[اطلاعیه] ثبت نام ازمون سراسری کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برای کد رشته تحصیلی مقطع کارشناسی چه باید بنویسم ؟! .
من رشته تحصیلی مهندس تکنولوژی معماری (کارشناسی ناپیوسته معماری ) است ! .
بغیر از مهندس معماری هم هیچ کد دیگه ای برای معماری ندارد !!! .
باید کد 316 مهندس معماری یا 999 سایر کدام بنویسم ؟

معمارباشی

عضو جدید
خیلی اعتماد به نفسمون بالاست شما هم هی بیاد ظرفیتها رو بگید . بابا چکار ظرفیت هادارید شما . همیشه باید فکر کنید من رتبه 1 میشم همین کافیه
این حرف رو باید کسی بزنه که برای رتبه یک شدن خونده باشه و در اون حد هم تلاش کرده باشه ! در غیر این صورت دادن امتحان شناور ممکنه تاثیر منفی روی امتحان اصلی بزاره ! من خودم پارسال از ترس خستگی در امتحان اصلی ، امتحان شناور رو شرکت نکردم !

زهر ا

عضو جدید
تسویه حساب یا بدهی به آموزش هیچ ربطی به تاریخ فارغ التحصیلی نداره شما هر تاریخی که تمام واحداتون + پایان نامه پاس شده حدود یک ماه بعدش می شه تاریخ فارغ التحصلی عزیزم

دوستان یک سوال :کد رشته های آزمونمون میشه انتخاب اول 1352 - انتخاب دوم شناور 1361 میشه ؟ درسته دیگه

منامنا

عضو جدید
من دیدم خیلها در مورد رشته شناور پرسیدند که چی شرکت کنند گفتم یه توضیح کلی بدم
هنرهای ساخت
گرایش مدیریت با ظرفیت حدود 80 نفر
تکنولوژی با ظرفیت حدود 50
انرژی باظرفیت حدود 40

مرمت با ظرفیت حدود 80

طراحی شهری با ظرفیت حدود 300

کلا تو رشته شناور شرکت کردن در دو صورت درست
1- این که درسهای اون رشته را خونده باشی یا زبانت در حد 60 .70 قوی باشه که بتونی کمبودت در بقیه درسها را جبران کنی
2- هدفت آشنایی با کنکور باشه

بچه ها بهتون توصیه می کنم اگه رشته شناور شرکت می کنید ولی نخوندید و زبانتون هم قوی نیست اصلا امیدی به قبولی تو اون رشته نداشته باشید
این حرفای شما به خصوص در مورد تکنولوژی تا سال پیش درست بود ولی با اومدن اون دو تا رشته جدید به جای تکنولوژی وضعیت فرق میکنه که انگار کسیم درست و حساب از ظرفیت و نوع خود رشته ها خبری نداره

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم-:gol:یه سوال دارم کسی که ارشدمعماری -معماری خونده باشه-میتونه بازم کنکور معماری بده و یکی از گرایش های دیگه ی معماری مثل مطالعات معماری ،منظر و...رابخونه؟؟؟؟؟
فکر نکنم دوست عزیز البته میتونید شرکت کنید اما واسه قبولی فکر نکنم قبول کنند

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرفای شما به خصوص در مورد تکنولوژی تا سال پیش درست بود ولی با اومدن اون دو تا رشته جدید به جای تکنولوژی وضعیت فرق میکنه که انگار کسیم درست و حساب از ظرفیت و نوع خود رشته ها خبری نداره
کلا سخته هنرهای ساخت البته باید بگم کسی که فنی ساختمان قوی داره وزبان رو هم خوب میخونه حتما شرکت کنه چون شانس قبولیش میره بالا

gift92

عضو جدید
سلام! من یه چالش توی ذهنمه!
من الان ترم 7ام! اگه کنکور بدم و روزانه قبول شم اما بخوام نرم، چی میشه؟ سال دیگه نمی تونم شرکت کنم دوباره ارشد؟

*.N

عضو جدید
سلام! من یه چالش توی ذهنمه!
من الان ترم 7ام! اگه کنکور بدم و روزانه قبول شم اما بخوام نرم، چی میشه؟ سال دیگه نمی تونم شرکت کنم دوباره ارشد؟
اینو بقیه دوستان قبلا جواب دادن.اگه روزانه قبول شی نری دو سال محروم میشی.اما شبانه وغیرانتفاعی مشکلی نیست.

