پریسا جان سلام
سلام
من خودم شاگردم تو این تاپیک ولی فکر کنم باید با حوصله و تمرکز بیشتری کار کنی، البته حتماً تمرینهای خط رو اول انجام بده!
فکر کنم باید با تسلط بکشی نه زیادی تند و نه زیادی یواش، و اونقدر تو صفحه تمرین کنی که کاملاً پر بشه!
تا دومان جان بیان من گفتم نظر خودم رو بدم شاید کمکی کرده باشم!
امیدتو از دست نده تمرین کن، موفق میشی!![]()
از محبتت ممنونم و از اینکه با راهنمایی ها و تجربیاتت به بقیه کمک می کنی ازت سپاسگزارم . دقیقا همینطوره که گفتی . موفق باشی .
سلام عزیزمسلام .من دایره نتونستم بکشم یکی کمک کنه دایره هام شبیه بیضی میشن.چیکار کنم نمیدونم باید تند بکشم یا یواش اصلا شبیه کارای شما شلوغ نمیشه خلوت خلوته.........![]()
تمرکز مهمترین اصل و اعتماد به نفس مهمترین رکن تمرینات و کار معماریه . اسکیس هم یکی از این موارده. سعی کن با اعتماد به نفس و قدرت تمریناتت رو از ابتدا شروع کنی . برای ترسیم دایره درست حدود 1500 تادایره باید یکشی تا یکمی دستت راه بیفته .نگران نباش ، هنر یک مرز نداره که بعد از گذشتن از اون مرز خوشحال بشی که خوب تموم شد ! هیچ وقت انتهایی برای هنر وجود نداره که اگه داشت اسمش هنر نبود .
پس تکرار می کنم با اعتماد به نفس و قدرت و تسلط و تمرکز حد اقل 5 صفحه آ3 کامل تمرین کن و با حوصله این کاررو انجام بده و نتیجه تمریناتت رو برای قضاوت اینجا بذار.
سلام عزیزمسلام
من تمرینامو انجام دادم ولی هنوز نتونستم عکسهامو بذارم چون کابل موبایلمو گم کردم!
فردا حتماً میذارم!![]()
منتظر کارهای خوبت هستم . امیدوارم همه دوستان به تدریج روند کارهاشون رو برای دیدن سایر اعضا اینجا بذارن .
همتون موفق و پیروز باشید .