اسلام دین خاور میانه!!!!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسلام اگه کامل تر بوده چرا کمتر پذیرفته شد؟
چرا برای پذیرفتنش مردم رو مجبور می کردن؟
اگه کامله پس این همه تناقضات علمی توی قرآن رو چه جوری توجیه میکنید؟
همین سوال من رو جوابی براش ندارید اونوقت از کامل بودن اسلام حرف می زنید؟
من هیچ تندی نکردم دیشب گفتم باید یاد بگیریم تحمل کنیم همدیگه رو...
شما هم مثل اون دوستتون آقا سعید اگه نمیدونید بگید من نمیدونم...تموم شد رفت

کمتر پذیرفته شده؟ :surprised:

کی گفته اینو؟ جمعیت یهود یا زرتشت خیلی کمتر از مسلمون هاست

کدوم تناقضات ... قران تناقضی یا تحریفی درش نیس!

این رو هم خدا خودش تایید کرده:

نحن انزلنا الذکر و نحن له الحافظون :smile:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
در ضمن جواب اون دوستمون رو هم بدید لطفا.البته اگه پاسخ منطقی دارید.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گفتم که تنها جوابی که دارید همینه
تو که ایمان داری چه جوری میخوای اثبات کنی؟به جز رجوع به قران
لطف کن اثبات کن
بحث همین تاپیک رو اثبات کن
124000پیامبر هم نه شما 100تاش رو اثبات کنه
100تا نه 50تا اثبات کن،50تا هم بهت آوانس دادم

ببین عزیز من ... اینها نه برنامه نویسیه نه فرمول ریاضی که بخوام برات اثباتش کنم

اونم همین الان و همینجا.... اما اگه علاقه مند هستی میتونی شجره نامه ی پیامبران رو از ادم تا خاتم

رو ببینی کاملا دقیق اونجا به شکل یک درخت توضیح داده و سلسه مراتب بر انگیخته شدن پیامبران اوجا هست

خودت بشمار ببین چنتا میشن... الان حضور ذهن ندارم من چند سال پیش دیدمش

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ضمن جواب اون دوستمون رو هم بدید لطفا.البته اگه پاسخ منطقی دارید.

باشه...فقط اول باید خوب مطالعه کنم سعی میکنم تا شب جواب بدم:gol:

سعی میکنم اگه جوابی داشتم و در حد خوبی اطلاعات داشتم بگم

اگرم نه که بقیه دوستان جوابی داشته باشن خوشحال میشم

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
کمتر پذیرفته شده؟ :surprised:

کی گفته اینو؟ جمعیت یهود یا زرتشت خیلی کمتر از مسلمون هاست

کدوم تناقضات ... قران تناقضی یا تحریفی درش نیس!

این رو هم خدا خودش تایید کرده:

نحن انزلنا الذکر و نحن له الحافظون :smile:
چند درصد جمعیت جهان مسلمانن؟
اگه دین شما کامل و خیر مطلق چه کسی از خوبی مطلق بدش میاد؟
با این حرف شما همه مردم جهان باید مسلما ن باشن چون کامل ترینه

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند درصد جمعیت جهان مسلمانن؟
اگه دین شما کامل و خیر مطلق چه کسی از خوبی مطلق بدش میاد؟
با این حرف شما همه مردم جهان باید مسلما ن باشن چون کامل ترینه

درصدش رو نمیدونم اما نزدیک 1 ملیارد نفر از جمعیت دنیا...

من میگم درست دین اکثریت نیست اما اقلیت هم نیست

من نمیگم همه باید مسلمون باشن اونم اجباری.. چون خدا خودش ادمها رو مختار گذاشته

و خودشم گفته که همه ی ادما هدایت نمیشن ، اما گفته ایمان به اسلام بهتر است و راه رستگاری

وقتی خدا خودش کسیو مجبور نکرده... من کی باشم که مجبور کنم :smile:

اسلام خودش مشکلی نداره اگه مشکلی باشه مشکل مسلمون هاست نه دین اسلام

اقا سینا من فعلا برم ...برمیگردم...روز خوش:gol:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
درصدش رو نمیدونم اما نزدیک 1 ملیارد نفر از جمعیت دنیا...

من میگم درست دین اکثریت نیست اما اقلیت هم نیست

من نمیگم همه باید مسلمون باشن اونم اجباری.. چون خدا خودش ادمها رو مختار گذاشته

و خودشم گفته که همه ی ادما هدایت نمیشن ، اما گفته ایمان به اسلام بهتر است و راه رستگاری

وقتی خدا خودش کسیو مجبور نکرده... من کی باشم که مجبور کنم :smile:

اسلام خودش مشکلی نداره اگه مشکلی باشه مشکل مسلمون هاست نه دین اسلام

اقا سینا من فعلا برم ...برمیگردم...روز خوش:gol:
ولی ما عکسش رو داریم میبینیم کشورهای مسلمون رو یه نگاهی بندازید
ما یک میلیارد هم بی دین داریم که این خودش نوید خوبیه
موفق باشید

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یوسف اینم جواب یکی از دوستان به شما فقط خواهشا اگه جواب منطقی دارید بدید:

یوسف جان شما فرمودین دلیلی نداره خدا اسم همه پیامبرارو بیاره، خوب راست میگی آوردن اسم 124000 نفر خیلی زیاده.
اما عزیزم، اونی که شما بهش میگین خدا حتی اسم یک نفر رو هم خارج محدوده خاورمیانه در کتاب های آسمانیش ذکر نکرده.

میدونی نوح مال 5000 سال پیش، ابراهیم مال 4000 سال پیش، موسی مال 3500 سال پیش و.... هستند.
و شگفت آور تر اینکه معتقدین مردم اونزمان قادر به حفظ آثارشون بودن ولی مردم جاهای دیگر نبودن بدون هیچ دلیلی.
حتی پیامبران اولوالعزم یا به قولی صاحب کتاب هم از یک منطقه هستند، در قرآن که شما معتقدی کتاب همه جهانیان هست به عنوان آخرین کتاب، بازم محدوده پیامبرانش همین خاورمیانه است.

و عجیب تر اینکه میگین جاهای دیگه تمدن نداشتن، نوشته های اخلاقی و فلسفی کنفسیوس (دو هزار سال قبل میلاد) در چین هنوزم ارزشمنده، آثار ارزشمند تمدن مایا در شیلی و پرو قدمت چند هزار ساله دارن، اما کجا اونا صحبت از ابراهیم و موسی و... کردن؟
مگر نه اینکه اینا پیامبران اولوالعزم بودن و اگر سرشت واحد خدایی داشتن اسم اینها در همه جای دنیا باید شنیده میشد؟

و در پایان مهم ترین سئوالم از شما :

انسان روزی در همین زمین لخت مادر زاد بود، اما امروز میره به فضا، هواپیما میسازه، پدیده شگفت آوری مثل برق و موج و اینترنت و... رو خلق کرده.
چرا فکر میکنی این انسان ظرفیت تولید دین و پرستش رو نداره؟
چرا این انسان در علوم فیزیکی تونسته به تنهایی اینقدر پیشرفت کنه اما معتقدی این ادیان نمیتونه کار خودش بشه.
چون تکامل در ادیان کاملا واضحه، از موجود پرستی به سنگ پرستی و سپس به خدای نادیده پرستی و امروز هم اومانیسم و سکولاریسم.
اشتراک در تکامل علوم انسانی مثل اشتراک در علم هست و هیچ دلیلی وجود نداره بگیم این ادیان کار خود آدم ها نیست و تجربه اونها از هم.
کما اینکه هر علمی مسلما یک نابغه برای استارتش میخواد، مثل ادیسون برای برق، پرستش هم یک نابغه برای استارت خواسته و امروز هم پرونده پرستش بسته شده و هنوزم تو خاورمیانه پیروان ادیان دارن به عصر باستان دل خوش میکنن.

