(اشتباه های مذهبیون ایرانی)

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام آفریدگار دین جامع و زیبای اسلام

امروزه شاهد قشر عظیمی از ایرانیان هستیم که از طرفی از اسلام فراری اند و از طرفی دیگر شاهد علاقه ی ایشان به امامان هستیم؛ آنچنان که هر کداممان حاضریم قسم بخوریم که این علاقه از عمق جانشان ریشه دوانده و شاخ و بال هایی تا آسمان کشیده است.

به راستی این تناقص با هیچ منطقی سازگار نیست مگر آنکه ریز تر شده و به آسیب شناسی آن تن دهیم. این مقاله مناسب خوانندگانی است که می خواهند دست این هموطنان را به ریسمان الهی برسانند وامر خداوند را در رابطه با جهاد و مبارزه در این جنگ نرم اجابت کرده و از دشمنان علی بکاهند و بر سربازان موعود بیافزایند. در این مقاله به چندی از اشتباه های مذهبیون ایرانی ( که از نظر نگارنده) از ابتدای تشکیل حکومت اسلامی تا به اکنون صورت گرفته است، اشاره می شود:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-سانسور نمودن بخش هایی از دین اسلام

بنابر حکمت آفریدگار، دین اسلام کامل ترین و بهترین روش پیشنهادی پروردگار برای زندگی انسان هاست و درست به همین دلیل هر انسانی به طور فطری شیفته ی این دین خواهد شد؛ کی؟! زمانی که تمامی بخش های دستوری(احکام) یا پیشنهادی( مستحب ها و مکروه های) آن را بداند.

مثال:

حجاب مخصوص بانوان نیست

چنانچه ما حجاب را بر خلاف احکام اسلام، تنها برای زنان بدانیم، آنان این را ظلم می دانند و از این ظلم و ظالمی ابراز انزجار می کنند. ولی اگر در سازمان هایی همچون سازمان تبلیغات اسلامی در کنار بخش ترویج فرهنگ حجاب بانوان ( که غالباً حجاب نامیده می شود!) بخش ترویج فرهنگ حجاب آقایان را نیز داشته باشیم، آیا بانویی از بانوان خواهد گفت که" اسلام به ما زنان ظلم کرده " ؟و آیا فرهنگ های بیگانه می توانند در گوش بانوان مسلمان ایرانی نجوا کنند که حاکمان ایران به زنان ظلم می کنند؟...

آموزه های قرآن و احادیث برای زندگی و مسائل زناشویی شایسته ی به فراموشی سپردن نیست

یکی از دلایل بالا رفتن طلاق در سرزمین ایران، این است که ما به جوانانمان آموزش نمی دهیم که چگونه خود را برای همسر و یا شوهر خود مهیا کنند. این در حالی است که پیشوایان اسلام و خداوند باری تعالی تأکید بسیاری حتی بر جزئی ترین مسائل زناشویی دارند. امید است این آموزش ها در دانشگاه ها یا مراکز مشاوره ای پیش از ازدواج هر چه سریع تر صورت گیرد.

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود :
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بهترین شما مردى است‏ که با همسرش به خوبى رفتار کند و من از همه شما نسبت ‏به همسرم‏ خوشرفتارتر هستم.
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وسائل ج 14 ص 122 [/FONT]
[/FONT][/FONT]
حضرت رضا علیه السلام فرمود:
بعضی زنها براى شوهرشان ‏بهترین غنیمت هستند:زنانیكه به شوهرشان اظهار عشق و محبت كنند.
مستدرك ج 2 ص 532به نقل از کتاب همسرداری /ابراهیم امینى

رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود:
«بهترین زنان شما زنى است‏كه خودش را خوشبو كند و در طبخ غذا مهارت داشته باشد و اقتصاد را ازدست ندهد.چنین زنى یكى از عمال و كاركنان خدا خواهد بود.و عامل‏خدا هرگز با شكست و پشیمانى مواجه نخواهد شد»
وسائل ج 14 ص 15به نقل از کتاب همسرداری /ابراهیم امینى

رسول خدا (ص) فرمود:
هر چه ایمان انسان كاملتر باشد به‏همسرش بیشتر اظهار محبت مینماید
بحار جلد 103 ص 228به نقل از کتاب همسرداری /ابراهیم امینى

حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمودند:
ایما امراة اذت زوجها بلسانها لم یقبل الله منها صرفا و لا عدلا و لا حسنة من عملهاحتی ترضیه و ان صامت نهارها و قامت لیلها و اعتقت الرقاب و حملت علی جیاد الخیل فی سبیل الله فکانت اول من یرد النار و کذلک الرجل اذا کان لها ظالما
هر زنی که شوهرش را با زبان اذیت کند از او هیچ توبه و فدیه و حسنه ای قبول نمی شود تا این که شوهر از حق او راضی شود ، اگرچه روزها روزه بدارد و شب ها را در عبادت باشد بنده ها آزاد کند و اسب های نیکو در راه خدا برای جهاد بدهد پس او اول کسی ست که وارد آتش می شود و همچنین است مردی که نسبت به زنش ظالم و ناسازگار باشد .

مکارم الاخلاق فی حق الزوج و المراة به نقل از رساله امام سجاد علیه السلام، شرح نراقی

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
2-انتخاب راه اشتباه برای نهی از منکر

همان نطور که می دانیم، نهی از منکر یکی از دستورات پروردگار به مسلمانان است اگر چه مذهبیون ایرانی به این دستور الهی توجه به جا و مناسبی دارند اما، یکی دیگر از اشتباه های این عزیزان در تبلیغ دین خاتم( دین اسلام) استفاده از راه های اشتباه در اجرای حکم نهی از منکر است.
انتظار این است که مذهبیون و روانشناسان دست در دست یکدیگر گذارند و راه های بهتری برای اجرای این حکم الهی به فیلم سازان، نیروی گشت ارشاد، حراستی های دانشگاه ها، سازمان تبلیغات اسلامی و... معرفی کنند.
در این جا به چند اشکال اشاره خواهد شد که تشخیص میزان اشکال این موارد را به شما خواننده ی گرامی و عزیزان صاحب نظر واگذار می کنیم:

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی توجهی بر تعدد منکر ها و پافشاری بر منکر "بد حجابی بانوان"

اولین و مهمترین اشتباه در اجرای نهی از منکر در ایران این است که ما منکر را به بد حجابی بانوان منحصر کرده ایم و پافشاری بیش از حد ما بر اصلاح این منکر از طرفی باعث ایجاد موضع گیری و لجاجت در این قشر گشته است و از طرفی دیگر شاهد گسترش این نگرش هستیم که هر که خوش حجاب باشد انسانی کامل و هر که بد حجاب باشد انسان فاسدی است.
طبیعی است که انسان های پاک سرشت بد حجاب، نسبت به این نگرش، واکنشی جدی و خصمانه نشان دهند و افراد خوش حجاب دچار بیماری توهم دین داری شوند.
حال اینکه در این شرایط بهتر است توجه ی خود را به اندازه ی مساوی بین منکرات و مبارزه با آن تقسیم کنیم تا هم این حس لجاجت برطرف شود و هم تلاشی برای رفع دیگر منکراتی چون:
دروغ گویی کج خلقی کلاهبرداری طلاق گران فروشی
نا امیدی بی هدفی کم تحرکی اصراف عدم پرداخت خمس
دوری از تفــکــر درقــــرآن احترام به غیر ناصبوری مسئولیت ناپذیری
...
صورت گرفته و ایران عزیزمان به ایرانی ایده آل نزدیک تر شود.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
رعایت نکردن اصول تأثیر گذاری:

متأسفانه پس از گذشت 30 سال، مذهبیون ایرانی همچنان راه مناسبی برای نهی از منکر نیافته اند. درس هایی در مدرسه و دانشگاه ها تدریس می شوند که سال قبل هم تدریس شده بودند. از جمله سرگذشت هخامنشیان و ... که گرچه باید در مدارس تدریس شوند ولی یک بار تدریس شدنشان کافی است و به جای تکرار مواردی این چنینی در دانشگاه بد نیست با روشی روانشناسانه، معروف ( کار های خوب ) را در فرهنگ جامعه نهادینه کنیم نه این که حراستی هایی استخدام کنیم که با روشی خصمانه با بانوان بد حجاب رفتار کنند و در واقع شمشیرشان را برای اسلام از رو ببندند و با 180 درجه انحراف از روش امامان 12 گانه و رسولمان جوانانی را که دلهایشان چون زمینی حاصلخیز و آماده ی هرگونه بذری است را فاسد بخوانند و با ایشان به تندی رفتار کنند و بعد انتظار داشته باشند که آنان مسلمان شوند و به این می گویند نهی از منکر و سرمستند از اینکه حکم الهی را اجرا کرده اند.

حال جای سوال دارد که چگونه از کسی که در اوج پاکی است ( و تنها به جرم حسی زنانه مبنی بر اینکه دوست دارد زیبا جلوه کند، ) فاسد خوانده می شود، انتظار دارند که به آنان بپیوندد. این عزیزان هموطن در اثر یک اشتباه بزرگ شمشیرشان را برای دین خدا از رو بسته اند. بانوان فهیم ما باید در دانشگاه، و در کلاس هایی اجباری و به تفکیک جنسیتی آموزش ببینند که این نیاز به زیبا جلوه کردن را در نزد همسر خود ارضا کنند. و همچنین است برای آقایان که باید نیاز به ناز کشیدن، استفاده از عبارات دلفریبانه و خوش گذرانی هایشان در مسیری درست هدایت شود.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
3- استفاده از ملاک های نادرست در استخدام ها و واگذاری مسئو لیت ها

متأسفانه شاهد این هستیم که سالهاست که بسیاری از سازمان های دولتی اقدام به استخدام نیروهای به نظر مؤمن می کنند و یا اینکه نان چادری ها و ریش حزب الهی ها بیشتر در روغن است.

چرا در بعضی پست های تخصصی کار را به روحانیون می سپاریم در حالی که متخصص تر از آنها هم حضور دارند. چرا دور خود (افراد به نظر مذهبی) حصاری کشیده ایم و می گوییم مدیریت همه چیز باید توسط ریش حزب اللهی ها و چادری ها اداره شود؟ این درست است که میان دو متخصص هم سطح، آن که مؤمن تر است ( به جهت ایمان به روز جزا) برای کار ها مطمئن تر است. ولی در حالی که باری تعالی هزار ها فرشته و چندین کتاب و ... را برای حکمیت درباره ی میزان ایمان افراد اختصاص داده اند این که ما از کجا به سرعت برق و باد و در چند روز می فهمیم کدامشان مؤمن ترند جای سوال دارد! اگر میزان چادر و ریش حزب اللهی بود، چرایی کار خدا را شرح دهیم.

به عنوان مثال، چرا مدیران مدرسه باید چادری یا چادری نما باشند و إلا مدیر نخواهند بود!

باید پذیرفت که مهندسان، مدیران، کارمندان و ... بد حجاب، لزوما انسانهای بد و غیر قابل اعتمادی نیستند.این معیار نادرست، افراد با بصیرت را متعجب و بر درستی اعمال مذهبیون منکر کرده و باقی اعمال و سخنان مذهبون را مشکوک و به تدریج مردود خواهند خواند.

پس دلیل این نوع بینش خصمانه به مذهبیون و چه بسیار به اسلام گرام، لزوما از بی بصیرتی این عزیزان نیست، بلکه اشکال از بی بصیرتی برخی از عزیزان متوهم به دین داری است.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
4- حرام کردن حلال های خدا.

یکی از وحشتناک ترین اقدامات برخی از مذهبیون ایرانی، حرام کردن بعضی از حلال های پروردگار است.

مثال:

اجبار دختران به داشتن حجاب پیش از سن تکلیف

خداوند می فرماید، دختران از سن 9 سالگی تکلیف به حجاب موی می شوند ولی در مدارس ما از سن 6-7 سالگی این عمل را اجبار می کنند. در برنامه های خردسالان دختران تکلیف نشده با روسری حاضر می شوند. برخی از خانواده ها دختران خردسال خود را نه تنها به گذاشتن روسری بلکه به گذاشتن چادر آنهم به رنگ منفور پیامبر اسلام(ص) اجبار می کنند. و منطقشان این است که باید کودک دختر را آماده کرد و به این عمل عادت داد تا در بزرگسالی به جدال با حجاب موی سر نپردازد.

