اسلام دین خاور میانه!!!!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چر این مثال رو زدم ؟چون امثال سقراط زیاد بودن که سعی داشتن مردمشون رو هدایت کنند و ان ها رو از دست خرافه ها نجات بدن
سقراط خدایان آتن رو قبول نداشت و همیشه هم سعی در رد کردن اون ها داشت
پس صرفا هدایت کردن مردم و ارشاد کردن دلیل محکمی نیست.
امیدوارم در مورد اون خط سبز قانع شده باشید

تا یه جایی با حرفت موافقم ... نمیشه به هر کسی بگی که پیامبر بوده... شاید به صرف خوب بودن مردمو هدایت کردن مثه سقراط ارسطو و...

اما یه چیزی یادم رفت بگم... یه جایی نوشته بودی چرا اسم این 124 هزار جایی نوشته نشده؟

مثال واست بزنم اخر شب که میشه بیا لیست افراد باشگاه رو ببین مثلا 300 نفر... دقت کردی چه شلوغ میشه؟

چه برسه به 124 هزارتا اسم که بخوای جایی بنویسی اصن خسته کننده میشه...

خب ما تو قران تعداد معدودی رو میشناسیم... که اسمشون هست خب اگه این اسامی کلا ذکر میشدن تو قران نظم به هم میریخت...

در ضمن خدا محمدویت مکانی و زمانی و حافظه نداره برعکس ما انسانها... تنها خودش میدونه تعداد دقیق این تعداد رو همرا با اسامی

و کار مشکلی هم براش نیست این مسایل واسه ما غیر قابل هضمه :smile:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
تا یه جایی با حرفت موافقم ... نمیشه به هر کسی بگی که پیامبر بوده... شاید به صرف خوب بودن مردمو هدایت کردن مثه سقراط ارسطو و...

اما یه چیزی یادم رفت بگم... یه جایی نوشته بودی چرا اسم این 124 هزار جایی نوشته نشده؟

مثال واست بزنم اخر شب که میشه بیا لیست افراد باشگاه رو ببین مثلا 300 نفر... دقت کردی چه شلوغ میشه؟

چه برسه به 124 هزارتا اسم که بخوای جایی بنویسی اصن خسته کننده میشه...

خب ما تو قران تعداد معدودی رو میشناسیم... که اسمشون هست خب اگه این اسامی کلا ذکر میشدن تو قران نظم به هم میریخت...

در ضمن خدا محمدویت مکانی و زمانی و حافظه نداره برعکس ما انسانها... تنها خودش میدونه تعداد دقیق این تعداد رو همرا با اسامی

و کار مشکلی هم براش نیست این مسایل واسه ما غیر قابل هضمه :smile:
خب این ایراد بزرگیه نه تنها توی قران تو هیچ کتاب مذهبی و تاریخی دیگه ای هم ازشون اسمی نیست
و یه سوال پیامبری که برای ما ایرانی ها فرستاد کی بود؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب این ایراد بزرگیه نه تنها توی قران تو هیچ کتاب مذهبی و تاریخی دیگه ای هم ازشون اسمی نیست
و یه سوال پیامبری که برای ما ایرانی ها فرستاد کی بود؟

داداش من اینا ایراد نیس ... حکمته... از کار خدا نمیشه ایراد گرفت عزیز... مثه این میمونه که بگم خدا زمین رو چرا مثلث خلق نکرد!

اما جواب سوالت: اهورمزدا و کتابش هم اوستا بود :smile:

پ.ن: هیچ کتاب تاریخی اندازه قران معتبر نیست

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
داداش من اینا ایراد نیس ... حکمته... از کار خدا نمیشه ایراد گرفت عزیز... مثه این میمونه که بگم خدا زمین رو چرا مثلث خلق نکرد!

اما جواب سوالت: اهورمزدا و کتابش هم اوستا بود :smile:
این چه حکمتیه که باعث شک بنده هاش میشه؟
در مورد اینکه اصلا مگه خدا زمین رو خلق کرده و... اینجا جاش نیست بحث کنیم اگه تاپیک دیگه ای خواستید می تونیم بحث کنیم.
:D
:surprised:واقعا اینجوری فکر میکنید؟
دوستان من منتظرم ببینم پیامبری که برای ایرانی ها فرستاده شد چه کسی بوده...

