homayun.Gh
عضو جدید
بیوک ایران(Biuck Skylark)
مشاهده پیوست 124198
مشاهده پیوست 124198
دستگلت درد نکنهمشاهده پیوست 151285
مشاهده پیوست 151285این یه نمونه از اسکیسهاییه که ترم سه هرهفته ازمون امتحان میگرفتن..دوستان نظرشونو بگن که کارای بعدیمم بزارمراستی یادم رفت بگم.. ایده،طرح و اسکیس تو چهار ساعت
قطع برگتون چی بوده؟سلام
این 2 تا از کارایه قدیمیم،درس طراحی با دست آزاد
سادست ولی امیدوارم خوب باشه
مشاهده پیوست 161091مشاهده پیوست 161090
سلامسلام بچه ها من نمیدونم شما این عکسارو از کجا میارید اما اگر منبع خاصی دارید یا خودتون سرچ میکنید ممنون میشم که لینکش رو تو تایپیک عنوان کنید اگر هم کار خودتون یا استاد تون هست اگر بیشتر بزارید ممنون میشم ...
سلام دوستان
یه سوال غیر مرتبط با این تاپیک داشتم اما به کمکتون احتیاج دارم.
ما (گروه آموزشی معماری بُعد) با همکاری دانشگاه هنر تبریز میخوایم یه همایش برگزار کنیم.
حالا موندیم که چه کسی رو به این همایش دعوت کنیم.
خیلی ممنون میشم شما هم کمک کنین که چه کسی مناسبه.
البته افرادی بجز آقایان : دانشمیر - شیردل - کورش حاجی زاده - قبادیان چون این افراد تازگیا اومده بودن و همایش داشتن.
مد نظر ما آقای حسین امانته.حالا ممنون میشم شما هم نظرتون رو بهم بگین و راهنماییم کنین.
فقط حیف که ایشون ایران نیستند!
هومن بالازاده، ایمان رئیسی، کمال یوسف پور، ... بد نیست یه کم نسل جوون تر هم برای بچه ها صحبت کنن!
كتاب چگونه معمارانه طراحي كنيم . مي دونم كه چجوري بايد پرسپكتيو بكشم از خودم ولي وقتي كروكي ميخوام بكشم اصلن نمي تونم درست پرسپكتيوشو بكشمچه کتابی داری از پرسپکتیو؟
خیلی مشکل دارم توی پرسپکتیوچیکار کنم قوی شه ؟
سلام
دوستان بهترین تمرین برای قوی شدن دست چی و همین طور پیدا کردن تناسب درست خواهشا راهنمایی بفرماید![]()
سلام دوستان میشه نمونه پرسپکتیو های سخت رو بذارید.ممنون
سلام بچه ها با اینکه دیر شروع کردم ولی منم میخوام از همین الان اسکیس تمرین کنم. میشه بگین اولین قدم چیه؟