اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

archilles

عضو جدید
ترکانه ترین اس ام اس عاشقانه سال:
عزیزم کشتی عشق ما آماده پرواز.........
پیتیکو,پیتیکو؛پیتیکو,...........................
:biggrin: :biggrin:

elahe.20

عضو جدید
از كامپيوترم بيشتر دوستت دارم ، تو بهترين اميدها رو تو قلب من Install كردي ، عكس تو در Background قلبم قرار دارد ، تو روي قلب من با ملايمت Click مي كني . عشق را در زندگي من Reset كرده و نهايتا تمام غمها يم را Shift Delete مي نمايي ، من هر كجا باشم قلبم به تو Connect است . عشق تو قلب و مغز من را Hack كرده است و نام تو را در جاي جايه وجودم Register نموده است . اميدوارم هميشه Online ياشي .

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
۱ ..۲ ..۳..​
امتحان میکنیم.

وصله؟...​
.​
قطعه؟​
.​
.​
وصله؟...​
.​
ستاد اطلاع یابی از وصل شدن سامانه اس ام اس​

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا به مظلومیت زن جومونگ پی بردی ؟!

گوشت به این خوبی ، بهش میگن سویا :cry:

3pi

عضو جدید
از کودکی به من آموختند دوستش بدار – اکنون که دیوانه وار دوستش دارم می گویند ترکش کن.

3pi

عضو جدید
ما چون ز دری پای کشدیم کشیدیم / امید ز هر کس که بریدیم بریدیم / دل نیست کبوتر که چو بر خاست نشیند / از گوشه ی بامی که پریدیم پریدیم / رم دادن صید خود از آغاز غلط بود / حالا که رماندی و رمیدیم رمیدیم.

kopoll

عضو جدید
سالها

سالها

سالهاست کور شده ایم قرنهاست که کر گشته ایم حتی صدای طپش قلب خویش را از یاد برده ایم سالهاست که قلب را انکار کرده ایم و در سر زندگی می کنیم سالهاست که بودن را با ماندن اشتباه گرفته ایم

دوستت دارم را بر زبان نمی آوریم, چرا که از تنهایی می ترسیم. دل نمی بندیم چون از شکسته شدن قلبمان می ترسیم. از عشق فرار می کنیم, چرا که از جدایی می ترسیم. از ابراز احساساتمان می گریزیم و تمام عمرمان را در انتظار یک عشق اصیل سپری می کنیم. از تنهایی می ترسیم و همیشه تنهاییم... آه که چقدر دلتنگ کننده است ترس ما از ازدست دادن چیزی که واقعا نداریمش... چه رنج بی پایانی
.

دالیا

عضو جدید
مهربانی را وقتی دیدم که کودکی میخواست آب شور دریارا با آبنباتش شیرین کند.

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
گل خوش بوي من باش تا محتاج ادکلن ۲۱۲ فرانسوی نباشی!!! :gol:

kopoll

عضو جدید
زیبائی اندام یک مرد در داشتن کمری است که سرش میرود ولی خم نمی شود. (دکتر شریعتی)​

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
چـــخــه چیست ؟​
.​
.​
.​
.​
.​
کلمه ایست مغناطیسی که سگ را در چند متری نگه میدارد ..​

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
>>>=======>

تیر جومونگ بخوره توقلب دشمنات

تو مثه جومونگ میمونی
.
.
.
آخه مثل اون همیشه تیرت به هدف میخوره تیر نگاهات بدجوری قلبمو شکافته

بهونه

عضو جدید
چند تا جمله ناب:1)مرام فقط مرام گاو چون نگفت من گفت ما.2)صفا فقط صفای مورچه که هر وقت گریه کرد کسی اشکش رو ندید.3)رفیق فقط کلاغ نه به خاطر سیاهیش به خاطر یک رنگیش.4)معرفت فقط معرفت کرم نه به خاطر کرم بودنش به خاطر خاکی بودنش.5)یه رنگی فقط یه رنگی دیوار که هرچی مردو نامرد بهش تکیه میدن جا خالی نمیده...;)

qmars200

عضو جدید
تنها کسانی که ما را می رنجانند،عزیزانی هستند که کوشیده ایم از ما نرنجند

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما در هیچ سرزمینی زندگی نمی کنیم. محل سکونت ما قلب کسانی است که دوستشان داریم.

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسخه جدید آموزش رد شدن ازخیابان به کودکان اول به سمت چپ که محل عبور ماشینهاست نگاه میکنیم بعد به سمت راست که محل عبور موتورهاست نگاه میکنم بعد به سمت بالا نگاه میکنیم که محل سقوط هواپیماست سپس با روحی سرشار و قلبی مطمئن پا به خیابان می گذاریم

:w18::w18:

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عراق 8 سال جنگید تا اسیر گرفت
.
.
.
.
.
.
.
.
ما نجنگیده اسیرتیم با وفا

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصارف مهم پیامک در ایران:
1-پیام های اورژانسی (سر راهت که داری میای دو تا بربری بگیر.)
2-اطلاع رسانی ( سر جلسه امتحان)
3-جلوگیری از خشونت ( بدهکار محترم! اگه اینجا بودی خرخره تو می جویدم!!! )
4-فرستادن جوک (یه روز یارو میره سربازی دور کلاش قرمزی)

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبر فوری : هواپیمای تهران – مشهد به سلامت به زمین نشست کارشناسان در حال بررسی علت این حادثه هستند......... :cry::cry:

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
در باغ شهادت همیشه به روی هموطنان عزیز باز است.​
.​
.​
.​
هواپیمای توپولوف

:w36::w36::w36:

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
داش سام عليك
با اجازت روغن ماشينتو خالي كردم به جاش خون جيگرمو ريختم تا هر وقت استارت زدي به عشقت بسوزم
ذت زياد !! :w02:

وضعیت
موضوع بسته شده است.