اجبار به حجاب برتر در مکان های غیر مذهبی

در کلانتری ها و ... پوشش چادر را اجبار می کنند. حال اینکه چادر که حجاب برتر است، را چرا اجبار و چرا در اماکن عیر مذهبی اجبار می کنند،دو سوال مجزا است که پاسخش تأسف آور است.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مکروه دانستن رنگ محبوب، و محبوب دانستن رنگ مکروه قاری احکام خدا
پوشیدن رنگ سفید که رنگ محبوب پیامبر است را در جامعه مخصوص زنان جلف و رنگ منفور پیامبر (ص) که رنگ سیاه است را مخصوص با ایمانان و رهروان دین اسلام می دانند!

پوشیدن کفش مشکی که طبق روایات مکروه و موجب کم سویی چشم می شود را محبوب و پوشیدن کفش های رنگ دیگر را چه برای خانم ها و چه برای آقایان مخالف شئونات اسلامی و فرهنگی ، به ویژه در محل کار می دانند. حال اینکه در فرهنگ ایران همیشه از رنگ های شاد استفاده شده؛ پس این مهم، زد شرع و فرهنگ است.

5-...

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پایان امید می رود همین امروز به این اشتباهات پایان دهیم
و از افرادی که بنابر این اشتباهات از اسلام بی زاری می جویند بخواهیم که اسلام واقعی را شناخته و با مهر خود، به آندسته از افرادی که دچار بیماری توهم دین داری شده اند، یاری رسانند.

1388

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مکروه دانستن رنگ محبوب، و محبوب دانستن رنگ مکروه قاری احکام خدا
پوشیدن رنگ سفید که رنگ محبوب پیامبر است را در جامعه مخصوص زنان جلف و رنگ منفور پیامبر (ص) که رنگ سیاه است را مخصوص با ایمانان و رهروان دین اسلام می دانند!

پوشیدن کفش مشکی که طبق روایات مکروه و موجب کم سویی چشم می شود را محبوب و پوشیدن کفش های رنگ دیگر را چه برای خانم ها و چه برای آقایان مخالف شعونات اسلامی و فرهنگی ، به ویژه در محل کار می دانند. حال اینکه در فرهنگ ایران همیشه از رنگ های شاد استفاده شده؛ پس این مهم، زد شرع و فرهنگ است.

5-...

فقط یک توضیح: رنگ سیاه البته مکروهه ولی عملا برای حجاب مناسبه، چون هیچ جذابیتی ایجاد نمی کنه و وقار خاصی به زن میده (به نظر من)و فلسفه حجال هم همین جلوگیری از ایجاد جذابیت هست...

آخرین ویرایش:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط یک توضیح: رنگ سیاه البته مکروهه ولی عملا برای حجاب مناسبه، چون هیچ جذابیتی ایجاد نمی کنه و وقار خاصی به زن میده (به نظر من)و فلسفه حجال هم همین جلوگیری از ایجاد جذابیت هست...

درسته...
رنگ مشکی برای استفاده در حجاب و همچنین عبا مستحب هست.
اینم مفیده.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

درسته...
رنگ مشکی برای استفاده در حجاب و همچنین عبا مستحب هست.
اینم مفیده.

ممنون از شما دوستان گرامی.:gol:

اما یه سوال:

اگر این جوریه، پس چرا هیچ وقت نشنیدیم که لباس پیامبر مشکی بوده باشه. اگر سندی دارید حتما اینجا بذارین. مهمه یاوران. پشت گوش نندازید. :gol:

از طرفی اگر استفاده از رنگی به صورت عادت درآید دیگر جذابیتی نخواهد د اشت. مخصوصا رنگ سفید. اگر چشمان ما به این رنگ عادت داشت، چه جذابیتی در آن بود؟

از این گذشته. خوب باقی مطالب چی؟

درباره ی اونا هم بحث کنین و اشکالاتش رو بگیرین. :gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بقیه مطالب چیزی به نظر من نیومد که بگم، درست بود همه اش.
حرف شما درسته که چشم عادت می کنه، راجع به مشکی هم همینجوره، از قدیم مشکی بوده و دیگه عادی شده.
توی همون لینکی که دوستمون metal guar گذاشته ییک مطلب راجع به استفاده پیامبر از عبای مشکی هست حالا چقدر درست باشه نمیدونم، چون من هم شخصا نشنیدم.

