اشتباه در تصویر منتشر شده اختلاس گر بزرگ

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون بدون مدرک حرفی رو زدین که نمیتونین اثبات کنین

د نه د!! ....در امال و منالی که یارو به هم زده بود،شکی نیست!! در پولی که دزدیده بود هم شکی نیست!!
اتفاقا مردم ایلام، تا مدت ها،چشمشون دنبال کوپه ی چندصد میلیونی پسر ارشدش و پرادوی زیر پای خانمش بودن همیشه!! مردم از کلکسیون ماشین هاش خبر داشتن چون همیشه با حسرت،با صدای گاز خوشکل ماشین های اخرین سیستمش که تو کل کل با پسر شهردار( بهادری کبیر که احتملا دوبرابر این اقای 3 هزار میلیاردی کش رفته!!) میخرید هفته ای یه دونه از مغازه و خونه و کلاس میپریدن بیرون و نیگاش میکردن....
یکی از کارمند هاش که تو کلاس ما میشینه، از ولخرجی هاش و لوس بودن دخترش و موبایل 1 تومنی و لپ تاپ میلیونی دست دختر بچه اش خبر دارن....

ولی از این چیزا،انقد تو ایلام هست( خونواده ی بهادری گرامی و خیری عزیز تر از جان که نصف ایلام مال ایشونه و جشن چند میلیون تومنی ماهانه میگیرن همیشه!!) که کسی عکس نگرفته.....
توی ایلام،به هر کسی بگی دختر فلانی با زانتیا میرفته مدرسه،میگن با زانتیا میرفته؟!(جوری که مثلا دارن میگن با فرقون میرفته!!)

آخه اگر میخواستن بگیرنش که نمیزاشتن اختلاس کنه

یه جا دیگه روده درازی کردم،اخطار گرفتم وگرنه تویح میدادم که چرا گذاشتن اختلاس بکنه و بعدش چرا

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
د نه د!! ....در امال و منالی که یارو به هم زده بود،شکی نیست!! در پولی که دزدیده بود هم شکی نیست!!
اتفاقا مردم ایلام، تا مدت ها،چشمشون دنبال کوپه ی چندصد میلیونی پسر ارشدش و پرادوی زیر پای خانمش بودن همیشه!! مردم از کلکسیون ماشین هاش خبر داشتن چون همیشه با حسرت،با صدای گاز خوشکل ماشین های اخرین سیستمش که تو کل کل با پسر شهردار( بهادری کبیر که احتملا دوبرابر این اقای 3 هزار میلیاردی کش رفته!!) میخرید هفته ای یه دونه از مغازه و خونه و کلاس میپریدن بیرون و نیگاش میکردن....
یکی از کارمند هاش که تو کلاس ما میشینه، از ولخرجی هاش و لوس بودن دخترش و موبایل 1 تومنی و لپ تاپ میلیونی دست دختر بچه اش خبر دارن....

ولی از این چیزا،انقد تو ایلام هست( خونواده ی بهادری گرامی و خیری عزیز تر از جان که نصف ایلام مال ایشونه و جشن چند میلیون تومنی ماهانه میگیرن همیشه!!) که کسی عکس نگرفته.....
توی ایلام،به هر کسی بگی دختر فلانی با زانتیا میرفته مدرسه،میگن با زانتیا میرفته؟!(جوری که مثلا دارن میگن با فرقون میرفته!!)

یه جا دیگه روده درازی کردم،اخطار گرفتم وگرنه تویح میدادم که چرا گذاشتن اختلاس بکنه و بعدش چرا
بازم به نظر من تهمته
چون هیچ مدرکی از جانب شما ندیدم

طرفم میگین شیرازی بوده ؟
یعنی از پشت ماشین فهمیدن دختره شیرازیه !!!!!!!؟

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی از پشت ماشین فهمیدن دختره شیرازیه !!!!!!!؟

عزیزم،مشخصا داری ترول میکنی!!!
پدر شما،همکار پدر بنده هستش!!! شما دو بار باهاش رفتی سر کار، پدر بنده میدونه که شما تهرانی هستش.....
شما هم همکلاس من هستی،دو ساله که باهم سر کلاس میشینیم!!
شما زانتیا سوار میشی.....

حالا اگه من،به دوستم بگم که این رفیقم که زانتیا داره،باباش کارمند فلان جاست(که بابای من،کارمند همونجاست) و شما هم تهرانی هستی،با چشم باز غیب گفتم یا با چشم بسته؟!!!

حالا اگه جمعیت شهر اونقدر باشه که بابابزرگ من،تو شهر همه ی افراد بالای 40 سال رو بشناسه،و با هر کدوم حرف بزنه،یه نسبت فامیلی باهاشون پیدا میکنه،چقد طول میکشه که راننده ی گران ترین خودروی شهر، مردم بفهمن که کجاییه و باباش کجا کار میکنه؟!!

اره!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن باشید عکس اختلاس گرهای اصلی و دزدهای اصلی در این مملکت رو هرگز در هیچ جا نمیزارن !! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif