اعدام یک بهایی به جرم زنا با محارم

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز ضمن تشکر از مطالب جالبت باید بگم خودتو آماده کن الانه که طرفدارای اسرائیل و بهائیت و وهابیت و هرچی که نظام باهاش مخالفه میان میوفتند به جونت تعدادشونم تو این باشگاه کم نیست.

اتفاقا" کجای این متن به بهایی دوستی نگاه انداخته .

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر اساس آخرين گزارشات دريافتي روزگذشته مسئولين جامعه بهائي ويلاشهر (اصفهان) به نامهاي ‌هوشمند طالبي و مهران زيني به همراه يكي ديگر از اعضاي اين جامعه با نام فرهاد فردوسيان به اتهام به خاك سپردن اموات در مكاني كه 15 سال است به خاك سپرده مي شدند، توسّط نيروهاي انتظامي - امنيتي بازداشت شده و بدون محاكمه در دادگاه به زندان شهر اصفهان منتقل گرديدند . وضعيت کنوني اين افراد نامعلوم است .
شايان ذکر است علاوه بر هفت رهبر جامعه بهايي به نامهاي جمال الدين خانجاني ، وحيد تيز فهم ، مهوش ثابت ، بهروز توکلي ، سعيد رضايي ، فريبا کمال آبادي ، سه بهايي ديگر نيز به نامهاي علي احمدي، چنگيز درخشانيان و خانم سيمين گرجي در قائمشهر در طي روزهاي اخير بازداشت گرديده اند.
نامه هم وطن ايرانی
با سلام ودرود برشماهم وطن وسرورگرامي مطلب زير رادر ايرنا مشاهده كردم كه (حميدرضا ترقي" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با اشاره به دستگيري تعدادي از اعضاي گروهک ضاله بهائيت به اتهام دست داشتن در اقدام تروريستي انفجار شيراز و همکاري امنيتي با آمريکا در اين زمينه گفت: تا وقتي که بهائيان به مقابله با نظام برنخواسته بودند، مردم نيز با آنان همزيستي مسالمت آميز داشتند.
وي تاکيد کرد: ملت ايران از مسوولان امنيتي و قضايي، مي خواهد که با اين فرقه که عليه مردم و نظام به اقدامات امنيتي و تروريستي روي آورده اند، همانند ساير گروههاي ضد انقلاب همچون منافقين برخورد کند)
واما سوال من اين است كه : براستي كدام تهمت به بهائيان وارد نشده وكدام سند در مقابل اين تهمت ها ارائه شده است ؟

این متن کامل را دارم اگر ایرادی در انتشارش می بینید همین یه تیکه رو هم حذف کنید اما حرف رو می زنم به عنوان یه هموطن به همه ایرانیان احترام می زارم هر کس که در این خاک بزرگ شده یا متولد شده است .
حقیر کردن هر آیین و نژادی به حقیر کردن خودمان می انجامد ." از بزرگان"

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمنا" تاریخ این وقایع مربوط به مرداد ماه است .

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چیزی از لیلا مافی شنیدید یا نه؟!

دختر شیعه از خانواده شیعه قربانی همون جرم مطرح شده در تاپیک!

حکمش رو میدونید چی بود؟

اعدام برای خودش و تبرئه برای برادر هاش!

در پستی این پدر هیچ شکی نیست ولی چرا این حکم برای پدر و برادر های لیلا اجرا نشد؟ چون شیعه بودند؟

البته لیلای مورد نظر به خاطر پی گیریهای وکیلش و کشیدن مساله به روزنامه ها و ریاست قوه قضاییه ازاد شد و تحت حمایت قرار گرفت ( لیلای مذکور توسط خانوادش از سن 9 سالگی فروخته میشد) ولی لیلاهای دیگه که قربانی محارم خودشون میشن چی؟

چرا پدر ها و محارم این لیلاها هیچ وقت پاسخ گو نیستند؟

چرا پدر هایی که بچه های خودشون ر به قتل میرسونند هرگز مجازات نمیشند؟

چرا....؟

لعنت به کسی که حتی اگه خدا هم روی زمین بود اونو می کشت تا جاده ای برای نام و نانش بسازه
چند وقت پیش (حدودا یک ماه) زنی به نام فاطمه را به جرم قتل شوهرش اعدام کردند...
جالب اینکه این زن وقتی شوهرش رو در هنگام تجاوز به دخترش می بینه میکشه
من موندم هر کس دیگه ای بود جز این کار چی می کرد...

تحجر تا چه حد...
یحتمل باید قبلش تذکر می داده اگه اثر نمی کرد اونوقت.....میکشتش؟؟ :eek: نه نمی کشت به دست و پاش می افتاد... گریه و زاری می کرد شاید افاقه می کرد:cool: به هر حال شوهر خداوند زن بر روی زمینه افاقه هم نمی کرد خب نکرده دیگه!!!:surprised:

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوهر این زن همسر دوم ( ظاهراً صیغه ای) و ناپدری دختر مذکور بوده!

این مرد معتاد نادختری خودش رو پای میز قمار هم به چند نفر بدتر از خودش باخته بوده!

اینم اصل ماجرا
" فاطمه حقيقت پژوه زنی است که اعتراف کرده وقتی شنيد شوهر معتاد و صيغه ای اش به دختر 15 ساله او تجاوز کرد، دچار جنون آنی شد و مرد را به قتل رسانيد. فاطمه گفت خونسردی مرد او را دچار جنون کرد، او گفت اگر شوهر صيغه ای اش بعد از تعريف ماجرای تجاوز به دختر نوجوان او حتی دو ساعت بيرون رفته بود، اين قتل اتفاق نمی افتاد، اما مردجوان که خود نيز احتمالا قربانی ديگر نابسامانی های اجتماعی بود خونسرد به اتاق ديگر رفت تا مواد مخدر مصرف کند و اين امر نفرت و خشم مادر را تا سر حد جنون دامن زد. "

رفتار این زن کاملاً طبیعی بوده و واکنش اش در برابر رفتار همسرش کاملاً غریزی محسوب میشه!

"مرد جوان که معتاد و خوديک قربانی است و اعتراف کرده دختر همسر صيغه ای را در قمار باخته است، که اعتراف کرده خود به دختر نوجوان تجاوز کرده است... "

و نتیجه؟

اعدام فاطمه و بی سرپرستی دو دخترش!

این حتماً عدالت نیست.

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیزا مهم نیس!!!

مهمترین چیز اخلاقه...!

:wallbash:

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند وقت پیش (حدودا یک ماه) زنی به نام فاطمه را به جرم قتل شوهرش اعدام کردند...
جالب اینکه این زن وقتی شوهرش رو در هنگام تجاوز به دخترش می بینه میکشه
من موندم هر کس دیگه ای بود جز این کار چی می کرد...