آخرین ویرایش:

gift92

عضو جدید
آخه من یه مشکلایی دارم..من شاگرد سومم، بعدش می خوام از راه بدون کنکور اقدام کنم! ینی الکی برم کنکور بدم و وختی مجاز شدم با سهمیه ی استعداد درخشان یه جایی انتخاب رشته کنم و قبول شم!اما جز تهران نمی خوام..به نظرت چیکا کنم؟! :((

*.N

عضو جدید
آخه من یه مشکلایی دارم..من شاگرد سومم، بعدش می خوام از راه بدون کنکور اقدام کنم! ینی الکی برم کنکور بدم و وختی مجاز شدم با سهمیه ی استعداد درخشان یه جایی انتخاب رشته کنم و قبول شم!اما جز تهران نمی خوام..به نظرت چیکا کنم؟! :((
خب شما که درست خوبه اگه خوب بخونی حتما با یه رتبه خوب میتونی تهرانم قبول شی تازه از سهمیه معدلتم استفاده میکنی،بهتر از اینه که بخوای الکی کنکور بدیو حالا یه جاییم انتخاب رشته کنی که دوست نداشته باشی.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
فکر نکنم دوست عزیز البته میتونید شرکت کنید اما واسه قبولی فکر نکنم قبول کنند
ولی من شنیدم می شه ها! فقط اگه رشته ی قبلی روزانه بوده و بازم روزانه قبول شه باید مث شبانه ها شهریه بده!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم-:gol:یه سوال دارم کسی که ارشدمعماری -معماری خونده باشه-میتونه بازم کنکور معماری بده و یکی از گرایش های دیگه ی معماری مثل مطالعات معماری ،منظر و...رابخونه؟؟؟؟؟

نه تا اونجایی که من می دونم ممنوعه.دکتری بخونی که بهتره!!!(دوتا ارشد به چه درد می خوره؟!)

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

من از بچه های تکنو شنیدم که مجموع ظرفیت این دو تا رشته برابر است با ظرفیت تکنو پارسال شاید در حد 10 نفر بیشتر بشه
به خاطر همین خیلی فرق نداره

همین جور که کوروش گفت کسی زبان و فنش قوی هست شانس قبولی داره

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم اگه سهمیه استعدادهای درخشان داری حتما امسال استفاده کن و برو حتی اگه دولتی شهرستان باهاش قبول شدی
چون ارشد خوندن ارزش یک سال پشتش موندن را نداره تازه معلوم نیست سال بعدش آیا قبول بشی یا نشی
در ضمن فقط امسال هم می تونی از سهمیت استفاده کنی سال بعد لغو می شه
فکر نکن چون درست خوبه می تونی راحت قبول بشی من رتبه اول یکی از دانشگاه های دولتی را می شناسم که از سهمیش استفاده نکرد تا سال بعد تهران قبول بشه ولی 2 سالپشت کنکور موند

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اگه سهمیه استعدادهای درخشان داری حتما امسال استفاده کن و برو حتی اگه دولتی شهرستان باهاش قبول شدی
چون ارشد خوندن ارزش یک سال پشتش موندن را نداره تازه معلوم نیست سال بعدش آیا قبول بشی یا نشی
در ضمن فقط امسال هم می تونی از سهمیت استفاده کنی سال بعد لغو می شه
فکر نکن چون درست خوبه می تونی راحت قبول بشی من رتبه اول یکی از دانشگاه های دولتی را می شناسم که از سهمیش استفاده نکرد تا سال بعد تهران قبول بشه ولی 2 سالپشت کنکور موند
البته اینو اضافه کنم ک از این سهمیه فقط یکبار میتونه استفاده کنه
اگه امسال مشکل داری سهمیتو نسوزون

gift92

عضو جدید
خب شما که درست خوبه اگه خوب بخونی حتما با یه رتبه خوب میتونی تهرانم قبول شی تازه از سهمیه معدلتم استفاده میکنی،بهتر از اینه که بخوای الکی کنکور بدیو حالا یه جاییم انتخاب رشته کنی که دوست نداشته باشی.

