الان چه حسي داري؟

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حس تنهایی بد نیست گاهی خیلی هم خوبه ولی بعضی جاها هم اصلا خوب نیست.
دیگ گاهی اوقات شرایط اینجور میشه من الان خواهر ولی همیشه از هم دور بودیم الانم که اون سر دنیاست😭

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
حس تنهایی تو جمع آدمو آزار میده
وگرته تنهایی تو خونه آدم میتونه به خیلی کارا برسه و چند ساعتی برای خودش باشه
مخصوصا وقتی که توی جمعی باشی که مغرضانه هم بخوان رفتار کنند دیگه خیلی بدتره

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حس تنهایی تو جمع آدمو آزار میده
وگرته تنهایی تو خونه آدم میتونه به خیلی کارا برسه و چند ساعتی برای خودش باشه
اینو موافقم
خب من میگم اصلا چه کاااریه بری تو جمعی که حس تنهایی بهت دست بده
کاش ادم بعضی وقتا رااحت بتونه بگه مثلا فلان جا نمیخوام برم

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو موافقم
خب من میگم اصلا چه کاااریه بری تو جمعی که حس تنهایی بهت دست بده
کاش ادم بعضی وقتا رااحت بتونه بگه مثلا فلان جا نمیخوام برم
دقیقا من خیلی تلاش کردم که تو همچین جمع هایی نرم
الان تا حدودی موفق شدم

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
دیگ گاهی اوقات شرایط اینجور میشه من الان خواهر ولی همیشه از هم دور بودیم الانم که اون سر دنیاست😭
من همیشه نداشتن خواهر برام اذیت کننده بود و هرچقدر سنم بالاتر میره، نبودش بیشتر به چشم میاد. و خیلی هم ناراحتم که با وجود نداشتن خواهر، دختر هم ندارم.
به نظرم خدا برای سرنوشت یه عده از اول تنهایی رو انتخاب کرده، احتمالا منم یکی از اون آدم‌هام🙄

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من همیشه نداشتن خواهر برام اذیت کننده بود و هرچقدر سنم بالاتر میره، نبودش بیشتر به چشم میاد. و خیلی هم ناراحتم که با وجود نداشتن خواهر، دختر هم ندارم.
به نظرم خدا برای سرنوشت یه عده از اول تنهایی رو انتخاب کرده، احتمالا منم یکی از اون آدم‌هام🙄
حستو درک میکنم
ولی اینجوری فکر نکن از اونایی نیستم بیام شعار بدم ایشالا عروس فلان نصیبت میشه از تنهایی درمیای و….
ولی من جدیدا پی بردم به اینکه هر ادمی همیشه تا ابد با خودشه از لحظه ای ک بدنیا میاد تا لحظه ای ک بخاک سپرده میشه
هرچقدررر ارتباطتت با خودتت قوی تر باشه این حس تنهایی کمتر سراغت میاد
چون ادما همه حضورشون توو زندگی موقته!چه خواهر چه برادر چه پدر و مادر و چ همسرو فرزند….همشون احتمال داره یه روزی نباشن دیگه ولی خودت همیشههه با خودت هست!!
(البته اینی که میگم سخته هااا خیلی نیاز به تمرین داره ولی اگ ارتباط با خود قوی بشه دیگ اون ادمای منفی هم کم کم برات کووووچیک میشن چون تو خودتو داری باارزشتر میبینی)