دوست عزیز ضمن تشکر از مطالب جالبت باید بگم خودتو آماده کن الانه که طرفدارای اسرائیل و بهائیت و وهابیت و هرچی که نظام باهاش مخالفه میان میوفتند به جونت تعدادشونم تو این باشگاه کم نیست.
اتفاقا" کجای این متن به بهایی دوستی نگاه انداخته .
دوست عزیز ضمن تشکر از مطالب جالبت باید بگم خودتو آماده کن الانه که طرفدارای اسرائیل و بهائیت و وهابیت و هرچی که نظام باهاش مخالفه میان میوفتند به جونت تعدادشونم تو این باشگاه کم نیست.
نمیدونم چیزی از لیلا مافی شنیدید یا نه؟!
دختر شیعه از خانواده شیعه قربانی همون جرم مطرح شده در تاپیک!
حکمش رو میدونید چی بود؟
اعدام برای خودش و تبرئه برای برادر هاش!
در پستی این پدر هیچ شکی نیست ولی چرا این حکم برای پدر و برادر های لیلا اجرا نشد؟ چون شیعه بودند؟
البته لیلای مورد نظر به خاطر پی گیریهای وکیلش و کشیدن مساله به روزنامه ها و ریاست قوه قضاییه ازاد شد و تحت حمایت قرار گرفت ( لیلای مذکور توسط خانوادش از سن 9 سالگی فروخته میشد) ولی لیلاهای دیگه که قربانی محارم خودشون میشن چی؟
چرا پدر ها و محارم این لیلاها هیچ وقت پاسخ گو نیستند؟
چرا پدر هایی که بچه های خودشون ر به قتل میرسونند هرگز مجازات نمیشند؟
چرا....؟
یحتمل باید قبلش تذکر می داده اگه اثر نمی کرد اونوقت.....میکشتش؟؟چند وقت پیش (حدودا یک ماه) زنی به نام فاطمه را به جرم قتل شوهرش اعدام کردند...
جالب اینکه این زن وقتی شوهرش رو در هنگام تجاوز به دخترش می بینه میکشه
من موندم هر کس دیگه ای بود جز این کار چی می کرد...
تحجر تا چه حد...
چند وقت پیش (حدودا یک ماه) زنی به نام فاطمه را به جرم قتل شوهرش اعدام کردند...
جالب اینکه این زن وقتی شوهرش رو در هنگام تجاوز به دخترش می بینه میکشه
من موندم هر کس دیگه ای بود جز این کار چی می کرد...
تحجر تا چه حد...
معزلات جامعه خیلی بیشتر از اونیه که منعکس میشه! که شاید 80% به خاطر خجالت و یا شرم و حیا, به بیرون بروز نمیکنه!
دوست عزیزجالبه ....
یه زمان بچه که بودیم ما را کلاس قران میفرستاند و... معلم قران میگفت فقط شیعه ها میرن بهشت ....
قوانین اسلامی ... نمیدونم این قوانین ایا باید همیشه همانطور بمونه .... باید سنگسار به همان شکل بمونه ؟ ایا زن باید خوار بشه و همه چی گردن اون باشه چون مردها قدرت را دارن؟
ایا خدای اسلام مرد است ؟ ایا ÷یامبرش دین را برای مردان اورد ؟ زنان چه نقشی دارند ...
این دین که خود برای شکم و زیر شکم امده ( حوری ها ی بهشتی ) ÷س چرا چنین مجازاتی گذاشته ... اگر بهشت فقط حوری دارد و میوه خوش بگذار بماند برای همان شیعه ها ....ارزانی خودتان باشد ...
آخه به اینام میگن پدرمن دقیقا" ارقام رو یادم نیست حدودی نوشتم که حتم دارم بیشتر بوده .این حادثه واقعا" وحشتناک است این که کسی بتونه تا این حد بیمار باشه و هیچ کس هم متوجه نشود .