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد اینکه اصلا مگه خدا زمین رو خلق کرده و... اینجا جاش نیست بحث کنیم اگه تاپیک دیگه ای خواستید می تونیم بحث کنیم.
:D
:surprised:واقعا اینجوری فکر میکنید؟
دوستان من منتظرم ببینم پیامبری که برای ایرانی ها فرستاده شد چه کسی بوده...

باشه...الان به چی شک داری؟ اگه همه 124 هزار رو بشناسی شکت برطرف میشه؟

در مورد چی متعجب شدی؟ :)

جوابتو که دادم من

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
باشه...

در مورد چی متعجب شدی؟ :)

جوابتو که دادم من
اهورا مزدا پیامبری بوده که از طرف الله فرستاده شده؟
اهورا مزدا خودش خدا بوده و از نظر زرتشتیان فقط اهورا مزدا شایسته پرستشه:smile:
اونوقت شما میگی اهورا مزدا فرستاده الله بوده؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهورا مزدا پیامبری بوده که از طرف الله فرستاده شده؟
اهورا مزدا خودش خدا بوده و از نظر زرتشتیان فقط اهورا مزدا شایسته پرستشه:smile:
اونوقت شما میگی اهورا مزدا فرستاده الله بوده؟

عزیزم اینقد سوال پیچم کردی دارم گیج میزنم والا :confused: قاطی هم کردیم از دست تو :d

منظورم همون زردتشته ...همون پیامبری که کتابش اوستا هست اسمشو یادم نیس!

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
عزیزم اینقد سوال پیچم کردی دارم گیج میزنم والا :confused: قاطی هم کردیم از دست تو :d

منظورم همون زردتشته ...همون پیامبری که کتابش اوستا هست
یعنی من قول میدم بچه دبستانی هم این پست ها رو ببینه خنده اش می گیره:D
زرتشت از طرف الله اومد دین زرتشت رو تبلیغ کرد؟
بعد اسلام چند سال بعد ظهور کرد؟
چرا مسلمانان الآن زرتشت رو قبول ندارن؟
چرا چیزی از زرتشت توی قرآن گفته نشده؟
و هزاران سوال دیگه...

قضاوت با دوستان!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی من قول میدم بچه دبستانی هم این پست ها رو ببینه خنده اش می گیره:D
زرتشت از طرف الله اومد دین زرتشت رو تبلیغ کرد؟
بعد اسلام چند سال بعد ظهور کرد؟
چرا مسلمانان الآن زرتشت رو قبول ندارن؟
چرا چیزی از زرتشت توی قرآن گفته نشده؟
و هزاران سوال دیگه...

قضاوت با دوستان!

هرچند ما سوتی دادیم ...اما شمام گاهی سوتی های قشنگی میدیا :d

در کل منم مثه شما علامه دهر نیستم و در حد معلومات خودم باهات بحث کردم ...

این تاپیک راه بجایی نمیبره همون بهتر که دود شه بره هوا... همونطور که تو جواب سوالا رو نمیدونی منم

نمیدونم! ما دوتا مثه دو سر اهن رباییم ...هیچوقت به توافق نمیرسیم اما میشه رو داشتن دوست مخالف روت حساب کرد

پس بهتره اگه واقعا دنبال جوابی بری دنبال کنی موضوع رو ...

. شب خوبی داشته باشی اقا سینا :gol:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
من مطمئنم اگه این سوال جواب هایی که بین من وشما شد،بین من و 10 نفر دیگه از بچه های مذهبی میشد دقیقا 10تا نتیجه متفاوت،و 10 تا جواب مختلف می گرفتیم.
این یعنی چی واقعا؟
یعنی ما با یه سری اعتقادات بزرگ می شیم هیچ وقت هم دنبالش نمی ریم که چی هستن،چقدر به عقل نزدیکن،چقدر با علم سازگارن
ونتیجه هم این میشه که از یه دین چندین برداشت میشه و به یه سوال جواب های مختلفی میدن
بابا حداقل همتون هماهنگ کنید با هم:D
و اصولا مذهبی ها اگر کتابشون رو ازشون بگیری شاید اسمشون رو هم فراموش کنن
یوسف جان مرسی که جواب دادی
خوشحال شدم
موفق باشید

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
هرچند ما سوتی دادیم ...اما شمام گاهی سوتی های قشنگی میدیا :d

در کل منم مثه شما علامه دهر نیستم و در حد معلومات خودم باهات بحث کردم ...

