chavoshinezhad
عضو جدید
از دهانت در باروندی . عالییییییییییییی گفت
نه هیچ روش خاصی نداره خودت همون حجمی که تو ذهنت هست رو راحت تر و دقیق تر میتونی بکشی با پرسپکتیوای یک نقطه ای و دونقطه ای و احیانا 3 یا چند نقطه ای البته اول با یه اتود که اشتباهاتو بشه راحت پاک کرد کلیات رو با خط کش میکشی بعد با دست و خود نویس یا روان نویس جزئیات رو اضافه میکنی
می شه اگه نکات دیگه ای در این مورد میدونی بگی
ولی هزینش خیلی بالاس 1میلیون
حالا کلاسم نتونستید برید هیچ مشکلی نیست من خودم هم هیچ جا ثبت نام نکردم ولی کتابای طایفه و صدیقو گرفتم با اونا کار میکنم نهایتا ورکشاپ آخر شقاقی رو میرم
من امیدم به اینجا بود که خیلی بی بخاره یکیو میخواد که کارارو دس بگیره و یه تاپیک عالی بشه اما متاسفانه یا همه سر کلاسن یا کار خودشونو میکنن
نه هیچ روش خاصی نداره خودت همون حجمی که تو ذهنت هست رو راحت تر و دقیق تر میتونی بکشی با پرسپکتیوای یک نقطه ای و دونقطه ای و احیانا 3 یا چند نقطه ای البته اول با یه اتود که اشتباهاتو بشه راحت پاک کرد کلیات رو با خط کش میکشی بعد با دست و خود نویس یا روان نویس جزئیات رو اضافه میکنی
به من یه کتاب خوب واسه حجم معرفی کنید که ایده بده البته بیشتر تو جزییاتم باشه
دوستانی هم مثل شما که کلاس میرید حداقل کاری که برای ما محرومان از کلاسدوستان اگه مشکلی از لحاظ هزینه / وقت / .... ندارید از نظر من بهتر که کلاس اسکیس برید . مهم نیست پیش کدوم استاد شاخ و معروف برید رفتن کلاس یه مزایا داره که نرفتنش نداره ولی منظورم این نیست که حالا هر کی رفت کلاس اسکیس عالی میزنه هر کی نره نمی تونه بزنه . کسی جواب میگیره که تمرین کنه . روزی 2 تا اسکیس حالا خودتون بزنید چه برید کلاس چه نرید هیچی هم لبلد نباشید حساب کنید از فردا تا روز قبل کنکور چند تا موضوع و شیت میبندید . 100 % موفق میشید .
این که میگم کلاس برید شما راهنمایی و تمرین های داده میشه که اگه انجام بدید سرعت رسیدن به هدف بالاتر میبره .دوباره میگم اگه شما تمرین کنید موفقید الان تو کلاس ما بچه هایی هستن که تمرین نمیکنن چه فایده الکی بریم کلاس تنرین نکنیم .
دوستانی هم مثل شما که کلاس میرید حداقل کاری که برای ما محرومان از کلاسمیتونید بکنید اینه که نکته هایی که به نظرتون واسه ما هم مفیده رو اینجا بیاید بگید حتی با هم بحث کنیم نگران نباشید که مثلا یکی با این نکته هایی که میگم ازم جلو بزنه همین طرز فکره که ما ایرانیا رو بدبخت کرده مطمئن باشید وقتی نکته ای بحثی اینجا میکنید بیشترین سود رو خود شما میبرید من خودم هم اگه در طول دوران کنکور نمیاومدم اینجا و با بچه ها بحث نمیکردم و نکته هایی که بلد بودمو نمیگفتم شاید خیلیاش فراموشم میشد یا بعضی سوالا رو غلط میزدم و درصدام خیلی کمتر از اینی که زدم میشد پس دوستان مهربون تر باشید
![]()
این یه کار روکشی از کارهای صلواتی بدون راندو یکی از دوستان گفت راندو نکن بدون راندو بذار من هم گفتم چشم
![]()
یک کتاب میدونم داشتم مبالغه میکردم . متوجه نشدم سه تا شیت چه ربطبی به کنسل شدن شیت بندی داری ؟!با این حرفت موافقم ولی یه کتابم خدایش کمه!!
اونجوری که من اطلاع پیدا کردم پارسال کارارو تو چنتا شیته a3خواسته بودند.در این صورت رو شیت بندی کلن کنسل میشه.
مرسییییییییییییییییییییییییییی خیلی عکس مفیدو خوبیه سعی کن همیشه اینطور کارا رو بذاری که خطوط حرف اول رو بزنه و ترکیب احجاماین یه کار روکشی از کارهای صلواتی بدون راندو یکی از دوستان گفت راندو نکن بدون راندو بذار من هم گفتم چشم
![]()
سایت ایوانخانه تمرینای محمودی نژادکه به دانشجوهاش داده رو گذاشته دانلود کنیددوستانی هم مثل شما که کلاس میرید حداقل کاری که برای ما محرومان از کلاسمیتونید بکنید اینه که نکته هایی که به نظرتون واسه ما هم مفیده رو اینجا بیاید بگید حتی با هم بحث کنیم نگران نباشید که مثلا یکی با این نکته هایی که میگم ازم جلو بزنه همین طرز فکره که ما ایرانیا رو بدبخت کرده مطمئن باشید وقتی نکته ای بحثی اینجا میکنید بیشترین سود رو خود شما میبرید من خودم هم اگه در طول دوران کنکور نمیاومدم اینجا و با بچه ها بحث نمیکردم و نکته هایی که بلد بودمو نمیگفتم شاید خیلیاش فراموشم میشد یا بعضی سوالا رو غلط میزدم و درصدام خیلی کمتر از اینی که زدم میشد پس دوستان مهربون تر باشید
![]()
اگه لطف کنی که بگی قیمت کلاس های اکیس چنده ممنون می شم دوست عزیز
ایول...
دستت درد نکنه دوست عزیز..
ممنون.خیلی بدرد میخوره.
ایول...
این استاد حسینی رو کجا میشه پیدا کرد؟ کلاس داره اصلا؟
یه تومن!!!سلام/نمیدونم پارسال می امدن اینجا اموزش میدادن تمرینای خوبیه
اطلاعی ازشون ندارم ولی شمارشون پای یه جزوه ای که تو سایت گذاشته بودن بود باید بگردی پیدا کنی
کلاس هم همه رقمی شنیدم بعضا یک ملیون هم گفته شده![]()
سلام و خسته نباشید به همه شما که دارید واسه اسکیس تلاش میکنید.
من یه سوال دارم شما کسی رو نمیشناسید که پارسال اسکیس معماری یا منظرش رو 60 زده باشه؟
میخام باهاش صحبت کنم......![]()
من کلاسی نرفتم که بیشتر بتونم بگم تجربه شخصی خودمه
حالا کلاسم نتونستید برید هیچ مشکلی نیست من خودم هم هیچ جا ثبت نام نکردم ولی کتابای طایفه و صدیقو گرفتم با اونا کار میکنم نهایتا ورکشاپ آخر شقاقی رو میرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تحليل موضوعات اسكيس،آمادگي اسكيس 92 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 165 | |
![]() |
[مرحله دوم عملی] نمونه اسكيس هاي موضوعی دانشجویان | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 127 | |
![]() |
برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 771 |