درسته، اما الان که دیگه وختی نمونده تا بهمن که تازه شروو کنم واسه خوندن :(
بعدشم دانشگاه خودمون اگه بخوام بمونم واسه ارشد، معدل تا آخر ترم هشت مهمه،
می ترسم واسه کنکور بخونم که از معدل تا ترم ششم استفاده کنم، اما باز معدل ترم هفت و هشتم هم بیاد پایین و به اصلاح از اینجا رونده، از اینجا مونده شم!!! :(

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
بچه ها 1 سوالی مث کنکور کارشناسی رتبه ی مجاز برای انتخاب سراسری با غیرانتفاعی اینا فرق داره؟ مثلا اگه همراه با غیرانتفاعی اینا تا 4000 مجاز می کنن، کسی رتبه ش بشه 3000 اگه علاقه مندی رو زده باشه مجاز می شه ولی اگه نزده باشه مجاز نمی شه؟؟؟؟! :confused:

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من الان دفترچه رو دیدم :

خب با این حساب حتما می تونن دوباره شرکت کنن که این بند براشون درنظر گرفته شده :smile:
بچه ها 1 سوالی مث کنکور کارشناسی رتبه ی مجاز برای انتخاب سراسری با غیرانتفاعی اینا فرق داره؟ مثلا اگه همراه با غیرانتفاعی اینا تا 4000 مجاز می کنن، کسی رتبه ش بشه 3000 اگه علاقه مندی رو زده باشه مجاز می شه ولی اگه نزده باشه مجاز نمی شه؟؟؟؟! :confused:

پارسال اینجوزی بود که اگه کسی نخریده بود توی غیر انتفاعی مجاز می شد
بعد موقع انتخاب رشته می تونست کارت اعتباری غیر انتفاعی رو بخره
امسال رو نمی دونم!

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تسویه حساب یا بدهی به آموزش هیچ ربطی به تاریخ فارغ التحصیلی نداره شما هر تاریخی که تمام واحداتون + پایان نامه پاس شده حدود یک ماه بعدش می شه تاریخ فارغ التحصلی عزیزم

دوستان یک سوال :کد رشته های آزمونمون میشه انتخاب اول 1352 - انتخاب دوم شناور 1361 میشه ؟ درسته دیگه

سلام//بله همینه که میگی درسته

اصلی
معماری :1352

شناور
هنر ساخت:1361
مرمت:1353طراحی شهری:1351

بچه ها برای کد رشته تحصیلی مقطع کارشناسی چه باید بنویسم ؟! .
من رشته تحصیلی مهندس تکنولوژی معماری (کارشناسی ناپیوسته معماری ) است ! .
بغیر از مهندس معماری هم هیچ کد دیگه ای برای معماری ندارد !!! .
باید کد 316 مهندس معماری یا 999 سایر کدام بنویسم ؟

فکر میکنم در کل همون معماری ینی 316 رو برنی بعدش قسمت کاردانیش رو هم پر کنی کد دیگه ای بغیر معماری نداره

شدنش که میشه یکی از بندهای دفترچه نوشته بود "فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری " پس ینی اونا میتونن شرکت کنن منتها همون طور که دوستان گفتن اگر قبلی روزانه بوده دوباره روزانه نمیتونی بزنی

بله همینه البته کارت غیرانتفاعی رو بعدش بخری مجاز میشی (البته انشالله که نیاز به خریدنش نداشته باشی)

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
شدنش که میشه یکی از بندهای دفترچه نوشته بود "فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری " پس ینی اونا میتونن شرکت کنن منتها همون طور که دوستان گفتن اگر قبلی روزانه بوده دوباره روزانه نمیتونی بزنی
نمیتونه یکی از شاخه های مجموعه معماری رو بخونه حالا هرجا که خونده منظور از همه مقاطع این نیست که بیای ودوباره اون مجموعه رو بدی مثلا ایشون میتونه مرمت یا طراحی شهری یا هنرهای ساخت رو امتحان بده

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها من میخواستم کارت خرید شناور رو بخرم اشتباها رفتم مال غیر انتفاعی رو خریدم...در صورتی ک قبلش غیر انتفاعیم رو خریده بودم...هر کدوم از دوستان میخواد پیام خصوصی بده...کدسریال رو بهش بدم...حیفه تو جیب دولت بره.....
میشه اعتراض کرد و به حساب برگردوند؟:redface:

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نمیتونه یکی از شاخه های مجموعه معماری رو بخونه حالا هرجا که خونده منظور از همه مقاطع این نیست که بیای ودوباره اون مجموعه رو بدی مثلا ایشون میتونه مرمت یا طراحی شهری یا هنرهای ساخت رو امتحان بده

در این مورد اطلاعی ندارم؛ممنونم ازتون
البته خودشون حتما برن دانشگاه بپرسن
خوب بود میگفتن چرا به این تصمیم رسیدن ینی معماری معماری اینقد کسل کنندس...