این تاپیک راه بجایی نمیبره همون بهتر که دود شه بره هوا... همونطور که تو جواب سوالا رو نمیدونی منم

نمیدونم! ما دوتا مثه دو سر اهن رباییم ...هیچوقت به توافق نمیرسیم اما میشه رو داشتن دوست مخالف روت حساب کرد

پس بهتره اگه واقعا دنبال جوابی بری دنبال کنی موضوع رو ...

. شب خوبی داشته باشی اقا سینا :gol:
حتما همینطوره ما باید یاد بگیریم با عقاید مختلف کنار هم زندگی کنیم;)
شب خوش

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مطمئنم اگه این سوال جواب هایی که بین من وشما شد،بین من و 10 نفر دیگه از بچه های مذهبی میشد دقیقا 10تا نتیجه متفاوت،و 10 تا جواب مختلف می گرفتیم.
این یعنی چی واقعا؟
یعنی ما با یه سری اعتقادات بزرگ می شیم هیچ وقت هم دنبالش نمی ریم که چی هستن،چقدر به عقل نزدیکن،چقدر با علم سازگارن
ونتیجه هم این میشه که از یه دین چندین برداشت میشه و به یه سوال جواب های مختلفی میدن
بابا حداقل همتون هماهنگ کنید با هم:D
و اصولا مذهبی ها اگر کتابشون رو ازشون بگیری شاید اسمشون رو هم فراموش کنن
یوسف جان مرسی که جواب دادی
خوشحال شدم
موفق باشید

چنتا نکته بگم در ادامه بحث دیشب چون دیشب خوابم میومد نشد ج بدم

اینکه چرا زرتشت پیامبر خدا بوده یا نه؟یا چرا مسلمانان قبولش ندارنن به این دلیله که فقط خود ایرانیها معتقدن که زرتشت پیامبر الهی بوده دلیلشم داشتن کتاب و دعوت به اعمال نیک بوده

وگرنه هیچ جای دنیا غیر از ایران اینو قبول ندارن..منم اگه گفتم که پیامبر بوده براساس اعتقادات خودتون گفتم اینو... در ضمن من جواب سوال اون قضیه 124 هزار رو بهت گفتم ... دلیلی نیست که خدا اسم همه پیامبرا رو جایی واسه ما مینوشت تا باور کنیم...

کسی که به وجود خدا یقین داشته باشه و ایمان داشته باشه که کلام خدا حق هست این رو هم باور میکنه... میدونی چرا؟ چون علم انسان زیر مجموعه ای از علم الهی هست... اما علم الهی زیر مجموعه ی علم انسان نیست... بعضی از قضایا الزاما دو طرفه نیستن

شما خودت رشته ت کامپیوتره حتما چن واحد اتوماتا و نظریه زبان ماشین پاس کردی... یه قضیه تو علم زبان ماشین هست میگه:

هز زبان تصمیم پذیر تورینگ یک زبان تشخیص پذیر هم هست اما عکس قضیه صادق نیست...این قضیه تو کتاب نظریه محاسبات موجوده میتونی مطالعه ش کنی...

پس نتیجه: وقتی فرض کنیم به اون خط قرمز یک طرفه نگاه کنیم مثه قضیه تورینگ میتونیم درک کنیم که همه چیز رو نمیشه با علم بصری ما اثبات کرد...اگه علم ما محدود نبود خیلی از مسایل که تو علم کامپیوتر بود

بی جواب نبود ... هنوز خیلی از زبان ها هستن که هیچ ماشین تصمیم گیرنده ای براشون وجود نداره... و این خودش محدودیت علم ادم رو نشون میده

این چیزها ریشه در علم الهی دارن ( قضیه تورینگ رو نمیگما

بلکه اون 124 هزار پیامبر رو میگم ) که از دید ما خارجه پسره خوب یا خیلی چیزهای دیگه مثله وحی

نیای الان بگی تورینگ دروغگوهه ها:دی

در ضمن من با کسی هماهنگ نیستم و نشدم... اوکی؟ ;)