اقا سینا اما رسیدیم به جواب دوستتون البته میدونم شما با حرفای من قانع نخواهید شد اما من وظیفه ی خودم میدونم به سوال دوستتون پاسخ بدم!

در رابطه با مورد اول که چرا همه ی پیامبران تو خاور میانه بودن بگم که: اساسا اغاز دنیا از همینجا کلید خورد دلیلشو فقط خدا میدونه چرا؟!

مثلا قبر حضرت هابیل (ع) در سوریه هست، که نزدیکی 7 متر طول داشته من خودم این مکان رو رفتم و دیدم... طبق نوشته کتابهای موسوم به عهد عتیق که از کنب مشهور یهودیان و مورد پذیرش مسیحیان و بعضا مسلمانان است قد انسان ها از زمان حضرت آدم به تدریج کوتاه شد و در زمان حضرت نوح تا 3 متر رسید. عمر انسانها هم به تدریج کوتاه شد به طوری که تا چندین نسل بعد از آدم ابوالبشر زمان مرگ انسان ها تا 1000 سال هم می رسید. هابیل در سن 130 سالگی توسط برادرش کشته شد.و اما دیرینه شناسان هم معتقدند قد انسان های سالیان دور، بسیار بلند بوده است. نمونه اش هم قبر و اسکلت حفاظت شده ای که در عربستان کشف شده و تنها از طریق هوایی چند عکس از آن گرفته اند و ورود به منطقه ممنوع اعلام شده!! با جستجو در گوگل می توانید این اسکلت تقریبا ده متری را ببینید....پس بنظرم این چیز عجیبی نیست...

خب سایر پیامبران مثه حضرت ابرهیم یعقوب و... نسل حضرت ادم ( ع ) هستن ( البته استثناء هم وجود داره)و این موضوع رو روشن میکنه که چرا پیامبران الولالعزم تو اروپا یا امریکا برانگیخته نشدن !
البته
و همشون در خاور میانه بودن( اسامی اون پیامبرانی که تو قران ذکر شده) چون اینجا به دنیا اومدن و حضرت ادم هم در خاور میانه به زمین فرود امد

و از همون ابتدا حضرت ادم (ع) دعوت به خدا پرستی میکردپس اینجا بنظرم اون سلسله پرستش که گفتی رد میشه چون تا بوده و

هست اصل پرستش دعوت به خدا پرستی هست!

نکته ی بعدی اینکه من هم نگفتم که سایر اقوام تمدنی نداشتن... مثلا قوم مایاها تو قاره امریکا خیلی معروفن... و امروزه چیزهای زیادی دربارشون نوشته شده

یا مثلا اون داستانی که فیلمشو دیدم و برات گفتم ما نمیدونیم که واقعیت داره یا فقط افسانه هست، شاید پیامبرانی داشتن و ما نمیدونیم نه اینکه بگیم اصلا

وجود نداشته. تو از کجا مطمنی که سایر ملت ها پیامبر نداشتن؟؟؟صرفا هر پیامبری دین جدیدی به وجود نیاورده
مثلا ذوالقرنین ایین نداشت و فقط مردم رو به یکتاپرستی دعوت میکرد و عادل هم بود چنتا نشانه ای که میگن با کوروش کبیر مطابقت داره اینه که هردو
بزرگترین سد اهنی رو ساختن ، در زمان جنگ کلاه شاخ قوچ بر سر داشتن و حکومت کل مشرق زمین رو هم در دست داشتن... اگر 100 درصد فرض کنیم کوروش و ذوالقرنین یک نفر هستن...
میدونیم که کوروش نوه ی پادشاه کشور ماد بوده و کوروش هیچ رابطه ی فامیلی با حضرت موسی که نزدیک ترین پیامبر به این دوره هست نداشت پس تمام پیامبران صرفا رابطه فامیلی نداشتن و هر انسانی که برگزیده خدا باشه میتونه پیامبر باشه و این در مورد سایر ملل هم صادقه
در ضمن اکثر پیامبرانی که بر انگیخته شدن برای هدایت قوم خودشون بوده مثه حضرت شعیب (ع) از پیامبران جز حضرت محمد رسالت جهانی داشته

اونم به این دلیل جهانی بوده چون اخرین پیامبر از طرف خدا بوده و پایان دهنده کار همه پیامبران قبل خودش... در ضمن 3000 سال پیش یا بیشتر از

اون هیچگونه وسیله ی ارتباط جمعی وجود نداشت که کسی بخواد خودشو خیلی راحت به همه دنیا معرفی کنه

و مردم هم نادان تر از اونی بودن که فکرشو بکنی واسه همین بود که پیامبران زیادی اومدن ...اون دوران اوضاع اجتماعی طوری بوده وقتی پیامبر جدیدی

ظهور کرده باهاش مخالف کردن و گفتن دروغگوهه اینطور نبود که همه تاپیدش کنن و دربارش کتاب بنویسن اگرم ما الان پیامبرانی میشناسیم برطبق ایات قران و احادیث معصومین هست...و ما به جز کتب دینی منبع دیگه ای نداریم که بخوام از نظر عقلی قانعت کنم

اما راجب به سوال اخرت:

اصولا علم انسان با چیزهای ملموس سر وکار داره و هر چیزی که کشف کرده جرم داره و قابل رویت هستن... مثلا پیش زمینه هواپیما پرندگان هستن...

اگه پرنده خدا قدرت پرواز بهش نداده بود هواپیما هم همینطور بود.. یا مثلا ماهی میتونه شنا کنه یک زیر دریایی هم همینطور... یا مثلا صاعقه پیش

زمینه ای برای نیروی برق هست... اجرام اسمانی در فضا و فضا پیما هم رابطه علت و معلولی دارن...

حتی اینترنت درسته که ما الان مجازی هستیم اما اصل اینترنت به شبکه و کامپیوتر های کلاینت سرور بر میگرده که جزو اجسام هستن

خدا قدرت ساخت اینهارو به ادم داده و به او عقل داده که از سایر موجودات متمایز میکنه

اما مثلا هیچ چیزی در دنیا دیده نشده به صورت مادی باشه و خبر از اینده بده و انسان هم نمیتونه ماشین زمان بسازه

دین رو فقط خدا میتونه تدوین کنه نه بشر.... چون او از اینده و گذشته و همه چیز مطلع هستن سکولاریسم و بقیه مکتب هستن نه دین که بعد از پیامبر خاتم

به وجود اومدن همین پس ساخته خود بشر هستن و البته اشکال هم دارن چون هیچ انسانی به طور کامل از غیب خبر نداره پس کامل نیستن.

انسانی که از اینده خودش خبر نداره نمیتونه خودش برای خودش برنامه سعادت ابدی واسه خودش بنویسه!