بچه ها من میخواستم کارت خرید شناور رو بخرم اشتباها رفتم مال غیر انتفاعی رو خریدم...در صورتی ک قبلش غیر انتفاعیم رو خریده بودم...هر کدوم از دوستان میخواد پیام خصوصی بده...کدسریال رو بهش بدم...حیفه تو جیب دولت بره.....
ای وای...دختر بزن توی امضات... 6هزار تومنه:دی

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این حرف رو باید کسی بزنه که برای رتبه یک شدن خونده باشه و در اون حد هم تلاش کرده باشه ! در غیر این صورت دادن امتحان شناور ممکنه تاثیر منفی روی امتحان اصلی بزاره ! من خودم پارسال از ترس خستگی در امتحان اصلی ، امتحان شناور رو شرکت نکردم !

خوب شما از اون آدم هایی هستی که همیشه نیمه خالی رو نگاه میکنی ولی من اینطور نیستم . پیش خودم میگم همین که برم تست های فن تکنولوژی رو خوب بزنم فرداش هم میتونم فن معماری رو خوب بزنم . اینطوری بهتر نیست ؟! همش نمیشه منفی بافی کرد که

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ولی من کد غیر انتفاعی و شناور رو که وارد لیست میکردم هیچ گزینه ای نمی اومد که نشون بده کد درسته یا نه فقط با دقت وارد میکردم که ببینم اشتباه نزده باشم . اینو برای این گفتم که اگه کسی کد رو از شما بگیره شاید نتونه اعتماد کنه که این کد درست باشه ... :redface: چون نشون نمیداد :(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونقدر بچه ها شناور شناور گفتند منم گیج شدم.الان من معماری بزنم و شناور: هنر ساخت،باید دوبار امتحان بدم دیگه؟یعنی زبان و دروس فنی رو یه بار امتحان نمی گیرند؟(چون مشترکند.)
سال قبل چهارشنبه هنر های ساخت بود و جمعه معماری ،منم گفتم انرژیم تو امتحان اول مصرف می شه و احتمال قبولیمو تو معماری می گیره.واسه همین فقط امتحان معماری رو دادم.

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اونقدر بچه ها شناور شناور گفتند منم گیج شدم.الان من معماری بزنم و شناور: هنر ساخت،باید دوبار امتحان بدم دیگه؟یعنی زبان و دروس فنی رو یه بار امتحان نمی گیرند؟(چون مشترکند.)
سال قبل چهارشنبه هنر های ساخت بود و جمعه معماری ،منم گفتم انرژیم تو امتحان اول مصرف می شه و احتمال قبولیمو تو معماری می گیره.واسه همین فقط امتحان معماری رو دادم.
نه دیگه هر کدوم امتحان جدا دارن!! چون مثلا اگه یکی فقط هنر ساخت شرکت کنه و معماری شرکت نکنه اون وقت تکلیف زبانش چی می شه؟!!! شناورا خودشون مجموعه های کاملا مستقلن فقط طوری برنامه ریزی شدن که امتحان شون با امتحان رشته های اصلی تداخل نداشته باشه و بشه آزمون شو شرکت کرد... بابا مگه می خوایی کوه بکنی سرجلسه؟!!:D 4 تاسواله دیگه، فوقش می ری برای اینکه خسته نشی جواب نمی دی دفترچه رو میاری تو خونه برا خودت بررسی می کنی w25.gif

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من می تونم هم معماری معماری شرکت کنم و هم منظر؟یا اینکه چون زیر مجموعه معماری هست نمیشه؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من می تونم هم معماری معماری شرکت کنم و هم منظر؟یا اینکه چون زیر مجموعه معماری هست نمیشه؟
منظر تو گروه معماريه، يعنى با همون امتحان معمارى منظرت هم سنجيده مى شه، فقط واسه منظر درك عمومى منظر ضريب ٣ داره، درك عمومى معمارى ١، بعد موقع اسكيس، امتحاناش جداس.
دفترچه رو بخون تيكه گرايشارو! هر ٦ تا گرايش معمارى با همه امتحانش، هنرهاى ساخت يه امتحان ديگه س، مرمت يكى ديگه، طراحى شهرى يكى ديگه.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه داداش مشترک نیست هرکدوم جداگانه است حالا ایشالا تکمیل ظرفیت قبول میشی دیگه نمیدی کنکور رو

وضعیت
موضوع بسته شده است.