اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شايد حامد

عضو جدید
مهم این نیست که ما در کجا قرار گرفته ایم. مهم این است که ما در چه جهتی حرکت می کنیم....آلبرت انیشتین

شايد حامد

عضو جدید
هیلتر به ناپلون میگه : مابرای شرف می جنگیم ولی شما برای پول . ناپلون می گه : هركس برای چیزی كه نداره میجگد

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
زشت و زیبا - عاقل و نادان

زشت و زیبا - عاقل و نادان

روزی مرلین مونرو بازیگر زیبای هالیوودی به آلبرت اینشتین میگه تصور کن اگر زیبائی من و نبوغ تو در یک جا جمع شود عجب بچه معرکه ای از آب در می آید . اینشتین در جواب می گه حق با توست ولی وای به روزی که این معادله برعکس شود.;):D:biggrin:

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عالمی میگه عکسهای زیبا و جذاب در تاریکخانه ظهور پیدا می کنند . وقتی در زندگی خود به تاریکی برخورد نمودی بدان و آگاه باش که خداوند می خواهد عکسی زیبا برایت به ظهور برساند.
در نومیدی بسی امید است-------------پایان شب سیه سپید است;)

نسیم

عضو جدید
میدونی فرق تو با گل چیه؟
.
.
.
.
گل رو باید بو کرد ولی تو خودت همین جوری بو میدی.

نسیم

عضو جدید
انسان هم ميتونه دايره باشه هم يه خط راست. انتخاب با خودت است. تا ابد دور خودت بچرخي يا تا بي نهايت ادامه بدي.

نسیم

عضو جدید
روز اول گل سرخي برام اوردي گفتي براي هميشه دوستت دارم روز دوم گل زردي برايم اوردي گفتي دوستت ندارم روز سوم گل سفيدي برايم اوردي و سر قبرم گذاشتي و گفتي منو ببخش فقط يه شوخي بود.

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
You have given so much to me
A love that will last
Through years and challenges a sense of caring and sharing
that I can treasure.
You are someone wonderful
You are my closest friend
I LOVE YOU
My best love.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست دارم تموم گلهای عالمو به پات بریزم .
.
.
.
چون عزیزم پاهات بدجوری بو میده:surprised::surprised::surprised:

naeim-kosha-2007

عضو جدید
ايرانسل عشق را تكميل مي كند: در نيمه شبها با دقايق رايگان ايرانسل مخ عزيزانتان را كاملا بزنيد!! عشق را با ايرانسل معني كنيد

naeim-kosha-2007

عضو جدید
یك داستان: میگن یه روز ده نفر داشتن توی جنگل میرفتن. دوتاشون میفتن توی چاه. تلاش میكنن كه بیان بالا اما بقیه داد میزدن كه شما نمیتونید بیخیال شین. یكیشون قبول میكنه و میمیره. اما اون یكی همچنان تلاش میكنه در حالی كه بازم بقیه داد میزدن تو نمیتونی. بالاخره میرسه بالا. همه تعجب میكنن. تازه میفهمن كه طرف كر بوده. روی كاغذ مینویسه: دوستان از اینكه منو تشویق كردین تا بیام بالا ممنونم. پس لازمه بعضی وقتا كر بشیم

naeim-kosha-2007

عضو جدید
لشكر گوسفندان كه توسط يك شير اداره ميشود، ميتواند لشكر شيران را كه توسط يك گوسفند اداره ميشود، شكست دهد

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين هفته رو رژيم بگير تا لاغر بشي و انتخاب نشي.
اينو به بقيه گوسفندا هم بگو .......
عيد قربان پيشاپيش مبارك

naeim-kosha-2007

عضو جدید
خداحافظ همين حالا، همين حالا که من تنهام خداحافظ به شرطي که بفهمي تر شده چشمام خداحافظ کمي غمگين به ياد اون همه ترديد به ياد آسموني که منو از چشم تومي ديد اگه گفتم خداحافظ نه اين که رفتنت سادست نه اين که مي شه باور کرد دوباره آخر جادست خداحافظ واسه اينکه نبنديم دل به رويا ها بدونيم بي تو با تو همين جسم اين دنيا ،خداحافظ خداحافظ همين حالا خدا حافظ

وضعیت
موضوع بسته شده است.