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
آقا یوسف جوابت اصلا منطقی نیست و فکر کنم اصلا نخوندی این دوستمون چی گفتند.
شما گفتید خدا نمی تونست 124000پیامبر رو اسم بیاره چون نظم قرآن به هم می ریخت.
خب این دوستمون گفتن چرا فقط اسم یه پیامبر خارج از منطقه خاور میانه نیاوره شده؟فقط یک نفر.اسم آوردن از یک نفرشون که دیگه نظم قرآن رو به هم نمی ریخت.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یوسف جوابت اصلا منطقی نیست و فکر کنم اصلا نخوندی این دوستمون چی گفتند.
شما گفتید خدا نمی تونست 124000پیامبر رو اسم بیاره چون نظم قرآن به هم می ریخت.
خب این دوستمون گفتن چرا فقط اسم یه پیامبر خارج از منطقه خاور میانه نیاوره شده؟فقط یک نفر.اسم آوردن از یک نفرشون که دیگه نظم قرآن رو به هم نمی ریخت.

چرا اتفاقا قشنگ منظورتو فهمیدم...

اما این که بهت گفتم نظر شخصی من بودش ... میدونی چیه اقا سینا همونظور که میدونی قران بخش ها ی مختلفی داره از جمله خداپرستی معاد توصیه های فرهنگی اجتماعی و....الی اخر

و پرداختن به داستان پیامبران هم جزیی از قران هست نه همه ی اون... پس اگه همش داستان پیامبران بود بقیه موضوعات چی میشدن؟

در رابطه با سوال دوستتون گفتم که چون همه ی پیامبرانی که اسمشون تو قران اومده از نسل حضرت ادم هستن به این دلیل اسمشون اورده شده...

اگر فرض کنیم که کوروش همون ذوالقرنین بوده خب ما میدونیم کوروش کارهای زیادی واسه جامعه بشریت انجام داده و خدمات زیادی کرده و ادم عادلی بود

اسم ذوالقرنین تو قران اومده به خاطر کارهای زیادی که انجام داده

بهرحال حرفای من از خودم بود و سعی کردم با دلیل جوابتو بدم و از جایی کپی نکردم.... اگر دوستانی هستن که بهتر میتونن توضیح بدن منم استفاده کنم خوشحال میشم

در رابطه با سوال دوم و جوابم نظری ندارین؟

موفق باشین;)

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما 124000 پیامبر داشتیم.شما اگه اسم هزارتاشونو با محل نبوتشون تونستی بگو؟
از کجا میدونی اونجاها پیامبر نداشته؟؟

شما که میگی اسم و محل 1000 تاشونم در دسترس نیست پس چجوری انقد محکم میگی 124 هزار پیغمبر داریم/

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
در رابطه با قسمت دوم سوال:حرف دوستمون این بوده که انسانی که این توانایی ها رو داره حتما توانایی این رو هم داشته وداره که یه خدایی و یا دینی رو تولید کنه و ترویج بده.
کم هم نبوده در گذشته خدایان بسیاری که همه و همه ساخته ذهن بشر بودن و حالا دلایل مختلفی هم داشته از جمله احساس ضعف کردن و یا اینکه قصد سوء استفاده از مردم زمانشون رو داشتن ویا برای اتفاقاتی که اطرافشون رخ میداده پاسخی نداشتن و...
خب شما میگی دین رو فقط خدا میتونه تدوین کنه این نقض میشه.چون ما ادیان زیادی داریم که میدونیم ساخته بشر هستن
پس بشر هم میتونه دین تدوین بکنه برای اینکار فقط احتیاج به یه خدایی داره که قابل دیدن نباشه ;)

• Like
واکنش ها: eb@d

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
اقا سینا اما رسیدیم به جواب دوستتون البته میدونم شما با حرفای من قانع نخواهید شد اما من وظیفه ی خودم میدونم به سوال دوستتون پاسخ بدم!

در رابطه با مورد اول که چرا همه ی پیامبران تو خاور میانه بودن بگم که: اساسا اغاز دنیا از همینجا کلید خورد دلیلشو فقط خدا میدونه چرا؟!

مثلا قبر حضرت هابیل (ع) در سوریه هست، که نزدیکی 7 متر طول داشته من خودم این مکان رو رفتم و دیدم... طبق نوشته کتابهای موسوم به عهد عتیق که از کنب مشهور یهودیان و مورد پذیرش مسیحیان و بعضا مسلمانان است قد انسان ها از زمان حضرت آدم به تدریج کوتاه شد و در زمان حضرت نوح تا 3 متر رسید. عمر انسانها هم به تدریج کوتاه شد به طوری که تا چندین نسل بعد از آدم ابوالبشر زمان مرگ انسان ها تا 1000 سال هم می رسید. هابیل در سن 130 سالگی توسط برادرش کشته شد.و اما دیرینه شناسان هم معتقدند قد انسان های سالیان دور، بسیار بلند بوده است. نمونه اش هم قبر و اسکلت حفاظت شده ای که در عربستان کشف شده و تنها از طریق هوایی چند عکس از آن گرفته اند و ورود به منطقه ممنوع اعلام شده!! با جستجو در گوگل می توانید این اسکلت تقریبا ده متری را ببینید....پس بنظرم این چیز عجیبی نیست...

خب سایر پیامبران مثه حضرت ابرهیم یعقوب و... نسل حضرت ادم ( ع ) هستن ( البته استثناء هم وجود داره)و این موضوع رو روشن میکنه که چرا پیامبران الولالعزم تو اروپا یا امریکا برانگیخته نشدن !
البته
و همشون در خاور میانه بودن( اسامی اون پیامبرانی که تو قران ذکر شده) چون اینجا به دنیا اومدن و حضرت ادم هم در خاور میانه به زمین فرود امد

و از همون ابتدا حضرت ادم (ع) دعوت به خدا پرستی میکردپس اینجا بنظرم اون سلسله پرستش که گفتی رد میشه چون تا بوده و

هست اصل پرستش دعوت به خدا پرستی هست!

نکته ی بعدی اینکه من هم نگفتم که سایر اقوام تمدنی نداشتن... مثلا قوم مایاها تو قاره امریکا خیلی معروفن... و امروزه چیزهای زیادی دربارشون نوشته شده

یا مثلا اون داستانی که فیلمشو دیدم و برات گفتم ما نمیدونیم که واقعیت داره یا فقط افسانه هست، شاید پیامبرانی داشتن و ما نمیدونیم نه اینکه بگیم اصلا

وجود نداشته. تو از کجا مطمنی که سایر ملت ها پیامبر نداشتن؟؟؟صرفا هر پیامبری دین جدیدی به وجود نیاورده
مثلا ذوالقرنین ایین نداشت و فقط مردم رو به یکتاپرستی دعوت میکرد و عادل هم بود چنتا نشانه ای که میگن با کوروش کبیر مطابقت داره اینه که هردو
بزرگترین سد اهنی رو ساختن ، در زمان جنگ کلاه شاخ قوچ بر سر داشتن و حکومت کل مشرق زمین رو هم در دست داشتن... اگر 100 درصد فرض کنیم کوروش و ذوالقرنین یک نفر هستن...
میدونیم که کوروش نوه ی پادشاه کشور ماد بوده و کوروش هیچ رابطه ی فامیلی با حضرت موسی که نزدیک ترین پیامبر به این دوره هست نداشت پس تمام پیامبران صرفا رابطه فامیلی نداشتن و هر انسانی که برگزیده خدا باشه میتونه پیامبر باشه و این در مورد سایر ملل هم صادقه
در ضمن اکثر پیامبرانی که بر انگیخته شدن برای هدایت قوم خودشون بوده مثه حضرت شعیب (ع) از پیامبران جز حضرت محمد رسالت جهانی داشته

اونم به این دلیل جهانی بوده چون اخرین پیامبر از طرف خدا بوده و پایان دهنده کار همه پیامبران قبل خودش... در ضمن 3000 سال پیش یا بیشتر از

اون هیچگونه وسیله ی ارتباط جمعی وجود نداشت که کسی بخواد خودشو خیلی راحت به همه دنیا معرفی کنه

و مردم هم نادان تر از اونی بودن که فکرشو بکنی واسه همین بود که پیامبران زیادی اومدن ...اون دوران اوضاع اجتماعی طوری بوده وقتی پیامبر جدیدی

ظهور کرده باهاش مخالف کردن و گفتن دروغگوهه اینطور نبود که همه تاپیدش کنن و دربارش کتاب بنویسن اگرم ما الان پیامبرانی میشناسیم برطبق ایات قران و احادیث معصومین هست...و ما به جز کتب دینی منبع دیگه ای نداریم که بخوام از نظر عقلی قانعت کنم

اما راجب به سوال اخرت:

اصولا علم انسان با چیزهای ملموس سر وکار داره و هر چیزی که کشف کرده جرم داره و قابل رویت هستن... مثلا پیش زمینه هواپیما پرندگان هستن...

