اسکارلت+عقششش+شبیه این دخمل و کی دیده+بر باد رفتهGONE WITH THE WIND

!UP

عضو جدید
ای وای .... خلافت خیلی سنگینه ها (خیـــــــــــلی خطرناک شدی دیگه ) :eek: :eek:

راستی اومدم یه خبر بهت بدم :w46:

یه کاربر تازه ثبت نام کرده با نام کاربری (اسکارلت ) :surprised:

همین الان توی تالار عکس بود

فکر کنم دعات مستجاب شد !!! ....... :w35:

زود برو ببین خود اسکارلت نیست از اون دنیا اومده سراغت

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای وای .... خلافت خیلی سنگینه ها (خیـــــــــــلی خطرناک شدی دیگه ) :eek: :eek:

راستی اومدم یه خبر بهت بدم :w46:

یه کاربر تازه ثبت نام کرده با نام کاربری (اسکارلت ) :surprised:

همین الان توی تالار عکس بود

فکر کنم دعات مستجاب شد !!! ....... :w35:

زود برو ببین خود اسکارلت نیست از اون دنیا اومده سراغت

من رو راهنمایی کنین اینقدر گریه کردم چشمانم سووووووو نداره؟؟؟؟کدامین تالار من کور شدم دیگه فایده نداره:cry:

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز

باشه منم :smile:;)
ولی وقتی مردم دل همتون میسوزه که چرا دل یه جوونو شیکوندین:razz:

اون سوخته تویی منم اون سومی از سمت چپم:D

سپیـده

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رو راهنمایی کنین اینقدر گریه کردم چشمانم سووووووو نداره؟؟؟؟کدامین تالار من کور شدم دیگه فایده نداره:cry:

ای بابا خیلی محاسن داشتی که نابینا هم شــــــــــــــــــدی !!!! ....... :confused: :razz:
حالا دیگه با چه رویی می خوایی بری بگی من عاشقتم ؟؟؟؟......... :w06:
اون رت بالتر هرچی هم که نداشت چشم داشت :w09:
اصلا ولش کن نرو :w24:

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا خیلی محاسن داشتی که نابینا هم شــــــــــــــــــدی !!!! ....... :confused: :razz:
حالا دیگه با چه رویی می خوایی بری بگی من عاشقتم ؟؟؟؟......... :w06:
اون رت بالتر هرچی هم که نداشت چشم داشت :w09:
اصلا ولش کن نرو :w24:

تا تو باشی که درست عاشق بشی...........:w16:

از حسودیتونه دوست داشتین عاشقه شماها بودم ""میخوای از زیر زبونم بکشی من چه شکلیم؟؟میدونم مثل اون کچله نیستم:Dحالا وقتی عکسای من و اسکارلتو در حال قدم زدن تو ساحل دیدین اون موقعه مثل اون کبریته سوختین میام فوتتون میکنم:smile:;) ؟؟؟؟

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
از حسودیتونه دوست داشتین عاشقه شماها بودم ""میخوای از زیر زبونم بکشی من چه شکلیم؟؟میدونم مثل اون کچله نیستم:Dحالا وقتی عکسای من و اسکارلتو در حال قدم زدن تو ساحل دیدین اون موقعه مثل اون کبریته سوختین میام فوتتون میکنم:smile:;) ؟؟؟؟

چرا بیریختی دیگه وگرنه عاشق اسکارلت نمیشدی........

dadashish

عضو جدید
ااااا اینجام که بهت میگن بیریخت بهت میاد اصلا که همه میگن سلیقت کشته منو...:biggrin:آخه کی عاشق اون میشه آدم قحطیه ...نه جدی منم که دخترم ازش خوشم میاد یجورایی نازه

سمندون

عضو جدید
هر جا سخن از بر باد رفته در میان باشد نام سمندون میدرخشد.
عکس دوران پیریش فک مکیکنم درست باشه من عکسای دوران پیریش روو دارم الان نمیتونم اپ کنم بذارم با این فرق داره .

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیچاره جوون مرگ شد از دست اون شوهر بیخودش.......
54 سالش بود پرپر شد

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئنی اینه سمن؟؟؟
همه اش 54 سالش بود موقع مرگش..

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی شبیه منه این اسکارلت.

