بیشتر توجهمو جلب میکنن.
متاسفانه اینها بحثای روانشناسیه که شما میخواین از توی قران و اینا بهش برسین و همین شده که الان هست!
پس آقا مهرشاد هستید، خوب حالا چرا جواب نمی دید:question:

خوب حرف شما وقتی درسته که ما به حجاب هنرپیشه ها و توی خیابون و ... انتقادی نکنیم، اگر انتقاد نکنیم بله حرف شما درسته که نمی دانیم، ولی به همان هم انتقاد داریم.
پس می دانیم:smile:

قرآن از طرف خدایی اومده که خودش خالق انسانه و بهترین روانشناس انسان همان خداست.

گفتم در ستی خدمت یکی دیگر از دوستان.
انسان وقتی محدود می شود حریص می شود، ولی به شرطی که نسبت به آن محدودیت تحریک شود.
متاسفانه مردان ما چشمانشان را کنترل نمی کنند و همینطور حجابشان را، و زنان ما نیز حجابشان را کنترل نمی کنند. این میشه که وحدودیت هست، تحریک هم هست، حرص ایجاد میشه.
یا باید رعایت کرد یا رهاش کرد، که گویا شما به رعایت این قواعد دینی اعتقادی ندارید.

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا بعضی ها یه جور خارج رو مثال میزنن که انگار ما ندیدیم.فیلمها.دوربینهای مخفی(که ذات واقعی ادمها رو نشون میدن)چشم چرانی ها و .... رو خدایی ما تو همون خارجی ها کم نمیبینیم.اینجا عرف حجابه و بد حجاب در تیر رس نگاه مردها .اونجا تابو شلوار عرفه و زن زیبایی که به چای شلوار،شلوارک پوشیده چشم مردها دنبالشه.
همه جا عرف رو باید در نظر گرفت.مهم اینه که چشم مرد هر چی عرف باشه رو مهم نمیدونه.به بیشتر می اندیشه!!!
اقا رضا ادم مریض احوال همه جا هس همه جا
اما میزانش فرق داره
یه جا کم یه جا بیشتر
اما این جوی که تو کشور داره پیش میره فقط و فقط به ضرر هم زنش همس هم مردش
پوشیدگی عفت نمیاره بخدا نمیاره که اگه می آرود تا حالا اورده بود
مریض ذهنی رو نمیشه با پوشیدگی درمون کرد
این تفکر خیلی وخته گندش دراومده که زن بره تو گونی تا من راحت باشم

devil may cry

عضو جدید
خودتون هم قسمتی که هم نظر با شما بودم رو قرمز کردید.

این قضیه دو طرفه است، هم مرد باید چشمش رو کنترل کنه (اتفاقاً در قرآن اول به مرد توصیه شده)، مرد هم حجابش رو حفظ کنه، و بعد زنان هم حجاب رو حفظ کنند تا زمینه تحریک فراهم نشود، یک قضیه دو طرفه است.

نمیشه فقط از مرد انتظار داشت چشمش رو کنترل کنه، زن هر جور خواست بیاید بیرون، بلاخره در ذات مرد تمایل به زنان وجود داره و خود خدا هم قرار داده، حالا این تمایلات اگه تحریک بشه و کنارش محدودیت باشه، میشه حرص و فوران میکنه به یکباره، به همین خاطر و برای جلوگیری از این فوران، خدا هم به مرد گفته چشمت رو ببند هم به زن گفته حجاب داشته باش، ضمن اینکه حجاب واسه مرد هم تعریف میشه...

بله سخته، اون چیزی که برای مردان سخته کنترل چشمه (چون در ذاتشون تمایل به زنان وجود داره) و اون چیزی هم که برای خانمها سخته حفظ حجابه (چون در ذاتشون تمایل به جلوه گری و ارایش و ... وجود داره) دو طرف کنترل کنن این هنره، نه یک طرف فقط کنترل کنه.

