بی ادبی ندیدی برادر!!!!
شمام تو هلند راحتی به قران.....
فقط یه ربع بیا اینجا ببین بی ادب کیه!!

راست میگه خوب
بیا ایران ببین چه خبره بعد نمیگی ادب
اینجا قانون قانون جنگله
بی ادبی ندیدی برادر!!!!
شمام تو هلند راحتی به قران.....
فقط یه ربع بیا اینجا ببین بی ادب کیه!!
از زمان پایان جنگ تا حالا ، دائما ً یک عده ای بودند که شهدا و دستاوردهای امام رو متعلق به خودشون میدونستن و دائماً باانداختن چفیه و برپایی نمایشگاه های جنگی و اردوهای جنوب سعی داشتن بگن که راه ما ادامه راه شهداستدقیقا با گفته های حاجی موافقم
امام بسیار انسان شریف و محترمی بودند وعوامل این هتک حرمت باید مجازات شوند
ولی این وسط مقصر کسانی هستند که ییست ساله از اسم امام به هر نحوی سواستفاده می کنند
من در عين حال که با فحا شى و حتک حرمت به هر شکل و نوع موافق نيستم، در عين حال معتقد هستم تمام آهاد ملت ايران حق اظهار نظر و بيان عقيده را دارد و هيچ فرد و يا قانونى نميتواند اين را از ملت ايران سلب نمايد. کسانى که پاره کردن عکس حضرت امام و شعاربر ضد وى رادارند چرا در مقابل بى عدالتى و ظلم و رشوه خوارى پايمال کردن حقوق ملت و کشتار و به حبس کشيدن ملت مظلوم و حتک حرمت ملت ايران که ميرود بنيان و نظام را به نابودى به کشد سکوت کرده اند.
واقعا" فهمیدن جمله من انقدر سخته؟؟؟؟
دقیقا سوال منم همینه!!!!؟؟؟
یعنی واقعا فهمیدن جمله من انقد سخته؟؟؟؟
من فقط بابت بی ادبی اون کسیکه اون پست رو گذاشته بود, صدات کردم! و بعدشم که دلیلمو گفتم!
و به هیچ عنوان نگفتم که عضو حزب یا گروه و جنبش خاصی هستی!!!!
متوجه همراته؟؟؟؟؟؟
ضمنا, خیلی برات احترام قائلم مرتضی.
سعی کن درست صحبت کنی!
من تا حالا توی عمرم ندیدم کسی بیاد اینجور بگه من دانشجوی فلان دانشگاه هستم، چون من دانشجو نیستم از کسی و چیزی خبر ندارم؟ چندتا از دوستان خانوداگی خودم در همون دانشگاه شما در حال تدریس هستن پس من هم تا حدودی از این قضایا مطلع هستم، نیازی به لینک کاری نیست، اکثریتی در کار نبود جز عده کمی که دختر و پسر در هم بودن و به هم چسبیده بودن بدون رعایت حرمت ها که حالا که سو استفاده هایی در این بین شد با خبر هستیم ازش. می شود شما بفرمایید که من کدوم قضیه رو بدون منطق قبول کردم؟ ما روی سایت هایی بحث کردیم درباره فیـلتر شدن که طرفدارهای گروه موسوی هستند حتما بحثی بوده که این اتفاق افتاده و مسدود شدند. می توانید به اداره ارشاد بروید و دلیل رو جویا شوید.
هر کسی که باعث تشویق دیگران در اذعان عمومی شود برای توهین به نظام مقدس جمهوری باید فنا شود. شکی درش نیست. من تنها نمی گویم کاملا مشخص بوده که این حرکت زشت کار چه افرادی می باشد. وقتی خانم موسوی با چند زن در خخیابان ها شروع به حرکت می کنند و شعار مرگ بر انقلاب رو می دهد انتظاری نمی رود که این کار کیست و چه افرادی می باشد؟
میگم شما چرا جواب سوال های من رو نمی دهد؟ به نقل قول قبلی من که مراجعه کنید چند سوال پرسیده شده است.
