الان چه حسي داري؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
حس آدم ضعیفی که باید از یک دیوار صاف بره بالا
هی دیوار رو یرانداز می کنه هی خودش رو نگاه میکنه
من همیشه اینجور وقتها اولش میترسم که باهاش مواجه بشم و بعد به خودم میگم نهایتش میخواد چی بشه؟نهایتش مرگ نیست که چاره نداشته باشه، بالاخره یه چاره‌ای براش هست و اون وقت یهو با سر خودم رو میندازم وسط اون ماجرا و واقعا هم از پَسِش بر میام.

*mahdieh*

کاربر ممتاز
حس دلسوزی برای ماهیایی که یرای ناهار خریدم زنده بودن :w24: الان تو ماهی تابه
نکنه ما هم ماهی یه سری دیگه هستیم:w20::crying2:
راستش منم اگه جلو روم یه چیزی رو بکشن و بعد بپزنش نمیتونم بخورم. از گلوم پایین نمیره🙄
.
حس سر درگمی از اینکه برم کار رو شروع کنم یا اینکه 2 برق میره🙄

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش منم اگه جلو روم یه چیزی رو بکشن و بعد بپزنش نمیتونم بخورم. از گلوم پایین نمیره🙄
.
حس سر درگمی از اینکه برم کار رو شروع کنم یا اینکه 2 برق میره🙄
داخل اپلیکیشن برق من ببین
رو بله هم‌میفرسته پیام

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم، آخه گاهی برق نمیره،الانم بارونه گفتم شاید برق نره که البته رفت😒
چند روز پیش یه فامیلای شمالیم شب سقف خونشون اتصالی میکنه تو‌بارون اتیش میگیره هول هولی اساس و میارن تو‌پارکینگ سیل میاد تو پارکینگ همشو خراب میکنه
یعنی هم اعصابم خورد شده بود هم خندم گرفته بود :crying2:

*mahdieh*

کاربر ممتاز
چند روز پیش یه فامیلای شمالیم شب سقف خونشون اتصالی میکنه تو‌بارون اتیش میگیره هول هولی اساس و میارن تو‌پارکینگ سیل میاد تو پارکینگ همشو خراب میکنه
برای یکی از آشناهای ما هم قطعی برق باعث اتصالی توی داکت و در نهایت آتش سوزی شد.
خداروشکر خاموش شد و صدمه مالی و جانی نخوردن ولی کل خونه رو دوده‌ی سیاه گرفت،در حدی که تا چند هفته خونه‌ی خانواده‌ها مستقر بودن تا دوباره خونه رنگ‌آمیزی و تمیز بشه.
.
حس سکوت

آخرین ویرایش:

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای یکی از آشناهای ما هم قطعی برق باعث اتصالی توی داکت و در نهایت آتش سوزی شد.
خداروشکر خاموش شد و صدمه مالی و جانی نخوردن ولی کل خونه رو دوده‌ی سیاه گرفت،در حدی که تا چند هفته خونه‌ی خانواده‌ها مستقر بودن تا دوباره خونه رنگ‌آمیزی و تمیز بشه.
شیروونی چوبه زود اتیش میگیره

*mahdieh*

کاربر ممتاز
همین سیل هفته‌ی قبل برای ما خداروشکر اتفاق خاصی پیش نیومد ولی برای همسایه‌ی طبقه‌ی بالاییمون، تراس پشتی خونه پنجره نداره( برای ما داره) و آب کل تراس رو گرفت و کیسه‌های برنج‌هاشون که اونجا گذاشته بودن رو نابود کرد.
.
حس سکوت

آخرین ویرایش:

*mahdieh*

کاربر ممتاز
حس اصفهانیت‌کجا رفته
بارونس طوری نیس پاکس
اتفاقا هفته‌ی قبل بارون که تموم شد، پنجره‌ها رو نگاه میکردم، کیف میکردم انقدر که تمیز شده بودن😂
.
حس یادآوری لحظات هفته‌ی قبل