ولی ایشون مرد بودند و نیازی به جلوگیری از جذابیت نداشتند.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف شما درسته که چشم عادت می کنه، راجع به مشکی هم همینجوره، از قدیم مشکی بوده و دیگه عادی شده.
توی همون لینکی که دوستمون metal guar گذاشته ییک مطلب راجع به استفاده پیامبر از عبای مشکی هست حالا چقدر درست باشه نمیدونم، چون من هم شخصا نشنیدم.

در مقاله ای که متال گرامی ارجاع دادند آمده:

در روایتی از امام صادق ـ علیه السّلام ـ آمده است كه فرمودند: «لباس سیاه مكروه است مگر در خَف، عمامه و عبا» (وسایل الشیعه، شیخ حرّ عاملی، ج 8، ص 382) و خف نوعی كفش چرمی است.

چرا ایشون نیازی به جلوگیری از جذابیت نداشتن؟ اونم کسی که حتما وقارشون زن کش بوده!
داش مصطفی من یه زنم! از من بپرس تا بهت بگم که ما هم مثل خودتون با دیدن جنس مخالف، آه از نهادمون بلند میشه و جون به عزرائیل می دیم تا ازتون چشم برداریم داداش:D

من که جذابیتی در رنگ سفید نمی بینم!

به هر حال گل کاشتی داداش. این عنوان رو با حضورت گل بارون کردی. ممنون.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه نکن ابجی...
مقالتون رو خوندم...
در حد همون افکار اولیه اصلاحاتی دهه هفتاد بود ....
اصلاح طلبایی که فکر میکنی سران فتنه ان کارشون تو دهه ی هفتاد رواج این بندها بود..
خدایی از اینکه شما دهه ی هفتاد یادتون نمیاد جریان چی بوده ناراحتم...
دار و دسته ی آقای خاتمی میخواستن یه چهره ی قشنگ از دین برا جوونا بزارن... ولی...(بماند)
من به دوستان هم گفتم که شما اصلاح طلبان بعدی هستید...
امیدوارم معنی این حرف رو درک کنید...
---
من در تایپیک افکار یه آخوند زاده حرفام رو زدم...
مشکل از شما نیست..
مشکل از اسلام هست اونم نوع شریعتش!!!...
اگر افرادی مثل من اسلام رو کنار گذاشتند به خاطر این است که در برابر نص صریح قران!!! و سنت و شریعت حرفمون هیچ بود...فقط کارمون شده بود توجیه...
خوب 1400 سال اسلام داشتیم بس نبود؟
هنوز فکر میکنید این دین زوایایی داره که میشه اونا رو بکشید بیرون!!! بدون اینکه نص های صریح قران مدنی باهاشون بیرون نیاد؟
پ.ن: به امضام دقت کنید...

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا لباسهای شب هم همه سیاه هستن چون بیشترین توجه را جلب میکنه

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه نکن ابجی...
مقالتون رو خوندم...
اصلاح طلبایی که فکر میکنی سران فتنه ان کارشون تو دهه ی هفتاد رواج این بندها بود..
دار و دسته ی آقای خاتمی میخواستن یه چهره ی قشنگ از دین برا جوونا بزارن... ولی...(بماند)
---
مشکل از شما نیست..
اگر افرادی مثل من اسلام رو کنار گذاشتند به خاطر این است که در برابر نص صریح قران!!! و سنت و شریعت حرفمون هیچ بود...فقط کارمون شده بود توجیه...
هنوز فکر میکنید این دین زوایایی داره که میشه اونا رو بکشید بیرون!!! بدون اینکه نص های صریح قران مدنی باهاشون بیرون نیاد؟

ببخش ولی من با شما حرفی ندارم. حرفای من خطاب به دین داران بود.

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید قبول کرد بعضی اشتباهات جبران ناپذیر هستن یا اقلا جبرانشون خیلی مشکله. گناه کافر شدن بعضیا به گردن یه عده از همون افرادیه که نام بردید- که البته هنوز هم به شدت به همون فعالیتهاشون ادامه میدن- شاید هیچ آمریکا و اسراییلی نمیتونست اینطور با دین مبارزه کنه که اینا اقدام کردن

یاد یه داستان افتادم. یه شخصی بوده که خیلی بدصدا بوده و اذان میگفته و یه یهودی بهش پول میداده. بهش میگن چرا؟ میگه تا زمانی که این اینطوری اذان میگه خیالم از بابت اسلام راحته

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن یاد یه شعر بسیار زیبا هم افتادم که عصار خونده:

چون قدم بر خاک خونین داشتی
بذر غیرت در زمین می کاشتی
زهر عشق حق به حمد آویختی
در رکوعت می به ساغرریختی
قبله تو عشق و مستی ، قتلگاه
این مشایخ قبله هاشان بر گناه
گویمت از هفت رنگان موبه مو
خرقه پوشانٍ دغل کارِ دو رو
سجده بر پست و ریاست می کنیم
با خدا هم ما سیاست می کنیم
کو نشانی که شما اهل دلید
جملگیتان بر نماز باطلید
می چکد شک بر سر سجاده ها
وای از روزی که افتد پرده ها
ما خدایان زیادی ساختیم
مال مردم را به خود پرداختیم
شیر حق برخیز وقت کار شد
بر سر نی رفتنت انکار شد
کاخها گردیده مسجد سرفراز
صد رکعت تزویر دارد هر نماز
سجده در مسجد حسینا مشکل است
این بنا از دل نباشد ازگل است
این خسان با مال مردم زنده اند
جملگی اندر نماز و سجده اند
دم ز راه ورسم سلمان می زنیم
لاف اسلام و مسلمان می زنیم
کاشکی از نسل سلمان می شدیم
لحظه ای یک دم مسلمان می شدیم

gizmo

عضو جدید

اصلن چرا باید جذابیت ها دائم پوشونده بشن؟فکر کنید دنیا پر شه از تندیسای مشکی متحرک به شکل کله قند که چیزی از صورتشون پیدا نیست...وقتی هم باهاشون صحبت میکنی جز یه صدای کت و کلفت و لحن خشن چیزی نمیشنوی...همه اینا واسه چیه؟که آقایون به گناه نیفتن؟آزاردهنده نیست؟عذاب آور نیست؟
بحث بی بند و باری نیست؛بحث افراطه...
ولو اینکه نمی دونم چرا فکر میکنید مردها نمیتوننن واسه خانومها جذابیت داشته باشن و احیانا اونارو به افکار گناه آلود وادار کنن با نوع پوشش خودشون....و چرا لزوم حفظ حجاب رو منحصر به خانومها می دونید...

kittleboy_87

عضو جدید
شما نکته اصلی رو فراموش کردین
اصلا " لا اکراه فی الدین " رو بکار نبردین
بر فرض مثال، حتی اگه شخصی مسلمان باشه، ولی روسری رو دوست نداشته باشه، شما !! به هیچ وجه حق نداری !!! مجبورش کنی !!!!!!!! . باشه، اگه اشتباه میکنه، خودش جزای کارش رو می بینه ( اگر هم به امر به معروف بخوای نگاه کنی، شما فقط حق داری یکبار بگی، دیگه به شما هیییییییییییییییییچچچچچچچ ربطی نداره )
این فقط یک مثال بود از اینکه هیچ اجباری در دین اسلام نداریم ( چه در پذیرفتن و غیره )
دیگه خودتون عامش کنین ، لباس پوشیدن و .....
هر کی مسئول عمل.
ولی کو گوش شنوا