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
چنتا نکته بگم در ادامه بحث دیشب چون دیشب خوابم میومد نشد ج بدم

اینکه چرا زرتشت پیامبر خدا بوده یا نه؟یا چرا مسلمانان قبولش ندارنن به این دلیله که فقط خود ایرانیها معتقدن که زرتشت پیامبر الهی بوده دلیلشم داشتن کتاب و دعوت به اعمال نیک بوده

وگرنه هیچ جای دنیا غیر از ایران اینو قبول ندارن..... در ضمن من جواب سوال اون قضیه 124 هزار رو بهت گفتم ... دلیلی نیست که خدا اسم همه پیامبرا رو جایی واسه ما مینوشت تا باور کنیم...

کسی که به وجود خدا یقین داشته باشه و ایمان داشته باشه که کلام خدا حق هست این رو هم باور میکنه... میدونی چرا؟ چون علم انسان زیر مجموعه ای از علم الهی هست... اما علم الهی زیر مجموعه ی علم انسان نیست...

شما خودت رشته ت کامپیوتره حتما چن واحد اتوماتا و نظریه زبان ماشین پاس کردی... یه قضیه تو علم زبان ماشین هست میگه:

هز زبان تصمیم پذیر تورینگ یک زبان تشخیص پذیر هم هست اما عکس قضیه صادق نیست...این قضیه تو کتاب نظریه محاسبات موجوده میتونی مطالعه ش کنی...

پس نتیجه: وقتی فرض کنیم به اون خط قرمز یک طرفه نگاه کنیم مثه قضیه تورینگ میتونیم درک کنیم که همه چیز رو نمیشه با علم بصری ما اثبات کرد... و ریشه در علم الهی دارن ( قضیه تورینگ رو نمیگما

بلکه اون 124 هزار پیامبر رو میگم ) که از دید ما خارجه پسره خوب یا خیلی چیزهای دیگه مثله وحی

نیای الان بگی تورینگ دروغگوهه ها:دی

در ضمن من با کسی هماهنگ نیستم و نشدم... اوکی؟ ;)
این که بگی خدا دلیلی ندیده اسم 124000پیامبر رو ذکر کنه منطقی تر از اینه که بگی زرتشت فرستاده الله بوده
حداقلش اینه که دیگه نیازی به اثباتشون ندارید میگید 124000 هزارتا بوده شک دارید اثبات کنید که نبوده
پس جواب شما به تاپیک من اینه:
دلیلی نیست که خدا اسم همه پیامبرا رو جایی واسه ما مینوشت تا باور کنیم...

آخرین ویرایش:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
به مردم بگو یک مرد نامرئی در آسمان وجود دارد که همه چیز را او خلق کرده . اکثریت قریب به اتفاق تو را باور خواهند کرد .
ولی به آنها بگو رنگ نقاشی مرطوب است ، اونها حتما باید آن را لمس کنند تا مطمئن شوند .
جورج کارلین

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این که بگی خدا دلیلی ندیده اسم 124000پیامبر رو ذکر کنه منطقی تر از اینه که بگی زرتشت فرستاده الله بوده
حداقلش اینه که دیگه نیازی به اثباتشون ندارید میگید 124000 هزارتا بوده شک دارید اثبات کنید که نبوده
پس جواب شما به تاپیک من اینه:

شما پست ها ی منو با دقت نمیخونی متاسفانه...

من از خودم که نگفتم که زرتشت پیامبر بوده بلکه این گفته ی شما ایرانی هاست که میگین رسالت پیامبری و کتاب

مقدس داشته ! اینو میتونی برام اثبات کنی؟

اصن چرا شماها همچنین ادعایی دارید؟ فقطتو ایران ایین زردتشتی هست و بهش اعتقاد دارن!

بنظرم ایین اتش پرستی نمیتونه ادامه راه خدا شناسی باشه ( نظر شخصی خودم)

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به مردم بگو یک مرد نامرئی در آسمان وجود دارد که همه چیز را او خلق کرده . اکثریت قریب به اتفاق تو را باور خواهند کرد .
ولی به آنها بگو رنگ نقاشی مرطوب است ، اونها حتما باید آن را لمس کنند تا مطمئن شوند .
جورج کارلین

اگر خداوند خود را در جایی پنهان کرده باشد، [ آن جا ] قلب انسان است، زیرا آخرین جایی است که بشر به فکر جستجو در آن می افتد.

