اگه عکسه الانمو بذارم که دیگه کارو کاسبی تو بهم میریزه پسرم!!ممنون داداش معین خوشتیپ خیلی از من خوشتیپ تره حالا به یاسین بگو عکس حالاشو بزاره الان اف که میشه هیچ دیگه باشگاه نمیاد
من اجازه میدم تو فعلا خوشتیپ باقی بمونی
اگه عکسه الانمو بذارم که دیگه کارو کاسبی تو بهم میریزه پسرم!!ممنون داداش معین خوشتیپ خیلی از من خوشتیپ تره حالا به یاسین بگو عکس حالاشو بزاره الان اف که میشه هیچ دیگه باشگاه نمیاد
داداش تو چیو میدونی؟؟؟؟می دونم.........دیگران نیز بگذارند بعدا قضاوت خواهیم کرد
همون چیزی رو که واسه شما زوده هنوز بدونی..................شوخی شوخی با بنده هم شوخی!!!!!!!داداش تو چیو میدونی؟؟؟؟
من نمیدونم تو چجوری متنیو که من نوشتم رو خوندی که توش احساس کردی من دارم شوخی میکنم؟؟؟!!!!همون چیزی رو که واسه شما زوده هنوز بدونی..................شوخی شوخی با بنده هم شوخی!!!!!!!
یاسین خوب من که گفتم خوشتیپ نیستم ترسی هم نداشتم تو که اینقدر ادعای خوشتیپی و شجاعت داری چرا عکست نمیزاری پس نگو یزدی مگه عکس میزاره اوکیییییییییییاگه عکسه الانمو بذارم که دیگه کارو کاسبی تو بهم میریزه پسرم!!
من اجازه میدم تو فعلا خوشتیپ باقی بمونی
من گفتم مگه یزدیا هم عکس "میندازن" نه که عکس "میزارن"یاسین خوب من که گفتم خوشتیپ نیستم ترسی هم نداشتم تو که اینقدر ادعای خوشتیپی و شجاعت داری چرا عکست نمیزاری پس نگو یزدی مگه عکس میزاره اوکییییییییییییادم رفت بگم ترسووووووووووووووووو
ترسو حرف نزن سنگین ترییییییییییییییییییییییییییییییییییییی برو هنوز بچه ایمن گفتم مگه یزدیا هم عکس "میندازن" نه که عکس "میزارن"
هر وقت فرقشو متوجه شدی، بیا باهم صحبت کنیم![]()
اصلا داداشه من تو خوشتیپ، تو جذاب، تو دیکاپریوترسو حرف نزن سنگین ترییییییییییییییییییییییییییییییییییییی برو هنوز بچه ای
یاسین چرا خودتو خیس کردیییییییییییییی خوب بابا یکی گفتیم عکست بزار ببینیم همیناصلا داداشه من تو خوشتیپ، تو جذاب، تو دیکاپریو
منم خاک زیره پات
من الان باید برم پوشکمو عوض کنمیاسین چرا خودتو خیس کردیییییییییییییی خوب بابا یکی گفتیم عکست بزار ببینیم همین
بدو یاسین الان پاهات زخم میشه پودر هم یادت نره بزنیمن الان باید برم پوشکمو عوض کنم
برگشتم، عکسمو میزارم!!
به کوری چشمت یاسین مشاهده پیوست 88167
2سال از پیدایش انسان سنش کمتره، بعدا میگه من 21 سالمه!!!ماشاله بزرگ شدی نوه گلم..فکر نمیکردم این شکلی باشی...مطمئنی 21 سالته؟
![]()
والا..همینو بگو..2سال از پیدایش انسان سنش کمتره، بعدا میگه من 21 سالمه!!!
مامان بزرگ تو دیگه چرا تازه 20 سالو چند ماه میشه نه 21 بعدش مثل یاسین که 71 نیستم اخه کوچولووالا..همینو بگو..
اوخییییییی...ناسی..چه بانمک وشهطونیبا توجه به درخواست هایی که بود منم عکسمو میزارم
![]()
بگذار حالامن که این 138 صفحه رو نخوندم و ندیدم
ولی کاری نکنید که عکس بچگیامو بزارما..........
دهن همتون باز میمونه![]()
هنوز نذاشتی اینجوری شذممن که این 138 صفحه رو نخوندم و ندیدم
ولی کاری نکنید که عکس بچگیامو بزارما..........
دهن همتون باز میمونه![]()
بگذار حالا
چیه مگه :دی
اخه اگه بچگی رو بزارم بعدش میگین الانمم بزارمهنوز نذاشتی اینجوری شذم![]()
بذار ذیگه![]()
]چنتا بشه عکس الانیا روهم میذاری؟اخه اگه بچگی رو بزارم بعدش میگین الانمم بزارم
شماها کلکین
میشناسمتون
ولی اگه درخواستا به 100تا برسه عکس بچگیمو میزارم
خیلی کلکی]چنتا بشه عکس الانیا روهم میذاری؟
:دی
گفتم بیام عکس بچگیاتو ببینم بعد برمخیلی کلکی
مگه تو خداحافظی نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشیمون شدی؟
حالا کی میذاری خو؟؟؟
تو که خیلی وقته برگشتی........گفتم بیام عکس بچگیاتو ببینم بعد برم![]()
اخه اگه بچگی رو بزارم بعدش میگین الانمم بزارم
شماها کلکین
میشناسمتون
ولی اگه درخواستا به 100تا برسه عکس بچگیمو میزارم
بینم جییییییگر شما حرف "د" نداری؟من خوذم 100بار ذرخواست میذم بذار ذیگه!!!![]()
![]()
من خوذم 100بار ذرخواست میذم بذار ذیگه!!!![]()
![]()
نه صفحه کلیذ خرابهبینم جییییییگر شما حرف "د" نداری؟
یعنی چی خرابه؟نه صفحه کلیذ خرابه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تا حالا به البوم پیرجو توجه کردین | تالار عکس | 56 | |
![]() |
دانلود عکس های 4k برای پس زمینه گوشی موبایل ،تبلت | تالار عکس | 127 | |
![]() |
عکس های خنده دار از خطای دید !! | تالار عکس | 3 | |
![]() |
عکس های قرانی | تالار عکس | 119 | |
![]() |