شما می توانید به خود صحیفه نور مراجعه کنید، اصلا این نوشته من جعلی...اون نوشته چاپ شده در صحیفه نور هم جعلی بودن که آورده شده است؟
امام حسین برای زنده نگه داشتن اسلام جنگید ولی آقای موسوی برای از بین بردن انقلاب اسلامی می جنگه، یک برائت اینقدر سخته که آقای موسوی انجامش نمی دهد؟ چرا؟ مذاکره با دوستی زمین تا آسمون فرق داره چرا در دوره نامزدی ایشون که اوباما ازشون حمایت کرد حرفی نزن؟ سکوت کردند؟ این سکوتشون شد مثل همون 20 سال سکوت؟ ما رهبرمون رو دیدم در پشت سنگرها پشت خط مقدم با گلوله و خمپاره هایی که میریختند بر سر بسیجیان پس آقای موسوی کجا بودند؟ پشت میز؟ در خانه گرم و نرم؟
پيرجو جان
اوباما در دوره ي انتخابات از هيچ كدوم از كانديداها حمايت نكرد
لطفا اطلاعاتتون رو بالا ببريدبعد تهمت بزنيد
راستي, دقت كرديد كه همچنان استدلال هاتون به نتايجتون هيچ ربطي نداره؟:دي
شما هم یکم از غرورتون بزنیند و واقعیت و بگین که واقعا حمایت نکردن؟؟؟؟؟
شما ندیدی بس الکی قضاوت نکن...اوکی؟؟؟؟
مثل اینکه الان حسابی عصبانی هستی!!!
هر وقت که آرومتر شدی, بگو تا من جوابتو بدم!![]()
داداش مرتضی...
fatam آبجی منه ها...خاطرش واسمون خیلی عزیزه..همینطور شما..
آروم صحبت کنید دیگه...خب..
![]()
.
حرف شما درسته..من در عين حال که با فحا شى و حتک حرمت به هر شکل و نوع موافق نيستم، در عين حال معتقد هستم تمام آهاد ملت ايران حق اظهار نظر و بيان عقيده را دارد و هيچ فرد و يا قانونى نميتواند اين را از ملت ايران سلب نمايد. کسانى که پاره کردن عکس حضرت امام و شعاربر ضد وى رادارند چرا در مقابل بى عدالتى و ظلم و رشوه خوارى پايمال کردن حقوق ملت و کشتار و به حبس کشيدن ملت مظلوم و حتک حرمت ملت ايران که ميرود بنيان و نظام را به نابودى به کشد سکوت کرده اند.
حاجی جان..شما مثل اینکه درک مطلبتون پایینه؟؟؟؟
خانم محترم من در این سایت عضو هیچ حزب و گروهی و کوف و زهر ماری نیستم.....
ای بابا!!!!
خسته شدم...چرا نمیفهمید شماها؟؟؟؟؟
من افکار خودمو دارم و فقط اون چیزی که حقه رو میگم!!!!نظر افراد هم به من هیچ ربطی نداره!!!
سلام اولا مادانشجوییم باید قشنگ صحبت کنیم
از بزرگترامثه مرتضی .حاج سرمد وخیبر و...یاد بگیر هیچ وقت بهیچکس توهین نمیکنند حتی مخالف
پس...
خوب زیاد گفتی درجوابت دوتا میگم ودیگر توبخوان حدیث...
مگه تونگفتی امام رودوس داری؟
مگه نمیگید قبول دارید امام رو.؟
مگه نمیگیدامام یارتون بود ودوستون داشت؟
شماهم دوسش داشتید؟
پس بایدقبول داشته باشید امام اشتباه نکرده در انتخاب اینده ی نظام
وباید سر به فرمانه امام فروگذار باشید(چون قبول داری امام رو)
حالا هم امام ولایت فقیه رو بنیان گزاری کردن و بر شما که امام رودوس دارید ومطمئنید اشتباه نکردن این دین هستش که از ایشان خمایت کنید ورهبر رو قبول داشته باشید
این حرفی روکه گفتی رهبر با سبزا مشکل داش از کجا گفتی؟میشه مدرک بدی؟
خوبه 8ساله قبل حکومت دسته شما بود رهبر چیزی نگفت
هرکار خواستید کردید
بازنه نامحرم توی غرب دس دایدو...
