الان چه حسي داري؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اصلا نمیگم با کسی کار دارم ابنجا خیلیا میگن !

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
راستش دل منم گرفته، یعنی از دیروز یه جور حس دلتنگی توام با سکوت و بهت دارم.
دیروز یه حس بدی بهم دست داد، از تنها بودن خودم.
دیروز سالگرد مادربزرگم بود.
وقتی وارد مجلس شدم، دیدم همه‌ی بچه‌های خاله‌هام و دایی‌هام خودشون گروهی با خواهرها و زن‌داداش‌هاشون نشستن ولی من تنها بودم، مادرم هم که جلوی ورودی برای استقبال از مهمونها همراه خاله‌هام و زندایی‌هام نشسته بود.
واقعا حس بدی بود، درسته که کنار دخترخاله‌ها و دختردایی‌هام نشسته بودم و با هم حرف میزدیم ولی لحظه‌ی اول واقعا حس بدی بهم دست داد.
خواهر نداشتن خیلی سخته،دخترهایی مثل من که خواهر ندارن، کل عمرشون تنهان، اگه دختردار بشن حتما اوضاع بهتر میشه که من متاسفانه اونم ندارم😔

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیشتر از ده سال با زندگیم بازی کردن ، کار بدشو یکی دیگه می‌کنه تاوانشو من پس دا .. ! دلم میخواست ازدواج میکردم و میرفتم !
خیلی چیزا رو بزور از من گرفتن :(
الآنم همشون زدن به چاک !
و میگن من بیرجند باشم :(
همش یه مشت حقه بازی کثیف بود
همشون همسر جدید گرفتن :(
قبل رفتن حسابی فاتحه منو خوندن و با هم الان تو کشورهای خارجی کیف میکنن

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیرجند خونه برادرم اومدم پیش بچه هایش و خانمش ! خونه پدرم سمت جنوب شهره ، احساس خوبی نداشتم خیلی از دست بیرجندی ها و ... اذیت شدم :(

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیرجند خونه برادرم اومدم پیش بچه هایش و خانمش ! خونه پدرم سمت جنوب شهره ، احساس خوبی نداشتم خیلی از دست بیرجندی ها و ... اذیت شدم :(
کلا همش بیرجند بودم !
اینجا ی چیزی کم گذاشتم
به جز اون چند تا تریپ!!

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا با اجازه ، من جلیله ام پونصد بار گفتم ، رز در نواندیشان و یاس در اینجا !
گفتم همسر وحید نامی که قبلاً اومده خواستگاریم نیستم و نخواهم شد ، نمی‌دونم کی منو بسته ! نمی‌دونم چکار میکردن ! من استخدام آب و فاضلاب خراسان جنوبی ام و الآنم تو مرخصی بدون حقوقم ، ! از من اینجا بدشون میاد .
لطفاً کسی با نام شوهر بمن دست نزند !
من دوست پسر احتمالا داشته ام ولی بدون اینکه اونا رو ببینم ! یعنی اصلا ندیدم شون ، فقط تلفنی شاید حرف زده ام ، نمی‌دونم کجان ؟ اینا رو هم باید ببینم ا شایدم رفتن دنبال زندگی شون ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اصلا خبر نداشتم و ندارم کی میکشونه بیرجند و فلان ! شایدم اصلا بمن ربطی نداشته و نداره . من با شخصی قرار نمیزاشتم و با من کسی قرار نذاشته

آخرین ویرایش: