اعتماد داشتن به کسی که نمی شناسی

Turk-oglu

مدیر بازنشسته

راه، همیشه بسته بود
و من نمیدانستم
پل های جلوی رویم
پل های پشت سر توست
که ویرانشان کرده ای!

اعتماد داشتن به کسی که نمی شناسی یکی از بدترین اشتباهات انسانی است. البته ممکن است پیش خودت فکر کنی طرفت را مثل کف دستت میشناسی چون سالهاست که او را می بینی، با او حرف می زنی، دلداریش می دهی، دلداریت می دهد ... اما اینها کافی نیست برای اعتماد داشتن. شاید خیلی ها با من هم عقیده نباشند اما دوست دارم از این پل شکسته ای که مرا به مقصد نرساند حرف بزنم. البته پست هایی از این دست زیاد دارم ولی آوار این خرابی آنقدر وسیع است که با چند پُست نمی توانم از آن عبور کنم. اگر پلی که از آن میگذشتم سالم بود مدتها پیش، از آن عبور کرده بودم اما خراب بودنش باعث شده که ماهها و سالها عبور از آن را مرور کرده و به این بیندیشم که کدام پایه آن شکسته و نا مطمئن بود که اینگونه رسیدن به مقصد را برایم غیر ممکن کرد.
به عقیده من، اعتماد داشتن به خود همانقدر لازم است که اعتماد نداشتن به دیگری، نالازم. تو به خودت اعتماد نمیکنی مگر اینکه تمام کارها را کامل و با دقت انجام داده باشی، برنامه ریزی ات دقیق و درست باشد و همه جوانب کار را سنجیده باشی ... این موقع است که به خودت اعتماد میکنی و جلو میروی و به احتمال یقین هم موفق میشوی. اما اعتماد به دیگری اینطور نیست چون فقط از روی ظاهر اعمال و کلمات او، اعتماد میکنی و این یعنی پذیرفتن ریسک زمین خوردن. و اندوهناکترین زمان آن موقعی است که تمام داشته های مادی و معنویت را هم روی این اعتماد سرمایه گذاری کنی. تجربه به من ثابت کرده که اعتماد به دیگری حتی با کمترین درصد، باز هم مضر است. اعتماد به خود، یعنی همان اعتماد به نفس، حرف اول و آخر اعتماد است.
امید که هرگز پل های شکسته را مسیر عبور خود قرار ندهید.

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی اگه تو زندگی نشه به کسی اعتماد کرد که نمیشه
چه جوری میشه زندگی کرد
به نظر من اعتماد بر دیگران یعنی اعتماد کامل خوب نیست
عقیده ی من اینکه تنها کسی که تو زندگی بعد از پدر و مادر میشه بهش اعتماد کامل کرد شریک زندگیه آدمه...

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
ولی اگه تو زندگی نشه به کسی اعتماد کرد که نمیشه
چه جوری میشه زندگی کرد
به نظر من اعتماد بر دیگران یعنی اعتماد کامل خوب نیست
عقیده ی من اینکه تنها کسی که تو زندگی بعد از پدر و مادر میشه بهش اعتماد کامل کرد شریک زندگیه آدمه...
اما شریکه زندگی رو همون اول که انتخاب می کنیم قبل از انتخاب باید امتحانش کرد که تو همون امتحان میشه فهمید که قابل اعتماد هست یا نه و اگه بود که اونوقت میتونیم تو زندگی باهاش شریک شد
به نظر شما اینطور نیست ؟

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما شریکه زندگی رو همون اول که انتخاب می کنیم قبل از انتخاب باید امتحانش کرد که تو همون امتحان میشه فهمید که قابل اعتماد هست یا نه و اگه بود که اونوقت میتونیم تو زندگی باهاش شریک شد
به نظر شما اینطور نیست ؟
چرا قبول دارم که باید امتحان کرد
ولی بعدش دیگه باید اعتماد کرد:smile:

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
چرا قبول دارم که باید امتحان کرد
ولی بعدش دیگه باید اعتماد کرد:smile:
اما خیلی ها هستند که همین شریک زندگی مطمئنشون بلایی سرشون آوردن که دیگه حتی نمیتونن به خودشون اعتماد کنن
تو بحث امتحان کردن هم باید گفت وقتی آدم به یکی عاشق میشه چون چشم و گوش آدم عاشق به غیر از خوبی معشوقش چیزی نمی شنوه همین امتحان کردن رو اون موقع از یاد میبره
پس بهتره ما اول از همه به عقل سلیم و مشورت با اهلش که خوب و بد روزگار رو چشیدن اعتماد کنیم

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما خیلی ها هستند که همین شریک زندگی مطمئنشون بلایی سرشون آوردن که دیگه حتی نمیتونن به خودشون اعتماد کنن
تو بحث امتحان کردن هم باید گفت وقتی آدم به یکی عاشق میشه چون چشم و گوش آدم عاشق به غیر از خوبی معشوقش چیزی نمی شنوه همین امتحان کردن رو اون موقع از یاد میبره
پس بهتره ما اول از همه به عقل سلیم و مشورت با اهلش که خوب و بد روزگار رو چشیدن اعتماد کنیم
کاملن مخالفم بعدن حوصله داشتم توضیح می دم