استن دیل

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
شما پست ها ی منو با دقت نمیخونی متاسفانه...

من از خودم که نگفتم که زرتشت پیامبر بوده بلکه این گفته ی شما ایرانی هاست که میگین رسالت پیامبری و کتاب

مقدس داشته ! اینو میتونی برام اثبات کنی؟

اصن چرا شماها همچنین ادعایی دارید؟ فقطتو ایران ایین زردتشتی هست و بهش اعتقاد دارن!

بنظرم ایین اتش پرستی نمیتونه ادامه راه خدا شناسی باشه ( نظر شخصی خودم)
اولا من بگم که من به هیچ دین آیینی پایبند نیستم،پس من یه زرتشتی نیستم که به این سوال شما پاسخ بدم
ولی تا اونجایی که من میدونم زرتشتیان آتش پرست نیستن اگر طبق این منطق بخوایم بریم جلو شما مسلمون ها هم آهن پرستین چون برای شفا گرفتن خودتون رو به ضریح آویزون می کنید و یا این امامزاده های ساختگی که برای بر آورده شدن حاجاتتون متوسل میشید به اون ها.
زرتشتیان آتش و آب و خاک رو مقدس میدونن چون معتقدن سه عنصر اصلی زندگی است
ولی زرتشتیان هم یکتا پرست هستند.
ولی این عجیبه برای من شما زرتشت رو تو پست قبلی فرستاده الله معرفی میکنید و لی حالا میگید زرتشت آیین آتش پرستیه؟؟؟؟؟!!!!
تکلیف خودتون رو مشخص کنید.

دوباره میگیم من به هیچ دینی معتقد نیستم و این حرفم صرفا در جواب شما بود که زرتشتیان رو آتش پرست خطاب کردید.

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
راستی یه نکته ای تو پستت دیدم گفتی شما ایرانی ها!!!
مگه شما عربی؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا من بگم که من به هیچ دین آیینی پایبند نیستم،پس من یه زرتشتی نیستم که به این سوال شما پاسخ بدم
ولی تا اونجایی که من میدونم زرتشتیان آتش پرست نیستن اگر طبق این منطق بخوایم بریم جلو شما مسلمون ها هم آهن پرستین چون برای شفا گرفتن خودتون رو به ضریح آویزون می کنید و یا این امامزاده های ساختگی که برای بر آورده شدن حاجاتتون متوسل میشید به اون ها.
زرتشتیان آتش و آب و خاک رو مقدس میدونن چون معتقدن سه عنصر اصلی زندگی است
ولی زرتشتیان هم یکتا پرست هستند.
ولی این عجیبه برای من شما زرتشت رو تو پست قبلی فرستاده الله معرفی میکنید و لی حالا میگید زرتشت آیین آتش پرستیه؟؟؟؟؟!!!!
تکلیف خودتون رو مشخص کنید.

دوباره میگیم من به هیچ دینی معتقد نیستم و این حرفم صرفا در جواب شما بود که زرتشتیان رو آتش پرست خطاب کردید.

من تکلیف مشخصه ... اینو رو من نمیگم بلکه شواهد تاریخی میگه قبلا معابد اتش پرستی زیادی بوده تو ایران.. بنظرت چرا اینطور بوده

شما در مورد پیامبر ایرانی سوال کردی منم جواب دادم زرتشت...من زرتشتی نیستم که بدونم چرا معبد اتش داشتن!

در ضمن ایین زرتشتی به مرور زمان تحریفاتی درش وارد شده و اصلش اینطور که نبوده ! ولی ...

در ضمن ما اهن پرست نیستیم.. اهن به خودی خود مقدس نیست! بلکه بخاطر وجود ايمه اطهار و ضریحش هست که ما اونو می بوسیم.. در ضمن

چقد مطمن هستی امام زاده ها ساختگی هستن؟ مدرکی واسه حرفت داری؟

وقتی شما هم میگی من به ایینی پایبند نیستم هم خودتو خسته میکنی هم منو...چون هرچی بگیم همش تکراره

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
من تکلیف مشخصه ... اینو رو من نمیگم بلکه شواهد تاریخی میگه قبلا معابد اتش پرستی زیادی بوده تو ایران.. بنظرت چرا اینطور بوده

شما در مورد پیامبر ایرانی سوال کردی منم جواب دادم زرتشت...من زرتشتی نیستم که بدونم چرا معبد اتش داشتن!