تحجر تا چه حد...

قتل، قتله
هر کسی انسانی رو بکشه باید قصاص بشه

این حکم خداست
ما بقی قضیه دست خودشه ...

اون دنیا واسه هر جفتشون تصمیم میگیره، تمام زندگی که به این دنیا ختم نمیشه!

شما هم غصه اون دختر رو نخورید ..
مگه تا دیروز که مامان و بابا داشت زندگیش چطور بود؟
الان هم که نداره زیاد مسیر زندگیش عوض نمیشه.

همون مسیر، زیر دس و پای همون آدما ...

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت چیزی از دفاع مشروع شنیدی؟

باید اجازه میداد به دخترش تجاوز کنه بعد میرفت شکایت میرد
بعد بهش میگفتن شاهد بیار . بعد چون فقط دخترش شاهد بود و خوب شهادت 1 زن هم قبول نیست شکایتش قبول نمیشد.

بعد پزشک قانونی میگفت دخترک مورد تجاوز واقع شده از طرف ناپدریش ( تست اسپرم)
بعد به خاطر اینکه زنای با محارم بوده هم دختر و هم ناپدری مجازات میشدند.

این وسط هم خشم مادرانه و ابروریزی و حرف مردم و ضربه روحی و شکنجه روانی که دخترک تحمل کرده اصلاً مهم نیست.

بله الان هم واسه دختره چه فرقی میکنه که مادرش اعدام شده؟
پدر هم که نداشته.

اصلاً مگه مادر یا نداشتن مهمه؟ قبلش که بود مثلاً چی شده بود؟

راست میگی مسیر زندگیش عوض نمیشه!
همین بلایی که دیروز با مادر داشتن سرش اومد و مادرش سعی کرد ازش دفاع کنه بازم توسط 4 تا مرد دیگه ( مثلاً اون هایی که توی قمار بردنش) سرش میاد و دیگه همون مادر هم نیست ازش دفاع کنه!

تازه بره خدا رو شکر کنه که مثل لیلا مافی برای دختره حکم اعدام نبریدن! لابد تقصیر دختره بوده دیگه؟

مرده بیچاره خوب وسوسه شده بوده دیگه چیکار کنه؟ دست خودش نبوده!
حتماً اینم تقصیر دختره بوده.

ما همین دنیا مونو بچسبیم تا اون دنیا خدا چی بخواد.

اصولاً اگر حقی هم این دنیا پامال بشه مهم نیست که ! اون دنیا رو برای همین چیز ها گذاشتن!

خانومای عزیز لطفاً تا اطلاع ثانوی ( همون روز جزا) از کشتن کسی که به خودتون یا دخترتون تجاوز میکنه خودداری کنید!

مهم نیست که اتفاقیه که می افته!

افسانه نوروزی هم اشتباهاً تبرئه شد1! فکر نکنید شما هم مثل اون خوش شانس خواهید بود!

همین دیگه حرفی ندارم برین تا بعد!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضیه ی لیلا مافی خیلی جالبه.. حتما یه سرچ کنین ... برای جرمی که دوتا فاعل داشته یعنی (فعلی با دو فاعل) مجازات بر اساس دو فعل تعیین شده چون شکل اقرار هاشون فرق داشته!!!! برای لیلا اعدام و برای برادراش شلاق!!! جالبتر اینکه انکار اعترافها از برادراش پذیرفته شده و از خودش نه.... جایی خوندم اون داره به جرم زن بودن اعدام می شه . اگه جز این بود چرا این حکم برای برادراش اجرا نمی شه؟؟؟ ...
..
..
با یه سرچ تو چند دقیقه آمار وحشتناکی از تجاوزات خانگی دستتون میاد... آماری که مربوط به قشر و مذهب و طبقه ی خاصی نمی شه و واقعا آدمو شوکه می کنه...
وقتی قانون از این بچه ها و زنها حمایت نمی کنه نمی شه انتظار داشت خودشونم از خودشون دفاع نکنن.. وقتی این همه خلا قانونی برای حمایا از زنها وجود داره باید انتظار رشد جرم و جنایتو داشت... اصلا شاید همین خلا ها بعضی مردها رو برای شکستن حرمت زنها و آزار کودکان جری تر می کنه

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبختانه قضیه لیلا مافی با پیگیری گروه های فعال زنان و حقوق بشر ختم به خیر شد.

لیلا و دو فرزندش با کمک یک گروه مردم نهاد ( NGO ) در حال اموزش دیدن برای داشتن زندگی بهتر هستند.

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون مادر اگه مادر بود نمیذاشت بچه اش تو قمار باباش بره زیر دست و پای N نفر
چرا قضیه رو شورش میکنید؟

چرا فکر میکنی اون آدم خیلی کارش درست بوده و مدام تو زندگیش داشته از دخترش دفاع میکرده و خون دل میخورده؟
مگه شما اون زن رو میشناسید؟
حتما اون فرشته بوده و شوهره یه معتاد، اینو میخوای بگی دیگه؟

نه خانم زارع .. وضع اخلاقی، شخصیتی این جور آدما بر همگتن واضح و مبرهنه!
احتمالا از جای دیگه پر بوده سر شوهرش خالی کرده وگرنه مطمئن باش اون دختره هم دفه اولش نبوده. اون زن اگه واقعا غیرت داشت، مادر بود .. احساس مسئولیت میکرد اجازه نمیداد دختر 14- 15 سالش به این گند کشیده بشه
هر چند ...
اونم شاید زیاد تقصیر نداشته باشه، خودشم اینطوری بزرگ شده قاعدتا ...

از شکایت و نحوه رسیدگی بهش گفتی ..
آفرین

احتمالا اون دختر از 12 سالگی به این شغل مشغول بوده. مامان جونش نمیتونست اون وقتا اقدام کنه؟

زدن حرف قشنگ آسونه خانم زارع اما اجرای عدالت خیلی سخت.

چند وقت پیش (نمیدونم اینجا یا یه جای دیگه) بحث شده بود در مورد دختری که یه پسر رو با اسید کشته بود و دادگاه برای اون حکم قصاص داده بود
آی چه صر و صدایی کردن که ایها الناس اون پسره میخواسته به دختره تجاوز کنه. اونم رفته از طبقه پایین خونشون یه گالن اسید اورده ریخته روش!

ای بابا ...
چرا ما تو طبقه پایین خونمون اسید نگه نمیداریم!
یه کم منطقی باشین

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه جمله از لیلا مافی که انقدر دوسش دارین:

اولين باري که زير فشار مادرم به خانه مردي برده شدم هشت سال بيشتر نداشتم، شب هولناکي بود، کلي گريه کردم تا مادرم روز بعد آمد و من را به خانه برگرداند، مامان برايم شکلات خريد.