اگه پرنده خدا قدرت پرواز بهش نداده بود هواپیما هم همینطور بود.. یا مثلا ماهی میتونه شنا کنه یک زیر دریایی هم همینطور... یا مثلا صاعقه پیش

زمینه ای برای نیروی برق هست... اجرام اسمانی در فضا و فضا پیما هم رابطه علت و معلولی دارن...

حتی اینترنت درسته که ما الان مجازی هستیم اما اصل اینترنت به شبکه و کامپیوتر های کلاینت سرور بر میگرده که جزو اجسام هستن

خدا قدرت ساخت اینهارو به ادم داده و به او عقل داده که از سایر موجودات متمایز میکنه

اما مثلا هیچ چیزی در دنیا دیده نشده به صورت مادی باشه و خبر از اینده بده و انسان هم نمیتونه ماشین زمان بسازه

دین رو فقط خدا میتونه تدوین کنه نه بشر.... چون او از اینده و گذشته و همه چیز مطلع هستن سکولاریسم و بقیه مکتب هستن نه دین که بعد از پیامبر خاتم

به وجود اومدن همین پس ساخته خود بشر هستن و البته اشکال هم دارن چون هیچ انسانی به طور کامل از غیب خبر نداره پس کامل نیستن.

انسانی که از اینده خودش خبر نداره نمیتونه خودش برای خودش برنامه سعادت ابدی واسه خودش بنویسه!
جواب دوست عزیزمون::smile:

در مورد بخش اول سئوالم :

این ادعای در مورد موجودی به نام حضرت قابیل، به نحوی دروغ هست که آدم میمونه چی بگه.
برادر عزیز، شما میدونی رسیدن قد از 7 مت به 2 متر الان یعنی چی؟
هیچ موجودی در جهان دارای چنین جهش ها و افت های ژنتیکی نبوده و نیست.
اتفاقا همین طولانی بودن عمرها یکی از دلایل افسانه بودن این ادیان هست.

جناب نوح در 5000 سال پیش که هیچ تاریخ نکگاری نبوده طبق ادعای تورات و بعدش دو کتابه دیگه بیش از هزار سال عمر کرده.
اونوقت ببین چه اتفاقی میتونه روی این ژن بیوفته که درست از زمانی که بشر قادر به کتابت تاریخ میشه، عمرها ماکزیم 100 هست.
تا این حد هر حرفی رو به نام خدا به خوردتون بدن قبول میکنین؟
واقعا خرد اینقدر دور از دسترسه ؟؟!!

سرخپوست ها در آمریکا اسب سواری میکردن.
مردم تو چین هم اسب سواری میکردن.
مردم خاورمیانه هم اسب سواری میکردن.
بدون اینکه سرخپوست ها با اینها ارتباط داشته باشن در هزاران سال پیش.

نکنه اسب سواری رو هم خدا یاد انسان داده؟
یا انسان فطرتا اسب سوار خلق شده؟

متاسفانه شما مفهوم تجربه در گذر زمان رو خیلی راحت نادیده میگیرین و انسان رو هم بیش از حد دست کم گرفتین.

در مورد بخش دوم سئوالم :

اشتباه شما دقیقا اینجاست که فکر میکنین در حوزه نگرش به جهان و علوم انسانی انسان قادر به نبوغ نیست.
میشه بفرمایید اولین بار وقتی کسی سیک غزل در شعر رو اختراع کرد چطوری شد؟ بهش وحی شد؟

تکامل ادیان هم کاملا به بشری بودنش اذعان میکنه.
انسان برای غلبه بر ترسش ابتدا بت هایی ساخته تا به اونا پناه ببره، با افزایش آگاهی فهمید مصنوع خودش نمیتونه بهش کمک کنه.
یک خالق رو متصور شده و بعدش تمامی ویژگی های خودش رو در حد عالی به اون خدا نسبت داده.
تا بتونه با پرستش اون از ترسش کم کنه.

اما تا حالا پرسیدی چرا چیزهایی به نام سکولاریسم و اومانیسم و.. در بیش از صد سال گذشته وجود نداشتن و هرکسی بالاخره یک چیزی رو میپرستید؟
چون علم اونقدر ناقص بود که جوابی برای هیچی نداشت.
امروز علم برای خیلی چیزا جواب داره و برای چیزهایی هم که جواب نداره میتونه این یقین رو به وجود بیاره که میشه به جوابش رسید.
برای همین باورهای سنتی با سرعتی غیر قابل باور در حال ریزش هستند.

در ضمن میگی انسان از غیب خبر نداره، حالا کی گفته این ادعاهای ادیان غیبه؟
همش خیال پردازیه، بهشت و جهنم ساده ترین نوع خیال پردازی برای قانع کردن مظلومین هست که حقتون پس گرفته میشه.
اینقدر این تئوری ساده انگارانه هست که با کمی تامل میشه فهمید برای فرار از بدبختی درست شده.
تفسیر های بهشت رو نگاه کن در عربستان، سرزمینی با رود روان با درخت سبز.
این تفسیر از بهشت رو برای اروپایی بگی بهت میخنده چون 24 ساعت بارون داره و همش تو باغه.
اونا منتظرن برن کویر گردی و حمام آفتاب گرفتن، الان پیامبری بیاد برای اونا باید از زیبایی های کویر بگه بس که از بارون و سرسبزی خسته شدن.

اما برای عرب تشنه لب نقش آب و باغ شگفت آوره.
برای همین بهشتش همش ابه که نشون از بازم انسانی جغرافیایی بودنش داره.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در رابطه با قسمت دوم سوال:حرف دوستمون این بوده که انسانی که این توانایی ها رو داره حتما توانایی این رو هم داشته وداره که یه خدایی و یا دینی رو تولید کنه و ترویج بده.
کم هم نبوده در گذشته خدایان بسیاری که همه و همه ساخته ذهن بشر بودن و حالا دلایل مختلفی هم داشته از جمله احساس ضعف کردن و یا اینکه قصد سوء استفاده از مردم زمانشون رو داشتن ویا برای اتفاقاتی که اطرافشون رخ میداده پاسخی نداشتن و...
خب شما میگی دین رو فقط خدا میتونه تدوین کنه این نقض میشه.چون ما ادیان زیادی داریم که میدونیم ساخته بشر هستن
پس بشر هم میتونه دین تدوین بکنه برای اینکار فقط احتیاج به یه خدایی داره که قابل دیدن نباشه ;)
فرض بگیریم که انسان میتونه بت بسازه و پرستش کنه و ایین جدیدی تولید کنه و ترویج بده...

