سلام به شما خواهرا و برادرای خوبم
صمیمانه به همه شما تبریک میگم که در راه علم و دانش تلاش ها کردید و دود چراغ ها خوردید!
صفحات خیلی زیاد بود و کمی خوندنش سخته ولی گذرا که دیدم اکثر بچه ها نتیجه خوب گرفتن ، خدا رو هزار مرتبه شکر
منم که ان شالله یا در
تبریز عزیز مهندسی کنترل یا مخابرات می خونم یا میرم به اصفهون و با احتمال کمتر میرم تهرون !
این قضیه رتبه هم کلی زد تو ذوقم ! ولی بعدها به این فکر کردم که اگر بجای دو تا سوال درست ، دو تا سوال غلط میزدم اوضاع مثل الان نمی شد! پس نا شکری نکنیم و نکنید دوستان !
و یه عذر خواهی هم بدهکارم که اینقدر دیر رسیدم به دوستان تبریک بگم
امروز هم بارون شدید ما رو خونه نشین کرد و توفیقی پیدا کردم تا به بچه ها عرض ادب کنم ، البته بازم خدا رو شکر چون نعمت خداست ...
------
بازم تریپ مشاوره به خودم میگیرم و به بچه هایی که این پست رو میخونن و به هر دلیلی نتونستن یا قسمت نشده نتیجه بگیرن باید بگم:
اولا دنیا به اخر نرسیده ! پس سریع از حالت دپرسی خارج بشید و برای آینده و زندگی برنامه ریزی کنید
من ادم هایی بسیار موفق و طراحی رو می شناسم که لیسانس هستن اون هم از آزاد ولی در صنعت و طراحی رودست ندارن!
دوما قبل اینکه تصمیم بگیرید پشت کنکور بمونید تمام جوانب رو در نظر بگیرید
اینکه توو خونه نشستن و درس خوندن سختی داره ، انواع متلک رو از در و همسایه خواهید شنید !! و مشکلات مشابه
یا تصمیم بگیرید که درس بخونید یا بیخیال بشید !
یا تمام تلاش در حد توان ، یا ادامه زندگی که چه بسا بسیار هم بهتر باشه
-------
واسه بچه هایی که هم قبول شدن شدیدا پیشنهاد می کنم روی زبان انگلیسی کار کنن چون از نون شب هم واجبتره در ارشد
موفق باشید