زمانی که انسان مدعی دین داری هست باید بلاخره یک تفاوتی با انسان عادی داشته باشه مثالی هم که زدم روی همین موضوع بود که تغییر دیگران کار راحتی هست ولی تغییر خود انسان مشکل هست (بینید اینکه خانومها باید حجاب داشته باشند تا ما آقایون بتونیم خودمون رو کنترل کنیم مثل این هست که خانومها بگند آقایون باید نابینا باشند به جای اینکه ما حجاب رو رعایت کنیم) اینکه که میگید باید دوطرفه باشه یعنی مرد یا خانومی که میره جایی که حجاب و ... وجود نداره هر کاری انجام بده در توجیهش باید بگه من ذاتم اینجوری هست کاریشم نمیشه کرد مردم خودشون باید این مسال رو رعایت کنند؟ هر زن یا مردی ممکن هست در هرشرایطی قرار بگیره ولی باید عزت نفس داشته باشه قرار نیست اگر ما یک خانوم رو دیدیم که حجاب نداره بگیم خوب ذات ما اینجوری تقصیر خودش هست که حجاب رو رعایت نکرده این مدل استدلالها برای موجودی که قدرت عقل و تفکر و اراده و .... قابل قبول نیست اگر ما این نیروها رو نداشتیم در اون دنیا بازخواست نمیشدیم ولی حالا که داریم باید ازشون استفاده کنیم و تفاوتهای خودمون با جانداران رو نشون بدیم

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

مگه دخترا خودشون اينو نميدونن كه تو رفتي آمار گرفتي ؟!!!!
خب خوششون نمياد از حجاب ! :w19:

چطوري رضا ؟ دلم واست تنگ شده بود ! :lol:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدحجابی دو جنبه داره:1-پوشش مخالف عرف جامعه2-پوشش نامناسب نگاه
در مورد 1 من نظرم با عرف جامعه و فرهنگ ایرانی ما هست که کاملا معلومه.ما قبل از هجوم اسلام هم حجاب داشتیم(پتو پیچ کردن حجاب نیست )
در مورد 2 هم اگه مردی،فکر کن همون لحظه کس دیگه ای هم هست که داره ناموس تو رو میبینه
اگه زنی که من هیچ نظری ندارم چون واقعا زنان رو درک نمیکنم :)

*Essi*

اخراجی موقت
همین عرف میتونه ،کردن یک زن در گونی باشه.
اگر یک مرد ، دماغ زن را ببینه تحریک بشه،حالا اون زن بدبخت باید دماغش را بپوشانه.

فکر کنم حدود پوشش معمولی که یک انسان سالم را تحریک نکنه کاملا مشخصه ،کسی شعار برهنگی نمیده!!!

هر پوشش که از زنان خارجی در فیلم های تایید شده توسط وزارت ارشاد میبینید، شما را تحریک نخواهد کرد،اگر کسی مثلا با دیدن سوسانو در جومونگ تحریک شده باشد،برایش متاسفم.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زمانی که انسان مدعی دین داری هست باید بلاخره یک تفاوتی با انسان عادی داشته باشه مثالی هم که زدم روی همین موضوع بود که تغییر دیگران کار راحتی هست ولی تغییر خود انسان مشکل هست (بینید اینکه خانومها باید حجاب داشته باشند تا ما آقایون بتونیم خودمون رو کنترل کنیم مثل این هست که خانومها بگند آقایون باید نابینا باشند به جای اینکه ما حجاب رو رعایت کنیم) اینکه که میگید باید دوطرفه باشه یعنی مرد یا خانومی که میره جایی که حجاب و ... وجود نداره هر کاری انجام بده در توجیهش باید بگه من ذاتم اینجوری هست کاریشم نمیشه کرد مردم خودشون باید این مسال رو رعایت کنند؟ هر زن یا مردی ممکن هست در هرشرایطی قرار بگیره ولی باید عزت نفس داشته باشه قرار نیست اگر ما یک خانوم رو دیدیم که حجاب نداره بگیم خوب ذات ما اینجوری تقصیر خودش هست که حجاب رو رعایت نکرده این مدل استدلالها برای موجودی که قدرت عقل و تفکر و اراده و .... قابل قبول نیست اگر ما این نیروها رو نداشتیم در اون دنیا بازخواست نمیشدیم ولی حالا که داریم باید ازشون استفاده کنیم و تفاوتهای خودمون با جانداران رو نشون بدیم
اون قسمت پررنگ شده:
من چنین حرفی زدم که زن فقط حجاب رو رعایت کنه تا مرد تحریک نشه؟
من دارم میگم دو طرفه است، یعنی دو طرف باید رعایت کنن، مرد هم باید به هر صورت ممکن رعایت کنه و چشمش رو ببنده و مثلاً در اون شرایطی که شما مثال زدید هم همینطور.