اما ایا میتونه یک سیاره درست کنه که حداقل 10 درصد از صفات زمین رو داشته باشه..؟ با اون علم فراوانش که دست اورده به قول شما؟ یا خیلی موجودات دیگه رو

اصن یه سوال ازت دارم بنظرت این دنیا و ما ادما چطور بوجود اومدیم؟ اگه کار خدا نیس؟کار خوده انسانه؟ :surprised: شما همه چیو ساخت دست انسان میبینی ؟:surprised:

امیدوارم طفره نری و جوابمو بدی;)

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
فرض بگیریم که انسان میتونه بت بسازه و پرستش کنه و ایین جدیدی تولید کنه و ترویج بده...

اما ایا میتونه یک سیاره درست کنه که حداقل 10 درصد از صفات زمین رو داشته باشه..؟ با اون علم فراوانش که دست اورده به قول شما؟ یا خیلی موجودات دیگه رو

اصن یه سوال ازت دارم بنظرت این دنیا و ما ادما چطور بوجود اومدیم؟ اگه کار خدا نیس؟کار خوده انسانه؟ :surprised: شما همه چیو ساخت دست انسان میبینی ؟:surprised:

امیدوارم طفره نری و جوابمو بدی;)
ما که اهل ماست مالی کردن ماله کشی کردن نیستیم سعی میکنم منطقی و علمی جوابتون رو بدم.
این پست رو توی یه تاپیک دیگه هم گذاشتم اینجا هم میذارم
اینم صحبت های هاوکینگ:
آیا خدا جهان را ساخته است؟

هنگامی که به عمقِ اتم سفر می کنیم با یک سری پروتون مواجه می شویم که هر وقت که می خواهند "خود به خود" به وجود می ایند و به خودیِ خود، هر وقت که می خواهند نابود می شوند. ما آن را _مکانیک کوانتوم_ نام گذارده ایم.

قوانین طبیعت به ما می گویند که نه تنها تمامِ جهان می تواند مانند پروتون ها به وجود بیاید بلکه برای پیدایش هم نیازمندِ علت نیستند، همچنین هیچ حادثه ای منجر به انفجار بزرگ "بیگ بنگ_مهبانگ" نشده است ... هیچ چیز ...

"میدان گرانشی" و "جاذبه" در درون سیاه چاله به قدری است که نه تنها "نور"، بلکه "زمان" هم نمی تواند از میدان گرانشی آن فرار کند لذا زمان از حرکت باز می ایستد. این به این دلیل نیست که ساعت از کار می افتد بلکه به این دلیل است که در داخل سیاه چاله "زمان" وجود ندارد.

به نظر من نقش زمان در آغاز جهان، آخرین کلیدی است که نیاز به یک طراح بزرگ را برای آفرینش از بین می برد و نشان می دهد جهان چگونه خودش را ساخته است.

اگر به گذشته و به لحظه ی انفجار بزرگ برگردیم خواهیم دید که جهان کوچکتر و کوچک تر می شود تا جایی که تمام جهان فضایی بی نهایت کوچک و متراکم است، جایی که جهان یک "سیاهچاله" است.

قوانین طبیعت به ما می گویند که در درون سیاه چاله زمانی وجود ندارد، شما نمی توانید به زمانی پیش از انفجار برگردید چون زمان پیش از انفجار بزرگ وجود ندارد، ما در نهایت چیزی را پیدا کردیم که علت ندارد چون زمانی برای وجود علت نیست. برای من این به معنای ناممکن بودن وجود خالق است چون زمان برای خالق وجود نداشته است.

ما همگی آزاد هستیم تا آنچه را که می خواهیم بدست آوریم و به نظر من، هیچ خدایی وجود ندارد، هیچ کس جهان را خلق نکرده و هیچ کس ایمان ما را هدایت نمی کند، هیچ بهشت و هیچ زندگی پس از مرگی وجود ندارد. ما همین یک زندگی را داریم تا از این طراحی زیبا طبیعت استفاده کنیم و من از این بابت بسیار سپاس گزارم ...

استیون هاوکینگ

منبع: Did God Create the Universe

این از دنیا...
در مورد موجودات هم که نظریه تکامل داروین در همه مجامع علمی و تخصصی پذیرفته شده است و در محافل غیر تخصصی و مذهبی هم که طبیعتا نمی پذیرن
چون نظریه تکامل دشمن ادیان هست

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما که اهل ماست مالی کردن ماله کشی کردن نیستیم سعی میکنم منطقی و علمی جوابتون رو بدم.
این پست رو توی یه تاپیک دیگه هم گذاشتم اینجا هم میذارم

این از دنیا...
در مورد موجودات هم که نظریه تکامل داروین در همه مجامع علمی و تخصصی پذیرفته شده است و در محافل غیر تخصصی و مذهبی هم که طبیعتا نمی پذیرن
چون نظریه تکامل دشمن ادیان هست

سینای عزیز دوست خوبم ... من دوست دارم با حوصله جوابتو بدم و میدم فقط بعضی وقتا چیزایی میگی که...

اون پست که درباره بهشت و جهنم بود عمری باشه فردا...

عزیز من از چیزی طفره نرفتم و نمیرم...

این اقای هاوکینگ فقط گفته بینگ بنگ و جود نداره ....هیچ چیز...

اما دلیلی در ادامه ننوشته... در ضمن نظریه بیگ بنگ توسط خود انسان کشف شده پس نمیتونه وحی باشه درسته؟

من این دوتا لینک رو واست میذارم وقت کردی بخونشون اینجا بذارم شلوغ میشه!... کاشفان بیگ بنگ خیلی بیشتر از هاوکینگ دلیل و برهان دارن

به علاوه در قران هم تایید شده !

http://fa.m.wikipedia.org/wiki/مه‌بانگ

و این هم لینک دوم :

http://www.asriran.com/fa/news/52833/قرآن-كريم-نظریه-بیگ-بنگ-راتایید-می-کند

اینم هست :

http://www.haftaseman.ir/webdb/article.asp?id=624

اما در مورد نظریه داروین بگم که این نظریه خیلی قدیمی هست و نظریه های جامع تر و کامل تری بعد اون اومدن! که خود بخود داروین رو باطل کردن

مثه این میمونه که شما نظریه ی زمین مرکزی گالیله رو قبول داشته باشی و نظریه کپرنیک رو رد کنی :d

من تعجب میکنم شما که اینقد طرفدار علم هستی به دانسته ها باطل شده و پیش پا افتاده استناد کنی این خودش سواله برام؟

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
سینای عزیز دوست خوبم ... من دوست دارم با حوصله جوابتو بدم و میدم فقط بعضی وقتا چیزایی میگی که...

اون پست که درباره بهشت و جهنم بود عمری باشه فردا...

عزیز من از چیزی طفره نرفتم و نمیرم...

این اقای هاوکینگ فقط گفته بینگ بنگ و جود نداره ....هیچ چیز...

