آقا یوسف اینم جواب یکی از دوستان به شما فقط خواهشا اگه جواب منطقی دارید بدید:
یوسف جان شما فرمودین دلیلی نداره خدا اسم همه پیامبرارو بیاره، خوب راست میگی آوردن اسم 124000 نفر خیلی زیاده.
اما عزیزم، اونی که شما بهش میگین خدا حتی اسم یک نفر رو هم خارج محدوده خاورمیانه در کتاب های آسمانیش ذکر نکرده.
میدونی نوح مال 5000 سال پیش، ابراهیم مال 4000 سال پیش، موسی مال 3500 سال پیش و.... هستند.
و شگفت آور تر اینکه معتقدین مردم اونزمان قادر به حفظ آثارشون بودن ولی مردم جاهای دیگر نبودن بدون هیچ دلیلی.
حتی پیامبران اولوالعزم یا به قولی صاحب کتاب هم از یک منطقه هستند، در قرآن که شما معتقدی کتاب همه جهانیان هست به عنوان آخرین کتاب، بازم محدوده پیامبرانش همین خاورمیانه است.
و عجیب تر اینکه میگین جاهای دیگه تمدن نداشتن، نوشته های اخلاقی و فلسفی کنفسیوس (دو هزار سال قبل میلاد) در چین هنوزم ارزشمنده، آثار ارزشمند تمدن مایا در شیلی و پرو قدمت چند هزار ساله دارن، اما کجا اونا صحبت از ابراهیم و موسی و... کردن؟
مگر نه اینکه اینا پیامبران اولوالعزم بودن و اگر سرشت واحد خدایی داشتن اسم اینها در همه جای دنیا باید شنیده میشد؟
و در پایان مهم ترین سئوالم از شما :
انسان روزی در همین زمین لخت مادر زاد بود، اما امروز میره به فضا، هواپیما میسازه، پدیده شگفت آوری مثل برق و موج و اینترنت و... رو خلق کرده.
چرا فکر میکنی این انسان ظرفیت تولید دین و پرستش رو نداره؟
چرا این انسان در علوم فیزیکی تونسته به تنهایی اینقدر پیشرفت کنه اما معتقدی این ادیان نمیتونه کار خودش بشه.
چون تکامل در ادیان کاملا واضحه، از موجود پرستی به سنگ پرستی و سپس به خدای نادیده پرستی و امروز هم اومانیسم و سکولاریسم.
اشتراک در تکامل علوم انسانی مثل اشتراک در علم هست و هیچ دلیلی وجود نداره بگیم این ادیان کار خود آدم ها نیست و تجربه اونها از هم.
کما اینکه هر علمی مسلما یک نابغه برای استارتش میخواد، مثل ادیسون برای برق، پرستش هم یک نابغه برای استارت خواسته و امروز هم پرونده پرستش بسته شده و هنوزم تو خاورمیانه پیروان ادیان دارن به عصر باستان دل خوش میکنن.
اقا سینا اما رسیدیم به جواب دوستتون البته میدونم شما با حرفای من قانع نخواهید شد اما من وظیفه ی خودم میدونم به سوال دوستتون پاسخ بدم!
در رابطه با مورد اول که چرا همه ی پیامبران تو خاور میانه بودن بگم که: اساسا اغاز دنیا از همینجا کلید خورد دلیلشو فقط خدا میدونه چرا؟!
مثلا قبر حضرت هابیل (ع) در سوریه هست، که نزدیکی 7 متر طول داشته من خودم این مکان رو رفتم و دیدم... طبق نوشته کتابهای موسوم به عهد عتیق که از کنب مشهور یهودیان و مورد پذیرش مسیحیان و بعضا مسلمانان است قد انسان ها از زمان حضرت آدم به تدریج کوتاه شد و در زمان حضرت نوح تا 3 متر رسید. عمر انسانها هم به تدریج کوتاه شد به طوری که تا چندین نسل بعد از آدم ابوالبشر زمان مرگ انسان ها تا 1000 سال هم می رسید. هابیل در سن 130 سالگی توسط برادرش کشته شد.و اما دیرینه شناسان هم معتقدند قد انسان های سالیان دور، بسیار بلند بوده است. نمونه اش هم قبر و اسکلت حفاظت شده ای که در عربستان کشف شده و تنها از طریق هوایی چند عکس از آن گرفته اند و ورود به منطقه ممنوع اعلام شده!! با جستجو در گوگل می توانید این اسکلت تقریبا ده متری را ببینید....پس بنظرم این چیز عجیبی نیست...
خب سایر پیامبران مثه حضرت ابرهیم یعقوب و... نسل حضرت ادم ( ع ) هستن ( البته استثناء هم وجود داره)و این موضوع رو روشن میکنه که چرا پیامبران الولالعزم تو اروپا یا امریکا برانگیخته نشدن !