ولی این چیزی از وظیفه زن در پوشاندن خودش کم نمی کنه، اگر همه مردان یک دست چشمشونرو کنترل می کردند که تحریک نشوند، بله نیازی به کنترل حجاب توسط خانمها نبود، ولی وقتی این طور نمیشه در عمل، و خیلی وقتها خانمها از این هوس مردان بیشتر ضرر می کنند، تکلیف چیست؟
بگذاریم هرچه پیش آید خوش آید؟ یا باید پیشگیری کرد؟

اگر ما یک خانوم رو دیدیم که حجاب نداره بگیم خوب ذات ما اینجوری تقصیر خودش هست که حجاب رو رعایت نکرده این مدل استدلالها برای موجودی که قدرت عقل و تفکر و اراده و .... قابل قبول نیست
بنده هیچ گاه همچین حرفی نزدم.
قرار نیست که اگر اون حجاب رعایت نکرد بریم سمتش که!!!!!
بازها تاکید کردم در این چند پست وظیفه مردان هم حفظ چشمانشان است. حالا چه جوری فهمیدید من گفتم: ذات ما اینه، تقصیر خودشه که حجاب رو رعایت نکرده!!!!!!!!!!!!!!!

devil may cry

عضو جدید
اون قسمت پررنگ شده:
من چنین حرفی زدم که زن فقط حجاب رو رعایت کنه تا مرد تحریک نشه؟
من دارم میگم دو طرفه است، یعنی دو طرف باید رعایت کنن، مرد هم باید به هر صورت ممکن رعایت کنه و چشمش رو ببنده و مثلاً در اون شرایطی که شما مثال زدید هم همینطور.

ولی این چیزی از وظیفه زن در پوشاندن خودش کم نمی کنه، اگر همه مردان یک دست چشمشونرو کنترل می کردند که تحریک نشوند، بله نیازی به کنترل حجاب توسط خانمها نبود، ولی وقتی این طور نمیشه در عمل، و خیلی وقتها خانمها از این هوس مردان بیشتر ضرر می کنند، تکلیف چیست؟
بگذاریم هرچه پیش آید خوش آید؟ یا باید پیشگیری کرد؟

بنده هیچ گاه همچین حرفی نزدم.
قرار نیست که اگر اون حجاب رعایت نکرد بریم سمتش که!!!!!
بازها تاکید کردم در این چند پست وظیفه مردان هم حفظ چشمانشان است. حالا چه جوری فهمیدید من گفتم: ذات ما اینه، تقصیر خودشه که حجاب رو رعایت نکرده!!!!!!!!!!!!!!!

منظور من این هست که پیشگیری حجاب نیست;پیشگیری کور کردن چشم آقایون برای ندیدن خانومها و تحریک نشدن نیست;پیشگیری سعی در عوض کردن خودمون هست نه تغییر دیگران برای جلوگیری از گناه; این مدل پیشگیریها مثل این هست که بگیم به خاطر اینکه ممکن هست انسانها در طول زندگیشون کار خطایی انجام بدند از زمان تولد داخل سلول نگهداریشون کنیم

lovalist

عضو جدید

من نمی دونم چرا خانوما باید خودشونو بپوشونن تا مردا دینشون رو حفظ کنن!؟
مگه ما چه گناهی کردیم !؟:eek: هر موقع که کم میارین گیر می دین به حجاب خانوما!!! واقعآ که!!:mad:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظور من این هست که پیشگیری حجاب نیست;پیشگیری کور کردن چشم آقایون برای ندیدن خانومها و تحریک نشدن نیست;پیشگیری سعی در عوض کردن خودمون هست نه تغییر دیگران برای جلوگیری از گناه; این مدل پیشگیریها مثل این هست که بگیم به خاطر اینکه ممکن هست انسانها در طول زندگیشون کار خطایی انجام بدند از زمان تولد داخل سلول نگهداریشون کنیم
:gol:
با کلیت حرفتون موافقم، ولی پیشگیری که اقایون میتونن برای فاسد نشدن حامعه انجام بدن حفظ چشمان و حجابشونه. پیشگیری ای که خانمه میتونن برای فاسد نشدن جامعه انجام بدن حجابشونه. این نسخه خالق انسانه.
نه مسلماً نمیشه داخل سلول نگه داری کرد ولی اگر هرکس در جای خود احساس وظیفه کند و حدود خودش و رعایت کنه، مشکلی در جامعه ایجاد نمیشه. توصیه خدا دو جانبه است، یعنی جایی که زن رعایت نکنه، به مرد توصیه کرده چشمت رو ببند، جایی هم که مرد رعایت نکنه، به زن توصیه کرده خودت رو بپوشون.
فکرک نم این خیلی عادلانه و منطقی است...