اما دلیلی در ادامه ننوشته... در ضمن نظریه بیگ بنگ توسط خود انسان کشف شده پس نمیتونه وحی باشه درسته؟

من این دوتا لینک رو واست میذارم وقت کردی بخونشون اینجا بذارم شلوغ میشه!... کاشفان بیگ بنگ خیلی بیشتر از هاوکینگ دلیل و برهان دارن

به علاوه در قران هم تایید شده !

http://fa.m.wikipedia.org/wiki/مه%E2%80%8Cبانگ

و این هم لینک دوم :

http://www.asriran.com/fa/news/52833/قرآن-كريم-نظریه-بیگ-بنگ-راتایید-می-کند

اینم هست :

http://www.haftaseman.ir/webdb/article.asp?id=624

اما در مورد نظریه داروین بگم که این نظریه خیلی قدیمی هست و نظریه های جامع تر و کامل تری بعد اون اومدن! که خود بخود داروین رو باطل کردن

مثه این میمونه که شما نظریه ی زمین مرکزی گالیله رو قبول داشته باشی و نظریه کپرنیک رو رد کنی :d

من تعجب میکنم شما که اینقد طرفدار علم هستی به دانسته ها باطل شده استناد کنی این خودش سواله برام؟
در مورد بقیه حرفات بعد جواب میدم.
فقط نظریه کامل تر که بعد از تکامل داروین اومده چیه و چی میگه؟

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
هاوکینگ گفته بیگ بنگ وجود نداره؟!!!!!!!!!
کجای قران بیگ بنگ رو تایید میکنه؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد بقیه حرفات بعد جواب میدم.فقط نظریه کامل تر که بعد از تکامل داروین اومده چیه و چی میگه؟
الان حضور ذهن ندارم اسمش چیه و چی میگه بحث در این مورد خودش 1 روز زمان میبره اما میدونم یکی از نقصهای اصلی نظریه داروین یکیش این بوده که وجود ژن ها رو در وجود انسان نفی کرده و معتقد بود ویژگی های ارثی از طریق مخلوط شدن خونها منتقل میشن الان همه میدونیم که اینطور نیست اینو از دانسته های خودم گفتم فردا دلایل بیشتری هم بهتون میگم

شب خوبی داشته باشی اقا سینا :gol:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
آقا یوسف هاوکینگ بیگ بنگ رو رد نمیکنه تو پست قبلی من،بلکه جواب کسانی رو میده که دنبال علت بیگ بنگ بودن ودر واقع گفته بیگ بنگ دلیلی نداره چون توی سیاهچاله زمان وجود نداشته

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه مشکل این بحث ها یک چیزه ....
یکی از دیدگاه دین حرف میزنه و یکی از دیدگاه مذهب... هیچکدوم نمی تونن کامل باشن..یکی میگه 124 هزار پیامبر داریم با استناد به قرآن... اما نمیگه طرف مقابل ممکنه به قرآن اعتقادی نداشته باشه .....
اگه می خواید بحث علمی کنید هرگز نمی تونید عدد صحیح پیامبرای موجود و مکانشون رو مشخص کنید. نه به خاطر اینکه نبودن، بخاطر اینکه اطلاعات و تاریخ اینقدر تکه تکه و دستکاری شده که تقریبا استناد به اون غیر ممکن میشه ....
در مذهب که نمیخواد جای دوری برید از انجیل عیسی مسیح بگیرید تا تکه تکه شدن دین محمد به انواع فرقه ها نشان دهنده دستخورده شدن مذهبه....
در علم هم که نمونه های زیادی ازش دیدید امروز تایید میشه فردا رد میشه .....
اما حداقل در علم چیزهایی اثبات میشه که بنیان میشه و قابل تغییر نیست یعنی دیگه میشه مطلق... مثل گرد بودن زمین و چرخش به دور خورشید که دیگه مشاهده و دیده شده .....
...............................................................................
حالا من و شما بیا فرض کنیم خدایی نیست، زمین جنگله .... شیر که شیر به وقت گرسنگی شکار می کنه و قلمرو مشخص می کنه و خیلی جاها دیدین که به همنوعش رحم می کنه .....حیوونا می فهمن ...
یا بیا فرض کنیم خدایی هست و دین فرستاده به روی زمین و ماشاالله این آخرین دین هم تمام و کمال داره در ممالک اسلامی رعایت میشه ....
بیاید انصاف رعایت کنید و انسان باشید، فرقی نمی کنه دیندار باشید یا بی دین ....

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
الان حضور ذهن ندارم اسمش چیه و چی میگه بحث در این مورد خودش 1 روز زمان میبرهاما میدونم یکی از نقصهای اصلی نظریه داروین یکیش این بوده که وجود ژن ها رو در وجود انسان نفی کردهو معتقد بود ویژگی های ارثی از طریق مخلوط شدن خونها منتقل میشن الان همه میدونیم که اینطور نیست اینو از دانسته های خودم گفتم فردا دلایل بیشتری هم بهتون میگمشب خوبی داشته باشی اقا سینا :gol:
شما بهتره بیگ بنگ رو بیشتر مطالعه کنید و همینطور نظریه تکامل رو
جواب سوالات شما داده شده و کسی نتونسته تا حالا تکامل رو رد کنه و از لحاظ علمی هم بسیار محکمه و به اندازه گزدش زمین به دور خورشید قطعیت داره
در مورد وجود ژن ها هم من یه مطلبی دارم اگه پیدا کنم براتون میذارم مطالعه کنید که جواب داده شده
فقط شما در مورد فرگشت و بیگ بنگ بیشتر مطالعه کنید البته به دور از تعصب
شب بخیر

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هاوکینگ گفته بیگ بنگ وجود نداره؟!!!!!!!!!
کجای قران بیگ بنگ رو تایید میکنه؟

:smile:

شما نه تنها نوشته های منو بلکه نوشته ی خودتونو هم نمیخونی!!

اون مطلبی که از هاوکینگ نوشتی تقریبا میشه خط 6 ام نوشته هیچ چیز برای بیگ بنگ مهیا نشده!!! یعنی عملا وجود نداره

در اون لینک دومی که گذاشتم یک ایه از قران هست که بیگ بنگ رو تایید میکنه

شب خوش...

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
:smile:

شما نه تنها نوشته های منو بلکه نوشته ی خودتونو هم نمیخونی!!

اون مطلبی که از هاوکینگ نوشتی تقریبا میشه خط 6 ام نوشته هیچ چیز برای بیگ بنگ مهیا نشده!!! یعنی عملا وجود نداره

در اون لینک دومی که گذاشتم یک ایه از قران هست که بیگ بنگ رو تایید میکنه

شب خوش...
جناب سواد داری این رو بخون:
همچنین هیچ حادثه ای منجر به انفجار بزرگ "بیگ بنگ_مهبانگ" نشده است
یعنی بیگ بنگ علتی نداره نه اینکه اصلا بیگ بنگ وجود نداشته...عجب
اونی که مطالب رو نمیخونه و درک نمیکنه شما هستی
من دیگه با شما حرفی ندارم به اندازه کافی جواب هایی که قبلا دادید خنده دار بوده
موفق باشید

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جناب سواد داری این رو بخون:یعنی بیگ بنگ علتی نداره نه اینکه اصلا بیگ بنگ وجود نداشته...عجباونی که مطالب رو نمیخونه و درک نمیکنه شما هستیمن دیگه با شما حرفی ندارم به اندازه کافی جواب هایی که قبلا دادید خنده دار بودهموفق باشید
مشکل شما اینه که شما اصل هستی یعنی خدا رو قبول ندارین مشکل اصلی شما اینه نه چیز دیگریدلایلی هم که تو پست های قبلیتون اوردین زیاد جالب نبود! منم دیگه با شما حرفی ندارم بای

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
مشکل شما اینه که شما اصل هستی یعنی خدا رو قبول ندارین مشکل اصلی شما اینه نه چیز دیگریدلایلی هم که تو پست های قبلیتون اوردین زیاد جالب نبود! منم دیگه با شما حرفی ندارم بای
خب مشخص شد اونی که پست رو نخونده بود شما بودی که گفتید هاوکینگ بیگ بنگ رو رد کرده
دلایل شما که خیلی جالب بود...:D
فعلا که کسی نتونسته جواب بده و کسی هم نمیتونه جواب بده
خوشحال شدم

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب مشخص شد اونی که پست رو نخونده بود شما بودی که گفتید هاوکینگ بیگ بنگ رو رد کرده
دلایل شما که خیلی جالب بود...:D
فعلا که کسی نتونسته جواب بده و کسی هم نمیتونه جواب بده
خوشحال شدم

اتفاقا این شمایید که نمیخونید!