البته
و همشون در خاور میانه بودن( اسامی اون پیامبرانی که تو قران ذکر شده) چون اینجا به دنیا اومدن و حضرت ادم هم در خاور میانه به زمین فرود امد
و از همون ابتدا حضرت ادم (ع) دعوت به خدا پرستی میکردپس اینجا بنظرم اون سلسله پرستش که گفتی رد میشه چون تا بوده و
هست اصل پرستش دعوت به خدا پرستی هست!
نکته ی بعدی اینکه من هم نگفتم که سایر اقوام تمدنی نداشتن... مثلا قوم مایاها تو قاره امریکا خیلی معروفن... و امروزه چیزهای زیادی دربارشون نوشته شده
یا مثلا اون داستانی که فیلمشو دیدم و برات گفتم ما نمیدونیم که واقعیت داره یا فقط افسانه هست، شاید پیامبرانی داشتن و ما نمیدونیم نه اینکه بگیم اصلا
وجود نداشته. تو از کجا مطمنی که سایر ملت ها پیامبر نداشتن؟؟؟صرفا هر پیامبری دین جدیدی به وجود نیاورده
مثلا ذوالقرنین ایین نداشت و فقط مردم رو به یکتاپرستی دعوت میکرد و عادل هم بود چنتا نشانه ای که میگن با کوروش کبیر مطابقت داره اینه که هردو
بزرگترین سد اهنی رو ساختن ، در زمان جنگ کلاه شاخ قوچ بر سر داشتن و حکومت کل مشرق زمین رو هم در دست داشتن... اگر 100 درصد فرض کنیم کوروش و ذوالقرنین یک نفر هستن...
میدونیم که کوروش نوه ی پادشاه کشور ماد بوده و کوروش هیچ رابطه ی فامیلی با حضرت موسی که نزدیک ترین پیامبر به این دوره هست نداشت پس تمام پیامبران صرفا رابطه فامیلی نداشتن و هر انسانی که برگزیده خدا باشه میتونه پیامبر باشه و این در مورد سایر ملل هم صادقه
در ضمن اکثر پیامبرانی که بر انگیخته شدن برای هدایت قوم خودشون بوده مثه حضرت شعیب (ع) از پیامبران جز حضرت محمد رسالت جهانی داشته
اونم به این دلیل جهانی بوده چون اخرین پیامبر از طرف خدا بوده و پایان دهنده کار همه پیامبران قبل خودش... در ضمن 3000 سال پیش یا بیشتر از
اون هیچگونه وسیله ی ارتباط جمعی وجود نداشت که کسی بخواد خودشو خیلی راحت به همه دنیا معرفی کنه
و مردم هم نادان تر از اونی بودن که فکرشو بکنی واسه همین بود که پیامبران زیادی اومدن ...اون دوران اوضاع اجتماعی طوری بوده وقتی پیامبر جدیدی
ظهور کرده باهاش مخالف کردن و گفتن دروغگوهه اینطور نبود که همه تاپیدش کنن و دربارش کتاب بنویسن اگرم ما الان پیامبرانی میشناسیم برطبق ایات قران و احادیث معصومین هست...و ما به جز کتب دینی منبع دیگه ای نداریم که بخوام از نظر عقلی قانعت کنم
اما راجب به سوال اخرت:
اصولا علم انسان با چیزهای ملموس سر وکار داره و هر چیزی که کشف کرده جرم داره و قابل رویت هستن... مثلا پیش زمینه هواپیما پرندگان هستن...
اگه پرنده خدا قدرت پرواز بهش نداده بود هواپیما هم همینطور بود.. یا مثلا ماهی میتونه شنا کنه یک زیر دریایی هم همینطور... یا مثلا صاعقه پیش
زمینه ای برای نیروی برق هست... اجرام اسمانی در فضا و فضا پیما هم رابطه علت و معلولی دارن...
حتی اینترنت درسته که ما الان مجازی هستیم اما اصل اینترنت به شبکه و کامپیوتر های کلاینت سرور بر میگرده که جزو اجسام هستن
خدا قدرت ساخت اینهارو به ادم داده و به او عقل داده که از سایر موجودات متمایز میکنه
اما مثلا هیچ چیزی در دنیا دیده نشده به صورت مادی باشه و خبر از اینده بده و انسان هم نمیتونه ماشین زمان بسازه
دین رو فقط خدا میتونه تدوین کنه نه بشر.... چون او از اینده و گذشته و همه چیز مطلع هستن سکولاریسم و بقیه مکتب هستن نه دین که بعد از پیامبر خاتم
به وجود اومدن همین پس ساخته خود بشر هستن و البته اشکال هم دارن چون هیچ انسانی به طور کامل از غیب خبر نداره پس کامل نیستن.
انسانی که از اینده خودش خبر نداره نمیتونه خودش برای خودش برنامه سعادت ابدی واسه خودش بنویسه!