افسانه غریب کشتی رافائل در بوشهرررررررررر

ici1

عضو جدید
سلام
کشتی رافائل در سال ۱۹۶۵تا ۹۰ میلیون دلار قیمت گذاری شد اما ایتالیا با توجه به شرایط اقتصادی ۱۰ سال بعد آن را به مبلغ دو میلیون دلار به ایران فروخت.

[SUP]شهری به نام كشتي رافائل
نخستین طرح کشتی رافائل در سال ۱۹۵۸ میلادی توسط ایتالیایی ها کشیده شد ورافائل به طول ۲۷۶ متر و عرض ۳۱ متر در کشور ایتالیا ساخته شد.
در کشتی رافائل ۸۵۰ خروجی رادیو تلفنی، ۶ استخر شنا (سه استخر برایبزرگسالان و سه استخر دیگر برای کودکان ساخته شده بود)، ۷۵۰ کابین (در هرکابین یک حمام و توالت شیک و لوکس که با مرمرهای ایتالیایی تزیین شده بودوجود داشت) ، ۱۸ آسانسور، ۳۰ سالن اجتماعات ، تالار نمایشی با ۵۰۰ صندلیو باشگاه های ژیمناستیک و پرورش اندام ساخته شده بود.
[/SUP][SUP]
[/SUP]

رافائل بزرگ بود و با عظمت .یک كشتيبا شکوه با همه امکانات تفریحی که در زمان خودش نظیر نداشت. یک کشتی باسالنهای سینما و تئاتر.زمینهای ورزشی .استخر .هتل .تالارهای باشکوه.رستوران .

هیچ کدام از کشورهای پیشرفته آن زمان چنین کشتی رانداشتند.می گویند روزی که رافائل از ایتالیا به سوی ایران حرکت می کرد مردمایتالیا با اشک رافائل را بدرقه می کنند.چون کشورشان مثل ایران پولدارنبود و رافائلی را که خودشان ساخته بودند مجبور بودند به ایران بفروشند.رافائل در میان اشک و اندوه ایتالیا رو ترک کرد و زیبا و خرامان به سویبندر بوشهر پیش رفت



در بهار ۱۳۵۶ رافائل با۵۰ خدمه ی ایتالیایی و با افزایش ظرفیت در حد سکنای ۱۸۰۰ نفر به عنوان یک هتل در بندر بوشهر پهلو گرفت .
موج های دریا بوق بلند و غریبی را به گوش اهالی شهر بوشهر می رساند.مردمان بندر بوشهر وقتی از پنجره خانه های بافت قدیم به بیرون نگاهانداختند حیرت زده، غول سفید و باشکوهی را دیدند که به ساحل بوشهر نزدیکمی شد.

کسی خبر نداشت که این کشتی بزرگ و سفید که تراکم دود از دودکش هایعقبش به هوا بر می خاست و بدنه اش این چنین سفید و درخشان بود ، قرار استسال ها مهمان ذهن وجان مردمان این شهر شود .


مردم بوشهر که تا به حال کشتی های زیادی را دیده بودند فوج فوج می آمدند،در ساحل جمع می شدند و با اشتیاق این کشتی زیبا را می دیدند و با زمینه ایاز این کشتی عکس می گرفتند.

در سال های بعد و پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ، دیگر از آن قصر سفید،کمتر نور شکوه و آبادی به چشم می خورد. به نظر می رسید رافائل در کنارساحل بوشهر رها شده تا به مرور زمان به یک آهن قراضه تبدیل شود.

زمزمه هایی نیز شنیده می شد که قرار است این کشتی توسط واسطه های غیر ایتالیاتی به ایتالیا بازگرداند

در سال ۱۳۶۲ تصمیماتی برای بازگرداندن رافائل به سفرهای دریایی گرفته شد
اما هنوز این تصمیم عملی نشده بود که در روز پنجشنبه ۲۶ آبان ۱۳۶۲هواپیماهای عراقی بالاخره در گرماگرم بمباران خارک و بوشهر آن را هدف موشکقرار داده و به آن آسیب جدی وارد کردند به حدی که رافائل تا نیمه در آبهای کم عمق ساحلی لنگرگاه بوشهر فرورفت.
به همین دلیل کشتی را توسط یک یدک کش۱۰۰۰ متر در کنار ساحل جابجا کردند.چیزی نگذشت که یک کشتی باری به نام ایران سلام (ایران سیام) ناگهان بهصورت اتفاقی با آن برخورد کرد و به بدنه اش آسیب جدی رساند و کاری را کههواپیماهای عراقی آغازش کرده بودند تمام کرد؛ رافائل کاملا در اعماق خلیجفارس غرق شد و آن گاه مورد هجوم بیشتر عده ای ازغواصان محلی واقع شد .


عده ای از این افراد که خبر از گنجینه های درون کشتی داشتند، آثار گرانبهاو هنری ای را که هنوز در کابین ها و سالن اجتماعات کشتی و رستوران هایشباقی مانده بود به یغما بردند.بدین ترتیب کشتی اقیانوس پیمای رافائل بیشتراز هفت سال نتوانست در کنار سواحل جنوبی ایران دوام بیاورد و خیلی زود بهافسانه ای غریب تبدیل شد.

در حال حاضر کشتی رافائل در ساحل بوشهر دیده نمی شود و زیر۷ متر آب، در فاصله دو کیلومتری نیروگاه اتمی قرار گرفته است.
اكنون و بعد از سال ها، خبر مي رسد مسئولین تصمیم دارند آن را از سواحل بوشهر خارج کنند البته نه برای احیاء بلکه سفری دیگر در پیش است؛ مقصد نهایی ذوب آهن اصفهان است!
چه قدر مطالب خوبو باحال تاپیک میکنین شما واقعا مرسی
 

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
راسی این قچنگم ,همون قشنگ حودمونه؟
 

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
صابخونه؟؟؟؟آهای کسی اینجا نیس؟
 

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
خیلی زیاد بود حسش نیست بخونم.....
ولی کشتی قشنگیه من چند ماهی اونجا بودم..
:D
 

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیه کیه در میزنه؟؟
درو از جا نکنی؟؟؟؟
نترس بابا منم.خودی هسم....آخه این دختر دیروز مارو ول کرد به امون خدا و رفت.حالا کاری نداریم کجا رفتو چکار کردو چرا رفت...برا همین دارم صداش میزنم
 

نفس شیمی

عضو جدید
نترس بابا منم.خودی هسم....آخه این دختر دیروز مارو ول کرد به امون خدا و رفت.حالا کاری نداریم کجا رفتو چکار کردو چرا رفت...برا همین دارم صداش میزنم

من داشتم اشپزی میکردماااااااا دخملییییییی نداشتیماااااا
یهو پیام نمیدادین منم رفتم خب
 

Similar threads

بالا