حالا چی میگی؟
بهتره به جای این طرفداریهای بیهوده از شخص خاص (اگه میتونید) به فکر اصلاح قانون باشید نه با مثال های چیپ و بی ارزش از زندگی چند تا آدم بی ارزش تر فقط جو رو متشنج کنید

چون اینطوری به هیچ جایی نمیرسید!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مسائل, بیشتر از اینکه به به فرد خاص یا آدمایه خاصی برگرده, به مشکلات جامعه و هنجارهایه اجتماعیه ما برمیگرده!
این مسائل رو میشه به چند بخش تقسیم کنیم!!!

1- مشکلات مالی!
2- مشکلات روحی (همون بیماری هایه جنسی)
3- دین و مذهب!(فقط در حد اجازه دادن به پیروان اون مذهب)
4-بقیش هم شاید بشه گفت عقده ها! (که تو سه مورد بالا قابل تعمیم هستن!)

ما کدوم یکی از مشکلات بالا رو حل کردیم؟
من فکر کنم همش به جامعه برمیگرده!
مشکلات مالی مردم رو حل کردیم؟؟؟
مشکلات روحی و روانیشونو حل کردیم؟
نیازهایه درونیشون رو به شکل صحیح بهش اهمیت دادیم؟ یا حد اقل در حد اینکه طغیان نکنه ؟؟؟
اگه یه بررسی کامل و صحیح انجام بشه!
مشاوره هایه درست!
درمان بیماری هایه روانی و جنسی و....
ما چقدر پزشک ***ولوژیست داریم؟ چندتاشون میتونن راحت حرف بزنن؟ مشکلات جامعه رو بگن؟ چقدر روانشناسهامون با اینا هماهنگن؟؟؟
اگه بخوایم آمار بگیریم, شاید چیزی در حد 2% !!!!!
معزلات جامعه خیلی بیشتر از اونیه که منعکس میشه! که شاید 80% به خاطر خجالت و یا شرم و حیا, به بیرون بروز نمیکنه!
وقتی این ماما هایه زیر زمینی و غیر قانونی بهترین درآمدها رو دارن.... گواه این مشکلاته!
این بحث خیلی خیلی گستردس...!
ولی مشکل اینه که تا کسی یه حرفی بزنه, همه لبهاشون رو گاز میگیرن!!! که بده!!! نگو! زشته...!

که با این اوصاف... فکر نکنم...!

به امید روزی که...! :gol:

یا حق...!

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز

معزلات جامعه خیلی بیشتر از اونیه که منعکس میشه! که شاید 80% به خاطر خجالت و یا شرم و حیا, به بیرون بروز نمیکنه!

میفهمم چی میگی امید
حرفات کاملا درسته .. طبق آمارهای غیر رسمی 70 درصد طلاقها به طور غیر مستقیم به مسائل جنسی برمیگرده و 30 درصد هم به طور مستقیم !!

اما نمیخوایم اینجا ریشه یابی کنیم یا معضل شناسی.
استثمار
انقلاب
جنگ
سیاست های غلط

همه و همه با هم ...
جامعه رو به این روز انداخت.
اما یا این هیاهو ها هیچ وقت کاری از پیش نمیره.

من دیگه باید برم
یا حق

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز به جای عصبانی شدن بهتره کل این پرونده رو با یک سرچ پیدا کنید و بخونید!

فاطمه حقیقت پژوه همسر صیغه ای مردی معتاد بوده که هر هفته 2 یا 3 شب به اون سر میزده و به خونش میومده!

روزی در یکی از همین ملاقات ها شوهر مذکور اعتراف میکنه دخترک رو توی یک قمار باخته!

خوب این کجاش ربطی به اون دختر یا مادرش داره؟ قمار و شرط بندی یک جای دیگر بدون حضور اون دختر و مادرش انجام شده بین چند تا مرد معتاد و بی بند بار مثل هم !

این مادر و دختر از کجا میتونستند خبر داشته باشند؟ روزی هم اقا به منزل همسر صیغه ایش اومده و چون فاطمه خونه نبوده به دخترش تجاوز کرده! ( یک دختر در این موارد در برابر مردی که به عنوان پدر بهش نگاه میکنه و از نظر بدنی هم به مراتب ازش قویتره چه کار میتونه بکنه؟)

طبیعتاً اون دختر هم از شدت شرم و خجالت و ترس از بی ابرویی چیزی به مادرش نگفته!

ادعای شما : "وضع اخلاقی این جور ادما معلومه؟"

ببخشید اینقدر رک میگم ولی شما فکر میکنید در چه جایگاهی هستید که در مورد وضعیت اخلاقی ادمی که نمیشناسیدش این جوری اظهار نظر میکنید؟

مادر نباید اجازه میداد این اتفاق بیفته؟ هیچ چیزی در مورد تجاوز از طرف محارم شنیدید؟ وقتی پدر بزرگ یا عمو به بچه یا برادر به بچه تجاوز میکنه مادر چه کار میتونه بکنه؟

اگر حتی به این افراد نشه اعتماد کرد و نشه دختر رو باهاشون تنها گذاشت خوب به کی میشه اعتماد کرد؟

وقتی مادری میبینه برادر خودش به دخترش تجاوز کرده و اون رو به قتل رسونده چه کار میتونه بکنه؟ اینجا هم تقصیر مادر و دختره؟

شما چطور میتونید وجدان خودتون رو راضی کنید به اون دختر تهمت بزنید که این کار شغلش بوده اونم از 12 سالگی؟ وقتی حتی دادستان هم همچین تهمتی به اون دختر نزده!

ادعای دفاع مشروع از طرف زنان برای فرار از مجازات گرچه رایجه ولی به این معنی نیست که همه این زنان دروغ میگند! در این دادگاه قاضی و دادستان هیچ کدوم صحت ادعای این مادر رو زیر سوال نبردند و فقط به این دلیل حکم اعدام صادر شد که مادر خودش اقدام به اجرای عدالت کرده و قانونی اقدام نکرده!

البته کاملاً طبیعیه که یک مادر تحت همچین شرایطی دچار جنون انی بشه!