در ضمن ایین زرتشتی به مرور زمان تحریفاتی درش وارد شده و اصلش اینطور که نبوده ! ولی ...

در ضمن ما اهن پرست نیستیم.. اهن به خودی خود مقدس نیست! بلکه بخاطر وجود ايمه اطهار و ضریحش هست که ما اونو می بوسیم.. در ضمن

چقد مطمن هستی امام زاده ها ساختگی هستن؟ مدرکی واسه حرفت داری؟

وقتی شما هم میگی من به ایینی پایبند نیستم هم خودتو خسته میکنی هم منو...چون هرچی بگیم همش تکراره
شما تو مسجد عبادت می کنید اون ها توی آتشکده خیلی پیچیده نیست.
آفرین اون هم همینه وجود آتش به خودی خود مقدس نیست .
مدرک؟همین که هر سال به تعدادامامزاده ها اضافه میشه و دارن زاد و ولد می کنن
یرادر من جواب های شما قانع کننده نیست.
من میگم خدا(الله) پیامبری که برای ایرانی ها فرستاد کی بوده شما میگی زرتشت!دین شما 1400سالشه اونوقت میدونی دین زرتشت مال چه زمانی بوده؟
آخه چرا شما انقد بی منطقید؟به خدا یه ذره فکر کردن هم بد نیست

اگر جواب قانع کننده ای ندارید بهتره بحث رو به انحراف نکشیم

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تکلیف عقل چی میشه؟تکلیف علم چی میشه؟

عقل و احساس مکمل همدیگه هستن...

ادمی که فقط به یکیشون بها بده.و اون یکی رو نادیده بگیره.. نمیتونه موفق باشه

خیلی چیزا تو این دنیا از راه عرفان و شهود و اینچیزا به دست میاد...

من برای چندمین بار دارم تو این تاپیک میگم عقل انسان در مقابل خیلی چیزها ناتوانه

مثال هم برات زدم ، خیلی از مسایل کامپیوتر هنوز جوابی براشون پیدا نشده!

انسان اگر عقل کل بود میتونست یک ماشین تشخیص پذیر برای ماشین ATM پیدا کنه که کسی هنوز جوابی براش پیدا نکرده!

درباره خدا شناسی که جای خود داره :)

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
عقل و احساس مکمل همدیگه هستن...

ادمی که فقط به یکیشون بها بده.و اون یکی رو نادیده بگیره.. نمیتونه موفق باشه

خیلی چیزا تو این دنیا از راه عرفان و شهود و اینچیزا به دست میاد...

من برای چندمین بار دارم تو این تاپیک میگم عقل انسان در مقابل خیلی چیزها ناتوانه

مثال هم برات زدم ، خیلی از مسایل کامپیوتر هنوز جوابی براشون پیدا نشده!

انسان اگر عقل کل بود میتونست یک ماشین تشخیص پذیر برای ماشین ATM پیدا کنه که کسی هنوز جوابی براش پیدا نکرده!

درباره خدا شناسی که جای خود داره :)
چیزی که با عقل مطابقت داشته باشه قابل قبول غیر از این توهمه
مثلا یونس توی شکم نهنگ زنده بیرون میاد،اسید معده نهنگ هم اون رو هضم نمی کنه،تازه غذا هم میارن براش تو شک نهنگ که بخوره و گرسنه اش نباشه:biggrin:
به هر حال این ها رو نمی تونید اثبات کنید وفقط جوابتون اینه که قدرت خدا خیلی زیاده پس هرکاری میتونه بکنه

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
آقا یوسف اینم جواب یکی از دوستان به شما فقط خواهشا اگه جواب منطقی دارید بدید:

یوسف جان شما فرمودین دلیلی نداره خدا اسم همه پیامبرارو بیاره، خوب راست میگی آوردن اسم 124000 نفر خیلی زیاده.

اما عزیزم، اونی که شما بهش میگین خدا حتی اسم یک نفر رو هم خارج محدوده خاورمیانه در کتاب های آسمانیش ذکر نکرده.