** اینا هیچ کدوم حرف من نیست، همش طبق قرآن هست، پس به عنوان مسلمان نمی تونین اینا رو رد کنین **

کاسه داغتر از آش نباشین لطفا

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد یه داستان افتادم. یه شخصی بوده که خیلی بدصدا بوده و اذان میگفته و یه یهودی بهش پول میداده. بهش میگن چرا؟ میگه تا زمانی که این اینطوری اذان میگه خیالم از بابت اسلام راحته
نه داش وحید داستان رو نیمه واست تعریف کردن...
اصلش اینطوره...
یهودی میفهمیده چی میگه اون موذنه! اونم بهش گفته بخون خوبش هم... البته شما که صدات رو بعضی واژه هاش رساتره و زجر آور بیشتر گلوتو پاره کن...اون بقیه اش هم به خودی خود اگه چیزی توش باشه از بین میره...;).
مثلا وقتی رسید به قسمتی مجازات داد و فغان کن. رسیدی به موارد زنان داد و فغان . رسیدی به اعلام افراد مرتد داد وفغان. رسیدی به دنیا گرایی و رسیدن به امور دنیا و پرهیز از این امور داد و فغان.رسیدی به تولی و تبری داد و فغان کن. رسیدی به نهی از منکر داد و فغان کن و ....
بد بخت موذنه هم مشکلی تو حرفهای اون یهودی ندیده.. گفته خب اینا که تو اذان هست... بزار اینا پررنگ باشن بدم نمیگه...
:gol:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلن چرا باید جذابیت ها دائم پوشونده بشن؟فکر کنید دنیا پر شه از تندیسای مشکی متحرک به شکل کله قند که چیزی از صورتشون پیدا نیست...وقتی هم باهاشون صحبت میکنی جز یه صدای کت و کلفت و لحن خشن چیزی نمیشنوی...همه اینا واسه چیه؟که آقایون به گناه نیفتن؟آزاردهنده نیست؟عذاب آور نیست؟
بحث بی بند و باری نیست؛بحث افراطه...
ولو اینکه نمی دونم چرا فکر میکنید مردها نمیتوننن واسه خانومها جذابیت داشته باشن و احیانا اونارو به افکار گناه آلود وادار کنن با نوع پوشش خودشون....و چرا لزوم حفظ حجاب رو منحصر به خانومها می دونید...[/QUOTE]

با آبی ها موافقم اینا رو بی زحمت اینجا هم بگو:

داداش گلم حجابت واسه تو قصه ها نیست!
http://iran-eng.com/showthread.php?t=175299

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
...​

خوانیــــد نیمی را ز وحـــی

نیمـــی پذیریــــد نیمی نفــی

گویید چرا بعضی به وحـــی

گویند که نیست شوقی به سعی

حــالا که خود صـد بدتریـــد

بهتــــر که بر خـود بــنگریـــــد

با خنجری سویش رویــــد

یا فاطــــمه جـــان می کنید!

...​

میزی بـــداری، صنـــــدلی

پا را به پایــت می زنــــی

تانی که رهگشـــا شـــوی

بر جای تکــــیه می زنــــی!

"رو آی فـــردا پیـــش مــــن

این نیز نیست در دست من"

راحـــت کنی پاهـــا و تــن

تن پـروری در یک ســـخـــن

...​

ای کــه بخــــوانیــم پــــدر،

سال پسر زنـــی به ســــر

در کـــــربلا زنــــی بــــه در

اصغــــر کنــــــد روی تو تر

آن شهر علم از آن توست

دست خدا به سوی توست

چشم مهدی به راه تـوست

باقی دگر با رگ توســـت "

...​

م.پ.ک.د.ب
1385

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا شما هم که همه مشکلات کشورمون را محدود کردی به حجاب . واقعا به نظرتون بزرگترین مشکل ما سواستفاده از ریش و چادره؟

majid-survey

عضو جدید
اشتباه نکن ابجی...
مقالتون رو خوندم...
---
مشکل از شما نیست..

سران فتنه رواج میدادند

بله
اما اگر کمی ذهن بگشایی میبینی که طلحه و زبیر که بودند و چه شدند

انقلابی بودن مهم نیست، انقلابی ماندن مهم است

اللهم اجعل عاقبت امرنا خیرا

راستی یادم رفت امضاء رو ببین:

majid-survey

عضو جدید
شما نکته اصلی رو فراموش کردین
اصلا " لا اکراه فی الدین " رو بکار نبردین
بر فرض مثال، حتی اگه شخصی مسلمان باشه، ولی روسری رو دوست نداشته باشه، شما !! به هیچ وجه حق نداری !!! مجبورش کنی !!!!!!!! . باشه، اگه اشتباه میکنه، خودش جزای کارش رو می بینه ( اگر هم به امر به معروف بخوای نگاه کنی، شما فقط حق داری یکبار بگی، دیگه به شما هیییییییییییییییییچچچچچچچ ربطی نداره )
این فقط یک مثال بود از اینکه هیچ اجباری در دین اسلام نداریم ( چه در پذیرفتن و غیره )
دیگه خودتون عامش کنین ، لباس پوشیدن و .....
هر کی مسئول عمل.
ولی کو گوش شنوا

** اینا هیچ کدوم حرف من نیست، همش طبق قرآن هست، پس به عنوان مسلمان نمی تونین اینا رو رد کنین **

کاسه داغتر از آش نباشین لطفا

لا اکراه فی الدین درسته
ولی
انه کلمة الحق یراد بهاالباطل

بالا