افتخاری برای زنان آلمانی.

arman127_18

عضو جدید
بر بالای تپه‌ای در شهر وینسبرگ آلمان، قلعه ای قدیمی‌و بلند وجود دارد که مشرف بر شهر است. اهالی وینسبرگ افسانه ای جالب در مورد این قلعه دارند که بازگویی آن مایه مباهات و افتخارشان است:
افسانه حاکی از آن است که در قرن 15، لشکر دشمن این شهر را تصرف و قلعه را محاصره می‌کند.اهالی شهر از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان، برای رهایی از چنگال مرگ به داخل قلعه پناه می‌برند.
فرمانده دشمن به قلعه پیام می‌فرستد که قبل از حمله ویران کننده خود حاضر است به زنان و کودکان اجازه دهد تا صحیح و سالم از قلعه خارج شده و پی کار خود روند.
پس از کمی‌مذاکره، فرمانده دشمن به خاطر رعایت آیین جوانمردی و بر اساس قول شرف، موافقت می‌کند که هر یک از زنان در بند، گرانبها ترین دارایی خود را نیز از قلعه خارج کند به شرطی که به تنهایی قادر به حمل آن باشد.
نا گفته پیداست که قیافه حیرت زده و سرشار از شگفتی فرمانده دشمن به هنگامی‌که هر یک از زنان شوهر خود را کول گرفته و از قلعه خارج می‌شدند بسیار تماشایی بود.

nena_921

عضو جدید
چقدر احمق بودن این خانوما دیگه، البته شایدم حق داشتن آخه تو قرن 15 که به این راحتیا شوهر پیدا نمیشده :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر همچین زنایی.
چقدر معرفت داشتن باریکلا
الان تو ایران اینو بگن زنا اول طلا جواهراتشونو برمیدارن.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر همچین زنایی.
چقدر معرفت داشتن باریکلا

نه بابا زن های ایرانی خیلی هم خوبن

بنده خدا یه حرف بزن که بر علیهت توی دادگاه استفاده نشه:D

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر احمق بودن این خانوما دیگه، البته شایدم حق داشتن آخه تو قرن 15 که به این راحتیا شوهر پیدا نمیشده :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

نه اینجوری قضاوت نکن البته خواستی هم بکنی مهم نیست :biggrin:

درود بر همچین زنایی.
چقدر معرفت داشتن باریکلا

نه خدایی اول اگه بچه داشته باشند بچه رو میبرند بعد طلاهاشونو;)

یه دخمله بیاد منو کول کنه از این باشگاه ببره

کجا ببرنت از اینجا بهتر:D

arman127_18

عضو جدید
۱) میخوای بگی اشتباه کردن؟ اتفاقا تو داری اشتباه بزرگی میکنی. هم تو قرن ۱۵ هم الان مهمترین و حیاتی ترین چیز زن مردشه. بدون مرد زنده نمیمونی. باور نمیکنی برای یه مدت کوتاه هر چیزی که از مرد ها داری رو از زندگیت حذف کن. پول بابا و رانندگی داداش و غیره. همه رو بذار کنار. ببین ۲ روز میتونی دووم بیاری؟
۲) الان شوهر کمتر از قرن ۱۵ هستش. کرموزوم مرد ( y ) یه کرموزوم تحلیل یافته هستش. یعنی به هیچ عنوان تولید نمیشه. اما به کرموزوم زن تبدیل میشه. معنیش اینه که تعداد مرد ها همیشه در حال کاهش هستش و این از نظر علمی ثابت شده. چون میدونم باور نمیکنی میگم. یه سرچ بکن میفهمی منظورم رو. بنابر این تو الان بیشتر از زن های اون موقع باید مرد کول کنی. هرچند فرقت با زن های قرن ۱۵ اینه که قدرتش رو نداری و بدون مردت هم دووم نمیاری :biggrin:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
مطمئنم که اگه جریان برعکس بود واگه یه آقایی جرات میکرد یه همچی حرفی بزنه ، خود شما قطعه قطعه اش می کردید.
راستشو بگو. اینطور نیست؟:eek:

• Like
واکنش ها: fgni

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااااااااااییی ییییییییییی

واااااااااااااااااااااییی ییییییییییی

کار زنهاشون به من ربطی نداره .دمشون هم گرم.
ولی خاک بر سر مرداشون که از شرفشون و ناموسشون تا پای جون دفاع نکردن.:mad:
من اگه جای فرمانده دشمن بودم یه تف به روشون مینداختم و به سربازام دستور عقب نشینی میدادم.
آخه این خاک ارزش فتح شدن هم نداره ....:razz:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
کار زنهاشون به من ربطی نداره .دمشون هم گرم.
ولی خاک بر سر مرداشون که از شرفشون و ناموسشون تا پای جون دفاع نکردن.:mad:
من اگه جای فرمانده دشمن بودم یه تف به روشون مینداختم و به سربازام دستور عقب نشینی میدادم.
آخه این خاک ارزش فتح شدن هم نداره ....:razz:

دقیقا.
منم به زناشون میگم دمشون گرم.
ولی به نظر من مرد اگه مرد باشه وایمیسته از ناموسش دفاع میکنه. میجنگه و میمیره.
نه اینکه پشت زنش قایم بشه. واقعا که. یکی از اون زن ها ارزش داشته به یه قبیله از اون مردا

ممنون از تاپیکتون:gol::gol:

arman127_18

عضو جدید
دقیقا.
منم به زناشون میگم دمشون گرم.
ولی به نظر من مرد اگه مرد باشه وایمیسته از ناموسش دفاع میکنه. میجنگه و میمیره.
نه اینکه پشت زنش قایم بشه. واقعا که. یکی از اون زن ها ارزش داشته به یه قبیله از اون مردا

ممنون از تاپیکتون:gol::gol:
خواهش میکنم. قابل نداشت. خوشحالم که خوشت اومد.

بالا