میدونتی چقدر دوشت داااااالم:heart:
شووووما میخوای شووومارتو بده اول..:surprised:.
اون جوری نیگام نکنید:surprised:امر خیره..... میخوام باهم دوس شیم...:D

"بابای آتروس" بدو که کیس مورد نظر یافت شد :w42::w42:

از شانس ماست کیس مورد نظر احتمالا پاور نداره یا 60 -70 سالشه یا شوهر داره ویا عاشق دوست پسرشه و یا ایران نیست یا اصلا کلا پسره شبیه اسکارلته:surprised:

بابای آتروسم عموتون تشریف دارن من آتروس جونم:Dخوبه من تورو سیاهه صدا کنم با اون آواتار ضیقیت اون ازوون مرد کچله اینم این پیرزنه چشم اینجوری :surprised:جام زهر بدست:razz:خدایی این عکسارو از کجا در میاری بگو وقتی دپرس میشم برم اونجا بخندم:biggrin:(شوخی کردم به دل نگیر)قشنگه آواتارت میدونم دوباره فردا عوضش میکنی:biggrin:

سپیـده

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونتی چقدر دوشت داااااالم:heart:
شووووما میخوای شووومارتو بده اول..:surprised:.
اون جوری نیگام نکنید:surprised:امر خیره..... میخوام باهم دوس شیم...:D

از شانس ماست کیس مورد نظر احتمالا پاور نداره یا 60 -70 سالشه یا شوهر داره ویا عاشق دوست پسرشه و یا ایران نیست یا اصلا کلا پسره شبیه اسکارلته:surprised:

بابای آتروسم عموتون تشریف دارن من آتروس جونم:Dخوبه من تورو سیاهه صدا کنم با اون آواتار ضیقیت اون ازوون مرد کچله اینم این پیرزنه چشم اینجوری :surprised:جام زهر بدست:razz:خدایی این عکسارو از کجا در میاری بگو وقتی دپرس میشم برم اونجا بخندم:biggrin:(شوخی کردم به دل نگیر)قشنگه آواتارت میدونم دوباره فردا عوضش میکنی:biggrin:

اولا که جهت اطلاعتون باید بگم من عمو ندارم چند روز پیش یکی از بچه ها قرار بود عموم بشه ولی گمش کردم :crying2:

در ضمن برو این جا : http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=202951&page=45
ببین برای چی بهت چنین لقبی دادیم :w15:

تازه خودت گفتی اسم بچه ات آتروسه من هم بهت می گم "بابای آتروس "مثل بابای پسره شجاع که هیچ کس اسمش رو نمی دونست
بده دارم از همین الان پسرت رو معروف می کنم :w18:

تازه من چه سپیده باشم چه سیاهه اسمت رو گذاشتم بابای آتروس حالا به من بگو سیاهه
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است :w01:

در ضمن از حسودیت می گی آواتارم زشته چون همه گفتن خوشگله
مثل شما هم بی معرفت نبودن :w04:

بعدشم مهم اینه که خودم الان این رو می پسندم و تا 1 هفته دیگه هم عوضش نمی کنم تا هر وقت من رو می بینی دپرس بشی و حالت گرفته شه :w25:

در ضمن اون جام زهری هم که توی دستشه سفارش دادم برای شما آورده
می خوام بدم به اسکارلت شبانه بریزه توی لیوان آبت که از دستت راحت بشه :w35:

Belle Fille

عضو جدید
بابا این پیرزنه که ویوین لی نیست!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:

این بیچاره تقریبا تو سنین 40 سالگی می میره. مطمئنم چون چند سال پیش بیوگرافی ش رو تو مجله ی "TIME" نوشته بود. خوندم.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشقه این فیلم و هنرپیشه هاش و صدای دوبلر هاشم!!!!!!!!!!!!!!!!!
اسکارت و رت پاتلر تا ابد.................http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/heart.gif

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که جهت اطلاعتون باید بگم من عمو ندارم چند روز پیش یکی از بچه ها قرار بود عموم بشه ولی گمش کردم :crying2:

در ضمن برو این جا : http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=202951&page=45
ببین برای چی بهت چنین لقبی دادیم :w15:

تازه خودت گفتی اسم بچه ات آتروسه من هم بهت می گم "بابای آتروس "مثل بابای پسره شجاع که هیچ کس اسمش رو نمی دونست
بده دارم از همین الان پسرت رو معروف می کنم :w18:

تازه من چه سپیده باشم چه سیاهه اسمت رو گذاشتم بابای آتروس حالا به من بگو سیاهه
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است :w01:

در ضمن از حسودیت می گی آواتارم زشته چون همه گفتن خوشگله
مثل شما هم بی معرفت نبودن :w04:

بعدشم مهم اینه که خودم الان این رو می پسندم و تا 1 هفته دیگه هم عوضش نمی کنم تا هر وقت من رو می بینی دپرس بشی و حالت گرفته شه :w25:

در ضمن اون جام زهری هم که توی دستشه سفارش دادم برای شما آورده
می خوام بدم به اسکارلت شبانه بریزه توی لیوان آبت که از دستت راحت بشه :w35:

آخی عمو نداری گلم دایی که داری:D:biggrin:
جواب اون تاپیکم که لینک دادی تو خود پاتوق تهرونیا می جوابم..:razz::smile:
حالا کووو بچه کو زن کو مورچه که کله پاچش باشه؟؟؟همون atros خان صدام میکنی حرفم نباشه دیگه:surprised:در ضمن من باید با اسکارلتم یعنی زن آیندم مشورت کنم شاید اون با atros کنار نیاد روشن فکر بمن میگن تاریک فکر به u
من که از آواتارت تعریف کردم گفتم خیلی شبیه خودته ولی خواهرم لباسش یکمی مورد داره عوضش میکنی زود تر از یه هفته:w16::w16::w16:من واسه خودت گفتم صلاح مملکت خویش کچلان دانند...
در ضمن اسکی جون اینقدر منو دوست داره که هیچ وقت تو جام شراب من زهر نمیریزه تورو میکشه که بهش حسودی میکنیی حسود حسود هرگز نیاسود:surprised:(اینو بچه بودم همش به دختر داییم میگفتم نابغه فامیل بودم همش معدلم بیشتر از همه بود از همون بچه گیام همه بهم حسودی میکردن:cry:):biggrin::w18:

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا این پیرزنه که ویوین لی نیست!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:

این بیچاره تقریبا تو سنین 40 سالگی می میره. مطمئنم چون چند سال پیش بیوگرافی ش رو تو مجله ی "TIME" نوشته بود. خوندم.
کدوماشونو میگی منم که تو متن نوشتم سن دقیق مرگش و دو سه جا متفاوت نوشته بود ولی از بین اون سه تا یکیش صد در صد خودشه توی اون عکسم بیشتر از 40 میخوره ولی فکر کنم همون 54 سالگی درست باشه ..چی بگم والا ...هی اون مرد و ما زنده ایم بدون اون...هیی روزگار

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو راهنمايي يه دوستي داشتم قيافش كپ همين بود ولي قدش كوتاهر بود و كمي توپول بود!بهش گفتم تو شبيه ويوين لي هستي گفت نميشناسمش!!
ولي فك كنم از دست رفته باشه
اونروز تو خيابون با يه پسره ديدمش!

mahan 2

عضو جدید
برو مکه چیزی و به خدا تو رو با اون محشور کنه....:biggrin:
یا بورو تو فلسطینی چیزی شهید شو بعد از خدا اسکارلتت رو بخوا...;)

راستی یه اسکارلتم تویه فیلمی به اسم 17againبودا...

سپیـده

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی عمو نداری گلم دایی که داری:D:biggrin:
جواب اون تاپیکم که لینک دادی تو خود پاتوق تهرونیا می جوابم..:razz::smile:
حالا کووو بچه کو زن کو مورچه که کله پاچش باشه؟؟؟همون atros خان صدام میکنی حرفم نباشه دیگه:surprised:در ضمن من باید با اسکارلتم یعنی زن آیندم مشورت کنم شاید اون با atros کنار نیاد روشن فکر بمن میگن تاریک فکر به u
من که از آواتارت تعریف کردم گفتم خیلی شبیه خودته ولی خواهرم لباسش یکمی مورد داره عوضش میکنی زود تر از یه هفته:w16:من واسه خودت گفتم صلاح مملکت خویش کچلان دانند...
در ضمن اسکی جون اینقدر منو دوست داره که هیچ وقت تو جام شراب من زهر نمیریزه تورو میکشه که بهش حسودی میکنیی حسود حسود هرگز نیاسود:surprised:(اینو بچه بودم همش به دختر داییم میگفتم نابغه فامیل بودم همش معدلم بیشتر از همه بود از همون بچه گیام همه بهم حسودی میکردن:cry:):biggrin::w18:

پس بگو ؛ از اول حسود بودی :w15:
بعد هی به من می گی حسود حسود ...... :w12:

ببینم می خوای منکر زن و بچه ات بشی (اسکارلت که زنته آتروس هم بچه اته ) !!! ..... :w06:

اگر بخوای بزنی زیرش می رم اسکارلت و کوک می کنم که زیر سرت بلند شده و برای همیشه ترکت کنه

وای ولی چقدر خنده داره که با اسکی جونت سر اسم بچه با آتروس به توافق برسین ولی بچه اتون دختر باشه :thumbsup2:

در مورد آواتار هم دست پیش رو نگیر برادر
شما هیچ هم از آواتارم تعریف نکردی :crying2:

تازه گفتم که تا یک هفته دیگه حتی اگه ازش خسته هم بشم عوضش نمی کنم تا هر لحظه ببینی و دپرس بشی :w18:

لباسش هیچ هم مورد نداره شما چشمات رو درویش کن

"بابای آتروس جون" فکرنکن که می تونی با وجود (من :hypocrite:) کاری از پیش ببری
من چنان توطئه ای برات می چینم :twisted: که جام شراب رو به جای این که بریزه توی آب بهت بده ، دست و پات رو بگیره و کلش رو سرازیر کنه توی حلقت :w25:

پس هوای خودت رو داشته باش :w01:

tatu_lover1366

عضو جدید
اولش فکر کردم اسکارلت جوهانسون رو میگی
کلی شاد شدم
اومدم تو ضد حال خوردم