اسكيس - مشاوره

saherem

عضو جدید
دوستان اگه بشه من قراره کلاس برم هروقت شروع شد امیدوارم بتونم کمک کنم در تاپبیکای قبل صرفا یه بیننده بودم چون چیزی واسه اشتراک گذاشتن نداشتم
امیدارم این تاپیک هم مثل قدم به قدم پربار باشه
فقط یکی استراتشو بزنه:gol:

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی باید شرایط خودشو ارزیابی کنه، شاید کلاس برای یکی مفید باشه و برای یکی مضر. مهمترین فایده کلاس رفتن اینه که آدم رو تو شرایط و جو اسکیس قرار میده و در ضمن پولی که از جیب آدم میره باعث میشه قضیه مهمتر بشه و بیشتر تمرین کنه. کسی که کلاس نمیره ممکنه بگه خوب بلدم چیو تمرین کنم، ولی اونی بالای نیم میلیون خرج کرده میگه خب بذار یکمی هم تمرین کنم پیشرفت کنم سر کلاس لاقل پولمون شوخت نشه:D

ولی اگه تصور میکنین توی کلاس اسکیس رازهای مگوی درصدای بالا رو میگن، یا اینکه به راحتی استاد ترکیب حجمی میشین تصورتون اشتباهه. کلاس اسکیس فقط یه محرکه برای تمرین، و چند تا تکنیک. خیلی از کسایی که کلاس رفتن درصداشون پایین شده و خیلیای دیگه که نرفتن بالا زدن، و البته برعکس. همه حرفایی هم که استادش میگه قابل استناد نیست و خیلی وقتا نقضش ثابت میشه.

در مورد نمره دادن، خب اصلا اینجوری نیست که یه گروه خاص نمره بده فقط! هر سال یک یا 2 نماینده از هر دانشگاهی میره برای تصحیح اسکیس ها. یعنی از کل کشور نماینده هست اونجا، ولی عملا وقتی یه استاد با سابقه و اسمی تر یه نظر خاص در مورد کاری میده، استاد فلان شهرستان نمیتونه رو حرفش چیزی بگه و عملا حرف استادای دانشگاههای اصلی برش داره اونجا. اینم بگم که معمولا 2 یا 3 گروه روی کارها نمره میدن و حاصلش با هم جمع میشه و میانگین گرفته میشه برای نمره نهایی. برای همین معمولا درصدا اعشار هم دارن، مثلا 25.34 درصد میشه نمره طرف. البته شاید تو بعضی اسکیسا این اجرا نشه.

احسان طایفه معدود جمله بدردبخور تو زندگیش گفته:D ولی یکی از درست ترین حرفاش این بود که اونایی که به اسکیسا نمره میدن طراح سوال نیستن. یعنی زیاد کاری نداشته باشین موضوع اسکیس چیه، شما برای خودتون اسکی کنید:D یکی از دوستان ما در سالهای قبل میگفت تو یه اسکیسی که اصلا ازمون پرسپکتیو نخواسته بودن(اسکیس مرکز تختی بود فکر کنم) من فقط یه پرسپکتیو زدم و بس، و 50% هم بهم نمره دادن:D برای اینکه یکم دستتون بیاد سیستم نمره دهی تا چه حد کیلویی هست یه حساب کتاب منطقی با خودتون داشته باشین، پارسال 3000 نفر مجاز شدن؟ فرض رو بگیریم مثلا 2400 تا امسال مجاز میشن. اگه فقط و فقط 1 دقیقه برای نمره دادن به هر کاری وقت گذاشته بشه(1 دقیقه برای چیزی که یه عده جوون پر امید چند ماه از زندگیشونو براش گذاشتن زیاده؟) 2400 دقیقه وقت لازمه، یعنی 40 ساعت. آیا 40 ساعت وقت گذاشته میشه؟! طبق شنده ها پروسه نمره داد خیلی وقتا به 2 روز هم نمیکشه:D به نظر من حداکثر 10 ساعته به همه کارا نمره میدن، یعنی برای هر کاری 15 ثانیه. و معمولا 3 تا مدرک از شما میخوان(مثلا یه پلان یه مقطع و یه پرسپکتیو) که برای هر کدومش 5 ثانیه می افته:D حالا تو این 5 ثانیه انتظار دارین چه چیزی درک بشه از طرح شما. به همین دلیله که خیلی وقتا نتایج اعجاب انگیز زیادی رخ میده تو قبولی های معماری و یکی از غیر استاندارد ترین آزمونای دنیاست کنکور ما.

