[اطلاعیه] ثبت نام ازمون سراسری کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کد رشته کارشناسی 316 زدم !!! . :cry:
امیدوارم ... بعدا دردسر نشود !!! .
به امید موفقیت همه بچه ها باشگاه ...
همتون در یونی شهید بهشتی و تهران میبینم !:D

mm.ai

عضو جدید
یه سوال برام پیش اومده درست جوابشو نگرفتم-من فارغ التحصیل رشته کارشناسی مهندسی تکنولوژی معماری هستم-ثبت نام کنکور سراسری 93 کردم- تا الان رشته شناور رو هیچی انتخاب نکردم -اگر رشته شناورو طراحی شهری انتخاب کنم،میخواستم بدونم آیا بعد از گرفتن این مدرک پس از قبولی می تونم برای مهر نظام مهندسی اقدام کنم-چه مهری به من و افراد مشابه من تعلق میگیره با رشته کارشناسی که من دارم -ممنون میشم اگه جوابشو بدین-که همه بچه های این سایت از جوابتون استفاده کنن-چون سواله خیلیاست-مرسی

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز مشکل بچه های تکنولوژی معماری حل شده است برا گرفتن مهر فقط باید از طریق نظام مهدنسی شهرتون اقدام کنی که نمیدونم کجاست که معماریش رو کشتن چون همه جا ایران معماریش کشته شده
بعدش اونجا بهت میگن چند واحد باید بری یه دانشگاهی پول بدی پاس کنی واحدها رو تا تطبیق بزنند برات ومهر طراحیتم راحت بگیری
اگر هم ارشد معماری بخونی یعنی مهندسی معماری دیگه اون 6 الی 8 واحدم نمیخواد بگذرونی وراحت مهرت رو میدن
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

mm.ai

عضو جدید
دوست عزیز مشکل بچه های تکنولوژی معماری حل شده است برا گرفتن مهر فقط باید از طریق نظام مهدنسی شهرتون اقدام کنی که نمیدونم کجاست که معماریش رو کشتن چون همه جا ایران معماریش کشته شده
بعدش اونجا بهت میگن چند واحد باید بری یه دانشگاهی پول بدی پاس کنی واحدها رو تا تطبیق بزنند برات ومهر طراحیتم راحت بگیری
اگر هم ارشد معماری بخونی یعنی مهندسی معماری دیگه اون 6 الی 8 واحدم نمیخواد بگذرونی وراحت مهرت رو میدن
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
سلام-مرسی کوروش عزیز-بله 95 % جوابمو گرفتم -یعنی بدون محدودیت میتونیم صلاحیت مهرمونو ارتقا بدیم بعد از گرفتن ارشد یا نکنه رشته مرتبط حساب میایمو تا پایه 2 بیشتر نمیتونیم بریم؟:cry:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام-مرسی کوروش عزیز-بله 95 % جوابمو گرفتم -یعنی بدون محدودیت میتونیم صلاحیت مهرمونو ارتقا بدیم بعد از گرفتن ارشد یا نکنه رشته مرتبط حساب میایمو تا پایه 2 بیشتر نمیتونیم بریم؟:cry:
هیچ مشکلی در ارتقا مهر هم ندارند دیگه. واحدها تطبیق داده شده است از اولم قانونی چرت بود چون کارشناسی ناپیوسته ها واحدهای عملی بیشتری هم پاس کردند تازه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا ex5*ser ماشالله شما ک خوب تست هارو میزنید و جواب بیشتریا رو میدید دیگه شما استرس داشته باشی من ک هیچی . البته من ک خیلی ریلکس هستم .استرس دشمن قبول نشدنه

• Like
واکنش ها: imah

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخبار نوشت که کارتها اومده ولی نگاه کردم چیزی نیومده :(

ms.shahzad

عضو جدید
سلام به دوستان
من تیر 1394 کارشناسیم رو میگیرم.
با این حساب میتونم کنکور 93 رو شرکت کنم آیا؟

معمارباشی

عضو جدید
ممنون
ولی اینجور که خوندم وقت ثبت نام تموم شده؟
بله امسال تموم شده ! ثبت نامارشد معمولا اواسط ابان ماه هست ! کارت ها اوایل بهمن میاد ... خود امتحان حول و حوش 15 - 20 بهمنه ! ... نتایج اولیه (کنکور تستی) نیمه دوم اردیبهشت میاد ... همون وقت در صورت مجازی انتخاب رشته می کنیم ... تیر یا مرداد زمان امتحان اسکیسه که تا الان همیشه فقط تهران برگزار شده ! و نیمه ی اول شهریور هم معمولا نتایج نهایی میاد ... وسطای مهر هم درصد اسکیست میاد

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کارتها اومده ؟ مگه نگفتن یکشنبه میاد ؟ نگاه کردم سنجش رو خبری نیست :(

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم گرفتم . هووووووووورا . من اصلا هیچ استرسی ندارم :w04::eek::wallbash::crying::sweatdrop::weirdsmiley::cry::w47::w22::w45:

roshanakm

عضو جدید
سلام. ببخشید من
درمورد هزینه غیرانتفاعی توی دفترچه سوال دارم. کسی میدونه چقدره؟ چرا یه جور واحد و ودروس رو سوره یک میلیون سیصد گرفته و دهخداقزوین یک میلیون و هفتصد
کسی میتونه طبق دفترچه ها جواب بده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.