نظرتون راجع به امتحانات پایان ترم چیه؟ به نظرم این ترم برخلاف ترم پیش سخت تر و نفس گیر تر!
سلام مخلص هر چی pnu ایه.من هیچ ترم به اندازه این ترم سختی نکشیدم همش بی خوابیو درس درس درس خدارو شکر تموم شد حالا خوب یا بد هر چی فقط تموم شد بسه.
سلام مخلص هر چی pnu ایه.من هیچ ترم به اندازه این ترم سختی نکشیدم همش بی خوابیو درس درس درس خدارو شکر تموم شد حالا خوب یا بد هر چی فقط تموم شد بسه.
به نظر من هيچ وقت سؤالها سخت نيستند، اما جوابها براي اونهايي كه بلد نيستند سخته.
محسن جان شما هم که همشهری هستی داداش.دمت گرم ایول اره همینطور که شهریه هاشونو زیاد کردن اینی که شما هم میگی اره میشه.سلام به دوستای pnu عزیز
بنده نیز موافقم این ترم خیلی سخت بود فکر می کنم دولت چون کفگیرش خورده تح دیگ این امتهانات را سختر گرفته تا بلکم دانشجویان دروس را پاس نکنند و دوباره ان را تکرار کنند تا به نفع دولت هم باشد چون بیش از 1000000 دانشجو کم نیستند و منبع خوبی برای دولت به حساب می ایند
موفق باشید![]()
محسن جان شما هم که همشهری هستی داداش.دمت گرم ایول اره همینطور که شهریه هاشونو زیاد کردن اینی که شما هم میگی اره میشه.
100af ببین همشهریامو حسودیت شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونی یه کار کنی اونم اینکه شهر محل تحصیل و زندگیتو ادیت کنی بزنی مشهد.
اره واقعا هم دانشگاهی های من که.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا نمیشه من بیام واحد مشهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونی یه کار کنی اونم اینکه شهر محل تحصیل و زندگیتو ادیت کنی بزنی مشهد.
ممنون ازمهمون نوازیت!
من اینجا امیدی جز شما ندارم
خواهش میکنم.این حرفا چیه کلی دوسته خوب پیام نوری تو این باشگاه هست فقط یه خورده به این تالار کم سر میزنند که ان شا... بیشتر میان.یه تاپیگه گفتگوی دانشجویان پیام نوری میزنیم همه بیان اونجا
نظره دوستان چیه؟
نظرتون راجع به امتحانات پایان ترم چیه؟ به نظرم این ترم برخلاف ترم پیش سخت تر و نفس گیر تر!
آره دقیقا.سطح کلی سوالاتو خیلی بالا برده بودن.واقعا نفس گیر بود.
سر هر امتحانی تو شوک بودیم.
آخرش هم فکر کنم به نسبت زحمتی که کشیدیم نتیجه ی دلخواه رو نگیریم.
سلام همیشه امیدوار باش