sallarmelli

عضو جدید
یه سوال یه درخواست
چه طور به اسکیسشون دوباره دسترسی پیدا کرده که تونسته ازش عکس بگیره
و در خواستم اینه اگه ممکنه یه عکس با کیفیت بگیرید که نوشته قابل خواندن باشه

ممنون

saherem

عضو جدید
یه سوال یه درخواست
چه طور به اسکیسشون دوباره دسترسی پیدا کرده که تونسته ازش عکس بگیره
و در خواستم اینه اگه ممکنه یه عکس با کیفیت بگیرید که نوشته قابل خواندن باشه

ممنون
من خودم پارسال سر جلسه رفتم به نظر می شد همه وسایلی که مورد نیاز هست با خودت سر جلسه ببری اما نمی دونم دلیلا به دوربین ممکنه گیر بدن یا نه ولی هیچ بازرسی وجود نداره
درباره درخواستم والا من اینو از یه تاپیک از همینجا برداشتم که خودشونم گفتن عکس با کیفیت تر ندارن
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...س-آموزش-و-مشاوره/page93?p=5183671#post5183671

بازم شرمنده دوستم

mahboooobeh

عضو جدید
من که فکرمیکردم خیلی بیشتر از ایتا سخت بگیرن.....این که خیلی ساده بود....چقدر هم خوب بهش نمره دادن:w16:شانس به این میگن هااااااااااااااا

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که فکرمیکردم خیلی بیشتر از ایتا سخت بگیرن.....این که خیلی ساده بود....چقدر هم خوب بهش نمره دادن:w16:شانس به این میگن هااااااااااااااا

کلا اسکیس هم سخته هو آسون ... هم می شه بالا زد و هم میشه افتضاح زد..... البته تو منظر نجومی می دن درصد ... پارسال چند تا بالای 90 دادن تو معماری آخرین بار سال 88 درصد 91 دادن ...........
رتبه 1 ............98.............رتبه 2 .....درصد اسکیسش 96 بود. تو معماری از این خبرا نیست.... و البته نباید انتظار داشته باشی تو 4 ساعت معجزه رخ بده...
من اگه شد 2 هفته دیگه کار هژبر دوستم که 240 با اسکیس 58 دانشگاه تهران قبول شد و به همراه کار رتبه 1 و 3 منظر و رتبه 1 معماری می ذارم ...............:D می بینید کلا کار خاصی نکردند....
البته رتبه 1 و 3 منظر کارشون خفنه ولی بقیه نه ...

تو اسکیس یه سری اصول رعایت بشه می شه . 50 به بالا زد که همین تو این چند ساله یعنی قبولی حداقل در اصفهان.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

کلا تو اسکیس دنبال کارهای خفن و خارق العاده نباشید
داور ها هم عقل دارند و می دونن که دانشجوی لیسانس تو 4 ساعت نمیتونه یه کار فوق العاده بهشون تحویل بده و اگه کسی این کار را انجام بده بهش شک می کنند شاید هم نمره پائینی بهش بدن
نفر اول اسکیس سال 89 یا 90 کارشو با یه مداد و یه روان نویس بسته بود
کلا تو اسکیس سعی کنید خودتون باشید و کار کس دیگه را تقلید نکنید - دنبال حجم های خاص نباشید(البته بسته به موضوع طرح)
تو این مدت سعی کنید ذهنتون و دستتون را قوی کنید
یه حجم ساده با کلی ایده بهتر است از یه حجم پیچیده و بدون ایده

یادم یه بار تو یه مسابقه اسکیس شرکت می کردم یه پسر بغلم نشسته بود همین که سوال را بهش دادن شروع کرد به کشیدن و 1 ساعت بعدش که بر گشو نگاه کردم یه پرسپکتیو خیلی خفن کشیده و رفته بود سراغ راندو کردن اونم از اون راندو خفنا که 3 ، 4 ساعت وقت آدما می گیره
بعد مسابقه از اون جا برگزار کننده خودمون بودیم رفتیم تو قسمت داوری تمام داورها بالاتفاق این طرح را رد کردن و اصلا بهش نمره هم ندادن
در عوضش یکی از بچه های ما یه طرح خیلی ساده کشید و 1 ساعت قبل از اتمام مسابقه تحویل داد و نفر اول هم او شد اتفاقا همین فرد تو کنکور اون سال اسکیسشا 60 % زد