و اما لیلا مافی
منظورتون رو از نقل قول بالا متوجه نشدم

یک دختر 8 ساله از طرف خانوادش فروخته میشه و مادرش با کمک خوراکی کنترلش میکنه!
هیچ میدونید کارشناسان بهزیستی اراک بعد از انجام دادن تست های روانی و شخصیتی از لیلا اعلام کردند این دختر تحت تاثیر شکنجه دائمی ج*ن*س*ی دارای رشد فکری در حد یک بچه 9 ساله است؟

میپرسید در برابر جمله بالا چی میگم؟ میگم لیلا یک نفر از هزاران دختری بوده که به این طریق مورد سوء استفاده قرارگرفته و اونم از 9 سالگی!
از یک بچه 9 ساله که هیچ اموزشی ندیده و کاملاً بیسواده و هرگز حتی به مدرسه فرستاده نشده انتظار دارید چقدر رشد کرده باشه؟
انتظار دارید با شکلات یا پفک راضی نشه؟
گذشته از همه اینها این لیلا مافی که من ازش دفاع میکنم و شما بهش فقط به عنوان یک زن خراب نگاه میکنید، توی دادگاه های همین کشور با همه کاستیهاشون تبرئه شده و قربانی بودنش مورد قبول بوده!
اونوقت شما هنوز به این کیس اعتراض دارید؟

نقل قول از شما :
"بهتره به جای این طرفداریهای بیهوده از شخص خاص (اگه میتونید) به فکر اصلاح قانون باشید نه با مثال های چیپ و بی ارزش از زندگی چند تا آدم بی ارزش تر فقط جو رو متشنج کنید"

ارزش زندگی ادمها رو چه جوری و با جه معیاری تعیین میکنید که اینقدر از نظر شما بی ارزشند
من برعکس شما به شدت معتقدم زندگی هر انسانی کاملاً ارزشمند و حق حیاتش کاملا قابل دفاعه!
مثال های چیپ و بی ارزش؟ شاید شما به عنوان یک مرد ندونید این مسایل چقدر برای همه زنان ارزشمند و قابل پی گیریه!
ایا انسانهایی که از طرف نزدیک ترین کسانشون مورد ظلم واقع میشوند این قدر بی ارزش و بی اهمیت هستند؟ شما وجداناً احساس گناه نمیکنید که در مورد ادمهایی که نمیشناسید این طوری صحبت میکنید؟

دوست عزیز زندگی این ادمها به اندازه زندگی تک تک ما ارزشمنده!
این ادمها بیشتر از اونچه شما تصورش رو بکنید در زندگیشون شکنجه شدند!

من به فکر اصلاح قانون باشم؟

شما به من پیشنهاد بدید چه طوری؟ چه کار میتونم بکنم؟ فعالیت مدنی؟ فعالیت فرهنگی؟ مگر توی همین باشگاه این کار رو نمیکنم!

هدف ما از بررسی اسن موارد متشنج کردن جو باشگاه نیست گو اینکه این تشنج فقط مورد ادعای شماست و کس دیگری به من نگفته ایجاد تشنج میکنم!

اینجا داریم در مورد مشهورترین پرونده های حوزه زنان بحث میکنیم اگر شما ازشون نشنیدید میتونید در موردشون مطالعه کنید یا بخواهید اینجا براتون توصیح داده بشه و نه اینکه به این افراد توهین کنید و زندگی و حیاتشون رو بی ارزش بدونید و خودشون رو ادمهای معلوم الحال!

در مورد این افراد مطالعه کنید البته نباید برای شما چندان مهم باشه این مسایل بیشتر نگرانی ها و مشکلاتیه که ما زنان لمسشون میکنیم و باهاشون اشناییم!

لیلا مافی
فاطمه حقیقت پزوه
افسانه نوروزی
مهاباد فاتحي (نازنین)
.
.
.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ای کاش ، انقدر که برای دیگران سنگ به سینه میکوبیدیم ، برای خودمان فکری میکردیم .

mohsend

عضو جدید
جالبه ....
یه زمان بچه که بودیم ما را کلاس قران میفرستاند و... معلم قران میگفت فقط شیعه ها میرن بهشت ....
قوانین اسلامی ... نمیدونم این قوانین ایا باید همیشه همانطور بمونه .... باید سنگسار به همان شکل بمونه ؟ ایا زن باید خوار بشه و همه چی گردن اون باشه چون مردها قدرت را دارن؟
ایا خدای اسلام مرد است ؟ ایا ÷یامبرش دین را برای مردان اورد ؟ زنان چه نقشی دارند ...
این دین که خود برای شکم و زیر شکم امده ( حوری ها ی بهشتی ) ÷س چرا چنین مجازاتی گذاشته ... اگر بهشت فقط حوری دارد و میوه خوش بگذار بماند برای همان شیعه ها ....ارزانی خودتان باشد ...
دوست عزیز
اینکه کی میره بهشت کی نمیره رو کسی نمیتونه تعیین کنه
چه بسا مسلمونایی که فقط اسم مسلمونی رو یدک میکشن ولی از صبح که پا میشن شروع میکنن به دروغ گفتن و غیبت کردن پشت سر اینو اون و یا حتی بعضی ها حق صغیرو کبیرو میخورن و یا اینکه به راحتی با 4تا قسم دروغ سر آدمارو کلاه میذارن
حالا اونطرف دنیا یه مسیحی یا یه یهودی صبح که پا میشه با توجه به اون اعتقاداتی که در دید خودش داره و به اونا پایبنده اصلا هیچ کدوم از اون کارارو انجام نمیده و با همه خوش رفتاره جوری که همه از اون راضین
با این همه میشه گفت که کدوم یکی جاش تو بهشته
(ببخشید مثل اینکه زیاد حرف زدم)

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشابه این حادثه سال پیش در اتریش اگر اشتباه نکنم رخ داده بود که یکی از نادر ترین حوادث سال های اخیر قاره اروپا رقم گرفت و بازتابی جهانی داشت .یک روز نزدیک به تولد 14 سالگی دختر خانواده 5 نفره ای , او نا پدید می شود و غریب به 15 سال خبری از او نبود و در حالید که او رفته رفته فراموش می شد و همه یقین به مرگش داشتند .اما هولناک ترین اتفاق در زیر زمین این خانه در جریان بود . پدر خانواده دختر را ربوده .
این پدر با استفاده از توانایی مهندسی اتاقکی فلزی با درک الکترونیکی و پوشش بسیار عایق و فناوری پیچیده ساخته بود و دختر را در تمام این سال ها محبوس در این مکان مورد آزار جنسی قرار می داد و طی این سال ها از او هفت فرزند به دنیا آورد که چهار نوزاد به دلیل ضعف جسمی و تغذیه ی نا مناسب مردند اما سه فرزند دیگر 13 ساله و کوچکتر هستند و پلیس بعد از نجات این چهار محبوس اظهار می کرد آنها به درستی حرف نمی زدند و مانند حیوانات درنده و با کلمات عجیب رفتار کرده و سخن می گفتند .
همسر و اقوام مرد هرگز از او رفتار عجیبی ندیده بودند او را آدمی ساکت عمدتنا" مهربان می دانستند که از توانایی هوشی خوبی برخوردار بوده .همسر مرد از وجود چنین اتاقی اطلاع داشته و لی هرگز رفتار عادی مرد او را کنجکاو به آنجا نکرده .
دختر جوان به عقیده روانشناسان همه تلاش خود را برای فرزندانش کرده بود و ظاهرا" اغلب جیره ی غذایی اش را به آن ها می داد و با استفاده از تلویزیون کوچکی که در آنجا بود سعی می کرد حرف زدن را فراموش نکند و آداب اجتماعی را یاد بگیرد پزشگان تولد فرزندان را معجزه می دانستند که او چگونه به تنهایی از عهده آن بر آمده
اما فرار معجزه آسای انها به اشتباه کوچکی یا سهل انگاری از پدر بر می گردد که باعث می شود انها فریاد های کمک دخترشان را بشنوند
پلیس اجساد کودکان را که دختر؛ خود دفن کرده بود یافته کالبد شکافی کرد. .مرد 60ساله به حبس بیشتر از دو دهه محکوم شده و خانواده اش نیز مسوول نگهداری از دختر و فرزندان .

