مگه مهندسان دل وقلوه ندارن؟
دارن!اما بیشتر ازشئن انتظار می ره عقل داشته باشن
با توجه به درخواست هایی که بود منم عکسمو میزارم
تاریخ عکس:28/11/2011!!!!!!!!!!!!
فایل کامپیتریشو نداشتم، برای همین خودم از روی عکس، با دوربین عکس گرفتم!!!!تاریخ عکس:28/11/2011!!!!!!!!!!!!
چنذسالته شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خوشملی شما
خودتی؟چه با مزه ایفایل کامپیتریشو نداشتم، برای همین خودم از روی عکس، با دوربین عکس گرفتم!!!!
میسیخودتی؟چه با مزه ای
مگه یزدی ها هم عکس میندازن؟؟؟؟؟حتما باید عکس بچگی ها باشه
مثل تو نیستم که عکس معتادیمو بزارممیسی
مگه یزدی ها هم عکس میندازن؟؟؟؟؟
به کوری چشمت یاسین مشاهده پیوست 88167
مثل تو نیستم که عکس معتادیمو بزارم
ای وای اقا محسن شما انقدی از شکم مامانت اومدی بیرون؟به کوری چشمت یاسین مشاهده پیوست 88167
نیان ولی چشت در بیاد بچه ترسووووووووووووووووووووووووعمویی چند سالته؟؟؟؟؟
این عکسارو میذاری نمیگی بچه ها وحشت میکنن دیگه اینجا نمیان؟؟؟
شیما خانوم شما دیگه چراااااااااااااااااااااااااااااا خوب حرص یاسین کردم بعد اولم پرسیدمای وای اقا محسن شما انقدی از شکم مامانت اومدی بیرون؟
آفرین عموییای وای اقا محسن شما انقدی از شکم مامانت اومدی بیرون؟
شیواام منشوخی کردم باباااااااااااااولی کارت قشنگ بودشیما خانوم شما دیگه چراااااااااااااااااااااااااااااا خوب حرص یاسین کردم بعد اولم پرسیدم
ممنون داداش معین خوشتیپ خیلی از من خوشتیپ تره حالا به یاسین بگو عکس حالاشو بزاره الان اف که میشه هیچ دیگه باشگاه نمیادمحسن ................خوشتیپ بودی عزیزم
عمو جون اذیت نکن اقا محسنو باهات برخورد میکنماآفرین عمویی
آفرین
خوب مشغله فکری نمیزاره دیگهههههههههه مگه میزارند ادم اعصابش سر جای خود باشهشیواام منشوخی کردم باباااااااااااااولی کارت قشنگ بود
می دونم.........دیگران نیز بگذارند بعدا قضاوت خواهیم کردممنون داداش معین خوشتیپ خیلی از من خوشتیپ تره حالا به یاسین بگو عکس حالاشو بزاره الان اف که میشه هیچ دیگه باشگاه نمیاد
ای داد بی داد!اکشال ندارهههههخوب مشغله فکری نمیزاره دیگهههههههههه مگه میزارند ادم اعصابش سر جای خود باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تا حالا به البوم پیرجو توجه کردین | تالار عکس | 56 | ||
عکس های خنده دار از خطای دید !! | تالار عکس | 3 | ||
عکس های قرانی | تالار عکس | 119 | ||
عکس های جالب از یک فروشگاه خرید شوهر در فرانسه | تالار عکس | 3 | ||
دختر 21 ساله ای که صورت ندارد + عکس | تالار عکس | 0 |