آخرین ویرایش:

mahboooobeh

عضو جدید
بچه ها شما الان تمرین رو شروع میکنید؟؟؟؟کلاس چی؟؟؟؟
کاش میشد مثل بچه های سالای قبل یه کارگاه راه بندازیم.....تمرین کنیم:w17:
اینا رو ببینید:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/36924-برنامه-ریزی-و-مشاوره-آزمون-اسکیس/page78
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/409538-کارگاه-اسکیس-و-راندو-با-حضور-استاد-آرتور
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/347951-اسكيس-آموزش-و-مشاوره

sweetbrier1989

عضو جدید
اسکیس شقاقی

اسکیس شقاقی

اینم برنامه کلاس های استاد شقاقی...
من صبح اونجا بودم، فکر کنم یه سری از گروه ها پر شد!

پیوست ها

• IMAG0506.jpg
    IMAG0506.jpg
    32.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چه ها برای روند طی کردن یادگیری اسکیس چه مرحله هایی لازمه
اگر بدونیم بهتر میتونیم برنامه ریزی کنیم اینجا
من اینارو میدونم
تمرین خط
تمرین خط
تمرین خط
و بازم...نه ...تمرین پرسپکتیو:دی
سایه
راندو
...
؟؟؟؟
هر کی میدونه بگه تا برنامه بریزیم برای این چند ماه و هر ایتم چقدر وقت بذاریم

sallarmelli

عضو جدید
خوش به حال رشته های تک مرحله ای تکلیف زندگیشون رو آخر اردیبشهت تا 90 درصد می دونن وضعشون هم از ما خیلی بهتر مثلن بعضن دیده شده طرف با رتبه 600 در رشته برق در تهران قبول شده مگر چند نفر ظرفیت دارن که تا 600 دانشگاه های تهران قبول می شوند

آه اسکیس لعنت به تو

به خدا یکی از سخت ترین رشته های مهندسی ، معماری هست از یک طرف هم هنره و از طرف دیگه وابسته مهندسی و بدتر از اون یک رشته میان رشته ای هست که تمام رشته ها رو زیر خودش قرار می ده

در واقع معماری سرور تمام رشته هاست
ولی آه که هیچ مسئولی درک نداره یعنی درک معماری نداره یعنی اصلن ندارن

آخرین ویرایش:

sallarmelli

عضو جدید
امسال شاید به خاطر انتخابات 25 خرداد ( انتخابات ریاست جمهموری ) شاید بیافته قبل از این تاریخ همه خودشون رو برای هر تاریخی آماده کنند

کاش می شد هر کس اسکیس رو توی شهر خودش میداد و بعد فرستاده می شدن تهران

erisss

عضو جدید
امسال شاید به خاطر انتخابات 25 خرداد ( انتخابات ریاست جمهموری ) شاید بیافته قبل از این تاریخ همه خودشون رو برای هر تاریخی آماده کنند

کاش می شد هر کس اسکیس رو توی شهر خودش میداد و بعد فرستاده می شدن تهران

خدا کنه بیفته قبل 25 خرداد که بساط این کارو کاسبی کارگاه های یه ماه آخر جمع شه راحت شیم هر چی این کنکور معماری کشدارتر بشه انواع واقسام کلاسهای عجیب با قیمتای فضایی بیشتر میشه.:w43:

arch 1 teh

عضو جدید
سلام به همه دوستان گلم

چند سالی هست که برای ازمون اسکیس بجای یک شیت 70*50 پنج شیت a3 میدن که یک شیت برای نوشتن توضیحات راجع به ایده و روند طی شده از ایده به طرح شیت دوم برای کشیدن پلان و توضیحات راجع به اون شیت سوم و چهارم برای کشیدن پرسپکتیو دید پرنده و دید ناظر و شیت اخر برای کشیدن مقطع و توضیحات راجع به اون امسال هم احتمالا مثل پارسال 5 شیت a3 میدن در اینجا باید به نکات زیر توجه کرد