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دقیقا" ارقام رو یادم نیست حدودی نوشتم که حتم دارم بیشتر بوده .این حادثه واقعا" وحشتناک است این که کسی بتونه تا این حد بیمار باشه و هیچ کس هم متوجه نشود .
من همون موقع که اخبارش مهم ترین تیتر روزنامه اعتماد هم بوده پیگیری می کردم تحلیل روانشناسی هم در موردش خوندم که این طور به یاد دارم :
این پدر 60 ساله به نوعی از بیماری روانی کم یاب مبتلاست . که مشابه ان را می توان به مشهورترین و مخوف ترین مرد تاریخ جهان (آدولف هیتلر) لقب داد .این بیماری به شدت فرد را دیکتاتور و سرسخت نشان می دهد در عین حال افراد مطیع تام او هستند همان طور که زن اجازه نداشته وارد زیرزمین مرموز بشود در عین حال رفتار همسرش را نیز معمولی می خواند .این پدر با تجاوز به دخترش او را قربانی دیکتاتوری خود کرده و اجازه نمی دهد او متعلق به کس دیگری باشد (همسری قانونی ) .
واقعا" آدم وحشت زده می شود وقتی می بیند که در درون یک انسان چه دنیای مخوفی وجود دارد و چه غوغایی در ذهن بیمارش به پاست ...خودتون قظاوت کنید

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
سلام
اول کار از همه معذرت میخوام
من خودم شیعه ام و سید هستم
میخوام فقط اینو بگم به اونایی که دارن به هم توهین میکنند
ماهایی که ادعای شیعه و ادعای مسلمونی داریم
فقط میخوام به یه نکته اشاره کنم
داستانی که همه شنیدید
پیرزن یهودی که از بالای پشت بام به سر مبارک پیامبر آتیش و مدفوع حیوان میریخت...
چند روز بود که پیامبر دید از اون پیرزن خبری نیست
پرس و جو کرد و فهمید اون پیرزن مریضه
پیامبر به ملاقاتش رفت و ........
این دین اسلامه نه اینکه ماها بشینیمو به هم فحش بدیم و بگیم دینمون برتره
آره دینمون برترین دینه
ولی وقتی من و تو و شما بیایم و به دین دیگران فحش بدیمو به دینو عقایدشون بی احترامی کنیم
مطمئن باش
بیشترین دشمنان رو پیدا میکنیمو کمتر کسی دیگه میاد مسلمون میشه
بازم معذرت میخوام
یا علی
تنهایی

mohsend

عضو جدید
من دقیقا" ارقام رو یادم نیست حدودی نوشتم که حتم دارم بیشتر بوده .این حادثه واقعا" وحشتناک است این که کسی بتونه تا این حد بیمار باشه و هیچ کس هم متوجه نشود .
من همون موقع که اخبارش مهم ترین تیتر روزنامه اعتماد هم بوده پیگیری می کردم تحلیل روانشناسی هم در موردش خوندم که این طور به یاد دارم :
این پدر 60 ساله به نوعی از بیماری روانی کم یاب مبتلاست . که مشابه ان را می توان به مشهورترین و مخوف ترین مرد تاریخ جهان (آدولف هیتلر) لقب داد .این بیماری به شدت فرد را دیکتاتور و سرسخت نشان می دهد در عین حال افراد مطیع تام او هستند همان طور که زن اجازه نداشته وارد زیرزمین مرموز بشود در عین حال رفتار همسرش را نیز معمولی می خواند .این پدر با تجاوز به دخترش او را قربانی دیکتاتوری خود کرده و اجازه نمی دهد او متعلق به کس دیگری باشد (همسری قانونی ) .
واقعا" آدم وحشت زده می شود وقتی می بیند که در درون یک انسان چه دنیای مخوفی وجود دارد و چه غوغایی در ذهن بیمارش به پاست ...خودتون قظاوت کنید
آخه به اینام میگن پدر
مگه کدوم پدری حاضر میشه با دخترش که از همه کس براش عزیزتره این کارارو بکنه
اینا یه مشت روانی هستند که باید ببرنشون تیمارستان و مداواشون کنن آخه اینجور که نمیشه