میدونی نوح مال 5000 سال پیش، ابراهیم مال 4000 سال پیش، موسی مال 3500 سال پیش و.... هستند.
و شگفت آور تر اینکه معتقدین مردم اونزمان قادر به حفظ آثارشون بودن ولی مردم جاهای دیگر نبودن بدون هیچ دلیلی.
حتی پیامبران اولوالعزم یا به قولی صاحب کتاب هم از یک منطقه هستند، در قرآن که شما معتقدی کتاب همه جهانیان هست به عنوان آخرین کتاب، بازم محدوده پیامبرانش همین خاورمیانه است.

و عجیب تر اینکه میگین جاهای دیگه تمدن نداشتن، نوشته های اخلاقی و فلسفی کنفسیوس (دو هزار سال قبل میلاد) در چین هنوزم ارزشمنده، آثار ارزشمند تمدن مایا در شیلی و پرو قدمت چند هزار ساله دارن، اما کجا اونا صحبت از ابراهیم و موسی و... کردن؟
مگر نه اینکه اینا پیامبران اولوالعزم بودن و اگر سرشت واحد خدایی داشتن اسم اینها در همه جای دنیا باید شنیده میشد؟

و در پایان مهم ترین سئوالم از شما :

انسان روزی در همین زمین لخت مادر زاد بود، اما امروز میره به فضا، هواپیما میسازه، پدیده شگفت آوری مثل برق و موج و اینترنت و... رو خلق کرده.
چرا فکر میکنی این انسان ظرفیت تولید دین و پرستش رو نداره؟
چرا این انسان در علوم فیزیکی تونسته به تنهایی اینقدر پیشرفت کنه اما معتقدی این ادیان نمیتونه کار خودش بشه.
چون تکامل در ادیان کاملا واضحه، از موجود پرستی به سنگ پرستی و سپس به خدای نادیده پرستی و امروز هم اومانیسم و سکولاریسم.
اشتراک در تکامل علوم انسانی مثل اشتراک در علم هست و هیچ دلیلی وجود نداره بگیم این ادیان کار خود آدم ها نیست و تجربه اونها از هم.
کما اینکه هر علمی مسلما یک نابغه برای استارتش میخواد، مثل ادیسون برای برق، پرستش هم یک نابغه برای استارت خواسته و امروز هم پرونده پرستش بسته شده و هنوزم تو خاورمیانه پیروان ادیان دارن به عصر باستان دل خوش میکنن.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما تو مسجد عبادت می کنید اون ها توی آتشکده خیلی پیچیده نیست.
آفرین اون هم همینه وجود آتش به خودی خود مقدس نیست .
مدرک؟همین که هر سال به تعدادامامزاده ها اضافه میشه و دارن زاد و ولد می کنن
یرادر من جواب های شما قانع کننده نیست.
من میگم خدا(الله) پیامبری که برای ایرانی ها فرستاد کی بوده شما میگی زرتشت!دین شما 1400سالشه اونوقت میدونی دین زرتشت مال چه زمانی بوده؟
آخه چرا شما انقد بی منطقید؟به خدا یه ذره فکر کردن هم بد نیست

اگر جواب قانع کننده ای ندارید بهتره بحث رو به انحراف نکشیم

ببین اقا سینا ... اگه قرار باشه هرکی به حرف شما گوش بده بشه با منطق

و اینطور تند بخواهی حرف بزنی دوباره ما هم برمیگردیم به اون قدیما و بازم همون اش و همون کاسه و رفتاری که قبلا با هم داشتیم

پس کاری نکن که از بحث باهات پشیمون شم!!!

در مورد امام زاده اطلاعات ندارم نمیتونم حرفی بزنم

اما درباره قدمت تاریخی ادیان دیشب هم گفتم الانم میگم فرض میکنم پست دیشبم رو ندیدی

دعوت به خدا پرستی مثه مراحل تحصیلی میمونه اول از دبستان راهنمایی و دبیرستان دانشگاه و به همین ترتیب تا اخر

نمیشه بگی چون من راهنمایی خوندم دیگه دانشگاه نمیرم چون همه چیز رو بلدم

یه مثال دیگه واست بزنم جهان رو به روز در حال ترقیه... هر روز گوشی ها ی جدیدی میاد بازار