1 تمرینات خود را در این راستا و با این شیتها ادامه بدین
2 ورقهای a3 از جنس اشتنباخ یا فابیانو هستند پس راندو براشون اهمیت دارد
3 بهتر است پلان و مقطع روی یک شبکه مدول 1*1 کشیده شود تا کسی که به اسکیس شما نمره میده اندازه فضاها رو به خوبی و با یک نگاه کردن متوجه بشه این شبکه مدول باید با مداد و به صورت کمرنگ کشیده شود و نباید ان را پاک کرد
4 پلان نباید به صورت دو خط کشیده شود بلکه باید به صورت اسکیسی و با سر نازک ماژیک تاچ رسم شود و قسمتهای پنجره دار را باید با روان نویس کشید تا نازکتر باشد
5 استفاده از پاستل در ازمون ارشد مجاز نیست
6 شیت مربوط به توضیحات بسیار اهمیت دارد و ایده شما و روند رسیدن به طرحتون رو نشان میدهد پس باید یاد بگیرید که تو این شیت چی بنویسید و چگونه بنویسید که نمره بالایی بگیرید این شیت یک شیت نمره بیار است

هر طرح موفقی از یک سری قوانین پیروی میکند کسی که به اسکیس شما نمره میده به صفحه توضیحات و ایده نگاه میکنه که ببینه از این قوانین استفاده شده یا نه پس اگر روی این قوانین مانور بدهید میتوانید نمره بسیار بالایی بگیرید این قوانین دید معمار را در مورد هر موضوعی نشان میدهد مثلا یک سالن چند منظوره باید طرحی داد که کاملا عملکردی و سازه ای باشد ما نمیتوانیم طرحی بدهیم که تخیلی باشه و در اجرا به مشکل بر بخوریم کسانی که چنین موضوعی میدهند تنها هدفشان سازه و عملکردهای فضایی است (هرچند که بقیه عوامل نیز مهم هستند اما انها این موضوع رو میدن تا میزان درک دانشجو رو از این طراحی بسنجن شاید یک طرح زیبا باشد اما باید دید برای یک سالن چند منظوره مناسب و به صرفه هست یانه) برعکس طراحی فرهنگسرا و گالری و موزه که نیاز به یک طرح زیبا و تک دارد در اینجا اهمیت سازه و عملکرد زیاد مطرح نیست پس باید روی این قوانین مانور دهید
به نقل از mahsa.keyو تشکر از او
;)

sallarmelli

عضو جدید
دوستان کسی از موضوعات اسکیس این چند سال خبر داره که روی سایت بذاره اگه با جزییات باشه که خیلی بهتره

ممنون

sheta

عضو جدید
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممم
من خیلی خونده بودم اما فکر کنم گند زدم.....:cry:
امیدم به اسکیسه.ایده هام خوبه.دستم ضعیف شده یه کم.اسکیس حیاتی الان برام.کسی اگه می دونه تو مازندران کار چه استادایی خوبه واسه کلاس plllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzکمکم کنه.بحث مرگ و زندگیه.لططططططفا:w47:

sheta

عضو جدید
واقعا همین قدر حس توجه و مسولیت فکر می کنید هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید.مگر این جوری اهمیت بدن.....:hate:

mahboooobeh

عضو جدید
دوستان کسی از موضوعات اسکیس این چند سال خبر داره که روی سایت بذاره اگه با جزییات باشه که خیلی بهتره

ممنون

موضوعات اسکیس ارشد سالهای قبل

پیوست ها

• Skis-Arshad(www.jamerando.com).pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0

mahboooobeh

عضو جدید
اسکیس های پیشنهادی برای کنکور ارشد معماری:confused:
1-مدرسه پنج کلاسه، بم
2-مقبره ایرج بسطام، بم
3-کتابخانه 10000 جلدی، تبریز
4-راهدارخانه، جاده بسطام گرگان
5-درمانگاه بین راهی، نائین
6-مهدکودک، تهران (پارک قیطریه)
7-سالن ورزشی چند منظوره
8-نماز خانه(بین راهی)
9-نمایشگاه صنعتی، دانشگاه تهران
10-انستیتو پرورش و نمایش گل، اتوبان نیایش-: سرعت پیاده و سواره/دید پیاده و سواره/تفاوت در طراحی و نمایش اجزا/بزرگ و کوچک/مصالح/فاصله به علت سوء توجه به همجواری
11-خانه دانشجو، دانشگاه علم و صنعت
12-نمایشگاه و فروشگاه موقت کتاب، پارک ملت ضلع شمال شرقی
13-خانه پرستار، خرمشهر