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزارش در باب تجاوز خانگی

گزارش در باب تجاوز خانگی

[FONT=&quot]كتر يگانه، رييس انجمن آسيب‌‏هاي رفتاري، در همايش بررسي آخرين تحقيقات در خصوص مواد مخدر صناعي با اشاره به ارتباط اعتياد و ساير جرائم، اعلام كرد: هم اكنون چهار هزار پرونده در خصوص تجاوز برادر به خواهر و 1200 پرونده در خصوص تجاوز پدر به دختر در دست بررسي دارم[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]رسالت، البته به نقل از رييس انجمن آسيب هاي رفتاري، مي نويسد همه اين موارد به نوعي ناشي از اعتياد هستند. اما برخي از صاحب نطران نه تنها آمار واقعي زنا با محارم را در کشور بسيار بيشتر از آنچه اين روزنامه منتشر کرده است، مي دانند بلکه همه اين موارد را به استعمال موادمخدر مربوط نمي دانند. به نظر آنان بخش بزرگي از تجاوز جنسي خانگي ناشي از عقده هاي فروخرده جنسي و محدوديت هاي شديد اجتماعي است که در طول سال هاي گذشته روز به روز افزايش يافته است[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]آمار روزنامه رسالت نيز البته تنها بيانگر بخشي از تجاوز جنسي خانگي است که عامل آن پدر يا برادر، و قرباني جنسي نيز دختر خانواده بوده است. موارد ديگري از رابطه جنسي پسر با مادر، عمو، دايي، شوهر خواهر، برادر شوهر، پدر شوهر و محارم ديگر سببي و نسبي نيز وجود دارد که قاعدتا مسئولين از آن با خبرند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]در مهرماه سال هشتاد و سه وقتي هفته نامه تپش نوشت که فرزند، خواهر و برادري که بر اثر رابطه نامشروع صاحب فرزند شده اند، تحويل بهزيستي مريوان شده، و خود آنها نيز به سنگسار محکوم شده اند، توجه برخي رسانه ها به موضوع گسترش زناي با محارم جلب شد. اين برادر و خواهر به نام‌هاي بختيار و ژيلا به ترتيب 15 و 13 سال سن داشتند. علاوه بر مردم شهر، والدين اين دو نيز خواستار مجازات آنها شدند. فرماندار اين شهرستان در همان زمان اعلام کرد اين دو نوجوان زناکار توسط شعبه اول دادگاه مريوان به 55 ضربه شلاق محكوم شده اند. اسداله حيدري زاده، كه رئيس دادگستري مريون نيز بود، همچنين اعلام کرد که: "دومتهم اين پرونده طبق فتواي حضرت امام در تحريرالوسيله و قانون مجازات اسلامي بي اطلاع بودن از ميزان مجازات، از اتهام زناي با محارم كه حكم آن اعدام مي‌باشد، با توجه به صغرسن تبرئه شدند." او اضافه کرد: "عدم آگاهي متهمين از حكم موضوع براي دادگاه كاملاً ‌محرز شد و به همين دليل متهمان به حكم تعزير محكوم شدند و اكنون به طور كامل تحت حمايت بهزيستي مي‌باشند[/FONT][FONT=&quot]."[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]بختيار و ژيلا از جمله مواردي بودند که توانستند جان سالم به در برند، اما مريم 9 ساله که به نوشته روزنامه ايران توسط پدرش در شهريور 81 به قتل رسيد، قرباني تقابل قتل هاي ناموسي و تجاوز خانگي شد. پدر مريم در جريان دادگاه رسيدگي به پرونده قتل دخترش اعلام کرد: "دايى مريم به او تجاوز كرده بود و من از شرف و ناموسم دفاع كردم[/FONT][FONT=&quot]."[/FONT]
[FONT=&quot]ماجراي ليلا مافي يکي ديگر از قربانيان تجاوز محارم نيز در سال هاي گذشته زماني رسانه اي شد که برخي از فعالان حقوق زنان از صدور حکم اعدام براي او اطلاع يافتند. شادي صدر، وکيل ليلا در لايحه دفاعيه او نوشته بود: "حکم اعدام براي موکلم به جرم زنا با محارم صادر شده در صورتي که وي در گفته هاي خود به طور مکرر از واژه تجاوز براي شرح ارتباط با برادرانش استفاده کرده است. بين زنا دادن و تجاوز تفاوت معنايي بسياري وجود دارد[/FONT][FONT=&quot]."[/FONT]
[FONT=&quot]خبرگزاري ايسنا هم در سوم آبان سال هشتاد دو "گزارشي تکاندهنده از قتل‌هاي ناموسي و تجاوز محارم در خوزستان" را منتشر کرد که بر اساس آن، مشاور وقت استاندار خوزستان با اشاره به مواردي از تجاوز محارم به دختران در استان گفته بود: "در اين زمينه از ميان تنها 18 دختر بين 12 تا 14 سال كه بدليل تجاوز پدر و برادرشان به دفتر امور بانوان استانداري مراجعه كرده‌اند، 12 مورد آنها دختران زير 14 سال بوده‌اند." ميربک تاکيد کرده بود که: "در حال حاضر دختر 19 ساله‌اي كه از 8 سالگي مورد سوء استفاده پدر خود قرار گرفته بود، به دليل اينكه از سوي برادر خود نيز بر اثر بي‌پروايي پدر مورد سوء استفاده قرار گرفته است، به استانداري مراجعه كرده و متاسفانه پيگيريها و مشاور دفتر حقوقي براي دفاع از حقوق وي به جهت كاستيهاي قانون حمايتي و كمبود مركزي براي نگهداري، به جايي نرسيده و اكنون وي در خانه محبوس شده است[/FONT][FONT=&quot]."[/FONT]
[FONT=&quot]کانون زنان ايران در آذرماه سال گذشته گزارش کوتاهي از ميزگردي با عنوان بررسي فعاليت هاي سازمان هاي غير دولتي درباره کودک آزاري منتشر کرد، که در آن آمده بود: "وقتي مواردي از آزار جنسي پدر به دختر، به عنوان نمونه هاي کودک آزاري در اين ميز گرد عنوان شد، با عکس العمل شرکت کنندگان مواجه شد و چهره هايشان در هم ريخت." بر اساس اين گزارش نسرين ستوده، وکيل انجمن حمايت از حقوق کودکان در جريان اين ميز گرد "از دختر 13 ساله اي ياد کرد که از پدرش باردار شده بود. دختر از ترس پدر و چاقويي که پدر در کنار رختخواب مي گذاشت، سکوت مي کرد." اين وکيل دادگستري نتيجه پرونده پدر متجاوز را چنين توصيف کرده بود: "قرار مجرميت براي پدر با يک ميليون تومان صادر شد و پدربزرگ دختر يعني پدر مجرم، اين وثيقه را براي آزادي پسرش در اختيار دادگاه قرار داد[/FONT]."
[FONT=&quot]در تازه ترين مورد، خبرگزاري آفتاب در نيمه ارديبهشت گذشته در گزارشي با عنوان "خانه اي که ديگر امن نيست" گزارشي از زندگي هشت دختر 12 تا 18 ساله در يک مرکز نگهداري را منتشر کرد که برخي از اين دختران ابتدا مورد تجاوز جنسي محارم خود قرار گرفته و پس از آن وادار به تن فروشي شده بودند[/FONT].

[FONT=&quot]طبق ماده هشتاد دوم قانون مجازات اسلامي، زناي با محارم نسبي به هر شکلي مستوجب اعدام است. به گفته برخي مقامات قضايي حکم چنين موردي بر اساس تحرير الوسيله آيت الله خميني در صورت آگاهي طرفين از آن سنگسار است. برخي کارشناسان يکي از دلايل گزارش نکردن چنين مواردي از سوي زنان و دختراني را که قرباني آن مي شوند، ترس از عقوبت قضايي مي دانند.آنها اگر چه ممکن است نخستين بار تحت فشار و بالاجبار مورد تجاوز قرار گيرند اما در تکرار اين ماجرا نمي توانند چنين ماجرايي را براي نهاد يا کسي بازگو کنند. چرا که در صورت اثبات آن يکي از نزديکان خود را از دست خواهند داد، و حتا ممکن است خود نيز به اعدام محکوم شوند. در صورت عدم اثبات نيز با تهديد آن عضو خانواده، يا برخي از اطرافيان و البته انزواي اجتماعي مواجه خواهند شد. موقعيتي که در هر دو سوي آن باخت قرباني جنسي حتمي است[/FONT].