و البته دلایل شما جالبتر از من یکیش فلسفه وجود بهشت در اسلام بود

که به دلیل طبیعت صحرایی حسرت به دل باغ و بوستان بودن :d

طبیعتا هیچ دلیل دیگه ای جز به کرسی نشوندن حرف خودتون ندارید! کما اینکه بهشت و جهنم در ایین مسیح هم وجود داشته!

مشخصه که شما و دوستاتون همین روال رو طی میکنید چند وقت پیش شخصی به اسم وزغ دانا همینجا در باره شق القمر بحث میکرد

میگفت که وجود نداره همچین چیزی... اون زمان مردم حجاز دوتا ماه تو اسمون دیدن گفتن ماه نصف شده ( :w15: )

کما اینکه ایا زمین چنتا قمر داره ؟ غیر از اینه که الان ناسا با دلیل علمی اینو اثبات کردن؟ فک کنم ایشون اصن توی غار زندگی کرده بود

که میگفت زمین دوتاه ماه داره :d وقتی درباره اثبات دلایل ناسا ازش پرسیدم جالبه ایشون شروع کرد فوحش دادن به من ! تا بحث رو منحرف

کنه چون هیچ جوابی نداشت!

موید و سربلند باشید

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
همیشه مشکل این بحث ها یک چیزه ....
یکی از دیدگاه دین حرف میزنه و یکی از دیدگاه مذهب... هیچکدوم نمی تونن کامل باشن..یکی میگه 124 هزار پیامبر داریم با استناد به قرآن... اما نمیگه طرف مقابل ممکنه به قرآن اعتقادی نداشته باشه .....
اگه می خواید بحث علمی کنید هرگز نمی تونید عدد صحیح پیامبرای موجود و مکانشون رو مشخص کنید. نه به خاطر اینکه نبودن، بخاطر اینکه اطلاعات و تاریخ اینقدر تکه تکه و دستکاری شده که تقریبا استناد به اون غیر ممکن میشه ....
در مذهب که نمیخواد جای دوری برید از انجیل عیسی مسیح بگیرید تا تکه تکه شدن دین محمد به انواع فرقه ها نشان دهنده دستخورده شدن مذهبه....
در علم هم که نمونه های زیادی ازش دیدید امروز تایید میشه فردا رد میشه .....
اما حداقل در علم چیزهایی اثبات میشه که بنیان میشه و قابل تغییر نیست یعنی دیگه میشه مطلق... مثل گرد بودن زمین و چرخش به دور خورشید که دیگه مشاهده و دیده شده .....
...............................................................................
حالا من و شما بیا فرض کنیم خدایی نیست، زمین جنگله .... شیر که شیر به وقت گرسنگی شکار می کنه و قلمرو مشخص می کنه و خیلی جاها دیدین که به همنوعش رحم می کنه .....حیوونا می فهمن ...
یا بیا فرض کنیم خدایی هست و دین فرستاده به روی زمین و ماشاالله این آخرین دین هم تمام و کمال داره در ممالک اسلامی رعایت میشه ....
بیاید انصاف رعایت کنید و انسان باشید، فرقی نمی کنه دیندار باشید یا بی دین ....
ولی این اصلا درست نیست
زمانی ما یک سری اطلاعات تاریخی در دست داریم ولی به قول شما به دلیل تحریف و دست خوردگی نمیشه به اون ها تکیه کرد.
ولی تو این مورد شما هیچ نشانی از پیامبران خارج از منطقه خاور میانه تو کتب تاریخی نمی بینید.
با توجه به اینکه این 124000پیامبر فرستاده الله هستند پس قطعا باید در کتب تاریخی مطالب زیادی در موردشون می بود به همون دلیل شان،منزلت و مقام بالایی که داشتند.
ما وقتی میگیم پیامبر،یعنی چی؟ما منظورمون چاپار که نیست .یعنی کسی که یه واسطه بوده بین ذات الهی و مردم پس نباید مقام پایینی داشته باشه!
ولی عملا هیچ مدرک و سندی از اون ها نیست.
ما اتفاقات زیادی توی تاریخ داشتیم که به مراتب اهمیت اون از این قضیه کمتر بوده ولی به وفور مطلب و کتاب در موردشون هست.
ولی جالبه هیچ کتابی،هیچ مدرکی در مورد حتی یک پیامبر خارج از محدوده خاور میانه نیست.

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
آخرین جواب به یوسف:)
از طرف دوست عزیزمون

آقای یوسف خان.
بهشت و جهنم توی مسیح هم وجود داره، اینجا بحث درباره توصیف بهشت و جهنم بود، چرا اینقدر مغالطه میکنید؟
شما بهتره نگاهی به همون بهشت و جهنم در انجیل بندازین، ببینید چند درصد تاکید روی رودهای روان و باغ و جوی عسل و حوری و دختران باکره هست.
دختران باکره و غلمان از علایق خاص اعراب بوده و تو بهشت قرانی هم مثل نقل و نبات ریخته.
چندتا از این ویژگی های بهشتی قرآن رو با ویژگی های بهشتی انجیل مقایسه کنین بعدا اینجا سرود پیروزی سر بدین که اینا نیمفهمن چی میگن !!!!

ادعاتون در مورد شق القمر هم به قدری خنده داره که بحثی پیرامونش نکنیم سنگین تریم.
ناسا اثبات کرده؟
لینک انگلیسی سایت خود ناسا رو بده.

بنده خدا ناسا هم مثل این سایت ها یکسری فروم داره که برخی میرن نظر خودشون رو توش مینویسن، کجا ناسا شق القمر رو تایید کرده؟
من فکر کنم شما آدما رو زیادی احمق فرض میکنین، که اینهمه دانشمند چنین معجزاتی رو میبینن ولی مسلمان نمیشن.

اکثر دانشمندان ناسا سکولار و اومانیسم هستند، اونا این معجزات رو نمیفهمن، شما تو ایران نشستی میفهمی ماه هزار سال پیش از وسط نصف شده و تو غرب و شرق هم تاریخ نگاری ثبتش نکرده فقط ملت مکه به رویت این ماه منور شدن.

