اعتراض کتبی آزمون نظارت
اعتراض کتبی آزمون نظارت
یه لطفی کنید پستمو کامل بخونید، گفتم
اسم و شماره داوطلبی و شماره عضویت را برای من پیام کنید،
ببنید هرکسی نمیخواد من اجباری ندارم، من فقط برای اینکه تعدادمون بیشتر بشه گفتم، دوست عزیزم سپیدی جان نتایج دوستای شما به چه درد من میخوره آخه!!

دوستمون دل آوا پیشنهاد دادن میتونن به نمایندگی از بچه ها برن دفتر مقررات ملی، اگر براساس فقط اسم باشه به نظر من خیلی معتبر نیست! چون پاسال سایت مقررات ملی برای ایمیل فردی اعلام کرده بودن(برای اعتراض):
نام و نام خانوادگی
شماره عضویت
آدرس
شماره تماس
تاریخ تولد
رشته آزمون
شماره شناسنامه
حالا من که فقط دارم میگم داوطلبی و عضویت...
در مورد سوالاتی که مورد اعتراض قرار میگیره!
سوال 31 و 60 از طرف همه ی دوستان تصویب شده، پس این 2 سوال حتما در اعتراض کتبی ذکر میشه،
در مورد سوال 48 و49و58(احتمالا بذارمش)و36و37 دوستانی به من پیام زدن و گفتن اینارو تو اعتراض کتبی نذارم،چون همه راضی نیستن و میگن با 2 سوال حرفمون بیشتر برووو داره، ولی من حالا دوباره چک میکنمشون و تا آخرین لحظه تا پس فردا حداکثر اگر کسی با منطق تونست اثبات کنه قبوله، الان 48 و 49 رو یه دوستمون میگن از آخر کتاب گود برداری بوده!!! اینجوری باشه تو منابع هست!! حالا باز میگردم...
ووووو دوستان هر کسی میتونه به صورت فردی اعتراض بده، شما مختارید از 1 تا 10 سوال رو تو اعتراضتون بنویسین.. اما ما در این اعتراض جمعی ما خواستیم سوالاتی که همه ی بچه ها 100 درصد روش موافق هستند رو بذاریم...
اعتراض های فردیه خود را به این 2 آدرس ایمیل کنید:
daftar@Inbr.ir
Tarvij@inbr.ir
دوستانی که مایلند نامشون در نامه ذکر بشه هر چه سریعتر ش داوطلبی و کد عضویتشون رو برای من پیام کنند....