من نمی دونم چرا خانوما باید خودشونو بپوشونن تا مردا دینشون رو حفظ کنن!؟
مگه ما چه گناهی کردیم !؟:eek: هر موقع که کم میارین گیر می دین به حجاب خانوما!!! واقعآ که!!:mad:
اول این رو داشته باشید:gol:

خدا در قرآن ابتدا به مرد گفته چشمت رو حفظ کن و بعد به خانمها هم گفته خودتون رو بپوشونید.
همون اندازه که خانمها موظف به رعایت اند، اقایون هم هستند، شاید بیشتر.
این وظیفه به عهده دو طرفه که جلوی فساد در جامعه رو بگیرن.
توضیحاتی که به دوست بالایی عرض کردم رو هم بخونید:gol:

Savant

کاربر بیش فعال
حجاب خاصیتش اینه که دیگه مرد ، که زود تحریک میشه کمتر تحریک بشه .
در جوامع غربی هم که میگید مردا نظر نمیندازن به زنا ، دلیلش اینه که اونا شب و روز در حال س ک س هستن و تخلیه شدن. دیگه نظر کردن مفهومی نداره.
و اینکه بگید این فرهنگ درسته من میگم نه چون به شرف و ناموس اعتقاد داریم. چیزی که اونا به دلیل خوردن گوشت خوک !!! ندارن.

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
مشکل چشم چرانی از داشتن یا نداشتن حجاب اسلامی زنان نیست،بلکه مشکل از تفکراتی است که در ذهن مردان ایرانی نسبت به زنان داخل کشور شکل گرفته و چون یک عمر عادت کرده اند، همه را با پوشش ببینند،اگر کسی یک تار مویش بیرون باشد، غلیان روحی به آنها دست میدهد.

در حالیکه همان مرد اگر یک خانم را در کشوری دیگر، بدون روسری و با دامن کوتاه ببیند،به راحتی از کنار آن رد میشود.

:warn: نمونه واضحش تلویزیون ملی:

اگر دست یک مجری خانم از زیر آستین لباس دیده بشه،همه داد و فریاد و تحریک و....

اما همانها اگر در یک سریال خارجی یک خانم بی حجاب و آستین کوتاه ببینند ، انگار نه انگار.....

متاسفانه مردان ایرانی عادت کرده اند به زنانشان توسری بزنند.

ولی تو اروپا یا همین روسیه که هم پیمان و ارباب ماست موقع گرمای هوا خانوما رو دیدم که لخت و برهنه میون اقایون داشتن شنا میکردن اما حتی یه مرد بهشون نیم نگاهی نداشت http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon6.gif

تبصره1: من با برهنگی مخالفم ولی بازم شما یه بعد قضیه رو دیدید
تبصره 2: سلام آقا رضا خوشحالم دوباره می بینمتون:)

توی اروپا به زن های برهنه نگاه نمی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا قبو ل ندارم
درصد زیادی از مردا هر جا باشن هیزن، چه اروپا چه ایران

*Essi*

اخراجی موقت
توی اروپا به زن های برهنه نگاه نمی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا قبو ل ندارم
درصد زیادی از مردا هر جا باشن هیزن، چه اروپا چه ایران

شاید نزدیک صد بار بیشتر گفتم، بحث برهنگی با بحث پوشش متعارف فرق میکنه.
پوشش معمولی واسه انسان سالم تحریک ایجاد نمیکنه، حالا هر کجای دنیا که باشه.

نمونه اش پوشش زنان خارجی در تلویزیون را مثال زدم،که کسی با دیدن مو و آستین کوتاه و... تحریک نمیشه.

اما لخت مادر زاد یا پوشش خیلی کم ، واسه همه تحریک ایجاد میکنه،چه ایرانی چه خارجی.