اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوس بازان کسی را که زیبا است دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می ببنند.

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی سخت بری واسه چیدن ستاره تا رسیدی اونجا ببینی صبح شده دوباره

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکوه دنيوی همچون دايره‌ای است بر سطح آب که لحظه به لحظه به بزرگی آن افزوده می‌شود و سپس در نهايت بزرگی هيچ می‌‌شود.
«ويليام شکسپير»

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن مانند کروات است هم زیبایی به مرد می بخشد و هم گلویش را فشار می دهد

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترين گلها براثر باد پاييزي پژمرده مي شوند بهترين دوستان و ياران بر اثر مرور زمان بي وفا مي گردند اين پژمردگي از گل نيست اين بي وفايي از دوست نيست بلكه از روزگار است

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر سنگ قبر من بنوسید خسته بود . اهل زمین نبود. نمازش شکسته بود بر سنگ قبر من بنویسید پاک بود چشمان او که دائما از اشک شسته بود بر سنگ قبر من بنویسید این درخت عمری برای هر تبر و تیشه دسته بود بر سنگ قبر من بنویسید کل عمر پشت دری که باز نمی شد مانده بود

مرد تنهای شب

عضو جدید
سلام.ببخشيد بد موقع مزاحم شدم قصد مزاحمت نداشتم .

مي خواستم بگم شبها که ما می خوابيم آقا پليسه بيداره.

............ ......... ......... ......... ......... ......... ..

بعضي دل ها از جنس تفلون هستند.

چيزي به خود نميگيرند

و اگر هم گرفتند به راحتي مي‌شود پاكشان كرد

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتند اگه حالت تهوع بهت دست بده چه کار می کنی؟
گفت : من هم بهش دست میدم!!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه خنگي با دوست دخترش ميره كافي شاپ.دختره ميگه 2تا كافه گلاسه لطفآ.يارو هم ميگه منم دو تا كافه گلاسه

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
به يه با غيرتي اس ام اس ميزنن كه زنتوبا يه نفر ديگه ديدن.ميگه اه...حالم از اس ام اس تكراري به هم ميخوره

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
مي دونيد فرق يه آدم شكست خورده توي عشق با يه آدم شكست نخورده چيه . . . . . . . . هيچ فرقي ندارن جفتشون احمق بودن كه عاشق شدن

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگترين حادثه:تولد........بزرگترين ثروت:جواني...........بزرگترين خاطره:اشنايي..........بزرگترين تجربه:عشق.............بزرگترين ارزو:وصال...............بزرگترين نعمت:خوشبختي.....................بزر گترين غم بي وفايي................بزرگترين درد جدايي................بزرگترين اندوه :مرگ.............بزرگترين بلا :نااميدي

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدايا به هر که دوست ميداری بياموز که اس ام اس 15 تومان بيشتر نيست و به هر که بيشتر دوست ميداری بياموز که ارزش يک دوست بيش از 15 تومان است....

مرد تنهای شب

عضو جدید
عشق رازي است مقدس .

براي کساني که عاشقند ، عشق براي هميشه بي کلام ميماند ؛

اما براي کساني که عشق نمي ورزند ، عشق شوخي بي رحمانه اي بيش نيست

............ ......... ......... ......... ......... ...

عادت كن كه عادت نكنـــي ..

كه اگــــــر عادت كني ديگه نمي توني عادت نكنــــي

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو تا جوجه عاشق هم دیگه می شن و به هم قول ازدواج میدن،وقتی بزرگ میشن می فهمند که دو تاشون خروس بودن،نتیجه اخلاقی:
.
.
.
.
.
.
تا وقتی جوجه ای عاشق نشو...!!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي زيباست حتي اگر كور باشي.خوش آهنگ است حتي اگر كر باشي-مسحور كننده است حتي اگر فلج باشي -اما بي ارزش است اگر ثانيه اي عاشق نباشي

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاشکی کسی تو دلمون پا نمیذاشت
،یا اگه میذاشت دلمون رو تنها نمی ذاشت
یا اگه تنها میذاشت رد پاش رو رو دلمون جا نمی ذاشت

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگاهت چون عقاب،دلت چون دريا،دستانت چون آتش گرم،قدت چون سرو،صدايت چون آوازبرندگان، .................................................. ................... آخه تو چرا هيچ چيزيت به آدم نبرده ؟؟؟!!!!!!!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسبه زنگ ميزنه سيرك ميگه : آقا جون اونجا اسب استخدام نمي كنيد ؟ ميگن مگه شما چه هنري داري ؟ اسبه ميگه بي شعور نمي بيني دارم حرف مي زنم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش می تونستم هم چون پرنده ای پر شکسته در کنج قلبت اشیونه کنم تا انفولانزای مرغی بگیری و بمیری

مرد تنهای شب

عضو جدید
اگه دلت برام تنگ شده بیا پایین منو ببین
.
.
.
.
دیر اومدی رفتم!

.
............ ......... ......... ......... ......... .......

سبزترين سبزه ها تقديم توباد!
.
.
.
سازمان پخش علوفه دام

مرد تنهای شب

عضو جدید
بر بالای برج میلاد با سوپرمن و بتمن ایستا کرده بودم يک دفعه ياد تو افتادم

گفتم يک اس ام اس برايت ويل کنم ببينم حالات چطور است خوبی

در سلامتی کامل بسر ميبری..هو

مرد تنهای شب

عضو جدید
عشق چيزي جز يافتن خويش در ديگران و شادكامي در شناخت نيست.

............ ......... ......... ......... ......... ...

يكي از مهمترين مهارتهاي آرام بودن در زندگي كوچك شمردن مسائل است.

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
روي تخته سنگي نوشته شده بود: اگرجواني عاشق شد چه کند؟ من هم زير آن نوشتم: بايد صبر کند. براي بار دوم که از آنجا گذر کردم زير نوشته ي من کسي نوشته بود: اگر صبر نداشته باشد چه کند؟ من هم با بي حوصلگي نوشتم: بميرد بهتر است. براي بار سوم که از آنجا عبور مي کردم. انتظار داشتم زير نوشته من نوشته اي باشد. اما زير تخته سنگ جواني را مرده يافتم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
2-يکي مي ميره ميره اون دنيا . ازش ميپرسن ميري بهشت يا جهنم ؟ نگاه مي کنه به جهنم مي بينه دار و درخت و آب و بلبل و همه چيز مرتبه. ميگه ميرم جهنم . تا درو باز مي کنن مي بينه شعله هاي آتيش از همه جا بلند شده . شاکي ميشه ميگه اين که اين طوري نبود . ميگن يه مدت کسي نيومده بود رفته بود رواسکرين سيور

وضعیت
موضوع بسته شده است.