(اشتباه های مذهبیون ایرانی)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلن چرا باید جذابیت ها دائم پوشونده بشن؟فکر کنید دنیا پر شه از تندیسای مشکی متحرک به شکل کله قند که چیزی از صورتشون پیدا نیست...وقتی هم باهاشون صحبت میکنی جز یه صدای کت و کلفت و لحن خشن چیزی نمیشنوی...همه اینا واسه چیه؟که آقایون به گناه نیفتن؟آزاردهنده نیست؟عذاب آور نیست؟
بحث بی بند و باری نیست؛بحث افراطه...
ولو اینکه نمی دونم چرا فکر میکنید مردها نمیتوننن واسه خانومها جذابیت داشته باشن و احیانا اونارو به افکار گناه آلود وادار کنن با نوع پوشش خودشون....و چرا لزوم حفظ حجاب رو منحصر به خانومها می دونید...
شما خودتون با این تفاسیرتون پوشیده بودن خانمها رو مساوی رفتن جذابیت از سطح جامعه میدونی و عذاب آور شدن اجتماع! بعد میفرمایید اینا واسه چیه آقایون به گناه نیوفتن!
به نظر من متناقضه!
اصلا اگه استفاده از جذابیت خانمها واست مطرح نیست ، این حرفت چه معنی ای داره که جامعه عذاب آور میشه؟
ایا نمیشه برداشت کرد که عامل زیبا بودن و دلنشین بودن جامعه رو، حضور زنان زیبا در سطح جامعه میدونی؟

اگر شما می خواهی از جذابیت خانمها برای رفع عذاب آور بودن و آزار دهنده بودن جامعه استفاده کنی، مشکل اسلام با همن طرز تفکره، زن برای جذاب کردن و خوشگل کردن جامعه نیست!

چرا مردها هم دلبری میکنن از خانمها، من نگفتم نمیکنند، فقط بر سر جذابیت خانمها حرف زدم، بله اقایون قد بلندشون، عضلات بدنشون و چهارشونه بودنشون و... برای خانمها جذابه.
قرآن به مردان میگه چشمتون رو بپوشونید به زنها هم میگه چشمتون رو بپوشونید.
:gol:
شما نکته اصلی رو فراموش کردین
اصلا " لا اکراه فی الدین " رو بکار نبردین
بر فرض مثال، حتی اگه شخصی مسلمان باشه، ولی روسری رو دوست نداشته باشه، شما !! به هیچ وجه حق نداری !!! مجبورش کنی !!!!!!!! . باشه، اگه اشتباه میکنه، خودش جزای کارش رو می بینه ( اگر هم به امر به معروف بخوای نگاه کنی، شما فقط حق داری یکبار بگی، دیگه به شما هیییییییییییییییییچچچچچچچ ربطی نداره )
این فقط یک مثال بود از اینکه هیچ اجباری در دین اسلام نداریم ( چه در پذیرفتن و غیره )
دیگه خودتون عامش کنین ، لباس پوشیدن و .....
هر کی مسئول عمل.
ولی کو گوش شنوا

** اینا هیچ کدوم حرف من نیست، همش طبق قرآن هست، پس به عنوان مسلمان نمی تونین اینا رو رد کنین **

کاسه داغتر از آش نباشین لطفا
لطفا در مفهوم ایات هم بیشتر دقت کنید شما.
فرمودید "لا اکراه فی الدین"
آیا لا اکراه فی الدین برای کسیه که دین رو قبول کرده؟ یا برای کسیه که دین رو قبول نکرده؟
اگر شما مسلمانی و دینت رو قبول داری موظفی به دستوراتش عمل کنی، نمیشه مسلمان بود و مسلمانی نکرد. اونجوری داری خودت رو گول میزنی! اگه مای مسلمون به دستورات اسلام عمل نکنیم پس به خاطر چی بهمون میگن مسلمون؟
آیه ای که فرمودید برای افرادی است که دین رو هنوز نپذیرفتند و هنوز مسلمانی رو نپذیرفتند و میخوان مسیحی یا یهودی و .... بمونند، اینجا میگه لا اکراه فی الدین. نگفته که لا اکراه فی اصول الدین...
بله اجبار در پذیرفتن دین اسلام نداریم ولی وقتی پذیرفتی باید قوانینش رو هم بپذیری!
این توصیفات شما مصداق این آیه میشه: "نعمل ببعض و نکفر ببعض"، این مسلمانی نیست این گول زدن خودمونه!
این ایه هم از خودم نگفتم، از قرآن گفتم;)

آخرین ویرایش:

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سران فتنه رواج میدادند

بله
اما اگر کمی ذهن بگشایی میبینی که طلحه و زبیر که بودند و چه شدند

انقلابی بودن مهم نیست، انقلابی ماندن مهم است

اللهم اجعل عاقبت امرنا خیرا

راستی یادم رفت امضاء رو ببین:
میدونم..
انشالله شما انقلابی بمونید و این مواردی رو این ابجیمون میخواست بگه اشتباهن.. اشتباه نگیرید;)...
همون حرفای شیخ فضل الله و نواب صفوی و.. بزنید......
منم در تایید حرفای شما اون پست رو زدم که اصولتون فراموشتون نشه..
اصولی که حالا برا مدتی فعلا در موردش سکوت کردید...
با تشکر
یا حق:gol:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک مورد دیگر از این اشتباه های این است : نص صحیح قرآن است که : لا تجسسوا
ولی عملا همه را جاسوس کردند.شماره تلفن هم برای جاسوسی قرار دادند . استاد ، دانشجو، همسایه و ... حتی این کار را مستحب و گاهی واجب هم می دادند. ...

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خودتون با این تفاسیرتون پوشیده بودن خانمها رو مساوی رفتن جذابیت از سطح جامعه میدونی و عذاب آور شدن اجتماع! بعد میفرمایید اینا واسه چیه آقایون به گناه نیوفتن!
به نظر من متناقضه!
اصلا اگه استفاده از جذابیت خانمها واست مطرح نیست ، این حرفت چه معنی ای داره که جامعه عذاب آور میشه؟
ایا نمیشه برداشت کرد که عامل زیبا بودن و دلنشین بودن جامعه رو، حضور زنان زیبا در سطح جامعه میدونی؟

اگر شما می خواهی از جذابیت خانمها برای رفع عذاب آور بودن و آزار دهنده بودن جامعه استفاده کنی، مشکل اسلام با همن طرز تفکره، زن برای جذاب کردن و خوشگل کردن جامعه نیست!

چرا مردها هم دلبری میکنن از خانمها، من نگفتم نمیکنند، فقط بر سر جذابیت خانمها حرف زدم، بله اقایون قد بلندشون، عضلات بدنشون و چهارشونه بودنشون و... برای خانمها جذابه.
قرآن به مردان میگه چشمتون رو بپوشونید به زنها هم میگه چشمتون رو بپوشونید.
:gol:

لطفا در مفهوم ایات هم بیشتر دقت کنید شما.
فرمودید "لا اکراه فی الدین"
آیا لا اکراه فی الدین برای کسیه که دین رو قبول کرده؟ یا برای کسیه که دین رو قبول نکرده؟
اگر شما مسلمانی و دینت رو قبول داری موظفی به دستوراتش عمل کنی، نمیشه مسلمان بود و مسلمانی نکرد. اونجوری داری خودت رو گول میزنی! اگه مای مسلمون به دستورات اسلام عمل نکنیم پس به خاطر چی بهمون میگن مسلمون؟
آیه ای که فرمودید برای افرادی است که دین رو هنوز نپذیرفتند و هنوز مسلمانی رو نپذیرفتند و میخوان مسیحی یا یهودی و .... بمونند، اینجا میگه لا اکراه فی الدین. نگفته که لا اکراه فی اصول الدین...
بله اجبار در پذیرفتن دین اسلام نداریم ولی وقتی پذیرفتی باید قوانینش رو هم بپذیری!
این توصیفات شما مصداق این آیه میشه: "نعمل ببعض و نکفر ببعض"، این مسلمانی نیست این گول زدن خودمونه!
این ایه هم از خودم نگفتم، از قرآن گفتم;)

جانا سخن از زبان ما می گویی. :w16:

بالا