اینکه ماهیت وجود گوشی نوکیا با ایفون چیه؟ همون رفاه انسانه پس هردو یک هدف دارن ولی نمیشه بگی 1100 نوکیا از ایفون 5 قدمتش بیشتره

و کارکردش بهتره این حرفا رو جایی دیگه نگی ها :d

شما فرض کن اسلام و ادیان قدیمی تر هم همشون هدف دعوت به خدا داشتن اما کدوم کاملتره؟

اسلام اگر کامل نبود اخرین دین نبود

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
ببین اقا سینا ... اگه قرار باشه هرکی به حرف شما گوش بده بشه با منطق

و اینطور تند بخواهی حرف بزنی دوباره ما هم برمیگردیم به اون قدیما و بازم همون اش و همون کاسه و رفتاری که قبلا با هم داشتیم

پس کاری نکن که از بحث باهات پشیمون شم!!!

در مورد امام زاده اطلاعات ندارم نمیتونم حرفی بزنم

اما درباره قدمت تاریخی ادیان دیشب هم گفتم الانم میگم فرض میکنم پست دیشبم رو ندیدی

دعوت به خدا پرستی مثه مراحل تحصیلی میمونه اول از دبستان راهنمایی و دبیرستان دانشگاه و به همین ترتیب تا اخر

نمیشه بگی چون من راهنمایی خوندم دیگه دانشگاه نمیرم چون همه چیز رو بلدم

یه مثال دیگه واست بزنم جهان رو به روز در حال ترقیه... هر روز گوشی ها ی جدیدی میاد بازار

اینکه ماهیت وجود گوشی نوکیا با ایفون چیه؟ همون رفاه انسانه پس هردو یک هدف دارن ولی نمیشه بگی 1100 نوکیا از ایفون 5 قدمتش بیشتره

و کارکردش بهتره این حرفا رو جایی دیگه نگی ها :d

شما فرض کن اسلام و ادیان قدیمی تر هم همشون هدف دعوت به خدا داشتن اما کدوم کاملتره؟

اسلام اگر کامل نبود اخرین دین نبود
اسلام اگه کامل تر بوده چرا کمتر پذیرفته شد؟
چرا برای پذیرفتنش مردم رو مجبور می کردن؟
اگه کامله پس این همه تناقضات علمی توی قرآن رو چه جوری توجیه میکنید؟
همین سوال من رو جوابی براش ندارید اونوقت از کامل بودن اسلام حرف می زنید؟
من هیچ تندی نکردم دیشب گفتم باید یاد بگیریم تحمل کنیم همدیگه رو...
شما هم مثل اون دوستتون آقا سعید اگه نمیدونید بگید من نمیدونم...تموم شد رفت

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیزی که با عقل مطابقت داشته باشه قابل قبول غیر از این توهمه
مثلا یونس توی شکم نهنگ زنده بیرون میاد،اسید معده نهنگ هم اون رو هضم نمی کنه،تازه غذا هم میارن براش تو شک نهنگ که بخوره و گرسنه اش نباشه:biggrin:
به هر حال این ها رو نمی تونید اثبات کنید وفقط جوابتون اینه که قدرت خدا خیلی زیاده پس هرکاری میتونه بکنه

وقتی اراده خدا در میون باشه هیچ چیز حتی اسید معده نهنگ کارگر نیست...

همون طور که اتش نمرود برای حضرت ابراهیم خاموش شد...

این رو هم من نمیگم قران میگه نویسنده ش هم خود خدا بوده

تو چطور میتونی حرف خدا رو اثبات کنی وقتی بهش ایمان نداری؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی اراده خدا در میون باشه هیچ چیز حتی اسید معده نهنگ کارگر نیست...

البته باز هم میگم این چیزا با عقل اثبات نمیشه!

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
یوسف.sh;7405720[COLOR=#ff0000 گفت:
]وقتی اراده خدا در میون باشه هیچ چیز حتی اسید معده نهنگ کارگر نیست...[/COLOR]

گفتم که تنها جوابی که دارید همینه
تو که ایمان داری چه جوری میخوای اثبات کنی؟به جز رجوع به قران
لطف کن اثبات کن
بحث همین تاپیک رو اثبات کن
124000پیامبر هم نه شما 100تاش رو اثبات کنه
100تا نه 50تا اثبات کن،50تا هم بهت آوانس دادم