اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر دوست داشتم يك نفر از من مي پرسيد چرا نگاه هايت انقدر غمگين است ؟ چرا لبخندهايت انقدر بي رنگ است ؟ اما افسوس .... هيچ كس نبود هميشه من بودم و من و تنهايي پر از خاطره . اري با تو هستم .. با تويي كه از كنارم گذشتي.... و حتي يك بار هم نپرسيدي چرا چشم هايت هميشه باراني است!!!؟

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:زندگي با دنيا امدن ادمها شروع نمي شود ، اگر چنين بود هر روز غنيمتي بود ، زندگي خيلي بعد شروع مي شود ، و گاهي هم خيلي دير ، تازه اگر حرف آن زندگي هايي را نزنيم که شروع نشده تمام مي شود
:eek:

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقلان سالها دنبال دليلي براي خنديدن ميگردن اما ديوانگان در شبانه روز به پيکره اين دنيا ميخندن

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها ميكند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود.... دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است- دكتر علي شريعتي

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرياد من از داغ توست ...... بيهوده خاموشم مکن ...... حالا که يادت ميکنم ...... ديگر فراموشم مکن ...... همرنگ دريا کن مرا ...... يکبار معنا کن مرا

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
هيچ کس اشکي براي ما نريخت ...هر که با ما بود از ما مي گريخت ...چند روزي ست حالم ديدنيست... حال من از اين و آن پرسيدنيست... گاه بر روي زمين زل مي زنم... گاه بر حافظ تفاءل مي زنم... حافظ ديوانه فالم را گرفت... يک غزل آمد که حالم را گرفت: ... ما زياران چشم ياري داشتيم... خود غلط بود آنچه مي پنداشتيم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنار آشناییت من آشیانه می کنم ** فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم
یکی سوال می کند به خاطر چه زنده ای ** و من برای زندگی تو را بهانه می کنم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب رسميه رسم زمونه / پيامك شده كار شبونه / ميرن مسيجا / از اونا فقط / هزينه.هاشون بجا ميمونه.

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال كنكور ؟ هزينه مكالمات بين شهري تو همه جاي كشور 499 ريال شده !! از كي تا حالا؟؟

الف)از وقتي ايران سل اومده. ب)از وقتي ايران وبا اومده . ج)از وقتي ايران طاعون اومده. د) اصلا به تو چه تو شمارتو بگير

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
تركه ميره مسجد وقتي مياد بيرون مي بينه كفشش نيست. مي گه چهار تا حالت داره:

نيومدم

بدون كفش اومدم

اومدم و رفتم

بعدا ميام

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
به يكي ميگن يه جمله فلسفي بگو ميگه: احمق ترين افراد كساني هستند كه به همه چيز اطمينان كامل داشته باشن ميگن:مطمئني؟ ميگه: %100

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلامتي مياره/سلامتي شادي مياره/شادي نشاط مياره/نشاط زندگي مياره/زندگي عشق مياره/عشق زن مياره/زن بچه مياره/بچه درد سر مياره/دردسر بدبختي مياره/پس سلام بي سلام

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ اپراتور موبايل در بروجرد هنگامي كه مشترك در دسترس نيست : مشترك مورد نظر نيستا . نه كه نيستا . هستا . دم دست نيستا

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
پزشکان دو دسته هستند:
1- اونايي كه هشت شب به بعد خودشون خونه هستند موبايلشون رو منشي
2- اونايي كه هشت شب به بعد موبايلشون خونه هست و خودشون رو منشي

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال كنكور ادبيات در اردبيل: جمله زير چند غلط املا يي دارد ؟ شوراي عمنيط براي جلوگيري اذ جنگ طشكيل شدح عسط الف) ثه ب) چحار ج) حفت د) ياضدح

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
تركه طرف تو خيابون داشته چش چروني مي كرده، يارو خفتش مي كنه ميگه: مگه خودت خوار مادر نداري؟ ميگه:چرا ولي به اين خوشگلي نيست

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا كه از اين جهان روم سوى معاد
با فاتحه خواهى بكنى روحم شاد

امروز كه زنده ام مسيجى بفرست
هرچند بعيد است از از ترس قبض هات

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
یارووه ميره پيك نيك زنش ميگه بشينم زير اون درخت خوبه.یارووه ميگه نه همين وسط جاده پتو بنداز امن تره!زنش ميگه اينجا ماشين ميزنه خلاصه بعد از كلي جر و بحث ميندازن وسط جاده.بعد ميبينن يه كاميون داره مياد طرفشون هر چي بوق ميزنه اونا از جاشون تكان نميخورن كاميونه هم فرمونو ميپيچونه ميره تو درخت.یارووه به زنش ميگه اگه زير درخت بوديم الان مرده بودیم!!

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیباترین گل با اولین باد پاییز پرپر میشه، باوفاترین دوست هم یه روز بی‌وفا میشه، پرپر شدن از گل نیست، از پاییزه، بی‌وفا شدن هم از دوست نیست، از روزگاره

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خواهشا ترک رو از جوکاتون حذف کنین
می تونین بگین یارووه :w12:

وضعیت
موضوع بسته شده است.