من همون موقع که اخبارش مهم ترین تیتر روزنامه اعتماد هم بوده پیگیری می کردم تحلیل روانشناسی هم در موردش خوندم که این طور به یاد دارم :
این پدر 60 ساله به نوعی از بیماری روانی کم یاب مبتلاست . که مشابه ان را می توان به مشهورترین و مخوف ترین مرد تاریخ جهان (آدولف هیتلر) لقب داد .این بیماری به شدت فرد را دیکتاتور و سرسخت نشان می دهد در عین حال افراد مطیع تام او هستند همان طور که زن اجازه نداشته وارد زیرزمین مرموز بشود در عین حال رفتار همسرش را نیز معمولی می خواند .این پدر با تجاوز به دخترش او را قربانی دیکتاتوری خود کرده و اجازه نمی دهد او متعلق به کس دیگری باشد (همسری قانونی ) .
واقعا" آدم وحشت زده می شود وقتی می بیند که در درون یک انسان چه دنیای مخوفی وجود دارد و چه غوغایی در ذهن بیمارش به پاست ...خودتون قظاوت کنید
سعید خان
حالت خوبه؟
بین عزیزم یا اطلاعاتت در این مورد ناقصه یا نه کاملا به اصل موضوع واقفی اما به روی خودت نمیاری
بله بهائیت یکی از فرق من در آوردی مذهب شیعه هست و بدعت گذاری در دین حرام است در واقع فرد بهایی کافر محسوب میشه کافر رو هم باید کشت
میخوام بدونم کی به سنی ها میگه وهابی
یه تحقیق کنی میفهمی که این مذهب تو قرن 17 توسط انگلیس ها درس شد واسه نابودی اسلام
این اطلاعاتی بود که من داشتم اصلانم نیومدم که بحث را بندازم ولی خداییش حرفات تحریکم کرد که جوابتو بدم
دوست عزیز هر کس عقیده ای داره و طرز فکری هر چند به نظر ما کثیف باشه ... منم از چنین رابطه ای حالم بهم میخوره اما توهین به مذهب و دین هر شخص و کاری را که یک نفر کرده را به عمومیت ان دین نسبت دادن کار زیبایی نیست ....
مگر شیعه ها یا سنی ها چنین کاری نمیکنن ؟ مگر کم از اخوندهای تشیع مسائل تجاوزشون بر ملا شد ؟>
کشت ؟ راسته میگن تروریسم از اسلام اومد ... هر چه با عقاید شما مخالف باشه باید کشته بشه ؟
ممنون
شما چطورین؟
خوب یه دفه بیایین همه رو یه جا بکشین دیگه
از نظر شما همه ادیان کافرن و باید کشته شن!
سنی ها هم که مسلمون نیستن!
میمونه شیعه ها که تعدادی از اونها 12 امامی نیستن و نمیشه بهش مسلمون گفت!
فقط میمونه چیزی حدود 200 میلیون شیعه 12 امامی تو دنیا که بهشت از آن اونهاست!!!
من میخام بدونم چقدر آشنایی با این مذاهب داری؟
یا فقط داری چیزی رو که شنیدی طوطی وار تقلید میکنی؟
تقلید طوطی وار اصلآ خوب نیست
من گفتم نیومدم بحث راه بندازمممنون
شما چطورین؟
خوب یه دفه بیایین همه رو یه جا بکشین دیگه
از نظر شما همه ادیان کافرن و باید کشته شن!
سنی ها هم که مسلمون نیستن!
میمونه شیعه ها که تعدادی از اونها 12 امامی نیستن و نمیشه بهش مسلمون گفت!
فقط میمونه چیزی حدود 200 میلیون شیعه 12 امامی تو دنیا که بهشت از آن اونهاست!!!
من میخام بدونم چقدر آشنایی با این مذاهب داری؟
یا فقط داری چیزی رو که شنیدی طوطی وار تقلید میکنی؟
تقلید طوطی وار اصلآ خوب نیست
من گفتم نیومدم بحث راه بندازم
واقعا متاسفام مثل همیشه یک دنده لجباز و غیر منطقی داری برخورد می کنی من کی گفتم سنی ها مسلمون نیستن؟
من گفتم فقط شیعه ها؟
من دقیقا گفتم بدعت گذاری در دین حرام است و کافر رو باید کشت یه نگاه کوچولو فقط یه نگاه کوچولو به تاریخ صدر اسلام بندازی میبینی که پیامبر رحمت حضرت محمد هم با کفار مدینه همین کار رو کرد(و صد البته که با مسیحی ها یهودی ها و زرتشتیها و سایر خداپرستان هیچ کاری نداشت و با آغوش باز اونهارو پذیرفت)
سعید خان درضمن من حرفی و که میگم واسش سند و مدرک دارم و طوطی وار چیزی و تکرار نمی کنم حاضرم پای حرفم و امضا کنم
سعید خان
حالت خوبه؟
بین عزیزم یا اطلاعاتت در این مورد ناقصه یا نه کاملا به اصل موضوع واقفی اما به روی خودت نمیاری
بله بهائیت یکی از فرق من در آوردی مذهب شیعه هست و بدعت گذاری در دین حرام است در واقع فرد بهایی کافر محسوب میشه کافر رو هم باید کشت
میخوام بدونم کی به سنی ها میگه وهابی
یه تحقیق کنی میفهمی که این مذهب تو قرن 17 توسط انگلیس ها درس شد واسه نابودی اسلام
این اطلاعاتی بود که من داشتم اصلانم نیومدم که بحث را بندازم ولی خداییش حرفات تحریکم کرد که جوابتو بدم
بله هر کسی توی دین بدعت گذاری کرد باید تاوانشو بدهد چون داره دین خدا را از راه اصلی منحرف میکنهاین حرف شماست که من جوابشو دادم!
یعنی چی کس بدعت گذاری کرد باید کشته شه؟!!!!!!!!!!!!!
خوبه والله
بهایی ها قرآن یا چیز دیگه رو انکار میکنن باید کشته شن!!!!
مسیحی و یهودی و غیره هم که اصلآ محمد رو قبول ندارن اونا هم باید کشته شن!!!!!
وایییی سنی ها هم که ولایت علی و اصل شیعه رو قبول ندارن!!!!
پس همه رو با گردن بزنید!!!!!!!!!!!!!!
گل بی خار شمایین!!!!بله هر کسی توی دین بدعت گذاری کرد باید تاوانشو بدهد چون داره دین خدا را از راه اصلی منحرف میکنه
بهاییها یک مذهب دروغی دارند
چون پیامبر دیگه ای دارند بعد از پیامبر ما که میگیم ختم نبوت بوده اینو که قبول داری ؟؟؟
مسیحی و یهودی وزرتشتی و دیگر ادیان یکتا پرستی محمد ودیگر پیامبران را قبول دارند منتها میگند هنوز نیامده وکسی کارشون نداره
و اما سنیها ما اکثر انها را جاهل قاصر میدونیم نه جاهل مقصر و کاری بهشون نداریم اگه قرار بود کسی کاری بکنه حضرت امیر (ع) خودش همون اول درستش میکرد ولی بخاطر حفظ وحدت و کلیت اسلام دم نزد ما هم به تبعیت از ایشان همچنین
یه بزرگی گفته : کسانی که در جبهه ابن زیاد و یزید بودند از فجار وفساق نبودند بلکه از بی بصیرتها بودند
از تو و امثال تو باید ترسید. باید فاصله گرفت.قتل، قتله
هر کسی انسانی رو بکشه باید قصاص بشه
این حکم خداست
ما بقی قضیه دست خودشه ...
اون دنیا واسه هر جفتشون تصمیم میگیره، تمام زندگی که به این دنیا ختم نمیشه!
شما هم غصه اون دختر رو نخورید ..
مگه تا دیروز که مامان و بابا داشت زندگیش چطور بود؟
الان هم که نداره زیاد مسیر زندگیش عوض نمیشه.
همون مسیر، زیر دس و پای همون آدما ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
داستان اعدام | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
رتبه ایران در اعدام.. سال 2012......دوم است. | گفتگوی آزاد | 62 | |
![]() |
اعدام کودک سه ساله شیعه | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
گفتگوی آزاد پیرامون درست بودن یا نادرست بودن اعدام و مجازات اراذل اوباش | گفتگوی آزاد | 43 | |
![]() |
اعدام سه آدمخوار در کره شمالی | گفتگوی آزاد | 2 |