امین قیاسی 1986
عضو جدید
سلام
دوستان این تاپیک فقط یه طنزه ولی بعضی مواقع هم به حقیقت می پیونده
شاد باشید
دوستان این تاپیک فقط یه طنزه ولی بعضی مواقع هم به حقیقت می پیونده
شاد باشید
عزيزم شما اينجوري فارغ والتحصيل شدي..........؟!!!!!!!اول حاج آقا
![]()
آره باهوش آواتار منو که میبینیعزيزم شما اينجوري فارغ والتحصيل شدي..........؟!!!!!!!
واقعاً كه![]()
سلام بر سيندرلا(ويسكوزيته) خودمون........تاپیک فوق بی نهایت تکراری می باشد هم از لحاظ محتوا و هم عکس![]()
دقیقاجالب اینه که هر چه محدود تر باشن و مذهبی تر انگار عقده دار ترن.
البته اینو این عکسایی که به نظرت خیلی بامزه بوده و گذاشتی به ذهن متبادر می کنه .
همین طوره ؟!
نکته اینجاست که اگه هوای خودتو نداشته باشی آب میبردت و . . .جالب اینه که هر چه محدود تر باشن و مذهبی تر انگار عقده دار ترن.
البته اینو این عکسایی که به نظرت خیلی بامزه بوده و گذاشتی به ذهن متبادر می کنه .
همین طوره ؟!
مهندس ویسکوزیته چه ربطی به مطلب و تکراری بودن داره؟ لطف کنید بگید ماهم یاد بگیریم از شما مهندس مکانیک بعیدهسلام بر سيندرلا(ويسكوزيته) خودمون........
دقيقاً صحيح ميفرمايد![]()
سلام بر سيندرلا(ويسكوزيته) خودمون........
دقيقاً صحيح ميفرمايد![]()
عزيزم اين يه اصطلاحي كه بنده برا سيندي به كار ميبرم.........مهندس ویسکوزیته چه ربطی به مطلب و تکراری بودن داره؟ لطف کنید بگید ماهم یاد بگیریم از شما مهندس مکانیک بعیده
بابا من فقط خواستم دور هم یکم بخندیم اینجاهم جنگ و جنجال راه نندازیدچون از عقیده ات خبر دارم اینو گفتم . اره آب می برتت وقتی اسلامی که ازش دم می زنی رو به جو دانشگاه می فروشی .
اینم شد بچه مسلمونی ؟
(امین قیاسی)
شما ول كامتنکیو سو ماچ!![]()
نه نه من وارد حریم نمیشم شما راحت باششما ول كام
اين بابا امين قياسي ميگه ويسكوزيته يعني چي؟...فك كنم داره وارد حريمها ميشه![]()
من كه روزاي اول خيلي خوش تيپ ميرفتم دانشگاه ، ذوق داشتيم ديگه...
بعد يه مدت همش از سرمون پريد![]()
بر عكس اين عكسا عمل كردم من![]()
خب شانسته، تو روز اول پسر مورد نظرت رو پيدا كرديمن كه روزاي اول خيلي خوش تيپ ميرفتم دانشگاه ، ذوق داشتيم ديگه...
بعد يه مدت همش از سرمون پريد![]()
بر عكس اين عكسا عمل كردم من![]()
ممنون كه وارد ورد ممنوع نميشينه نه من وارد حریم نمیشم شما راحت باش
ایول مثل خودم روزای اول فکر میکنی دانشگاه چه خبره بعد از یکی دو ترم میبینی هیچ خبری نیست اینجام یه تیکه خیلی خیلی کوچیک از دنیاست
منظورت دختر مورد علاقم بود ديگه ؟:ديخب شانسته، تو روز اول پسر مورد نظرت رو پيدا كردي![]()
خواستم از فرصت استفاده کنم ( بایدحرفو به جاش زد ) و نخواستم اوقاتتون تلخ شه . معذرت گلم . شرمنده .بابا من فقط خواستم دور هم یکم بخندیم اینجاهم جنگ و جنجال راه نندازید
چرا همه اعصاب ندارن ؟
بنظر من اگه کسی شخصیت خودشو باور داشته باشه هیچ وقت تغییر نمیکنه جو گیر نمیشهالبته خوب همه که این طورتحت تاثیرجوقرارنمیگیرن![]()
بله حق دارید اسلامی رو که به جو دانشگاه بفروشی رو باید بزاری دم کوزه آبشو بخوریخواستم از فرصت استفاده کنم ( بایدحرفو به جاش زد ) و نخواستم اوقاتتون تلخ شه . معذرت گلم . شرمنده .