[FONT=&quot][/FONT]آيا تشکيل تنها 5200 پرونده علني و گزارش شده، در کنار چندين هزار تجاوز جنسي خانگي که هم چنان پنهان مانده، نمي تواند دليلي براي گسترش اين ناهنجاري و به صدا در آوردن زنگ خطر باشد؟[FONT=&quot][/FONT]
تجاوز از سوی برادر
[FONT=&quot]تجاوز از سوی پدر
[/FONT]
[FONT=&quot]آمار دردناک تجاوز جنسی در سراسر دنیا[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]​

archi_arch

مدیر بازنشسته
دوستان لطفا ادب رو تو بحثها رعایت کنید.
توهین به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
ضمن اینکه درج خبر فقط با ذکر منبع (به صورت لینک مستقیم) مجازه.
پس لطفا رعایت کنید در غیر اینصورت از ادامه ی بحث جلوگیری میشه.
ممنون

شهادت

عضو جدید
ش:cry:
سعید خان
حالت خوبه؟
بین عزیزم یا اطلاعاتت در این مورد ناقصه یا نه کاملا به اصل موضوع واقفی اما به روی خودت نمیاری
بله بهائیت یکی از فرق من در آوردی مذهب شیعه هست و بدعت گذاری در دین حرام است در واقع فرد بهایی کافر محسوب میشه کافر رو هم باید کشت
میخوام بدونم کی به سنی ها میگه وهابی
یه تحقیق کنی میفهمی که این مذهب تو قرن 17 توسط انگلیس ها درس شد واسه نابودی اسلام
این اطلاعاتی بود که من داشتم اصلانم نیومدم که بحث را بندازم ولی خداییش حرفات تحریکم کرد که جوابتو بدم

سلام ببخشید من متن شما را اصلاح میکنم
کافر را نمیکشند ولی مرتد محدور الدم است یعنی باید کشته بشه (مثل سلمان رشدی ملعون)
البته مرتد هم دو نوع است یکی کسی که والدینش مسلمانند که باید کشته بشه و دوم کسی که خودش مسلمان شده و سپس از اسلام برگشته که این حکم را ندارد

دوست عزیز هر کس عقیده ای داره و طرز فکری هر چند به نظر ما کثیف باشه ... منم از چنین رابطه ای حالم بهم میخوره اما توهین به مذهب و دین هر شخص و کاری را که یک نفر کرده را به عمومیت ان دین نسبت دادن کار زیبایی نیست ....
مگر شیعه ها یا سنی ها چنین کاری نمیکنن ؟ مگر کم از اخوندهای تشیع مسائل تجاوزشون بر ملا شد ؟>

دوست عزیز بهاییت دین نیست یک ضد دین است که برای تضعیف شیعه ایجاد شد لطفا خاطرات مستر همفر را مطالعه کنید
در ضمن آخوند ها که معصوم نیستند . هستند ؟؟؟
به ایت ا... مدیثه ای گفتند فلان آخوند دزدی کرده . فرمودند : آخوند دزدی نمیکند دزدی آمده آخوند شده و دزدی کرده به دین نچسبانیدش
حالا اگه یه آخوند کار بدی کرد همه اسلام زیر سوال میرود ؟؟؟

کشت ؟ راسته میگن تروریسم از اسلام اومد ... هر چه با عقاید شما مخالف باشه باید کشته بشه ؟

کی گفته ؟؟؟؟؟؟
ما همیشه اماده گفتمانیم

ممنون
شما چطورین؟

خوب یه دفه بیایین همه رو یه جا بکشین دیگه:huh:
از نظر شما همه ادیان کافرن و باید کشته شن!
سنی ها هم که مسلمون نیستن!
میمونه شیعه ها که تعدادی از اونها 12 امامی نیستن و نمیشه بهش مسلمون گفت!
فقط میمونه چیزی حدود 200 میلیون شیعه 12 امامی تو دنیا که بهشت از آن اونهاست!!!

من میخام بدونم چقدر آشنایی با این مذاهب داری؟
یا فقط داری چیزی رو که شنیدی طوطی وار تقلید میکنی؟
تقلید طوطی وار اصلآ خوب نیست

سلام به برادر اهل تسنن
کی گفته همه کافرند ومیروند به جهنم ؟؟؟؟
الاعمال بالنیات
عمل هر کسی را با نیت اون شخص میسنجند
مثلا یک مسیحی واقعا مسیحی نمیره جهنم ویک مسلمان دروغین (ریا کار وربا خوار و...)نمیره بهشت چرا ؟؟؟
چون خداوند عادل است

تازه ما که داریم داد میزنیم برادریم وباید متحد شویم تا دشمن واحدی به نام اسراییل را نابود کنیم ولی متعصفانه این دولتهای سنی مذهب هستند که دست رد به سینه ما میزنند و بعضی از مفتی های شما حکم قتل شیعیان را می دهند
:cry::cry::cry::cry:

آخرین ویرایش:

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون
شما چطورین؟

خوب یه دفه بیایین همه رو یه جا بکشین دیگه:huh:
از نظر شما همه ادیان کافرن و باید کشته شن!
سنی ها هم که مسلمون نیستن!
میمونه شیعه ها که تعدادی از اونها 12 امامی نیستن و نمیشه بهش مسلمون گفت!
فقط میمونه چیزی حدود 200 میلیون شیعه 12 امامی تو دنیا که بهشت از آن اونهاست!!!