اما در مورد انسان از اون ادعای تخیلیتون در مورد قد 7 متری انسان در ابتدا و آدم و... که بگذریم که چنین افت ژنتیکی خارق العاده، نهنگ ها میلیاردها سال عمر دارن چنین افتی نداشتن، انسان قدش ار 7 متر رسیده به دو متر، عمرش از هزار رسیده به 100 !!!
خدا وکیلی باور دینی داشتن و کودک ماندن هم دنیایی داره ها. :d

من یک سئوال خیلی ساده ازت دارم و میخوام جوابت رو بدونم :

عکس یک میمون، عکس یک شتر، عکس یک ملخ و عکس یک انسان رو کنار هم میذارن و بهت میگن کدوم یک از این دوتا فقط از نظر ظاهری شبیه هم هستند.
کدوم رو انتخاب میکنی و علت انتخابت و منشا انتخابت رو هم توضیح بده.
و علت شباهت رو چی میدونی.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین جواب به یوسف:)
از طرف دوست عزیزمون

آقای یوسف خان.
بهشت و جهنم توی مسیح هم وجود داره، اینجا بحث درباره توصیف بهشت و جهنم بود، چرا اینقدر مغالطه میکنید؟
شما بهتره نگاهی به همون بهشت و جهنم در انجیل بندازین، ببینید چند درصد تاکید روی رودهای روان و باغ و جوی عسل و حوری و دختران باکره هست.
دختران باکره و غلمان از علایق خاص اعراب بوده و تو بهشت قرانی هم مثل نقل و نبات ریخته.
چندتا از این ویژگی های بهشتی قرآن رو با ویژگی های بهشتی انجیل مقایسه کنین بعدا اینجا سرود پیروزی سر بدین که اینا نیمفهمن چی میگن !!!!

ادعاتون در مورد شق القمر هم به قدری خنده داره که بحثی پیرامونش نکنیم سنگین تریم.
ناسا اثبات کرده؟
لینک انگلیسی سایت خود ناسا رو بده.

بنده خدا ناسا هم مثل این سایت ها یکسری فروم داره که برخی میرن نظر خودشون رو توش مینویسن، کجا ناسا شق القمر رو تایید کرده؟
من فکر کنم شما آدما رو زیادی احمق فرض میکنین، که اینهمه دانشمند چنین معجزاتی رو میبینن ولی مسلمان نمیشن.

اکثر دانشمندان ناسا سکولار و اومانیسم هستند، اونا این معجزات رو نمیفهمن، شما تو ایران نشستی میفهمی ماه هزار سال پیش از وسط نصف شده و تو غرب و شرق هم تاریخ نگاری ثبتش نکرده فقط ملت مکه به رویت این ماه منور شدن.

اما در مورد انسان از اون ادعای تخیلیتون در مورد قد 7 متری انسان در ابتدا و آدم و... که بگذریم که چنین افت ژنتیکی خارق العاده، نهنگ ها میلیاردها سال عمر دارن چنین افتی نداشتن، انسان قدش ار 7 متر رسیده به دو متر، عمرش از هزار رسیده به 100 !!!
خدا وکیلی باور دینی داشتن و کودک ماندن هم دنیایی داره ها. :d

من یک سئوال خیلی ساده ازت دارم و میخوام جوابت رو بدونم :

عکس یک میمون، عکس یک شتر، عکس یک ملخ و عکس یک انسان رو کنار هم میذارن و بهت میگن کدوم یک از این دوتا فقط از نظر ظاهری شبیه هم هستند.
کدوم رو انتخاب میکنی و علت انتخابت و منشا انتخابت رو هم توضیح بده.
و علت شباهت رو چی میدونی.

سلام اخرین جوابم به دوستتون:gol:

سینای عزیز شما اگه دیشب یادت باشه خودت گفتی که بهشت و جهنمی وجود نداره اینها یکسری داستان بوده که واسه دلخوش کردن مظلومین هست

که بگن اره یک روزی حق شما گرفته میشه !

این جمله ی خودته:

(همش خیال پردازیه، بهشت و جهنم ساده ترین نوع خیال پردازی برای قانع کردن مظلومین هست که حقتون پس گرفته میشه. اینقدر این تئوری ساده انگارانه هست که با کمی تامل میشه فهمید برای فرار از بدبختی درست شده.)

پس شما اصل بهشت و جهنم رو نفی کردین تو همه ی ادیان! اما الان دوستتون میگن که بهشت و جهنم

در ایین مسیح هست :surprised: من الان حرف کدومتونو باور کنم هماهنگ نیستین خو :d این یک نکته

نکته ی بعدی اینکه انجیل های متفاوی هست مثه انجیل یوحنا انجیل برنابا و انجیل پولس که از اصحاب حضرت عیسی بودن این افراد

و هر کدوم یه الهاماتی و گزیده های از سخنان حضرت عیسی نقل کردن من خودم انجیل نخوندم که فرقشونو بدونم

اما از صحبت های دوستتون میشه فهمید که اصل اخرت رو قبول دارن...حتی اگر بر طبق گفته های انجیل باشه...شکل ظاهری اون مهم نیس که دختر باکره داشته باشه یا

نه مهم اینه که وجود داره :)

یک سوال از دوستتون دارم ایا در تورات هم اعتقاد دارن به اخرت؟ اگه جواب بدن ممنون میشم:gol:

در مورد شق القمر :

اقْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَ انْشَقَّ الْقَمَرُ * وَ إِنْ یَرَوْا آیَةً یُعْرِضُوا وَ یَقُولُوا سِحْرٌ مُسْتَمِرٌّ

این نکته رو بگم خود ناسا نیومده بگه که این معجزه حضرت محمد است! حتی اگه یقین داشته باشن بازم حرفی نمیزنن!

و البته به احتمال زیاد به قول خودت نمیفهمن معجزات رو

چون ادم وقتی معجزه رو بفهمه حتما ایمان میاره ...مثه ساحران فرعون و حضرت موسی (ع) که یکی از جادوگرها ایمان اورد ولی از ترس جونش ترسید به زبون بیاره!

فقط الان شواهدی یافتن که میگن احتمالا ماه نصف شده و...فقط در همین حد! خودتم میدنی همچین لینکی وجود نداره و فقط میخای منو ضربه فنی کنی

میتونی به این لینک مراجعه کنی:

http://radiologymums89.blogfa.com/post-57.aspx

در مورد قد انسان ها :

دوست عزیز شما واقعا 7 متر واست خیلی چیز شاخیه؟..؟ پس چطور قبل از بشر دایناسور های گیاه خوار اینقد عظیم جثه بودن ؟!

100 متر طول داشتن...از خودم نمیگم کافیه در مورد اسکلت های موجود تحقیق کنید و دایناسورهای کوچکتری هم بودن!

دیروز هم گفتم در کتب اهل عتیق نوشته شده قد انسان به مروز زمان کوتاه شده... خدا در انجام هرکاری تواناست :)

من خودم یک تاپیک تو تالار تاریخ زدم که رد پای یک انسان نخستین رو نشون میداد که 120 سانتیمتر بود تو افریقا هم کشف شده

نهنگ ها شاید بقول شما افت ژنیتیکی نداشته باشن اما ابزیان و ماهیها در کل در طول ملیارد ها سال تغییر کردن و بعضی هاشون هنوز نسلشون زنده هم هستن!

پس نمیشه گفت حتی 1 درصد نهنگ ها تغییر نکردن چون این تغیرات شامل تمام موجودات هست!

اما جواب سوالت اقا سینا من انسان و میمون رو انتخاب میکنن چون از نظر ژنتیکی نزدیک هم هستن و شبیه ان :smile:

اما این دلیل نمیشه انسان رو از نسل میمون بدونی !

مثه اینه که بگن از بین سگ و گربه و خرس و کبوتر کدوم شبیه ن

خب طبیعیه سگ و گربه اما خانواده گربه سان با سگسانان فرق دارن :d

ضرورتی نمیبینم این موضوع رو ادامه بدم چون نه وقتشو دارم نه حوصله ش رو ... به اندازه کافی از هم صحبتی

لذت بردیم ... و البته شما هم لجوج و یک دنده هستین پس بحث بی فایده ست

موفق باشین :gol:

آخرین ویرایش: