ببخشید که من اینو میگم ولی پسرایی که انقد دربنده قدو قواره هستن به هیچ جا نمیرسن بهتره شما هم به همچین آدمایی توجه نکنی،امروز به قد گیر میده فردا میگه دماغتو عمل کن بعد میگه فلان کار کن اوووو داستان میشه واست آخرشم به هرعلت بیخیالت میشه،ارزش زن بالاتر از ایناس جونم قدر خودتو بدون تا بها بدن بهت
آدم نمیدونه چی بگه
پسرهای گرام یه متر داریم یکی 175 یکی 160 یکی..............
کدومو ترجیح میدین؟
کاش یکم قبل از تاپیک زدن به محتوای تاپیکاتونم توجه می کردین
:|
قد دو طرف نسبت به هم باید متناسب باشه ، ببخشید فکر نمیکنم این نظر سنجی به درد بخوره چون هر کسی نسبت به قد خودش قد مورد نظرو انتخاب میکنه و برای هر کسی متفاوته .
:|
قد دو طرف نسبت به هم باید متناسب باشه ، ببخشید فکر نمیکنم این نظر سنجی به درد بخوره چون هر کسی نسبت به قد خودش قد مورد نظرو انتخاب میکنه و برای هر کسی متفاوته .
آره عزیزم اما
اگه قد دو طرف تقریبا مث هم باشه خیلی بده به نظر من چون من یه دختر خاله دارم قدش تقریبا هم اندازس با شوووورش
اصلا نمیتونه کفش پاشنه بپوشه
اگه مثلا یه ذره موهاشو بالا ببنده بلند تر میشه
این به نظرم یکم بی ریختههههههههه
آره عزیزم اما
اگه قد دو طرف تقریبا مث هم باشه خیلی بده به نظر من چون من یه دختر خاله دارم قدش تقریبا هم اندازس با شوووورش
اصلا نمیتونه کفش پاشنه بپوشه
اگه مثلا یه ذره موهاشو بالا ببنده بلند تر میشه
این به نظرم یکم بی ریختههههههههه
عزیزم نگفتم که هم اندازه باشند ، گفتم متناسب باشند ، مثلا حالا قد آقا هر چند بود قد خانم هم متناسب با آقا چند سانت کوتاه تر باشه ( ارتفاع کلیپس رو هم باید مد نظر قرار داد)