بعدشم گفتی ایت لله منتظری باید بگم برو کتاب ناگفته رو ازحاج اکبر اقا بخون البته خیییییییییییلی نایابه من دوستم داره اگه شد پی دی افش میکنم برات میذارم
وببینی حاج اکبر درباره ی منتظری چی گفته
داداش منتظزی که تکلیفش روشن و واضحه واسه همه
امام هم پروندشو داده دستش
یادته؟شنیدی؟
شنالهم که امام روقبول داری که پس در باره یمنتظری....
گرچه مطمئنم که شخصیت امام ره اونقدر بزرگ و مقدس هست که با چنین اعمال بی خردانه ای مخدوش نمی شه ، ولی وظیفه خودم می دونم که توهین به مقام بلند ولایت فقیه و مفهوم والای آن را محکوم کنم.
و در ضمن اظهار تاسف کنم که کشوری مثل هند رهبری چون گاندی را تبدیل به اسطوره کردند و بسیار به نیکی از وی نام می برند و ما چه زود همه چیز رو فراموش کردیم !! خیلی ها سخنان گاندی رو اشاعه می دند ولی ما نظریه بزرگ " ولایت فقیه " رو که ایشان در جهان اسلام مطرح کردند فراموش کردیم! انصافا چند نفر ما کتابهای ایشان رو خوندیم ؟ چند نفر می دانیم که ایشان فقط یک رهبر مذهبی نبود ، بلکه عارف ، شاعر ، یک چهره سیاسی ، یک الگوی اخلاقی بودند!
داداش خواهش میکنم حرمتا رو نگه دار
مایم بلدیم در وری ها
دوس ندارم پای مدیر بیاد وسط ها
اونجا واسه کسی که بی ادبی کرده گرون تموم میشه
اگه بهمون حال بدی این پستو پاک کنی ممنون میشم
بسم رب الحسین ع
توهین به امام ره توهین به ایران هست
باتوجه به جایگاه والا و انکار ناپذیر رهبری امام خمینی ره در شکل گیری نظام و جمهوری اسلامی
و باتوجه به شخصیت عارفانه و والای ایشان
باید اینا را سر لوحه قرار دهیم که هرگونه اهانت به شخصیته بالای ایشان مردود و گونه ای دشمنی محسوب میشود
و توهین به امام توهین به ملت استقلال وکشور وامام زمان روحی فداه محسوب میشود
باتوجه به تند روی گروهکه قلیلی از دست نشانده ها ی اسرائیلی وامریکایی
و اهانت مغرضانه به ساحت مقدس امام ره بر ان شدیم که ماهم اعتراض خودمان را به این
عمله خصمانه و موزیانه اعلام کنیم
ما این عمله زشت و بی شرمانه ی عده ای از دست نشانده ها را
که توهین به ساحت مقدس امام ره کردند را به شدت مردود و مورد تهاجم قرا میدهیم
واز دستگاه های مربوطه تقاضای برخورده عادلانه برای مسئولین ومحرکین اصلیه این حرکته بی شرمانه راداریم
و از ریاست محترم قوه قضا تقاضای برخورد و اشده مجازات را با سر کرده های این اقدام شرم انگیز را داریم
من لله توفیق
جمعی از کاربران باشگاه مهندسان ایران
پيرجو جان, گويا نگرفتيد موضوع رو
به صحيفه مراجعه شد, اون صفحه ي خاص در تاپيك قرار داده شد و دروغ شما اشكار شد
سپاس از توجهتون![]()
پيرجو جان
اوباما در دوره ي انتخابات از هيچ كدوم از كانديداها حمايت نكرد
لطفا اطلاعاتتون رو بالا ببريدبعد تهمت بزنيد
راستي, دقت كرديد كه همچنان استدلال هاتون به نتايجتون هيچ ربطي نداره؟:دي
برادر من کی گفته توهین به امام خمینی توهین به امام زمان (عج) محسوب میشه؟؟؟
با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی؟؟؟
به هیچ وجه ولایت امام زمان (عج) با این مسائل قاطی نکن
چون که هیچ گونه ارتباطی به هم ندارن!!!!
...