من میخام بدونم چقدر آشنایی با این مذاهب داری؟
یا فقط داری چیزی رو که شنیدی طوطی وار تقلید میکنی؟
تقلید طوطی وار اصلآ خوب نیست
من گفتم نیومدم بحث راه بندازم
واقعا متاسفام مثل همیشه یک دنده لجباز و غیر منطقی داری برخورد می کنی من کی گفتم سنی ها مسلمون نیستن؟
من گفتم فقط شیعه ها؟
من دقیقا گفتم بدعت گذاری در دین حرام است و کافر رو باید کشت یه نگاه کوچولو فقط یه نگاه کوچولو به تاریخ صدر اسلام بندازی میبینی که پیامبر رحمت حضرت محمد هم با کفار مدینه همین کار رو کرد(و صد البته که با مسیحی ها یهودی ها و زرتشتیها و سایر خداپرستان هیچ کاری نداشت و با آغوش باز اونهارو پذیرفت)
سعید خان درضمن من حرفی و که میگم واسش سند و مدرک دارم و طوطی وار چیزی و تکرار نمی کنم حاضرم پای حرفم و امضا کنم

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم نیومدم بحث راه بندازم
واقعا متاسفام مثل همیشه یک دنده لجباز و غیر منطقی داری برخورد می کنی من کی گفتم سنی ها مسلمون نیستن؟
من گفتم فقط شیعه ها؟
من دقیقا گفتم بدعت گذاری در دین حرام است و کافر رو باید کشت یه نگاه کوچولو فقط یه نگاه کوچولو به تاریخ صدر اسلام بندازی میبینی که پیامبر رحمت حضرت محمد هم با کفار مدینه همین کار رو کرد(و صد البته که با مسیحی ها یهودی ها و زرتشتیها و سایر خداپرستان هیچ کاری نداشت و با آغوش باز اونهارو پذیرفت)
سعید خان درضمن من حرفی و که میگم واسش سند و مدرک دارم و طوطی وار چیزی و تکرار نمی کنم حاضرم پای حرفم و امضا کنم

این حرف شماست که من جوابشو دادم!

سعید خان
حالت خوبه؟
بین عزیزم یا اطلاعاتت در این مورد ناقصه یا نه کاملا به اصل موضوع واقفی اما به روی خودت نمیاری
بله بهائیت یکی از فرق من در آوردی مذهب شیعه هست و بدعت گذاری در دین حرام است در واقع فرد بهایی کافر محسوب میشه کافر رو هم باید کشت
میخوام بدونم کی به سنی ها میگه وهابی
یه تحقیق کنی میفهمی که این مذهب تو قرن 17 توسط انگلیس ها درس شد واسه نابودی اسلام
این اطلاعاتی بود که من داشتم اصلانم نیومدم که بحث را بندازم ولی خداییش حرفات تحریکم کرد که جوابتو بدم

یعنی چی کس بدعت گذاری کرد باید کشته شه؟!!!!!!!!!!!!!
خوبه والله
بهایی ها قرآن یا چیز دیگه رو انکار میکنن باید کشته شن!!!!
مسیحی و یهودی و غیره هم که اصلآ محمد رو قبول ندارن اونا هم باید کشته شن!!!!!
وایییی سنی ها هم که ولایت علی و اصل شیعه رو قبول ندارن!!!!
پس همه رو با گردن بزنید!!!!!!!!!!!!!!

شهادت

عضو جدید
این حرف شماست که من جوابشو دادم!

یعنی چی کس بدعت گذاری کرد باید کشته شه؟!!!!!!!!!!!!!
خوبه والله
بهایی ها قرآن یا چیز دیگه رو انکار میکنن باید کشته شن!!!!
مسیحی و یهودی و غیره هم که اصلآ محمد رو قبول ندارن اونا هم باید کشته شن!!!!!
وایییی سنی ها هم که ولایت علی و اصل شیعه رو قبول ندارن!!!!
پس همه رو با گردن بزنید!!!!!!!!!!!!!!
بله هر کسی توی دین بدعت گذاری کرد باید تاوانشو بدهد چون داره دین خدا را از راه اصلی منحرف میکنه
بهاییها یک مذهب دروغی دارند
چون پیامبر دیگه ای دارند بعد از پیامبر ما که میگیم ختم نبوت بوده اینو که قبول داری ؟؟؟
مسیحی و یهودی وزرتشتی و دیگر ادیان یکتا پرستی محمد ودیگر پیامبران را قبول دارند منتها میگند هنوز نیامده وکسی کارشون نداره
و اما سنیها ما اکثر انها را جاهل قاصر میدونیم نه جاهل مقصر و کاری بهشون نداریم اگه قرار بود کسی کاری بکنه حضرت امیر (ع) خودش همون اول درستش میکرد ولی بخاطر حفظ وحدت و کلیت اسلام دم نزد ما هم به تبعیت از ایشان همچنین

یه بزرگی گفته : کسانی که در جبهه ابن زیاد و یزید بودند از فجار وفساق نبودند بلکه از بی بصیرتها بودند

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله هر کسی توی دین بدعت گذاری کرد باید تاوانشو بدهد چون داره دین خدا را از راه اصلی منحرف میکنه
بهاییها یک مذهب دروغی دارند
چون پیامبر دیگه ای دارند بعد از پیامبر ما که میگیم ختم نبوت بوده اینو که قبول داری ؟؟؟
مسیحی و یهودی وزرتشتی و دیگر ادیان یکتا پرستی محمد ودیگر پیامبران را قبول دارند منتها میگند هنوز نیامده وکسی کارشون نداره
و اما سنیها ما اکثر انها را جاهل قاصر میدونیم نه جاهل مقصر و کاری بهشون نداریم اگه قرار بود کسی کاری بکنه حضرت امیر (ع) خودش همون اول درستش میکرد ولی بخاطر حفظ وحدت و کلیت اسلام دم نزد ما هم به تبعیت از ایشان همچنین

یه بزرگی گفته : کسانی که در جبهه ابن زیاد و یزید بودند از فجار وفساق نبودند بلکه از بی بصیرتها بودند
گل بی خار شمایین!!!!:huh:

مسیحی و یهودی و بهایی و غیره اگه محمد رو قبول داشتن که بهشون نمیگفتن مسیحی!!!:biggrin:

شما هنوز معنی مشرک رو نفهمیدین
مشرک همون اسلام ستیز هست نه غیر مسلمون!
غیر مسلمون میشه کافر

2 صورت داره
1: شما دارین اشتباه میکنید بهایی ها رو میکشین
2: شما مذهبتون رو کامل نکردین چون بید دیگر مذهاب و دیگر ادیان و هم قتل عام کنید! (طبق گفته خودتون)
که تا جایی که میدونم چنین چیزی تو مذهب شیعه نیست که هر کی مخالفت کرد باید کشته شه!!!
مشکل شما اینه که کارهای کشور و حکومت رو پای دین و مذهب میزارین و فکر میکنین هر کاری میکنه درسته

اولدوز-ف

عضو جدید
قتل، قتله
هر کسی انسانی رو بکشه باید قصاص بشه

این حکم خداست
ما بقی قضیه دست خودشه ...

اون دنیا واسه هر جفتشون تصمیم میگیره، تمام زندگی که به این دنیا ختم نمیشه!

شما هم غصه اون دختر رو نخورید ..
مگه تا دیروز که مامان و بابا داشت زندگیش چطور بود؟
الان هم که نداره زیاد مسیر زندگیش عوض نمیشه.

همون مسیر، زیر دس و پای همون آدما ...
از تو و امثال تو باید ترسید. باید فاصله گرفت.