15-محل اسکان جمعیت هلال احمر
16-مسجد برای 300 نفر، دزفول دو طبقه روی زمین همراه حسینیه 300 نفری- قبله/سرویس پائین/نمازخانه و حسینیه جدا/انبار خشک و تر/گنبد و مناره جدید/اقلیم مهم/پیش فضا/کفش کن/جای صاحب مجلس
17-سوله بحران، جنوب تهران-: سقف سبک-احساس امنیت-دیوار قابل نصب-شیشه ممنوع-مواد غیر بهداشتی و اشپزخانه دور از بنای سبک-اقلیم مهم-مجموعه
18-کارخانه مواد غذایی، بیرجند
19-کیو سک اطلاع رسانی، میدان انقلاب- سبک/امنیت اجناس/کنترل دید/شاخص
20-نمایندگی ایران خودرو تعمیر و فروش
21-کوشک سرچشمه
22-موزه باد، کاشان
23-جای فهمیدن آب
24-چای بازار
25-سینما، ضلع جنوب پارک شرقی
26-نان سنگکی
27-میدان میوه تره بار، اتوبان بعثت
28-پلاوگاه و ایستگاه قایق رانی، جاده رامسر به چابکسر
29-دبستان ابتدائی طبس- اقلیم/تفاوت بین فضای مقاطع تحصیلی/نحوه مبلمان کلاس
30-مترو، ترمینال جنوب
31-ایستگاه قطار، شهر ملایر
32-ساختمان پارکینگ 6 طبقه ضلع غربی میدان ونک- تنها طبقه همکف
33-سرویس بهداشتی داخلی میدان جنوب شرقی ونک
34-پمپ بنزین، جاده زنجان همراه رستوران
35-ویلا لواسا نات
36-طاق نصرت پیروزی انقلاب اسلامی روی یکی از خیابان های تهران
37-ایستگاه کوهنوردی توچال
38-اسکله تفریحی دیلم
39-مهمان سرای بین راهی کرمان
ایستگاه خط واحد و ایستگاه تاکسی-40
41-مقبره ستار خان، اهر
42- یادمان دفاع مقدس در شهر خرمشهر
43- موزه فرش تبریز
44-موزه خاک میبد : مراحل ساخت کوزه /تطبیق با انسان و مراحل رشد و تکامل آن
45-کوچه شما : نقطه اشتراک
46-موزه نور، اصفهان
47-اکواریوم دریایی همراه رستوران و فروشگاه در کیش : انواع ماهی/جذابیت /داخل دریا/نمایشگاهی/دریا به عمق کم
48-نمایشگاه موقت بندر عباس همراه رستوران ونمازخانه : اقلیم مهم نیست/فرم بومی/بسیار سبک/فاصله بین اجزا بخصوص از زمین/اولویت نمایش/کف وصل نشود
49-پمپ بنزین همراه مسجد و فروشگاه و اقامتگاه بین راهی : مصالح بومی/یکپارچگی/جهت باد برای بنزین/دید رستوران
50-اقامتگاه کوهستانی شیر پالا همراه رستوران-فروشگاه-مسجد-سوئیتها: پلان کوچک/بعضی قسمتها 100/1 موضوع با مقیاس کوچکتر
51-پلاوها و اسکه دریایی همراه رستوران و نمازحانه سبک شمال ایران : انتخاب سایت ازاد /اسکه توی اب/(اسکه تفریحی سایه بان دارد/پلاو و رستوران سقف شیبدار و گربه رو) نمازخانه ازاد و کنار غذاخوری/سرویسها دور از نمازخانه با فاصله سرویس و وضو خانه در شمال جدا بودار و غیر بودار جدا (در رستورانها)
52-مقبره عین القضاه در همدان، همراه موزه و کتابخانه : زاویه دید-مقطع-مراحل رسیدن/کتابخانه-وزن مخزن/موزه امنیت/یکپارچه
53-راهدار خانه و درمانگاه بین راهی : رمپ-امنیت-ماشین الات
54-اقامتگاه کوهستانی در نزدیکی قلعه بابک
55- یادمان مشروطیت ، تبریز
56-سوله بحران
57-نمایشگاه صنعتی دانشگاه تهران : ورود و خروج/اولویت فضاهای نمایشی/جای رستوران و نمازخانه/تراکم نفرات
58-خانه پرستار /دانشجو خرمشهر : فضای بزرگداشت/داستان پلان/فضای تقدیر
59-ورودی دانشگاه امام محمد باقر : انواع تفاوت داخل و بیرون/تفاوت در مصالح/دیتیل/فرم/ارتفاع/انتراع و دید داخل و بیرون
60- کارخانه : جای دور زدن ماشین/بار انداز/سالن تولید محفوظه/انبار کوچکتر مواد تولید شده/اتاق برق/فضای تصفیه اب برای انبارها
61-آشپزخانه صنعتی
62-ورزشگاه چند منظوره : سالن اصلی-ادغام جای تماشاچی و اتاقهای فدراسیون/استفاده از فضای زیر جایگاه تماشاچی/رختکن-دوش-سرویس
63-ترمینال قطار در شهر- ایستگاه کنترل و امنیت/رستوران/پارکینگ
64-سینما : ورودی حداقل 2 تا/جای نمایش پوستر/صف/خدمات حاشیه ای-مقطع/اتاق های پشتی/زاویه دید
:w24:

ati88

عضو جدید
من امسال سر جلسه کنکور نرفتم اما با شما تمرین می کنم
خیلی وقته خط نکشیدم و دستم خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی ضعیف شده

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
Pyramids برای شروع تمرین خیلی خوبی هست ولی من موافق که 2 و 3 روز بعد از آمدن کلید شروع کنیم به کار کردن چون بعد اومدن کلید دوباره بررسی سوالات حداقل به مدت یک هفته بسیار داغ می شه پس من یک هفته دیگه شروع می کنم اگه موافقی بذاریم برای یک هقته دیگه

ممنون از نظرتون بدون شک بحث سوالا داغ میشه اما از دست ما کاری بر نیادکه ما تنها کاری که الان میتونیم بکنیم اینکه واسه اسکیس کار کنیم.
من از کنکور راضیم ولی شاید خراب کرده باشم، حالا چرا روحیمو از خودم بگیرم؟؟
دوستان ساعت 11-14 دانشگاه خواجه نصیر سمینار رایگان اسکیس داره الان پیامش بهم رسید میتونید رزرو کنید برای مرکز معماریه
سمینار رایگان اسکیس بهمراه ترسیم اسکیس91 مرکز معماری 88170779
تهران - خیابان ولی عصر - بالاتر از تقاطع میر داماد - دانشکده مهندسی عمران

baharestan.f

کاربر بیش فعال
بچه ها بیاین از تمرین خط شروع کنیم.
تمرینای کتابای چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه خیلی خوبه به نظر من.
اگر موافقین با تمرینای جلد 1و 2 احسان طایفه شروع کنیم.
تا برسیم به موضوعات اسکیس.
هفته ای یکی موضوع اسکیس میدیم بعد تو همین تاپیک ورکشاپ میذاریم.
بچه ها از اسکیساشون عکس میگیرن و میذارن اینجا.
بعد هم یکی یکی اسکیسا را نقد میکنیم .
موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahana.g

عضو جدید
عالیه
بچه ها بیاین از تمرین خط شروع کنیم.
تمرینای کتابای چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه خیلی خوبه به نظر من.
اگر موافقین با تمرینای جلد 1و 2 احسان طایفه شروع کنیم.
تا برسیم به موضوعات اسکیس.
هفته ای یکی موضوع اسکیس میدیم بعد تو همین تاپیک ورکشاپ میذاریم.
بچه ها از اسکیساشون عکس میگیرن و میذارن اینجا.
بعد هم یکی یکی اسکیسا را نقد میکنیم .
موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا